|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przed/Po, czyli jak minerały zmieniają nasz LOOK :)
|
|
|
|
|
#512 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bo tym razem trafiłam na jeden jako tako dobry kolor podkładu, a reszta przyda się jak troche się opale ![]() ps. a potem rachuneczek wystawie...juz wie ten kto powinien wiedziec ![]() dziekuje Nais
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
northwestpassage - efekt piękny
cudownie !! A to oko ...![]() Patrze z zazdrością ... Do mnie przyszły dziś EDM-ki i wygląda na to że nie trafiłam z żadnym kolorem ale próbuję dalej... nawracam się
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#515 |
|
Organizatorka
|
sama nie wierzę, że to robię, czyli pokazuję się bez makijażu, ale raz kozie śmierć.. Zobaczycie, jak wyglądam, zanim się umaluję
Bardziej wrażliwe osoby proszę o nieoglądanie zdjęć Nie odpowiadam za ewentualne koszmary nocne spowodowane oglądaniem mnie w wersji no makeup ...Do makijażu użyłam: Twarz: - kwas hialuronowy z ZSK - jako primer krzemionka z Coastal Scets - podkład Everyday Minerals Golden light w formule o glo - jako wykończenie Everyday Minerals Start To Finish Rice Sunlight - jako bronzer Everyday Minerals Natural Reflections Medium Bronzer - jako róż Everyday Minerals Back to School - rozświetlacz (niewidoczny na fotce) Everyday Minerals Sparkle Beige Oczy: - Everyday Minerals Sparkle Beige na powiece plus korektor Bisque oraz cień brązowy z paletki CS 28 Neutral - brwi Everyday Minerals Medium Brown Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-03-28 o 15:44 |
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
cathy .. nie będę orginalna, ale muszę to powiedzieć.. jesteś piękna
![]() Bez makijażu też... ! a w makijażu.. cudownie Nawet trudno coś powiedzieć, żeby się nie powtarzać.. ale takie zdjęcia są prawdziwą inspiracją |
|
|
|
|
#517 |
|
Organizatorka
|
teraz widze ze jestes ton jasniejsza ode mnie, ostatnie zdjecie jest swietne- wyglada jak po obrobce PS, a to obrobka na zywo mineralami hehe
Bardzo lubie taki naturalny look PS naprawdę ładnie te brwi wyglądają Powiem Ci sczerze(bo się juz trochę zamy), że zastanawialam sie czy się nie krygujesz z tym "straszeniem i niiedorobkami makijazowymi" niby...i doszłam do wnosku, że Ty naprawdę tak myślisz chociaż pod Twoimi zdjęciami wypisywane są tony komplementów i to przez kobietki=>więc albo masz kompleksy albo jestes taka skromna. Ale do rzeczy: nie narzekaj, bo bedziemy Cię ochrzaniac, tylko ciesz się w końcu z ładnego wyglądu. I umiejętności też. ja w kazdym razie dzieci bym Twoimi zdjeciami nie wystraszyla. Moze napisz sobie na lustrze jestem piękna lb coś w tym stylu. No. Ktos Ci to musiał napisać. |
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
cathy, masz piękną cerę! A minerały dają twarz z okładki!!!!
pastereczka ma racje, czerwoną szminką na lustrze "jestem piękna"!!! |
|
|
|
|
#519 | |||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Cytat:
No to po kolei - też mi się wydawało, że jednak jestem nieco jaśniejsza niż Ty, ale jako iż bazowałam tylko na tym, czego Ty używasz, to pewności nie miałam - obróbki PS na fotkach nie lubię, bo wtedy moim zdaniem mija się z celem pokazywanie takich zdjęć.. PS z każdego zdjęcia może wyczarować idealne okładkowe zdjęcie, więc to żadna sztuka. Cieszę się, że udało mi się osiągnąć zbliżony efekt bez wspomagania się PS- em A co do tego, co napisałaś.. Eh, nie zawsze wierzę w to, co słyszę i czytam. Pewnie to ma dużo wspólnego z tym, ze pracowałam dawno, dawno, baaaardzo dawno temu jako fotomodelka (właściwie to był pomysł mojego TŻ na walkę z moimi kompleksami- wręcz zaciągnął mnie na sesję, a potem jakoś poleciało ) i naoglądałam się tyle pięknych dziewczyn, naprawdę pięknych, że sama zrezygnowałam z tego zajęcia, bo uznałam, że gdzie mi tam się pchać .. Mam taki typ urody, jaki mam i chyba już się z tym pogodziłam, choć nadal czasami zazdrość mnie dopada, jak oglądam dziewczyny tu, albo na MM. I pisanie na lustrze nic tu nie pomoże... Ale to nie tak, że chowam się przed światem, żeby ludzi nie straszyć. Chyba w jakim stopniu już siebie zaakceptowałam na zasadzie, jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma Ale dziękuję Ci bardzo za te miłe słowa ![]() Cytat:
(czy ja już się wam chwaliłam, że znalazłam nowe mieszkanie? Dziękuję Ci bardzo A "twarz jak z okładki" (hmmm... ) to nie moja zasługa, tylko minerałów i wyjątkowego wręcz polubienia się mojej cery z podkładami EDM ( i jak na razie, tylko z nimi)
Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-03-28 o 16:11 |
|||
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Cathy pięknie
jak zwykle bardzo romantycznie uwierz w swoje piękno i ciesz się nim, bo wiele kobiet marzy by wyglądac jak Ty!
|
|
|
|
|
#521 |
|
Wtajemniczenie
|
Cathy narzekaczko
Masz śliczną urodę, taką właśnie romantyczną, a minerałki bardzo Ci pasują. Ja wiem, że to tak trudno w siebie uwierzyć, ale to nie prawda, że my każdej piszemy, jaka to ona piękna. Zauważyłam, że peany na cześć urody otrzymują tylko te nietuzinkowe. Więc choćby z tego powodu uwierz na słowo- jesteś niezwykła. Btw phdwao- na nowym avku wyglądasz niezwykle promiennie Dziewczyny, jak oglądam Wasze przed/po, to wpadam w kompleksy
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
cathy a czy ty wiesz ze ja przez ciebie wpadlam w te mineraly!!!!i dziekuje!!!!
wyglasz pieknie!!!!slcznie slicznie w tych mineralkach!!!!i pieknie podkreslone brwi |
|
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Cathy - ślicznie wyglądasz i przed i po, i ja nie kłamie, to czysta prawda którą inne Wizażanki moga tylko potwierdzić
masz piękną urode, buźka jak atłas, wierz mi niejedna kobitka marzy o takiej cerze (choćby ja - ale nie zazdroszczę, staram się, bo nie o to tu chodzi, zazdrość potrafi wyrządzić wiele zła przede wszystkim osobie która ma to uczucie w sobie, to destruktor który potrafi zniszczyć całe piękno charkteru )ps. gratuluję nowego mieszkanaka
|
|
#524 | ||||
|
Organizatorka
|
dziewczyny, aż mi się głupio zrobiło, że ja tak narzekam na swoją cerę i wszystko, a przecież może rzeczywiście nie jest tak źle i wiem, że wiele dziewczyn ma cerę gorszą niż ja i większe trudności z jej wyleczeniem, więc chyba nie powinnam aż tak narzekać, tylko postarać się polubić siebie...
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wpadaj w kompleksy, tylko dawaj fotki.. Skoro ja się odważyłam, to znaczy, że można A na kompleksy nie ma nic lepszego niż dziewczyny z wizażu Cytat:
Myślałam, że tylko northwestpassage mam na sumieniu Ale cieszę się, że mogłam być dla kogoś zachętą do spróbowania minerałów. Zwłaszcza, jeżeli wyglądają one tak dobrze, jak na Tobie I dziękuję Cytat:
![]() A z mieszkanka się wyjątkowo cieszę, bo te, które do tej pory wynajmowałam, nieźle dało mi w kość (nie tyle samo mieszkanie, co jego właściciel, który średnio raz na 2 miesiące informował mnie o podwyżce kosztów wynajmu, bo ja durna, w umowie nie zastrzegłam braku możliwości podwyżek bez nowej umowy).. Ale znalazłam inne, jeszcze fajniejsze ( a do tego tańsze) i na tym samym osiedlu, więc przeprowadzam się dosłownie 2 bloki dalej Tak więc jak zniknę na kilka dni z wizażu, to nie dlatego, że Was opuściłam, tylko się po prostu przenosić będę (już za 3 dni Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-03-28 o 17:04 |
||||
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Cathy-naleza Ci sie baty za to gadanie typu "nie przestraszcie sie"
Wygladasz pieknie i po i przed (masz piekna cere bez niespodzianek i naprawde chciałabym tak wygladac bez makijazu)
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak się zastanawiałam kiedyś oglądając Twoje fotki na naszej klasie, czy Ty modelką nie byłaś - i widzę że byłam blisko. Ja rozumiem, że na Wizażu jest też sporo słodzenia, i trudno odróżnić prawdziwe komplementy od tych grzecznościowych ale uwierz, że Tobie naprawdę łatwo jest mówić prawdę, bo niczego Ci nie brakuje.I pomyśl jeszcze, co czują osoby, które mają dużo gorszą cerę od Twojej i widzą, jak na nią narzekasz... ![]() Należy Ci się tylko I jak Ci piszemy że jesteś śliczna to podziękuj i obiecaj kolejne fotki, bez żadnego dodatkowego marudzenia, o!
|
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
Cathy przepięknie
....najbardziej lubię takie naturalne, delikatne makijaże. Cudownie ....i faktycznie powinnaś oberwać za narzekanie na swoją cerę !
|
|
|
|
|
#529 | |||
|
Organizatorka
|
no to mi się dostało
Cytat:
![]() Bardzo Ci dziękuję i przyjmuję baty, bo chyba rzeczywiście trochę nietaktem jest narzekanie na moją cerę aż tak bardzo ![]() Cytat:
Ale zgodzę się z tym co napisałaś o miłych komentarzach. Ja już tak mam, że gdy czytam takie słowa (na swoj temat), to zastanawiam się, czy to nie jest typowe wizażowe słodzenie. Choć wiem, że okrutne i szczere również potraficie być, więc od dzisiaj przyjmuję, że jeżeli uda mi się zasłużyć na miłe słówko, to znaczy, że nie jest źle A o tych osobach, które mają gorszą cerę niż moja, to faktycznie pomyślałam zbyt późno no i oczywiście zrobiło mi się głupio ![]() Tak więc chciałam przeprosić te, które mogły się poczuć urażone moimi narzekaniami.. Nie miałam na myśli nic złego ![]() I obiecuję poprawę Fotki na pewno będą, bo nic tak nie leczy kompleksów jak wizaż, a poza tym ja tak kocham minerały, że muszę się nimi chwalić Ps. a zdjęcia na nk to sprzed kilku lat (pół roku po urodzeniu dziecka ). Dzisiaj moja figura wygląda... hmm... nieco gorzej Cytat:
No, może troszkę, czasami, coby w samozachwyt nie wpaść ![]() Bardzo Ci dziękuję |
|||
|
|
|
|
#530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny napisały już chyba wszystko , wyglądasz ślicznie!Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam Cię na MM pomyślałam wow!!! (nie kłamię!) co za cera i śliczna dziewczyna! Proszę ciesz się tym! Bardzo chciałabym mieć taką cere, a jak patrze na to ostatnie zdjęcie i Twój policzek Boże oddałabym wszystko za taką gładkość!!!!
|
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zadomowienie
|
cathy - ja sie nie obrazam
ja mysle, ze to zupelnie normalne przejmowac sie swoja cera, czesto przy sie wyolbrzymia swoje problemy ale nie ma co sie porownywac z innymi!ja nie wiem....ale jak kogos poznaje to zwykle zupelnie nie zwracam uwagi co sie dzieje na jego twarzy, rumien, cienie, tradzik, dopiero po jakims czasie sie "to" widzi,... to z reguly my sami jestesmy dla siebie surowsi. dlatego wcale mnie nie dziwi to, ze sie sobie ponarzekasz
|
|
#532 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja nie moge czytac o tych kompleksach rzekomo po ogladaniu zdjec w tym watku. Przeciez wszystkie jestecie, tfu! jestesmy
piekne, kazda na swoj sposob, mi sie najbardziej w tych zdjeciach podoba wlasnie ta roznorodnosc, jakie odmienne od siebie typy urody reprezentujemy, po co sie dolowac, ze jedna ma fajniejsza cere a druga dluzsze rzesy? po to jest ten watek, zeby sie pochwalic swoja sliczna - a tak - cera po mineralkach, swoja wlasna niepowtarzalna twarza. Nie chce juz slyszec o zadnych kompleksach! rzeklam ;-)
|
|
|
|
|
#533 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
|
|
|
#534 |
|
Zadomowienie
|
pilnie sledze ten watek i jestem pelna podziwu dla waszych makijazy i tego, jak pieknie zmieniaja one wyglad skory w tak naturalny sposob
![]() Wkoncu zdecydowalam sie wrzucic swoje fotki, coprawda narazie raczej nie odwaze sie wkleic zdjec calej twarzy, ale mysle, ze roznice i tak widac 'golym okiem' ;P Nie wszystkie kosmetyki, ktorych uzylam sa mineralami, ale glownie chodzilo mi o zobrazowanie tego, jak prezentuje sie podklad ![]() Kosmetyki, ktorych uzylam to: tonik 'Nivea Visage Young' krem 'Nivea Soft' zielony korektor 'Gosh' jasny korektor 'Inglot' Lily Lolo 'Finishing Powder Flawless Matte' (uzyty w niwielkiej ilosci pod i na podklad) podklad to mieszanka mineralow: Barefaced Beauty 'Angelic' + korektor Lily Lolo 'Nude' + podklad Lily Lolo 'In the buff' rozswietlacz 'Stardust' Lily Lolo kulki roswietlajace Avon roz prasowany Revlon 'Berry Rich'
28/02/2015 Ola Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2009-03-29 o 16:51 Powód: zmniejszenie zdjec |
|
|
|
|
#535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#536 |
|
Wtajemniczenie
|
Anyolek, swietne zdjecia! A probowalas korektorow mineralnych? (musialam
|
|
|
|
|
#537 |
|
Zadomowienie
|
adasiadu i pranie:
dzieki ![]() Zabawe z mineralami zaczelam dopiero jakies trzy tygodnie temu, w sumie przetestowalam dopiero dwie firmy (wlasnie Barefaced Beauty i Lily Lolo), teraz czekam na swoje pierwsze 'powazne' zamowienia z EDM i Joppa ![]() Mam probki korektorow z Lily Lolo ('Nude', 'Blush Away' i 'Blondie'), ale mnie nie zachwycily ![]() Zaznacze tez, ze wymieszalam sobie korektor 'Nude' z podkladem 'In the buff'- odcien podkladu byl dla mnie zbyt ciemny, a wymieszany z jasnonapigmentowanym korektorem wyglada duzo lepiej ![]() Ale napewno nie przestane szukac, niech no tylko dotra do mnie kolejne zamowienia
28/02/2015 Ola Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2009-03-29 o 17:31 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#538 | ||||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Bardzo, bardzo Ci dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
) Każda z nas ma coś w sobie, co powinna podkreślać, zamiast przejmować się drobiazgami, których pewnie i tak poza nami nie dostrzega. Anyolek - Piękny efekt udało Ci się uzyskać, chociaż jako zagorzała fanka minerałów wolałabym, aby ten efekt był tylko i wyłącznie dzięki minerałom i korektory Inglota oraz Gosha nie pojawily się na tej liście Mam nadzieję, że niebawem znajdziesz swój mineralny korektor
|
||||
|
|
|
|
#539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy tylko odkryje 'swoj jedyny' korektor, wszystkie inne pojda w zapomnienie
|
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
cathy, anyolek - ślicznie!!!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

, rewelacyjne efekty 

Ale co tam, ja mam na kogo zrzucać winę za swój nowy nałóg (nie będę paluchem pokazywać, ale i tak te osoby wiedzą, o kim mówię 
ale próbuję dalej... nawracam się

(czy ja już się wam chwaliłam, że znalazłam nowe mieszkanie?
jak zwykle bardzo romantycznie
Masz śliczną urodę, taką właśnie romantyczną, a minerałki bardzo Ci pasują. Ja wiem, że to tak trudno w siebie uwierzyć, ale to nie prawda, że my każdej piszemy, jaka to ona piękna. Zauważyłam, że peany na cześć urody otrzymują tylko te nietuzinkowe. Więc choćby z tego powodu uwierz na słowo- jesteś niezwykła. 

za narzekanie na swoją cerę !