![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
- 2 posty.
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to tam jedynie biegłam biegłam z koleżanką i sie glebłam koleżanka skapła się po jakiś 10 sekundach że się wywaliłam, przytulałam się do drzew.. kleiłam się do kolegi z czego nie jestem zadowolona ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Dobre dobre te historyjki!
![]() Chyba każdemu przydarzyło się cos zwariowanego po odrobince ![]() Ja miałam kilka ekscesów- aż wstyd się przyznać 1. Podczas "parapetówy" tak się wstawiłam że w trakcie imprezy wyszłam i zasnęłam w łazience, przytulając kibel rekami (oczywiście zdjęcia mi zrobiono na pamiątkę) 2. Z atrakcji kąpielowych. Podczas obozu młodzieżowego na Węgrzech świętowaliśmy moje urodziny. Pamiętam że polało się sporo tokaja. I po imprezie postanowiłam się wykąpać, oczywiście pomyliłam kierunki(łazienki były w oddzielnym budynku) i weszłam w ubraniu do Balatonu. Stałam tak i jeszcze zastanawiałam sie gdzie odłozyłam ręcznik. Zostałam wysmiana i już do końca obozu wszyscy wypominali mi to nieszczęsne zdarzenie. 3. Kiedys piłyśmy z koleżanką (cichaczem ![]() ![]() 4. Wracając z imprezki i będąc mocno wstawione chciałysmy z koleżanką zrobić coś szalonego- akurat było już grubo po północy, ulice były puste i kiedy znalazłyśmy się już z dala od centrum miasta postanowiłyśmy zrobić siusiu na przejściu dla pieszych! ![]() ![]() 5. Z historii znajomej imprezującej u nas. Wstawiła się mocno, poszła wcześniej do domu. Po jakimś czasie do domu poszedł jej mąż . Pukał, walił w dzrwi, ona siedziała na ziemi w mieszkaniu(przy drzwiach wejściowych) i płakała że męża nie ma a ona nie wie gdzie on jest i nikogo nie wpuści! ![]() I mówił"kochanie to ja twój mąż" a ta w kółko " gdzie mój mąż" Cóż musiał wrócic i spać ![]() 6. W czasie jednej imprezy (u owych znajomych) sąsiedzi nasłali policję bo głośno było i muzyka była. Ów sąsiad tak się wystraszył policji ,będąc już wstawiony , że schował się w małym pomieszczeniu gospodarczym razem z psem. Oczywiście policja szukała pana domu, otwarli pomieszczenie a on bezczelnie powiedział że go nie ma w domu ![]() Obyło się bez powaznych kłopotów i chyba sama policja miała ubaw z takiego widoku. Do dzisiaj wspominamy ta historię. Jeszcze kilka historii by się znalazło ale już wystarczająco musiałam stracić twarz ![]() I jeszcze jedna historia z ktorej często się śmieję odnośnie taksówkarzy. W czasie domowej imprezy u rodziców pojawił się także dość znany kardiochirurg, pan już grubo po 50, stateczny i bardzo opanowany. No i popili " kilka" dobrych drinków. Zamówiłam mu taksówkę do domu. Stałam w oknie jak goście się rozjeżdżali- pan doktor usiłował usiąść za kierownicą, bo taksówkarz miał takie samo auto jak on, i On był przekonany że to jego, i że sam wróci do domu autem. Tak więc prawie wsiadał taksówkarzowi na kolana i musielismy interweniować bo chyba by nie ustąpił.
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
niestety na mnie alkohol ma zupełnie inne działanie...wypije DOSŁOWNIE lampke winka i śpie...
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja kiedys bedac na babskiej domowce wyskoczylam juz troche podpita z kolezanka do sklepu. niestety byl on troche daleko wiec musialysmy pojechac na rowerze. ja akurat bylam wtedy bardzo wystrojona, sukieneczka i te sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
taaa ja trz pamietam jak sie szlalo ( dawno nie pilam alkoholu jakos sie tak złozylo
![]() ![]() jak kuzynka nie pila swojej kolejki to ja spijalam 2 na raz( wszystko w ukryciu przed tata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podsumowując : * po wódce wariuję ( i to dosłownie ) * po winie chce mi sie spać ( dlatego nie pije go za dużo ![]() * a po piwie ----> do toalety !
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
niedawno oblewalismy prawo jazdy znajomej na mieście-a ż etego dnia spadł śnieg to najpierw byla wycieczka do marketu po łopate do odsnieżania-impreza skończyła sie koło 2 w nocy jak szłam ciagnąc za sobą łopatę
a jak znalazłam się na głównym placu miasta to postanowiłam go poodśnieżać-a tam monitoring mamy-troche udało mi się odśnieżyć zanim straż miejska przyjechała się spytać co ja tak właściwie robię
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
ooo matko wymiękam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Swietny wątek!
![]() Ja kiedyś na imprezie u mnie w domu kipowałam papierosa do własnego drinka, potem go tam wrzuciłam (myśląc chyba, że to popielniczka), a potem go wypiłam ![]() ![]() Kiedyś też na imprezie u mnie jak już wszyscy ostro spici, zrobiłyśmy z kumpelą pizzę (taką Ristorante) i jak już się upiekła to wzięłam ją i pochyliłam nad zlewem, żeby odsączyć resztkę wody. Zlew był zatkany i pływało w nim mnóstwo wody i różnych śmieci a mi oczywiście pizza wpadła do niego ![]() ![]() ![]() Moja siostra natomiast ma taką przypadłość, że jak dużo popije to nagle ją bierze na powrót do domu i np. nagle wybiega z knajpy i biegnie do domu nic nikomu nie mówiąc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
to jest boskie
![]() jak wróce z pracy do domu to napisze o swoich a było ich oj było ![]()
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Raz było tak, że wszyscy się w najlepsze bawili, a ja czmychnęłam do domu, bo coś mi się nie spodobało ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Świetne leże ze śmiechu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Ja raz z kumplem łaziłam po dachu domu mojej koleżanki
![]() ![]() Ogólnie nie miałam nigdy takich jakichś szczególnych przypadłości, bo bieganie bez celu i opowiadanie bzdur (głównie o tym, że nie jestem pijana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3832067]Ja raz z kumplem łaziłam po dachu domu mojej koleżanki
![]() ![]() Ogólnie nie miałam nigdy takich jakichś szczególnych przypadłości, bo bieganie bez celu i opowiadanie bzdur (głównie o tym, że nie jestem pijana ![]() ![]() Hehe.. ja mam odwrotnie. Jak zaczynam mówić.. " Jaka jestem pijana".. "Jak ja się upiłam".. to znaczy, ze juz powazna srpawa jest.. To tak jakbym mowila "zabierzcie mi kieliszek".. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
-Grill klasowy.. pyrcia pochlała... a tam na tej działce był taki domek.. były schody i sobie weszłam, było wyjście na balkon i nie wiedziałam, że drzwi są zamknięte... święcie przekonana, że są otwarte dziarskim krokiem chciałam wyjść na balkon i zarąbałam z całej pety glanem w okno
![]() ![]() ![]() -Sylwester... tak się roztańcowałam na mieście, że aż się wyrąbałam bo zawadziłam o krawężnik ![]() -Ognisko. Spałam pod drzewem, nie zauważyłam, że tam był ketchup i co? Wracałam z czerwoną plamą na dupie ![]() -To już nie mój wybryk, ale koleżanki ![]() ![]() Więcej nic nie było. Oczywiście śmiechy do krawężnika i podobne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
łoj sporo tego było, przykładowo
koledzy michała wyrwali jakąs pannę i coś tam gadali że bedą z nia robic to itamto i do michała: co też się przyłączysz, wiadomo zart. oczywiście ja siedziałam obok a michał dla zartu: no oczywiście ze tak. a ja pijana tak to sobie wkręciłam ze seidziałam na schodach i beczałam jak by mi rodzinę zabili innym razem był deszcz i biegłam z kolegą do samochodu z dyskoteki a kawałek był. no i biegniemy biegniemy a ja nagle o krawężnik się wywaliłam, najpierw na kolana a zaraz centralnie twarza w maskę jakiegoś samochodu bo ajkoś przed samochodem upadłam. podobno wstałam jak gdyby nigdy nic i biegłam dalej. sladów na szczęście brak kiedyś z imprezy w sobote pojechalismy odrazu do domu kolegi bez spania zadnego a była juz 11 rano-niedziela .dziadek kolegi otwiera drzwi a ja do niego:dobrywieczór heheh albo po pijaku tż niósł mnie na barana a ja centralnie w dół spadłam na głowę to co się działo w wszpitalu to duże cyrki m. in wożenie mnie po całym szpitalu na jakimś łóżku na kólkach przez michała i kłócenie się ze wszytkimi ze mają mnie przyjąć, zbicie szyby tak delikatnie michał wparował do szpitala(było ciągnąc a on łapami na szybę i pcha oczywiscie z rozbiegu tam wchodził więc szyba pękła rachunek 300 zł) no i lekarz mi założył na głowę jakiś bandaż taki wokoło głowy sporo tego było taka czapeczka heheh a ja pijana spojrzałam w lusterko co było w gabinecie zdjęłam to i mu pod nogi rzuciłam:P teraz to brzmi smeisznie i szmiesznie to wpsominam ale wtedy wesoło to nie wyglądało inne ekscesy moze kiedy indziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
ten watek jest swietny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
W te ferie na obozie ok 2 w nocy stwierdziłam ze mam ochotę popływać , a że nie było gdzie to przez 10 minut żabkowałam sobie na dywanie .
Ten sam obóz moja kumpel przyszła i powiedziała że ona jest bombką ,ale nie chce już wisieć na szczycie choinki bo ma za daleko do słodyczy . Pamiętam też takie akcje jak zbiorowa kanapka albo udawanie dżdżownicy .
![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kanapki to my robimy jak dostajemy głupatki, przykład sanki, zimno jak nie wiem a my co? Kanaaapka! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
moja tak samo
![]() ja tez przerabialam kanapke ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Miuoshowa
|
Ja przeholowalam tylko raz
![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oo a mi sie przypomnialo wlasnie jak w te wakacje bylam ze znajomymi na wsi w domku mojego taty ![]() ![]() ![]() ekscesow z "zalewaniem sie w tupa" opisywac nie bede;D ale przypomnia m isie jeszzcze jak kolezanka 2 i pol roku temu na obozie tanecznym.. tak sie upila..(pilismy nad jeziorkiem wszytsko pieknie..zjamomi przywiezli nalewki <matko!>) po skonsumowaniu stwierdzilismy ze trzeba wracac na obiad;D kolezanka stwierdzila ze pojdzie umyc rece... i tak zniknela. odnalezlismy ja w trzcinach w wodzie po brode.. bylo slychac jej smiech i bylo widac wystajacy blekitny daszek z zielonej trzciny;D gdy wytrzezwiala stwierdzila ze jej to wmaiwamy;D
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.