![]() |
#1441 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
Cytat:
Mi te wazony, puchary czy inne szklane rzeczy grawerowane się osobiście nie podobają i myślę, że moja mama też nie byłaby szczególnie zadowolona z takiego prezentu który zbiera kurz ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Storczyk na pewno jest fajny, moim zdaniem lepszy niż kosz ciętych róż. Tylko właśnie nie wiem co dla ojców, mój ojciec nie powinien pić alkoholu, TŻ ojciec też raczej nie. Obaj maja problemy zdrowotne i tu pojawia się problem co dla nich. Za słodyczami też nie przepadają. Nie mam pojęcia. Zdjęcia rodzice dostaną później jak będziemy odbierać wszystkie od fotografa. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Nas na takie karnety to raczej nie stać a i wątpię, żeby nasi rodzice na coś takiego poszli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
To przykre ![]() Twoja przyjaciółka chociaż będzie na ślubie w rodzinie męża, a u nas podobno, cioteczna siostra mojego TŻ będzie świadkować w dzień naszego ślubu u jakiejś swojej koleżanki. Też trochę jest mi przykro, bo jednak to najbliższa TŻ rodzina, a takie rzeczy robi. O naszym ślubie na pewno wiedziała przynajmniej od roku.
![]() |
![]() |
#1442 | |||
Rozeznanie
|
Chyba mamy tego samego TŻ
![]() Cytat:
Cytat:
Karnety nie wchodzą w grę bo mój ojciec to chyba zabił by nas śmiechem i nigdzie by nie poszedł ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kawa dla ojca TŻ by pasowała jak najbardziej, gorzej z moim ojcem, on tak jak i ja kawy nie uważa, w gościach wypije. To ciekawa sytuacja, powinnyście zrobić wspólne wesele ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja 'kochana' teściówka nie ma zamiaru przychodzić na wesele wieć oczywistką jest ze NIE ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiliśmy dziś garniak dla TŻta ![]()
Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko ![]() - 25 kg ![]() Edytowane przez the rock Czas edycji: 2011-04-05 o 00:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wspólne wesele mi się nie uśmiecha, ślub jest mój i wesele ma być tez tylko moje ![]() The Rock Ty masz dobrze z tą teściową ![]() ![]() Kurcze, przeczytałam, że kupiliście garnek dla TŻ i się zastanawiałam czy coś przegapiłam ![]()
"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości" Edytowane przez dotaa Czas edycji: 2011-04-04 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kuzynka zachowała się bezczelnie i chamsko, biorąc ślub tego samego dnia co Wy! Cytat:
![]() no wiesz teściówce nie dasz karnetu? Ty wyrodna synowo!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Nie dokładaja do wesela ani złotówki stać ich żeby sami sobie kupili
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Garnitur taliowany. Marynarka smokingowa z lamówką atłasową na klapach, na jeden guzik, styl angielski ![]() I jak już pisałam gdzieś, po słowach teściówki 'rozumiem że K. bedzie miał jasny garnitur' nie było innej opcji jak kupić czarny ![]()
![]() |
![]() |
#1448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja teściowa też gada, że nie przyjdzie na wesele, bo nie ma się w co ubrać ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1449 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle jak ja swojego TŻ zobaczyłam w pełnym "rynsztunku" to zaniemówiłam, takie ciacho ![]() Kurde odkrywam nowe fakty ![]() ![]() ![]() Wiecie co wcale się nie dziwię skąd powstają te dowcipy o teściowych. Naprawdę zazdroszczę jak komuś trafi się "udana" teściowa. ( takie myśli mnie naszył jak przeczytałam co Roougee napisała ![]()
"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości" Edytowane przez dotaa Czas edycji: 2011-04-05 o 07:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Udana, żebyś jeszcze wiedziała jak ![]() ![]() Rock twojej teściowej to za milion zł bym nie wzięła ![]()
![]() Edytowane przez Roougee Czas edycji: 2011-04-05 o 07:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i specjalnie dla niej mamy też czarny samochód ![]() Jesli to ta sama, to współczuje ![]() Mądra myśl ![]()
![]() |
![]() |
#1452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Generalnie moja też mu chciała kupić jakiś chyba długaśny po połowy uda albo i do kolan, jeszcze trochę i by mu wydłużyła do kostek, żeby go wyszczuplić ![]() Hihi
![]() |
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1454 |
Zadomowienie
|
A jak... Mogliśmy się zamienić rolami, ja w garniaku, on w sukmanie
![]() ![]()
![]() |
#1455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
jak ja mierzyłam sukienkę to wydawało mi się, że wyglądam w niej znośnie jak na moje kg. Ale jak mi kobieta w salonie zrobiła zdjęcie, to niestety wyglądam w niej jak pulpet. Dobrze że nie mamy fotografa bo jakoś wcale mi nie spieszno do oglądania siebie na fotach.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
No co ty. Nawet nie mów, mi też się wydaje ze wyglądam w swojej znośnie i nie bardzo grubo. A jak prawda jest inna!!! Przeraziłaś mnie...
![]() |
#1458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kazdy robi jak chcesz oczywiscie ale zastanowcie sie nad fotkami bo naprawde jest to swietna pamiatka a jak ma sie super dopasowana suknie to wcale nie wyglada sie jak pulpet ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
mam dobraną idealnie - co byłam w jakimś salonie to przy mierzeniu zostawał zaakceptowany tylko krój A. Sukienki między sobą różniły się tylko drobnymi detalami wykończenia. Mam wrażenie, że w salonach są też lekko wyszczuplające lustra, które daj kupującej wrażenie korzystnego wyglądu.
Nie ma się co oszukiwać - mając rozmiar XXL wygląda się jak pulpet. Ja wiem, że profesjonalny fotograf odpowiednio ustawi modelkę a w najgorszym razie po prostu retuszuje zdjęcia. Tylko ja nie mam tendencji do oszukiwania samej siebie. Z wyboru fotografa zrezygnowaliśmy, bo sami widzimy, że nie oglądamy np. zdjęć z wakacji, ostatnio to przestaliśmy zabierać nawet aparat.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
yyy ok .. pozwol ze nie bede tego komentowac .. bo nasza "rozmowa" moze sie zle skonczyc
![]() ![]() Ja bylam Panna Mloda XL i powtarzam jeszcze raz NIE UWAZAM ZE WYGLADALAM JAK PULPET wrecz przeciwnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1461 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja znowu potrzebuję Waszej rady
![]() W sobotę moja świadkowa kupiła sobie sukienkę na nasz ślub i nie mam pojęcia w jakim kolorze zamówić jej bukiet. Kolor sukienki jest podobny do tej co na załączonym zdjęciu, a dodatki planuje mieć srebrne, szare, żeby jakoś trochę stonować kolor. Moja świadkowa jest wysoka ma prawie 180, szczupła, ciemne oczy i włosy, stwierdziliśmy, że w tym kolorze jest jej zdecydowanie najładniej, ale teraz pojawia się problem z doborem bukietu. Szczerze mówiąc ja planowałam wybrać sobie bukiet z róż o podobnym kolorze co jej sukienka, a teraz nie wiem czy to się jakoś nie pogryzie, Ona ze mną ![]()
![]() |
#1462 |
Rozeznanie
|
zamówiłabym jej zgaszony róż- będzie pasować wszystko super. Ja tak miałam taki intensywny bukiet z dodatkiem jasnych kwiatów, ona na odwrót- dodatkiem do skromniejszego od mojego, jasnego bukietu były ciemne kwiaty. Wyglądało bardzo ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za podpowiedź ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Raczkowanie
|
też myślę, że jakiś pastelowy bukiet będzie odpowiedni, skoro sukienka będzie w mocnym kolorze, to bukiet może być stonowany
![]()
![]() |
#1467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cześć dziewczyny ![]() Byłam świadkową w sierpniu zeszłego roku i miałam poodbny kolor sukienki a mój bukiecik w zalączniku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Moje propozycje:
![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze:
![]() Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2011-04-11 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1470 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za zdjęcie ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Ostrowczanka dzięki za zdjęcia ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.