|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wätek zbiorczy.
Cytat:
Podobnie skonstruowany? tzn. ze podobny jest efekt prostowania włosów tymi prostownicami czy są one niedbale wykonane? Bo ja własnie tez nie mam miłych wspomnien z wahl cutek ale odnosza sie one raczej do efektów prostowania, który był okropny po tej prostownicy. A Twoje włosy po remingtonie wytrzymują do następnego mycia?
![]() |
#1382 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Hope12309 Czas edycji: 2009-02-27 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie
![]() ![]() Oto linki: http://allegro.pl/item555593636_pros...50_farouk.html http://allegro.pl/item568539904_pros...02_gratis.html http://allegro.pl/item568178571_pros...51_gratis.html A moze znacie jakies lepsze prostownice, ktore bylyby idealne dla mojego rodzaju wlosow. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Rozeznanie
|
ja mogę napisać o tej s1051, jest bardzo lekka przez co wygodna, bardzo dobrze prostuje, wygadza włosy mi się po niej troszkę elektryzują, jak się nie szaleje z temperaturą to chyba nie niszczy włosów, jak kupiłam i szalałam z temp 220 to momentalnie przesuszyła mi końcówki na grzywce ( na co dzień głównie używam do grzywki, od świętą prostuje całe lub kręcę loki ) , bardzo szybko się nagrzewa dosłownie parę sekund, i fajne jest to, że można ustawić blokadę klawiszy i przy układaniu włosów nie wyłączysz jej ani nie przestawisz temperatury. moje włosy wystarczy prostować w 150st (jestem naturalna blondynką mam dość zdrowe i średnio grube włosy, nie całkiem proste, ale nie kręcone ) no i zrobienie nią loków jest bardzo bardzo łatwe...
Mam nadzieję, ze choć trochę pomogłam |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Rozeznanie
|
a posiadaczki remingtona s1051 i vidala różowego mogłyby mi powiedzieć jak się utrzymuje efekt? chodzi mi też czy np na dyskotekach pokreca mi sie wlosy
![]()
#1388 |
Rozeznanie
|
he he ja tam zawsze na dyskoteki kręcę
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Raczkowanie
|
![]()
Czy ma ktos z was moze prostownice Remington s9800? Jesli tak to co o niej sadzicie? Polecacie, odradzacie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prostownica Remington s9800.
Hej!!!!!!!!!!Ostatnio kupiłam sobie prostownice REMINGTON S1051 i od około 1,5 tygodnia(czyli tyle czasu ile ją mam)za każdym razem kiedy ją włączam czuje jakiś dziwny zapach, ale nie taki jakby się popsuła tylko jakby teflonu czy to normalne?????i czy po jakimś czasie ten zapach zniknie????PROSZę O POMOC
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 |
Raczkowanie
|
A jaa dzis zamawiam prostownice GaMa z turmalinami
![]() Po dość długim zastanawianiu się ![]() ![]() ![]() ![]() Jejjj już nie moge się doczekać aż do mnie dojdzie ![]() Jak ją dostane to zdam relacjeeee ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1393 |
Przyczajenie
|
Hej.
Tak czytam te forum i czytam, i w końcu ejstem zdezorientowana i nie wiem jaką kupić ![]() Wypróbowałam ostatnio Ga.Ma http://www.kalamis.pl/product-pol-29...mperatury.html i jestem cholernie zadowolona, ale jednak wolałabym coś innego, ponieważ zbędne mi są dwie takie same ![]() Jak sądzicie? Która firma najlepsza? Remington, Ga.Ma czy Babyliss? I które płytki wybrać? Widziałam jakieś turmalinowe, laserowe itp. i mam już kompletną dziurę. Chciałabym rozsądnie wydać tą kasę i żeby prostownica mi jednak trochę posłużyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Raczkowanie
|
Tą CP1 z regulacją temperatury używa moja koleżanka od ponad roku i baaaaaardzo sobie ją chwali, a ja dostałam dzisiaj CP3 digital. Jak wypróbuje to coś o niej napisze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Rozeznanie
|
szczerze mówiąc przejrzałam prawie cały wątek i tak naprawdę żadna z Was konkretnie nie wypowiedziała się na temat jednej prostownicy, nawiasem mówiąc przydałaby się jakaś sonda.
Ale do rzeczy, tym razem kolej na mnie. Otóż posiadam prostownice remingtona i nie jestem z niej zadowolona, strasznie zniszczyła mi włosy, a jest to jedna z polecanych przez Was prostownic. Tym razem mam do Was prośbę, czy możecie mi poradzić która prostownica sprawi, że moje włosy będą gładziutkie i lśniące tak jak po wizycie u fryzjera. oto moje typy: http://www.allegro.pl/item561960658_..._z_polski.html http://www.allegro.pl/item565865644_...ss_gw2lat.html http://www.allegro.pl/item570463187_...is_24m_gw.html z przykrością muszę stwierdzić że na GAMA mnie nie stać....
![]() |
#1396 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli Twoja prostownica prostuje to wina nie leży w niej, tylko w Twoich włosach i nawet farouk czy ghd nie pomogą... Naprawdę od kondycji włosów zależy jak prostownica będzie działać - mówi Ci to osoba która miała potwornie zniszczone włosy. Więc jeszcze raz zachęcam do przeczytania wątków pielęgnacyjnych ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() www.artykulyfryzjerskie.c om lub na allegro ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Rozeznanie
|
a powiedzcie mi jeszcze kochane jedną rzecz.... jeśli mam raczej krótkie włoski to czy powinnam rozglądać się za prostownicą z wąskimi płytkami czy raczej na odwrót??
![]() |
#1401 | |
BAN stały
|
Cytat:
Na zdjęciu prostownica ceramiczna GA.MY art.1002 szerokość płytek 1cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Rozeznanie
|
to chyba decyzja została podjęta, mam tylko jedno ale... otóż mając do wyboru płytki tytanowe i ceramiczne.... które waszym zdaniem są godniejsze polecenia??
![]() |
#1403 |
Przyczajenie
|
Ja mam takie pytanie, czy miał ktoś styczność z tą prostownicą?
http://allegro.pl/item572246450_ermi..._tytanowa.html warta jest swojej ceny?
![]() |
#1404 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam!
A ja mam pytanie do doświadczonych w kwestii prostownic Wizażanek. Która prostownica jest lepsza? PHILIPS HP 4669 czy BRAUN ES2? Pytam, gdyż stanęłam przed trudnym wyborem dobrej prostownicy. Z góry dziękuję za odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka prostownice mam wybrac???
nie ma potrzeby abyś odkopywała stary wątek
![]() Jest obszerny wątek dot. prostownic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
Przepraszam jeśli zrobiłam coś nie tak ale na tym forum udzielam się stosunkowo od niedawna i jeszcze zbytnio się nie orientuję jak się na nim poruszać...
Czy mogę prosić link do strony gdzie uzyskam odp. na moje pytanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Raczkowanie
|
Co do polecanej tu Ga.my CP3 Digital. Odebrałam paczuszkę wczoraj z tą prostownicą właśnie i suszareczką 3600 Turmaline. Nie mialam jeszcze okazji ich przetestować, gdyż cały dzień siedziałam w domu, więc głowy nie myłam. Natomiast wizualnie opisać się go nie da. Lekko zawiewa peerelowskim designem z tandetnych materiałów. Ale jestem niezrażona. Z tego co czytałam wygląd produktów tej firmy jest odwrotnie proporcjonalny do ich jakości
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Moderator
|
dalidka -Twöj post przenioslam do wätku o prostownicach.Znajdziesz w tym linku ponizej.
Najlepsze Prostownice-czesc III-wätek zbiorczy. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() ![]() mam jeszcze na oku vidal sassoon tą z mikrokryształkami. może dacie mi jakies rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.