|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III
dostałam dzisiaj swoją nową prostiwnice gama ION ceramic ta na allegro za 208 zł i chciałam podzielić sie moimi wrażeniami moze komuś pomoge a więc zaraz oczywiście włączyłam i momentalnie była juz goraca. Narazie tylko spróbowąłam na jednym paśmie gładko sunęła jest lekka ma d ługi wygodny kabel i jest badzo poręczna. Na razie to tyle jutro wuyprostuje całe włosy i dam znać jak sie spisała i jak długo sie trzymały.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
będę bardzo wdzięczna za info ponieważ zastanawiam się nad kupnem tej prostownicy. Napisz proszę jeszcze jakie masz włosy tj. grube,kręcone. czy tylko wywijają Ci się końcówki?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
120 stopni??!!! hm.. ja mam baaardzo cienkie włosy.. i prostuję w temp. 165-175 stopni.. poniżej 160 efekt jest mizerny... też stosuję hot lissa, któreś opakowanie z kolei mam.. zaczyna mnie drażnić, włosy się nic, a nic nie ślizgają ![]() Ostatnio rzuciłam prostownicę w kąt na rzecz suszarki i szczotki modelującej. Włosy się mniej niszczą, efekt podobny, końcówki ładniejsze, a nie jakieś takie pióra.. są puszyste i dłużej świeże. No i testuję wynalazek pt.: flat marvel, goldwell'a ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A to są bardzo cienkie włosy, temperatura przy A sięga: 140-160 stopni B to są cienkie włosy: 160-180 C włosy normalne: 180-200 Wiadomo, trzeba dostosować do siebie.. ja sugerując się tymi danymi zaczęłam od 140 (niżej się nawet nie da ustawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
u mnie są poziomy od 1-25 (1-5-10 itd) do tej pory prostowałam na 1 -5 widać muszę to nieco podkręcić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
Witam
Bardzo Was proszę o cenną radę niewiem którą prostownice wybrac ma byc na prezent. Dziewczyna ma włosy do ramion, jasne. Babyliss http://www.euro.com.pl/prostownice/d...cre.bhtml#opis Philips http://www.euro.com.pl/prostownice/p...ssential.bhtml Philips http://www.euro.com.pl/prostownice/d...ant2move.bhtml Solar http://www.euro.com.pl/prostownice/d...c-pp7210.bhtml Będę bardzo wdzieczna za pomoc w doradzeniu która kupić Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
anulaa doloz i kup http://allegro.pl/item483131316_pros...041_s1031.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
GOCHA1980, jaką szerokość mają płytki tej prostownicy co dałaś linka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
a wiec wypróbowałam dzisiaj moją game jest poprostu cudowna naprawde polecam. wystarczyło raz przejechac po włosach i były proste a co najbardzej mnie zaskoczyło i zadsowoliło to to ze trzymały sie przez cały dzien mimo wilgotnego powirtrza rano i strasznegi wiatru popołudniu były prościutkie jak nigdy a zazwyczaj przy takiej pogodzie od razu robiło mi sie siano na głowie, a tutaj nawet końcówki sie nie wywinęły. Jesdtem z neij bardzo zadowolona i szczerze polecam !
![]() P.S mam włosy dośc cienkie i nie mam bardzo kręconych raczej tylko falowane i bardzo wywijajace sie komnćówki i puszą sie od wilgotnego powietrza |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam do Was pytanie czy to prawda, że prostownica o większej mocy lepiej i szybciej prostuje włosy? Np. taka 170 Wat
#316 |
Raczkowanie
|
Dot.: Do znawczyń prostownic
no haloo tyle osob to czyta a nikt nie odpisze ....
#317 |
Przyczajenie
|
Od kilku dni jestem szczesliwa posiadaczka prostownicy GA.MA DIGITAL TURMALINE LaserION. Jest rewelacyjna. Wlosy prostuje na temp 170stopni a grzywke 150 czasem 160 stopni. Wlosy trzymaja sie swietnie nawet przy tej pogodzie jaka teraz mamy, co naprawde mnie zaskoczylo.
Wiec jesli sie ktos zastanawia nad jej kupnem to polecam w 100%. |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
o prostownicach jest obszerny oddzielny wątek
![]() wystarczy poszukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wkleje wam jak znajde czas test prostownic(tych drozszych i chyba lepszych) z Urody z obecnego numeru(zeskanuje)
A ja o mojej prostownicy nie mowie bo mnie zabijecie ![]() (kosztuje tyle co kabel waszej ![]() Ale sprobuje uzbierac na lepsza.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
szukałam, ale na ten temat nic nie pisze.
#321 |
Rozeznanie
|
tak to prawda ale i tak polecam wątek o prostownicach...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Moderator
|
Wätki poläczylam.
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Konto usunięte
|
Witam, Dziewczyny chciałabym sobie kupić prostownicę. Do tej pory używałam holdena ceramicznego. Po ok 4 latach zaczął słabo grzać. I teraz mam mały dylemat czy ceramiczną, szklaną czy tytanową. Nie chcę wydawać dużo pieniędzy , nie prostuje codziennie, mam włosy gęste i grube.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Ja niedługo będe kupowała prostownicę i zastanawiam się nad prostownicą Cutek.
Będę prostowała wlosy tylko od czasu do czasu, więc nie potrzebuję nie wiadomo jakiego cudeńka. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19015 Co myślicie, a może macie jakieś propozycje? Prostownice najlepiej w cenach ok. 100zł |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Wklejam wam skany z najnowszej "Urody"
Moze sie komus przyda. ![]() Test prostownicy(drozszych jak widze) Skany sa dosc duze zeby to co napisane bylo czytelne.
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
ja prostownice odstawiłam po ............ 3 krotnym użyciu tyle wystarczyło żeby stan moich włosów sie pogorszył,zauważyłam że zrobiły sie bardziej suche i sypały sie jak szalone.
Dziś użyłam mleczka z Fructisa i suszarki z nakładką prostującą i jestem mega zadowolona,włosy proste a nie przylizane i wyglądają jak włosy,naturalnie i zdrowo a ułożenie fryzy zajęło mi z suszeniem nie dłuzej niż 15 min. z prostownicą mocowałam sie 45 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
Witam,
teraz zastanawiam się nad http://www.allegro.pl/item455795474_...by_tondeo.html bądź tą http://www.allegro.pl/item487818838_...ostowanie.html będę wdzięczna za spostrzeżenia |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
![]()
Słuchajcie byłam cierpliwa przeczytałam 3 strony forum i nadal nie wiem, którą wybrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Wszystkim niezdecydowanym przed zakupem nowej prostownicy oraz tym, które nie planują zaciągnięcia kredytu
![]() Możecie rzucić okiem na moją rencenzję tej prostownicy w KWC. Wykonałam tytaniczną pracę szukając mojego ideału i jestem teraz bardzo zadowolona z zakupu. Używam tej prostownicy około roku i moja miłość do niej rośnie po każdym użyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
a ja poleam Vidal Sassoon vs0048e
Poczytajcie sobie o niej w necie..naprawdę warto ![]() Pozdrawiam......
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.