|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.
Cytat:
![]() |
#2552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2553 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ma ktoś porównanie Gamy albo Tondeo z GHD??
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
A ja wybralam prostownice Ermila magic Straight. Jestem z niej bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Przyczajenie
|
a czy ktos posiada ta prostownice? Jak myslicie jest warta swojej ceny?
http://www.allegro.pl/item810160131_...teedition.html ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Moderator
|
mOna01 - wpisz sobie prostownice ktöra Cie interesuje w tym wätku -powyzej pisze przeszukaj wätek.Znajdziesz duzo opinni
![]() BiznessWoman - z tego co wiem to prostownica nagrzewa do 250 stopni i jest bez regulacji. ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Przyczajenie
|
http://www.allegro.pl/item835988706_...alon_styl.html
a co do tej czy ktos mial? jest to prostwonica ghd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Raczkowanie
|
a co sadzicie o prostownicach parowych baybylis? chciałabym sobie taką sprawić bo z tego co o niej piszą nawilża włosy! w co ciezko mi uwiezyc dlatego sie was pytam jak to jest z tymi parowymi. jednak myślę też o tytanowej tej samej firmy. ogolnie chcialabym przeznaczyc na ten cel nie wiecej niz 300 zl, jaka byscie mi polecili do tewj ceny??
dotychczas uzywalam za 60 zl cermicznej, prostowala w miare dobrze, jednak wlosy szybko mi zaczynaly falowac ( ogolnie nie mam kreconych, tyle ze faluja pod wplywem wilgoci zwlaszcza w kilku miejscach przy twarzy najbardziej bo niekotre pozostaja proste. okropnie to wyglada :P ) , jednak sie przepalila i bym chciala teraz kupic cos pozadniejszego zeby wlosy sie mniej niszczyly ( kiedys prostowalam codziennie, teraz ok raz w tygodniu) i efekt utrzymywal dluzej.. Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Raczkowanie
|
Ja również dołączam się do pytania, co sądzicie o parowych prostownicach, czy faktycznie są dobre?
Kusi mnie kupić tą http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=828797328 , ale nie wiem czy jest warta swojej ceny ![]()
#2561 |
Przyczajenie
|
Zestaw Philips HP 8295 suszarka + prostownica
Hej dziewczyny. Pisałem już w wątku o prostownicach, ale niestety nie otrzymałem odpowiedzi, ale próbuję ponownie - tym razem z inną sprawą. Święta tuż tuż, więc dziewczynie coś fajnego trzeba znaleźć - w tym roku padło na suszarka+prostownica, bo na swój stary sprzęt od dłuższego czasu narzeka. Dziś będąc w carrefourze trafiłem na zestaw Philipsa HP 8295 za 189 zł - podobno nowość.
http://www.consumer.philips.com/c/pi...295_00/prd/pl/ Dokładniejsze info: http://www.p4c.philips.com/files/h/h...00_pss_pol.pdf Ta suszarka to HP 4935, a prostownica HP 4686. Niestety niewiele info na temat tego sprzętu znalazłem, a opinii jeszcze mniej, więc liczę na Was ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zestaw Philips HP 8295 suszarka + prostownica
jaka byla tego cena?
#2563 |
Przyczajenie
|
189 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/item825830593_pros...esjonalna.html a co myslicie o tej? zastanawiam sie na ta i nad ta
http://allegro.pl/item828459403_remi...rier_10zl.html i nie wiem.... ta druga tania i dobre opinie o niej sa , za to ta pierwsza kusi ze niby profesjonalna itp ![]()
#2565 |
Zadomowienie
|
Bardzo fajny pomysł na prezent
![]() Co do produktów to nie wypowiem się, bo nie używam tych konkretnych, jednak sama posiadam prostownicę Philipsa i jestem zadowolona ![]()
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Przyczajenie
|
A co sądzicie o tej prostownicy?: http://www.hairstore.pl/Efalock_Flat...iczna-123.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Przyczajenie
|
Witam!
Mam szybkie i małe pytanko.. Chcę dzisiaj zamówić prostownicę.. i kiedy już w końcu wydawało mi się, że znalazłam odpowiednią czyt. REMINGTON S2014, która zbiera tutaj wiele pozytywnych opinii, trafiłam na REMINGTONA S9904. Ta druga, jest może bardziej zbajerowana wizualnie, ale w sumie nie to jest najważniejsze.. Obie posiadają funkcję jonizacji ale różnią się nieco płytką, ceną i na prawdę mam duży dylemat.. Edytowane przez wioletta55 Czas edycji: 2009-12-03 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
a gdzie (w jakim miescie) widziales ten zestaw
![]() sama mam go otrzymac na gwiazdke tyle, ze narazie zestaw byl zapowiedzia ![]() czekam na odp
#2569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam S2013 skoro odradzacie teflon który jest w 2014, mam nadzieję że spełni moje oczekiwania
![]()
#2571 |
Raczkowanie
|
Parowe gorzej? o to nie wiedziałam, to już nie chce parowej, musze poszukać innej
![]()
#2572 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Przyczajenie
|
Cześć, pomóżcie proszę w wyborze prostownicy. Zastanawiam się nad GA.MA DIGITAL NANO TOURMALINE LASER ION (http://www.allegro.pl/item810212366_...mini_gama.html) lub TONDEO Cerion PREMIUM (http://www.allegro.pl/item837297151_...sc_gw_24m.html). Mam długie, kręcone, grube i puszące się włosy. Która z tych prostownic jest wg Was lepsza? A może doradzicie coś innego? Dziękuję z góry za wszelkie podpowiedzi. Pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
Dostalam dzis prostownice Grundig HS8730 i szczerze mowiac nie wime co oniej myslec... kosztowala 130 zl i szczerze mowiac liczylam na lepsze efekty. koncowki juz mi sie podkrecaja...;/ a godzine temu prostowalam..
ma ją ktoras z was?
#2575 |
Konto usunięte
|
Jak długo utrzymują się Wam proste włosy po wyprostowaniu Remingtonem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Raczkowanie
|
Prostownica parowa BaByllis, Steam Sensation BAB2075E
Witam!
Wielki, wielki apel o opinię na temat tej parowej prostownicy do włosów. Czy rzeczywiście jest taka fantastyczna jak ją reklamują? Jonizacja, nanocząsteczki ceramiczno-tytanowe, Sol Gel, no i firma babyliss brzmią nieźle, ale czy to możliwe, że prostownica nie niszczy, a wręcz poprawia kondycję włosów? Chciałabym wiedzieć czy rzeczywiście warto wydać te 4 stówki czy może lepiej kupić inną za tę kwotę? Pozdrawiam uzależnione od prostowania i dzięki z góry za odpowiedzi! ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Aha, byłabym zapomniała, w jednym ze sklepów internetowych podana jest waga tej prostownicy - 1 kg. To pomyłka czy naprawdę jest taka ciężka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Wtajemniczenie
|
Ja również przymierzam się do zakupu nowej prostownicy, więc zajrzałam na ten wątek. Ale po przeczytaniu kilku stron nic nie wiem, każda z Was poleca coś innego. Jest tak ogromny wybór wśród prostownic, że czuję się strasznie zagubiona i nie mam pojęcia, co wybrać
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aparatka od 11.10.2014 (góra). Dół od 11.04.2015. Edytowane przez kat123 Czas edycji: 2009-12-07 o 10:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Oj wydaje mi się, że włosów
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.