|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej dziewczyny!ja już wypowiadłam się na tym wątku wiele razy .Nie dawno (po wielu rozterkach
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Raczkowanie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Ja mamy pytanie do Pani Grazynki (i do Was dziewczyny też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() tak wogóle to fakt , że wlłosy falują przy wilgoci to nie jest zadanie dla preparatu prostującego a nie prostownicy??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Rozeznanie
|
Uzywam tej prostownicy: tutaj podaje linka:
http://www.ukhairdressers.com/store/...sp?ID=ukhionic Jest ona bardzo lekka, nie ciagnie wlosow, ladnie prostuje, wlosy po prostowaniu maja ladny polysk. Regulacja temperatury. Ogolnie jestem z niej zadowolona, i uzywam jej codziennie, gdy nie mam czasu na prostowanie calych wlosow, to prostuje tylko grzywke. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny co myślicie o takich dwóch kosmetykach polecanych do prostowania włosów: babyliss pro spray dwufazowy liss'up oraz biosilk jedwab farouk USA? Używała któraś z Was tych kosmetyków? Co o nich sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Przyczajenie
|
jak wcześniej wspomniałam - byłam posiadaczką już kilku prostownic, więc jakieś pojęcie na ten temat mam. Od niedawna jestem posiadaczką tondeo cerion activ i tak się składa, że tuż po pierwszym użyciu wyszłam na miasto, a tam początkowo delikatny deszczyk, natomiast za chwil kilka istna ulewa. Pierwsza myśl - i znowu loczki... fe
![]() ![]() Co do wspominanej struktury włosa - to absolutnie ma ogromne znaczenie. Poza tym efekt uzyskany na afrolokach i delikatnych falach też jest zupełnie inny ![]() Ktoś wspominał także o jedwabiu biosilk - ten produkt także absolutnie polecam, używam go przed każdym prostowaniem na wilgotne włosy, efekt jest widoczny - przyjemny zapach i jedwabiste włosy. Dla mnie obok hot lissa podstawowy kosmetyk do ochrony przy prostowaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Raczkowanie
|
uzywam swojej babyliss pro od niecałego miesiąca i zauwazyłam od ok. dwóch tygodni ze po umyciu moje włosy juz niekręcą sie tak jak wczesniej bądz troszeczke co jest bardzo dziwne u mnie....wy tesh coś takiego zauwazyłyście?>przy czestym uzywaniu prostownicy;>? ja tak prostowałam włosy co 2-3 dni
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja akurat nie mam kręconych włosów (choć też je prostuje i też babylissem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
BAN stały
|
Chciałam sobie kupić prostownice mpm ( razem z mama na spółe) a tu dzisiaj z rana zonk. Mama dostała w prezenicie remingtona proffesional PR 4000. Co prawda nigdy o niej nie słyszałam i nie wiem czy jest cosik warta. Ale disiaj z rana od razu przeszła chrzest bojowy. Z takich technicznych rzeczy to jest roche niewygodna (nie ma kształtu V tylko X) - pewnie trza dojsc do wprawy.Prostuje idealnie z ty że tak jak wczesniej prostowałam mpm-em i na sansilku i były błyszczące tak teraz niestety na joannie (jak dla mnie badziewie) i nie błyszczą sie wogóle i widą że są na maksa zniszczone (przy mpm- przelewały sie w dłoniach i wyglądały na zdrowe,,,)tak więc nie wiem czy to wina prostownicy czy specyfiku do prostowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3226 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja też początkowo miałam problemy z aplikacją jedwabiu, a w dodatku kupowałam ten w maleńkich buteleczkach (14ml) i starczał mi na dosłownie 3 razy. Chyba to kwestia wprawy, bo teraz jest znacznie wydajniejszy. Nakładam dosłownie tak - najpierw rozcieram dokładanie w dłoniach małą kroplę jedwabiu i wcieram w końcówki, następnie druga maleńka kropla i znowu mocno rozcieram w dłoniach i tylko delikatnie muskam resztę włosów. Efekt jest zadawalający, tzn. włosy nie są przeciążone - unikam tylko nakładania biosilku tuż przy samej skórze. Jedwab kupuję przez internet, ale nie przez allegro, a sklep internetowy znanego tutaj sprzedawcy (która notabene też wystawia swój towar na allegro- polecam). Zawsze zamawiam kilka opakowań i dlatego opłaca mi się taka forma kupna. Co do rodzaju prostownicy - już o tym wspominałam - mam tondeo cerion activ. A włosy mam półdługie, lekko falowane, trochę zniszczone przez kolejne farbowania, aktualnie powolutku je odbudowuję. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania - śmiało pytaj! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do WIGO - to ja poprostu nie znam tej prostownicy, więc nie mówię, czy jest dobra, czy też nie. Ja jestem ze swojej zadowolona - w przeciwnym razie do dzisiaj opłakiwałabym owe 300 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zadomowienie
|
dziękuje alissja jeszcze raz i gorąco pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Przyczajenie
|
własnie dotarla do mnie zamowiona za 230 zł tondeo eco cerion i powiem szczerze ze jak za tą cene to fatalne wykonczenie prosotwnicy, chodzi mi o ten plastik ehhh :/ zobaczymy jak bedzię z użytkowaniem
#3231 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
A co jest konkretnie nie tak z tym plastikiem? I w którym miejscu??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Przyczajenie
|
rogi jakies takie kanciaste
![]() mam pytanie do dziewczyn które używaja tondeo, czy ta lampka zmienia kolor z czerwonego na zielony czy caly czas sie swieci ???
#3233 |
Przyczajenie
|
![]()
Napisz proszę jak ta prostownica poradziła sobie z Twoimi włoskami. Dzisiaj zamówiłam eco cerion z regulacją i dalej się zastanawiam czy dobrze zrobiłam rezygnując z Babyliss Pro.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
|
Moja tondeo nie ma kanciatych rogów. w takim razie zareklamuj ją. Lampka przez cały czas ma migac na czerwono.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Przyczajenie
|
no to kurde nie wiem
![]() ![]() madziaa zle to napisalam chodzi mi o te zakonczenia eh nie wiem jak to wytlumaczyc ![]()
#3236 |
Przyczajenie
|
jeszcze jedno pytanie, czy tondeo eco cerion bez regulacji ma miec 25W ?
#3237 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Przyczajenie
|
a ile ma Watt?
#3239 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() też mnie to troche nie miło zaskoczyło - tyle pieniędzy wydane a tu wykończenia takie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Ja w swojej prostownicy Ga.ma też tak mam. Ale nie uważałam, że takie coś zasługuje na zabawę z odsyłaniem, reklamowniem.
Bo faktycznie ten "postrzępiony" plastik włosów nie ciągnie. Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2006-10-31 o 08:02 Powód: Dopisanie treści. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.