Najlepsze Prostownice Do Włosów - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-10-27, 15:57   #3211
wiolaraczka
Zadomowienie

Smile Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Hej dziewczyny!ja już wypowiadłam się na tym wątku wiele razy .Nie dawno (po wielu rozterkach)zakupiłam już prostownicę- WIGO.Używałam jej na razie tylko dwa razy ,ale jestem bardzo zadowolona .Tfu,tfuWłoski sa prościutkie,efekt na moich włosach utrzymuje się praktycznie cały dzien z małymi tylko defragmentacjami.Pewnie utrzymywałby sie dłużej ,ale ja mam jeszcze taki problem ,że mam bardzo poddatne włosy i podczas spania wywijają mi się w cały świat.Dlatego tez rano musiałam troszkę poprawiać efekt.Ogólnie jest very okiZgodzę się jednak z moimi poprzedniczkami,że to jak dana prostownica prostuje zależy od struktury włosa.Więc ktoś może być zadowolony z tańszej prostownicy, a z włoskami kogoś innego może poradzić sobie tylko droższy sprzęt.Także może najlepszym rozwiązaniem jest kupić tą prostownicę ,której kiedyś się już używało i się sprawdziła np.u koleżanki,u fryzjera itp.Pozdrawiam!!
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-27, 16:10   #3212
Tweet
Raczkowanie

Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Ja mamy pytanie do Pani Grazynki (i do Was dziewczyny też ) na temat prostownicy Remingtona S 1032 (sleek & curl). Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad jej kupnem i chce sie dowiedziec czy jest naprawde warta ponad 200 zł? Dobrze prostuje włosy i czy bardzo je niszczy? Podobno ma jakąś potrójna ochronę ale nie wiem ile jest w tym prawdy.
Tweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-27, 20:09   #3213
Niuniaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Olciaczek Pokaż wiadomość
Jeśli masz na myśli tą prostownice mpm z lustrzanymi płytkami to ja ją mialam - niecały rok. Ogólna ocena prostowania nawet nieźle- gorzej gdy w powietrzu pojawiala sie wilgoć... Poza tym, duzym minusem tego sprzetu są owe lustrzane płytki, które to są zwyklymi lusterkami i przy użytkowaniu prostownicy na 180*C i wyżej płytki te po prostu pekają i zaczynają wyrywać włoski. Pierwsza ich wymiana z pewnością pojawi sie w czasie trwania gwarancji. Osobiście prostownicy nie polecam. Przez pewien czas byłam z niej zadowolona i nawet nie denerwowało mnie falowanie włosów przy wilgoci. Ale straszne wysuszanie włosów i dość spora łatwość psucia się skłoniły mnie do oddania jej przy pierwszej nadażającej się okazji. Teraz zbieram na porządną ceramiczną, bo wydaje mi się, że firma, która produkuje dobre urządzenia RTV i AGD raczej nie ma pojęcia o porządnej prostownicy. Pozdrawiam
Dzięks za wypowiedź - na pewno jej nie kupie poza tym nie mam zaufania do takich wynalazków . A co do tej firmy to tak jak mówiłam skorzystałam tylko raz z takiej prostownicy i byłam w szoku - po jednym przeciagnieciu były idealnie prościutkie i nie falowały.
tak wogóle to fakt , że wlłosy falują przy wilgoci to nie jest zadanie dla preparatu prostującego a nie prostownicy???
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-27, 21:37   #3214
aniany
Rozeznanie

GG do aniany

Uzywam tej prostownicy: tutaj podaje linka:
http://www.ukhairdressers.com/store/...sp?ID=ukhionic

Jest ona bardzo lekka, nie ciagnie wlosow, ladnie prostuje, wlosy po prostowaniu maja ladny polysk. Regulacja temperatury. Ogolnie jestem z niej zadowolona, i uzywam jej codziennie, gdy nie mam czasu na prostowanie calych wlosow, to prostuje tylko grzywke.
Pozdrawiam
aniany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-27, 22:46   #3215
aneczka8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niuniaczek Pokaż wiadomość
Dzięks za wypowiedź - na pewno jej nie kupie poza tym nie mam zaufania do takich wynalazków . A co do tej firmy to tak jak mówiłam skorzystałam tylko raz z takiej prostownicy i byłam w szoku - po jednym przeciagnieciu były idealnie prościutkie i nie falowały.
tak wogóle to fakt , że wlłosy falują przy wilgoci to nie jest zadanie dla preparatu prostującego a nie prostownicy???
Prostownica ma duzy wplyw na to po jakim czasie wlosy zaczna sie puszyc falowac sama sie o tym przekonalam. Oczywiscie dobry preparat utrwalajacy jeszcze dodatkowo pomaga.
aneczka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-27, 23:30   #3216
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez aneczka8 Pokaż wiadomość
Prostownica ma duzy wplyw na to po jakim czasie wlosy zaczna sie puszyc falowac sama sie o tym przekonalam. Oczywiscie dobry preparat utrwalajacy jeszcze dodatkowo pomaga.
no ja tak do konca nie jestem przekonana co do faktu, ze jakosc prostownicy ma wplyw na dlugosc utrzymywania sie efektu prostych wlosow po moim remingtonie, gdy wyjde na wilgotne powietrze, wlosy po pewnym czasie nabieraja lekkiego skretu. moja fryzjerka raz prostowala mi wlosy Babyliss Wet&Dry a raz Ga.Ma z jonizacja i laserem, a jednak po ok 2 godzinach moje wlosy byly takze juz lekko pofalowane, takze rezultat taki sam, jak przy uzyciu mojego remingtona na pewno prostownica ma wplyw na szybkosc prostowania wlosow oraz ta fakt, jak bardzo sie niszcza (bo niszcza sie od kazdej, cudow nie ma ) takze nie jestem przekonana, czy cena (jakosc) prostownicy ma na dlugosc utrzymywania sie efektu wplyw, ale oczywiscie moge sie mylic...
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-27, 23:41   #3217
eida
Przyczajenie

Dziewczyny co myślicie o takich dwóch kosmetykach polecanych do prostowania włosów: babyliss pro spray dwufazowy liss'up oraz biosilk jedwab farouk USA? Używała któraś z Was tych kosmetyków? Co o nich sądzicie?
eida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-28, 01:36   #3218
aneczka8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lalesia Pokaż wiadomość
no ja tak do konca nie jestem przekonana co do faktu, ze jakosc prostownicy ma wplyw na dlugosc utrzymywania sie efektu prostych wlosow po moim remingtonie, gdy wyjde na wilgotne powietrze, wlosy po pewnym czasie nabieraja lekkiego skretu. moja fryzjerka raz prostowala mi wlosy Babyliss Wet&Dry a raz Ga.Ma z jonizacja i laserem, a jednak po ok 2 godzinach moje wlosy byly takze juz lekko pofalowane, takze rezultat taki sam, jak przy uzyciu mojego remingtona na pewno prostownica ma wplyw na szybkosc prostowania wlosow oraz ta fakt, jak bardzo sie niszcza (bo niszcza sie od kazdej, cudow nie ma ) takze nie jestem przekonana, czy cena (jakosc) prostownicy ma na dlugosc utrzymywania sie efektu wplyw, ale oczywiscie moge sie mylic...
Nie pisalam nic o "cenie(jakosci)" zreszta tak dziwnie napisalas a nie zawsze cena przeklada sie na jakosc. Ja mialam remingtona ale innego niz Ty to byla raczej zabawka niz prostownica bo prostowala moje wlosy na jakies 2 godziny a po mojej obecnej prostownicy juz nie wazne jaka ona jest jakiej firmy czy kosztowala 30zl czy 300 itd ale wlosy sa proste przez caly dzien chyba ze leje i jest naprawde wilgotno to sie troche faluja. Majac dwie prostownice w domu mam jakies porownanie. Gdyby moj pierwszy remington spelnial swoje zadanie to bym nie kupowala kolejnej prostownicy. Nawet wsrod jednej firmy jaka jest remington jest jeden dobry model inny wogole nie prostujacy wlosow.
aneczka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-28, 14:33   #3219
alissja
Przyczajenie

jak wcześniej wspomniałam - byłam posiadaczką już kilku prostownic, więc jakieś pojęcie na ten temat mam. Od niedawna jestem posiadaczką tondeo cerion activ i tak się składa, że tuż po pierwszym użyciu wyszłam na miasto, a tam początkowo delikatny deszczyk, natomiast za chwil kilka istna ulewa. Pierwsza myśl - i znowu loczki... fe a tu zaskoczenie - po 20 minutach biegania w deszczu moje włosy, mimo iż nie były idealne (pozbawione puszystości) to nadal utrzymywały się proste (!) jak dla mnie szok, bo nigdy wcześniej nie miałam z czymś takim do czynienia... podsumowując - to był pierwszy chrzest bojowy, drugi zaś miał miejsce kilka dni później - na imprezie... zwykle dym, wilgotne powietrze, pot itd. powodował, że na głowie źle się działo, a jednak tym razem było ok. włosy proste, gładkie (od czasu do czasu dla poprawienia wyglądu dobrze jest je przeczesać) i doprawdy jest dobrze. Efekt utrzymuje się ok.2 dni przy czy czasami drugiego dnia warto wnieść jakieś niewielkie poprawki). Teraz to aż mi głupio, że tak tą prostownicę wychwalam, ale cóż zrobić skoro takie są fakty.

Co do wspominanej struktury włosa - to absolutnie ma ogromne znaczenie. Poza tym efekt uzyskany na afrolokach i delikatnych falach też jest zupełnie inny Tak więc wasz wybór pozostawiam subiektywnej ocenie. To co dla mnie dobre - niekoniecznie musi być dobre dla innych!

Ktoś wspominał także o jedwabiu biosilk - ten produkt także absolutnie polecam, używam go przed każdym prostowaniem na wilgotne włosy, efekt jest widoczny - przyjemny zapach i jedwabiste włosy. Dla mnie obok hot lissa podstawowy kosmetyk do ochrony przy prostowaniu.
alissja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-28, 16:07   #3220
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Tak Wiolaraczka, jestem z tych kosmetyków b.zadowolona (Kallos czyba nie Kellos?)
Włosy są jedwabiście proste i błyszczące, a w połączeniu z moją prostownicą efekt jest zachwycający
Pewnie masz rację, że w hurtowni byłoby taniej, ale wtedy na allegro i tak wydawało mi się tanio więc nigdzie nie szukałam.
hej Dorinkaprzypomniałam sobie właśnie,że ostatnio pisałyśmy na temat kosmetyków firmy KALLOS i chciałam jeszcze raz Cie prosić żebyś podała mi dokładną nazwę szamponu i odżywki,których używasz.Bo w tym tygodniu planuje kupić sobie właśnie te kosmetykiz góry dziękuje za odp. i pozdrawiam
Stary 2006-10-28, 16:19   #3221
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alissja Pokaż wiadomość
jak wcześniej wspomniałam - byłam posiadaczką już kilku prostownic, więc jakieś pojęcie na ten temat mam. Od niedawna jestem posiadaczką tondeo cerion activ i tak się składa, że tuż po pierwszym użyciu wyszłam na miasto, a tam początkowo delikatny deszczyk, natomiast za chwil kilka istna ulewa. Pierwsza myśl - i znowu loczki... fe a tu zaskoczenie - po 20 minutach biegania w deszczu moje włosy, mimo iż nie były idealne (pozbawione puszystości) to nadal utrzymywały się proste (!) jak dla mnie szok, bo nigdy wcześniej nie miałam z czymś takim do czynienia... podsumowując - to był pierwszy chrzest bojowy, drugi zaś miał miejsce kilka dni później - na imprezie... zwykle dym, wilgotne powietrze, pot itd. powodował, że na głowie źle się działo, a jednak tym razem było ok. włosy proste, gładkie (od czasu do czasu dla poprawienia wyglądu dobrze jest je przeczesać) i doprawdy jest dobrze. Efekt utrzymuje się ok.2 dni przy czy czasami drugiego dnia warto wnieść jakieś niewielkie poprawki). Teraz to aż mi głupio, że tak tą prostownicę wychwalam, ale cóż zrobić skoro takie są fakty.

Co do wspominanej struktury włosa - to absolutnie ma ogromne znaczenie. Poza tym efekt uzyskany na afrolokach i delikatnych falach też jest zupełnie inny Tak więc wasz wybór pozostawiam subiektywnej ocenie. To co dla mnie dobre - niekoniecznie musi być dobre dla innych!

Ktoś wspominał także o jedwabiu biosilk - ten produkt także absolutnie polecam, używam go przed każdym prostowaniem na wilgotne włosy, efekt jest widoczny - przyjemny zapach i jedwabiste włosy. Dla mnie obok hot lissa podstawowy kosmetyk do ochrony przy prostowaniu.
hej Alissjaja pisze odnośnie twojej opinii o jedwabiu Biosilka.Też go używam od nie dawna i widzę dużą poprawę stanu moich włosów.Tylko ja go stosuje na same końcówki a Ty Alissja też ?czy może na całe włosy?bo mi Pani w sklepie powiedziała, kiedy go kupowałam ,że jedwab używa się na końcówki:/ I nie wiem teraz jak mam go używać bo czytałam na forum ,że dużo osób kładzie go na całe włosy.Może troszkę panikuje i robię z tego "wielkie halo" bo w sumie co to za problemale wydaje mi się ,że jak zacznę kłaść jedwab na całe włosy to starczy mi tylko na dwa razy albo zbytnio obciąży moje włosydlatego tez pytam o Twoją opinię.Jeszcze jendo pytanko: Ty kupujesz jedwab w sklepie czy na Allegro?pozdrawiam p.s.a jakie masz włosy i prostownicę?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-28, 17:32   #3222
Calyneczka
Raczkowanie

uzywam swojej babyliss pro od niecałego miesiąca i zauwazyłam od ok. dwóch tygodni ze po umyciu moje włosy juz niekręcą sie tak jak wczesniej bądz troszeczke co jest bardzo dziwne u mnie....wy tesh coś takiego zauwazyłyście?>przy czestym uzywaniu prostownicy;>? ja tak prostowałam włosy co 2-3 dni
Calyneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-28, 19:37   #3223
shockwaves
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Calyneczka Pokaż wiadomość
uzywam swojej babyliss pro od niecałego miesiąca i zauwazyłam od ok. dwóch tygodni ze po umyciu moje włosy juz niekręcą sie tak jak wczesniej bądz troszeczke co jest bardzo dziwne u mnie....wy tesh coś takiego zauwazyłyście?>przy czestym uzywaniu prostownicy;>? ja tak prostowałam włosy co 2-3 dni

Ja akurat nie mam kręconych włosów (choć też je prostuje i też babylissem ) ale zauwazylam po koleżankach, ze ich włosy nie ukladaja sie tak jak zawsze i z kreconych mają falowane lekko po częstym prostowaniu.
shockwaves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-28, 20:13   #3224
Niuniaczek
BAN stały

Chciałam sobie kupić prostownice mpm ( razem z mama na spółe) a tu dzisiaj z rana zonk. Mama dostała w prezenicie remingtona proffesional PR 4000. Co prawda nigdy o niej nie słyszałam i nie wiem czy jest cosik warta. Ale disiaj z rana od razu przeszła chrzest bojowy. Z takich technicznych rzeczy to jest roche niewygodna (nie ma kształtu V tylko X) - pewnie trza dojsc do wprawy.Prostuje idealnie z ty że tak jak wczesniej prostowałam mpm-em i na sansilku i były błyszczące tak teraz niestety na joannie (jak dla mnie badziewie) i nie błyszczą sie wogóle i widą że są na maksa zniszczone (przy mpm- przelewały sie w dłoniach i wyglądały na zdrowe,,,)tak więc nie wiem czy to wina prostownicy czy specyfiku do prostowania.
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-28, 20:51   #3225
Calyneczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shockwaves Pokaż wiadomość
Ja akurat nie mam kręconych włosów (choć też je prostuje i też babylissem ) ale zauwazylam po koleżankach, ze ich włosy nie ukladaja sie tak jak zawsze i z kreconych mają falowane lekko po częstym prostowaniu.
i ja sie tym wcale nie martwie bo może niedługo dojdzie do tego ze całkiem nie będe musiała prostować włosków przynajmniej tak bym chciała
Calyneczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-28, 21:40   #3226
alissja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
hej Alissjaja pisze odnośnie twojej opinii o jedwabiu Biosilka.Też go używam od nie dawna i widzę dużą poprawę stanu moich włosów.Tylko ja go stosuje na same końcówki a Ty Alissja też ?czy może na całe włosy?bo mi Pani w sklepie powiedziała, kiedy go kupowałam ,że jedwab używa się na końcówki:/ I nie wiem teraz jak mam go używać bo czytałam na forum ,że dużo osób kładzie go na całe włosy.Może troszkę panikuje i robię z tego "wielkie halo" bo w sumie co to za problemale wydaje mi się ,że jak zacznę kłaść jedwab na całe włosy to starczy mi tylko na dwa razy albo zbytnio obciąży moje włosydlatego tez pytam o Twoją opinię.Jeszcze jendo pytanko: Ty kupujesz jedwab w sklepie czy na Allegro?pozdrawiam p.s.a jakie masz włosy i prostownicę?
Witaj!

Ja też początkowo miałam problemy z aplikacją jedwabiu, a w dodatku kupowałam ten w maleńkich buteleczkach (14ml) i starczał mi na dosłownie 3 razy. Chyba to kwestia wprawy, bo teraz jest znacznie wydajniejszy. Nakładam dosłownie tak - najpierw rozcieram dokładanie w dłoniach małą kroplę jedwabiu i wcieram w końcówki, następnie druga maleńka kropla i znowu mocno rozcieram w dłoniach i tylko delikatnie muskam resztę włosów. Efekt jest zadawalający, tzn. włosy nie są przeciążone - unikam tylko nakładania biosilku tuż przy samej skórze. Jedwab kupuję przez internet, ale nie przez allegro, a sklep internetowy znanego tutaj sprzedawcy (która notabene też wystawia swój towar na allegro- polecam). Zawsze zamawiam kilka opakowań i dlatego opłaca mi się taka forma kupna.
Co do rodzaju prostownicy - już o tym wspominałam - mam tondeo cerion activ. A włosy mam półdługie, lekko falowane, trochę zniszczone przez kolejne farbowania, aktualnie powolutku je odbudowuję.

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania - śmiało pytaj!
Stary 2006-10-29, 11:25   #3227
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alissja Pokaż wiadomość
Witaj!

Ja też początkowo miałam problemy z aplikacją jedwabiu, a w dodatku kupowałam ten w maleńkich buteleczkach (14ml) i starczał mi na dosłownie 3 razy. Chyba to kwestia wprawy, bo teraz jest znacznie wydajniejszy. Nakładam dosłownie tak - najpierw rozcieram dokładanie w dłoniach małą kroplę jedwabiu i wcieram w końcówki, następnie druga maleńka kropla i znowu mocno rozcieram w dłoniach i tylko delikatnie muskam resztę włosów. Efekt jest zadawalający, tzn. włosy nie są przeciążone - unikam tylko nakładania biosilku tuż przy samej skórze. Jedwab kupuję przez internet, ale nie przez allegro, a sklep internetowy znanego tutaj sprzedawcy (która notabene też wystawia swój towar na allegro- polecam). Zawsze zamawiam kilka opakowań i dlatego opłaca mi się taka forma kupna.
Co do rodzaju prostownicy - już o tym wspominałam - mam tondeo cerion activ. A włosy mam półdługie, lekko falowane, trochę zniszczone przez kolejne farbowania, aktualnie powolutku je odbudowuję.

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania - śmiało pytaj!
dzięki Alissjatego sie właśnie obawiałam ,że Ty jesteś jedną ze zwolenniczek TONDEO bo w takim razie moja WIGO chowa się daleko w kątAle dziękuje z a rady i owszem mam jeszcze jedno takie małe pytankomogłabyś mi podać link tego sprzedawcy u którego zamawiasz jedwab?pozdrówki
Stary 2006-10-29, 16:43   #3228
alissja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
dzięki Alissjatego sie właśnie obawiałam ,że Ty jesteś jedną ze zwolenniczek TONDEO bo w takim razie moja WIGO chowa się daleko w kątAle dziękuje z a rady i owszem mam jeszcze jedno takie małe pytankomogłabyś mi podać link tego sprzedawcy u którego zamawiasz jedwab?pozdrówki
Wiesz - próbowałam wkleic linka - ale chyba najwyraźniej nie można tutaj tego robić. Tak więc kupuję przez internetowy sklep (znanej i lubianej tutaj Grabci)- pro-sprzęt - wrzuć to hasło w google, a na 100% wyskoczy Ci ten sklep

Co do WIGO - to ja poprostu nie znam tej prostownicy, więc nie mówię, czy jest dobra, czy też nie. Ja jestem ze swojej zadowolona - w przeciwnym razie do dzisiaj opłakiwałabym owe 300 zł
Stary 2006-10-29, 16:59   #3229
wiolaraczka
Zadomowienie

dziękuje alissja jeszcze raz i gorąco pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-30, 14:02   #3230
TrzyKropki:)
Przyczajenie

własnie dotarla do mnie zamowiona za 230 zł tondeo eco cerion i powiem szczerze ze jak za tą cene to fatalne wykonczenie prosotwnicy, chodzi mi o ten plastik ehhh :/ zobaczymy jak bedzię z użytkowaniem
Stary 2006-10-30, 14:51   #3231
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez TrzyKropki:) Pokaż wiadomość
własnie dotarla do mnie zamowiona za 230 zł tondeo eco cerion i powiem szczerze ze jak za tą cene to fatalne wykonczenie prosotwnicy, chodzi mi o ten plastik ehhh :/ zobaczymy jak bedzię z użytkowaniem

A co jest konkretnie nie tak z tym plastikiem? I w którym miejscu???
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-30, 15:11   #3232
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
A co jest konkretnie nie tak z tym plastikiem? I w którym miejscu???
rogi jakies takie kanciaste

mam pytanie do dziewczyn które używaja tondeo, czy ta lampka zmienia kolor z czerwonego na zielony czy caly czas sie swieci ???
Stary 2006-10-30, 16:08   #3233
szalir
Przyczajenie

Question Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Cytat:

mam pytanie do dziewczyn które używaja tondeo, czy ta lampka zmienia kolor z czerwonego na zielony czy caly czas sie swieci ???
Napisz proszę jak ta prostownica poradziła sobie z Twoimi włoskami. Dzisiaj zamówiłam eco cerion z regulacją i dalej się zastanawiam czy dobrze zrobiłam rezygnując z Babyliss Pro.
szalir jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-30, 16:30   #3234
madzia.a

Cytat:

Moja tondeo nie ma kanciatych rogów. w takim razie zareklamuj ją. Lampka przez cały czas ma migac na czerwono.
Stary 2006-10-30, 17:33   #3235
Przyczajenie

no to kurde nie wiem bardzo fajnie wyprostowane wlosy, mieciutkie a mam poniszczone przez uzywanie starej prostownicy i naewt mi nie widac tych zniszczonych koncowek. lekko sie prowadzi wsytarczy raz przejechac i proste mam bardzo geste twarde falowane i trudne do ulozenia wlosy a jestem zadowolona z efektu, szybko sie prostownica nagrzewa i naprawde na moje oporne wlosy wsytarczylo gora 5 minut.

madziaa zle to napisalam chodzi mi o te zakonczenia eh nie wiem jak to wytlumaczyc no i lampka mi caly czas na czerwono swieci. mam bez regulacji prostownice a ty ??
Stary 2006-10-30, 17:34   #3236
Przyczajenie

jeszcze jedno pytanie, czy tondeo eco cerion bez regulacji ma miec 25W ?
Stary 2006-10-30, 17:39   #3237
madzia.a

Cytat:
no to kurde nie wiem bardzo fajnie wyprostowane wlosy, mieciutkie a mam poniszczone przez uzywanie starej prostownicy i naewt mi nie widac tych zniszczonych koncowek. lekko sie prowadzi wsytarczy raz przejechac i proste mam bardzo geste twarde falowane i trudne do ulozenia wlosy a jestem zadowolona z efektu, szybko sie prostownica nagrzewa i naprawde na moje oporne wlosy wsytarczylo gora 5 minut.

madziaa zle to napisalam chodzi mi o te zakonczenia eh nie wiem jak to wytlumaczyc no i lampka mi caly czas na czerwono swieci. mam bez regulacji prostownice a ty ??
Ja mam tondeo z regulacja temperatury.
Stary 2006-10-30, 17:46   #3238
Przyczajenie

a ile ma Watt?
Stary 2006-10-31, 07:56   #3239
truskilla
Przyczajenie

Cytat:
ja chyba wiem o co Ci chodzi ten plastik nie jest gładki na brzegach tylko taki choćby postrzępiony? i odrywają się jeszcze w niektórych miejscach takie wiórki z plastiku? nie wiem jak inaczej to opisać - jakby nikt tego ładnie nie "oszlifował"

też mnie to troche nie miło zaskoczyło - tyle pieniędzy wydane a tu wykończenia takie tylko że ja mam Ga.Ma, ale z tego co słyszałam to często tak jest najważniejsze że nie zaciąga to włosów
truskilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-31, 07:59   #3240
frida110
Zakorzenienie

Ja w swojej prostownicy Ga.ma też tak mam. Ale nie uważałam, że takie coś zasługuje na zabawę z odsyłaniem, reklamowniem.
Bo faktycznie ten "postrzępiony" plastik włosów nie ciągnie.

Edytowane przez frida110
Czas edycji: 2006-10-31 o 08:02 Powód: Dopisanie treści.
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości