|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wätek zbiorczy.
Hej a co myślicie o prostownicy philips 4669 to jest link do tej prostownicy http://allegro.pl/item646193847_phil...estochowa.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Raczkowanie
|
Witam!
Mam nadzieję, że mi pomożecie... Chciałabym kupić sobie prostownice, przeczytałam ten temat i mam większy mętlik w głowie niż miałam... Włosy mam proste, cienkie ale w miarę gęste tylko, że końcówki odstają mi we wszystkie strony, nawet na czubku głowy nie mogę sobie z nimi poradzić ![]() http://www.allegro.pl/item652162822_...py_nowosc.html http://www.allegro.pl/item642620768_...eramiczna.html http://www.allegro.pl/item629990156_..._30sek50w.html I kompletnie nie wiem... Chciałabym prostownice do 150 zł. Ta pierwsza jest droższa, ale kusi mnie te nawilżanie... Choć nikt tego nie potwierdza... |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Raczkowanie
|
Mój remington ( o którym wspomniałam wyżej) został przetestowany, wrażenia: jestem bardzo na tak
![]() Ta prostownica wyprostowała mi włosy na średniej z możliwych do nastawienia temperatur, aż byłam w szoku jak fajnie wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zadomowienie
|
ja sie w koncu skusilam na ghd purple,znalazlam w zagranicznym sklepie internetowym,mam tylko nadzieje ze mnie nie oszukaja i mi przysla...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Przyczajenie
|
Wiecie może co znajduje się w zestawie z prostownicą ga.ma cp3 digital?
I gdzie najlepiej (najbezpieczniej) ją kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Przyczajenie
|
Mam dylemat na temat wyboru prostownicy. Mam do wyboru BaByliss PRO Tourmaline Pulse lub Ga.ma Nano Tourmaline CP3. Nie wiem która jest lepsza poniewaz mam włosy grube, już zniszczone, bardzo suche, po ramiona tak do łopatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Przyczajenie
|
Zakupiłam sobię prostownicę babyliss pro steam parową i jest świetna. Można jej używać bez pary,a włosy są proste przez kilka dni aż do umycia! Jest bardzo poręczna ale dość ciężka jednak mi to nie przeszkadza. Ekran baardzo ułatwia posługiwanie się nią, używam na swoje gęste długie włosy najniższej temperatury (175C)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Wtajemniczenie
|
![]()
http://www.electro.pl/produkt-PHILIP...10994,184.html
Witam serdecznie ! Bardzo proszę o rade Panie które znają się na rzeczy. Czy prostownica którą podałam w linku wyżej nie będzie mi niszczyć włosów ? Jest odpowiednia ? Pozdrawiam serdecznie ! ![]() A jeśli znajdą Panie lepsze prostownice na tej stronce które nie zniszą mi włosów proszę o link. Edytowane przez minus Czas edycji: 2009-06-14 o 10:21 Powód: Dodanie kilku słówek. |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o rade. Prostownica- odpowiednia ?
Wyszukiwarka nisko się kłania
![]() BTW. Każda prostownica niszczy włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj zamawiam prostownice i oczekuje tylko rady, jesli Pani się nie zna dzięki bardzo, przynajmniej coś ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jestem specjalistką, ale wydaje mi się, że 25W jak na prostownicę to bardzo mało, chociaż ładna faktycznie jest ![]() Edytowane przez oleszka88 Czas edycji: 2009-06-14 o 13:56 Powód: dodanie dodatkowych informacji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Rozeznanie
|
jak ma więcej w to się szybciej nagrzewa
świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piękni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?może pozostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o prostownicy Babyliss PRO Nanotitanium ??? Chętnie poczytałabym Wasze opinie,jeżeli są oczywiście posiadaczki owej prostownicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Rozeznanie
|
aha. to nie wiedziałam
![]()
świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piękni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?może pozostać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam i proszę o radę odnośnie wyboru prostownicy. Moja stara ( pamiętająca zamierzchłe czasy ) po spotkaniu z łazienkowymi płytkami doznała sporego uszczerbku w ceramicznych płytkach...
a odnośnie mojego " upierzenia" - długość: na razie dłuższe niż do ramion i w trakcie zapuszczania, - jakość: grube i dużo, ciężkie, z tendencją do falowania i puszenia, farbowane, cieniowane, końcówki z tendencją do przesuszania ( ale pracuję nad tym ;-) ) co do ceny: to nie będę żałować jeśli w zamian za cenę otrzymam zadowalającą jakość ![]() będę wdzięczna za dobre rady... pozdrawiam
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
Edytowane przez 28nana Czas edycji: 2009-06-16 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam serdecznie
![]() Zdaję sobie sprawę, że podobny wątek mógł wystąpić, nie jestem jednak w stanie przeszukać forum od początku do końca. Po odpowiedzi na moje pytanie, watek można usunąć. Zastanawiam się na kupnem prostownicy, drogą eliminacji doszłam do dwóch, z ktorych musze wybrac jedną. Mam raczej cienkie włosy, kręcą się, są bardzo podatne na wilgoć. Potrzebuję prostownicy, która nada trwały efekt prostowania. Moje typy to: Remington S2013 http://www.allegro.pl/item654094511_..._z_polski.html i BaByliss Pro230 2075BU http://www.allegro.pl/item657812020_..._babyliss.html Spotkałam się z różnymi opiniami, nie wiem którą wybrać. Może ktoś ma te modele i podzieli się ich skutecznością? Proszę o szybka i obiektywną odpowiedź, pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Remington S2013 czy BaByliss Pro230 2075BU
a wiecie, ze moja gama juz 4 razy spadła tak, ze raz spręzynka wyleciała a kilka razy kable wyszły, ale poskładałam i dalej działa idealnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
chcialabym w koncu zakupic moja pierwsza (jeszcze sie taka jak ja uchowala, co nie ma
![]() ![]() i nie wiem na co zwrocic uwage. slyszalam, ze prostownice remingtona sa dobre, czy to prawda? mam wlosy do ramion, czasem za, ale nie wiecej. sredniej grubosci. wiekszosc zycia mam grzywke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
Zacznę od przywitania się, bo jestem tutaj nowa.
![]() Mam pytanie: wyczytałam, że najlepsze są te prostownice GHD, ale też dość drogie. Na Allegro znalazłam jednak aukcje (http://allegro.pl/item655361710_jedy...l.html#gallery i kilka innych) i ta cena nie jest jakaś zawrotna. Jednak ten człowiek sam pisze, że w funtach kosztuje ona 132, a to jets ponad 600 zł. Dlaczego więc sprzedaje tak tanio? Sądzicie, że jest to oryginalna prsotownica? |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Rozeznanie
|
Witam!
aktualnie posiadam prostowinice remingtona 5002 na poczatku dobrze prostowala, teraz- po jakims roku, gdy wyprostuje to po jakiejs godzinie podwijaja mi sie konce.. chce zakupic nowa dobra prostownice do 170 zł.. mam mocno pocieniowane włosy - przez to cienkie. siegaja do lopatek, gdy jest wilgoc na dworze odrazu sie faluja.. Macie prostownice, ktore idealnie prostuja wlosy do kolejnego umycia? nie koniecznie potrzebuje z regulacja ![]() ![]() najlepiej. zeby podczas wilgoci( nie owie o deszczu, tylko wilgotnym powietrzu) prostownica nadal spelniala swoje zadania i wlosy sie nie podkrecaly.. mozecie dac konkretny model?? do tej pory uzywalam tylko remingtonow wiec nie wiem jak z innymi firmami.. mam na oku remington shine..
![]() |
#1706 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
prostowanie bardzo zniszczyło mi włosy... nieważne czy używałam prostownicy za 50 zł czy za 500... moje włosy tak reagują chyba na ciepło.... znacie jakieś dobre kosmetyki do prostowania? takie, żeby można ich używać bez użycia prostownicy i z prostownica też, w szczególnych przypadkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Raczkowanie
|
Prostownica? Którą wybrać?
Mam dylemat...
Może Wy mi pomożecie ![]() Prostownica GHD (swoja droga.. czy to nie sa angielskie prostownice? i nie powinny mieć angielskiej wtyczki) http://www.allegro.pl/item660037297_..._promocja.html Lub GA.MA http://www.allegro.pl/item642601694_...no_silver.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.