|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Raczkowanie
|
Dot.: fundusz: 500 zł, najlepsza prostownica pod względem bezpieczeństwa włosów
Witam
![]() Hej Jesli mam Ci cos doradzic, to polecam ta prostownice Fhi Heat, model Platform. Kup na allegro od sprzedawcy meblefryzjerskie, on Ci doradzi najlepiej. W tej cenie masz albo ta Fhi albo marke Diva, tez swietna. PocYtaj opinie na googlu, Tam jest wszystko Mam zamiar kupić mojej kobiecie prostownicę, ponieważ nie widzi się w kręconych włosach. Ma kręcone naturalne włosy. Nie używa jednak jakiejś wysokiej jakości prostownicy. Niszczą jej się włosy. Ma fioła na punkcie swoich włosów. Bardzo lubi je prostować, właściwie to czuje się jedynie dobrze w prostych. Nie ma bata by jej wyrzucić to z głowy. Nie chcę by się dziewczyna kiedyś załamała z powodu całkiem zniszczonych włosów więc przynajmniej jeśli już ma prostować to niech się jej te włosy tak nie niszczą ![]() Niedługo jej urodziny postanowiłem jej sprawić prezent w postaci prostownicy. Fundusz: 500 zł. Moje typy laika: http://allegro.pl/prostownica-parowo...586914526.html http://allegro.pl/fhi-prostownica-pl...594882023.html Wy się na pewno lepiej znacie. Która z prostownic z mojego wyboru będzie lepsza? a może zasugerujecie mi coś lepszego? Podczas wyboru jako laik sugerowałem się art.: http://urodaizdrowie.pl/nowoczesne-p...nice-do-wlosow Pozdrawiam i dziękuję za pomoc ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Polecam Ci Fhi Platform albo Diva. Obie daja rade. Kup od sprzedawcy meblefryzjerskie, koles dobrze doradza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.
ja również polecam Ci FHI, mialam okazje ja uzywac tylko raz i jest świetna. a skoro masz okazje kupic cos lepszego, to zainwestuj wlasnie w nia. nie wiem jak z Diva, nie używałam prostownic tej firmy. za to na pewno nie kupuj Remingtona Pearl - dwa miesiące temu sama w niego zainwestowałam. pierwszej nie stykały sie płytki - oddalam na gwarancje. dostałam nowa - rowniez plytki sie nie stykają, czasem zdarza jej sie, ze szarpie wlosy, ale nie mialam niestety możliwości oddac jej ponownie na gwarancje, bo potrzebowałam jej pilnie na wyjazd. sa jeszcze prostownice ghd - ale to juz troszkę wyzsza pólka.
Edit: odnosnie serum Mariona - jest super ![]() Edytowane przez tekila901 Czas edycji: 2012-09-04 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ghd? no jej nie stosowałem, więc trudno mi powiedzieć, wadą na pewno jest brak regulacji temperatury, ale ufam, że ma dobre płytki. Ja pozostaje wierny Remingtonowi i serdecznie go polecam! również dobrym modelek obok Pearl z Remingtona, jest Shine Therapy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Raczkowanie
|
Poprosilam dzisiaj mojego kolege- fryzjera o opinie , tak zeby nie bylo, ze jestem stronnicza. Powiedzialam mu jakie prostownice porownujemy.
Cytuje jego slowa: Remington tak sie ma do Fhi jak Cinquecento do Subaru Impreza. Mysle ze ta opinia pomoze w wyborze prostownicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
W poniedzialek przymierzam sie do zakupu nowej prostownicy (wlosy prostuje juz od jakis 4-5 lat, bedzie to moja 3 prostownica) Postawilam na Remingtona i waham sie miedzy 2 modelami : S2044 i S8102. Bardzo prosila bym o opinie osob ktore maja ktorys z tych modeli, lub mialy z nim stycznosc i moga mi pomoc w tym wyborze ![]() Czytalam sporo o funkcjach jednej i drugiej prostownicy i ciezko mi sie zdecydowac ktora jest lepsza... Bardzo prosze o szybka odpowiedz, bo w poniedzialek ide juz na zakupy ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak Remington jest świetny ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
-śmierdzi po nagrzaniu się płytek -efekt nie jest tak trwały jak przy remingtonach z ceramicznymi płytkami ale -włosy sa lepiej chronione (choć za to powinien odpowiadac preparat termoochronny!) ja osobiście polecam z remingtonów Pearl albo Shine Therapy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Raczkowanie
|
witam, przeszukałam całe allegro i chyba zdecyduję się na prostownice remingtona tylko mam problem co do wyboru modelu, pomożecie?
zastanawiam się nad takimi modelami: http://allegro.pl/prostownica-reming...581928014.html http://allegro.pl/prostownica-reming...575222691.html http://allegro.pl/prostownica-reming...563744725.html czy ktoś posiada którąś z tych prostownic? czy są w ogóle dobre? |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
miałem do czynienia z każdą z 3 wymienionych perłowa najlepsza z czystym sumieniem polecam, pisałem wyżej o tym
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Raczkowanie
|
tak wiem wiem że pisałeś, ale ja zanim coś kupie to mija pół roku, ale czy ta perłowa naprawdę prostuje idealnie włosy?? czy trzeba przejeżdżać po kilka razy żeby były gładkie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
to zależy od włosów, od tego czy umiesz prostować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Raczkowanie
|
Jestem już prawie zdecydowana
![]() Która waszym zdanie będzie lepsza REMINGTON S1051 czy S6500 ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
Piękne
![]()
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwszej włosy szybko sie podwijają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Raczkowanie
|
Ooo robi wrażenie, to chyba też ją sobie zakupię
![]() Edytowane przez eyesgree Czas edycji: 2012-09-10 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Mam pytanie - którą prostownicą uzyskam naturalne fale ? REMINGTON S6600 - Prostownica z możliwością falowania i kręcenia włosów, ceramicznymi nakładkami, funkcją szybkiego nagrzewania w 15 sekund oraz z regulacją temperatury w zakresie od 150 st. C do 210 st. C. Czy : REMINGTON STOŻKOWA CI95 - Zaawansowana powłoka ceramiczna z prawdziwymi perłami: 8x gładsza - 5x trwalsza -Stożkowy kształt końcówki umożliwiający uzyskanie pięknych loków -Automatyczne wyłączenie po 60 sekundach Będę wdzięczna Wam za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Przyczajenie
|
Dzięki koleżanko
![]() Włosy z natury mam proste jak druty, dlatego pomyślałam o tej prostownicy wielofunkcyjnej, żeby od czasu do czasu zrobić sobie loki/fale na jakieś wyjście ![]() Prostownicy nie posiadam, zakręcam włosy codziennie na rzepy ![]() Jeszcze raz dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to weź lokówkę. pamiętaj o termoochronie ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Raczkowanie
|
a lepiej kupić remingtona perłę czy może jedna z tańszych Babyliss??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Przyczajenie
|
Hello
![]() Do Blogerki 92 - przeczytałam recenzję, wielkie dzięki. Tak na marginesie.....to atrakcyjna z Ciebie dziewczyna ![]() Do Fryz5 - Tobie również dziękuję i chyba jednak skuszę się na tę stożkową........ Ale mam prośbę, jeśli któraś z dziewcząt miała okazję przetestować REMIGTONA S6600 to proszę napiszcie ![]() Milusiego dnia Wam Damon życzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Raczkowanie
|
tak oczywiście,ps. pytanie było skierowane do innej osoby
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- witam, pytanko przeczytałam, że posiadasz prostownice remington, tylko jakieś problemy są z tymi płytkami, reklamowałaś może to, czy może ten sprzęt już tak ma?? naprawdę nie mogę się zdecydować na ten zakup ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, reklamowalam. po 3 tygodniach przyslali mi nowa, ale tez z niestykajacymi sie plytkami. nie wiem jak dzialaja prostownice Babyliss, bo takowych nigdy nie uzywalam, ale z tych tanszych, bazujac na internetowych opiniach, lepiej wypada Remington. moj egzemplarz, poza tym, ze zdarzy mu sie szarpac wlosy, to prostuje i kreci je calkiem niezle. na razie nie rozdwajaja mi sie koncowki, ale moze to dlatego, ze zwracam szczegolna uwage na pielegnacje wlosow i termoochrone. jesli stac Cie na cos drozszego, to oczywiscie mozesz celowac w bardziej profesjonalna półkę. niemniej jednak mozesz sprobowac z Remingtonem Pearl albo Shine Therapy, tez sa calkiem, calkiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Przyczajenie
|
Ja mam prostownicę remingtona sleek&curl i jestem naprawde bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.