|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
a w ile czasu pozbyłaś się tych 7 kg??
ahh jak ja bym się chciała kilku pozbyć..
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodam tylko że to moja opinia(żeby nie było) .Kasiamniam- suknia bardzo w Twoim stylu i pasuje Ci
|
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
jeśli aktualny jest temat colorów pasujących do ecru to wklejam moje propozycje.
Oraz propozycje sukienki która być może będzie pasować w rozmiaże XL |
|
|
|
|
#2225 |
|
Zadomowienie
|
kasiamniam mam nadzieję że się nie obrazisz, na Twojej sukience przedstawię mój sposób myślenia
|
|
|
|
|
#2226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie nawet to wyglada ale musialabym miec pas w kolorze fuksji a to mi sie jakos nie widzi
|
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
na pewno musiała by być ciemna i nie połyskująca. Natomist to tylko koncepcja i oczywiście nie namawiam - tylko pokazuje
a ten gorset jest bardzo ciekawy - ta są kamyczki? |
|
|
|
|
#2228 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiec dlatego odpada ciemna bo nie bedzie mi do niczego pasowac bo juz mam kolor przewodni, wiec chyba zostanie tak jak jest
![]() a tu gorset w przyblizeniu.. |
|
|
|
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ładny wzór. Ja sama muszę wziąć za szukanie sukni ale myślę że po sesji się zbiorę zęby się za bardzo nie rozpraszać teraz
![]() myślę że będzie to klasyczne A - ale jak przymierze to sie przekonam w czym mi najlpeiej
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć drogie PM XLki
macie większe doświadczenie, więc zwracam się do Was z prośbą ![]() Jak widzicie nie należe do najszczuplejszych osób, jestem raczej typową gruszką (dla zainteresowanych jakiś zarys figury można zobaczyć na szafie Oczywiście planuje jeszcze schudnąć z 10-15 ale nawet wtedy chudzielcem nie będę aha, dodam, że mam 170cm wzrostu do sukni mogę dodać mega wysokie obcasy bo mój TŻ jest wielki (prawie 200cm), poza tym nie chcemy klasycznego wesela z tancam, więc mogę mieć nawet mniej wygodne buty a i obowiązkowo dłuuuugi tren.Dodaje fotki, żeby było wiadomo o co kaman |
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez tego ani rusz Ja niestety w rybkach wyglądałam fatalnie ale np moja przyjaciółka u której byłam świadkową na ślubie jest typowa gruszką (z dużą pupą i biodrami) i miała właśnie koronkową suknie rybkę z trenem. Wyglądała obłędnie
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo teraz moja roznica między talią a biodrami wynosi jakies 38cm, między biustem a biodrami 19cm, a jak schudne to być może różnice się odrobinę zmniejszą, ale i tak będą bardziej widoczne ![]() niestety narazie do mierzenia się nie wybieram bo nie mamy jeszcze daty ślubu ustalonej poza tym jak będziemy ustalac date ślubu to napewno nie bedzie to jakis odległy termin, więc ja już chce mieć gotową koncepcje na wszystko ![]() kolezanki się ze mnie śmieją, że jak już dostane pierścionek to od razu przedstawie TŻtowi cały plan i się chłopak zdziwi
|
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skad ta pewnosc ze zaniedlugo pierscionek dostaniesz? ![]() Nie raz jest tak ze dziewczyna ma wybrany kroj sukienki a przy przymiarce niestety nie wyglada w nim dobrze .. Trzymam kciuki aby Twoja wymarzona sukienka rybka dobrze na Tobie lezala
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Stąd wiem, ze na początku wakacji mam sie wprowadzać do TŻeta, a kiedyś Mu powiedziałam, ze nie zamieszkam z Nim póki nie będę miała pierscionka na palcu
i od czasu do czasu Mu o tym przypominam, wiec on dobrze o tym wie A jeśli chodzi o fason rybki to panie w salonie sukien slubnych powiedziały mi (jak wybieralam suknie z koleżankami dla nich) , ze rybki nie pasują chlopczycom (tzn dziewczynom z chlopieca sylwetka, czyli szczupła biodra, brak zarysowanej talii itp.), ze do nich trzeba mieć kawałek cyckai pupy |
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to napewno trzeba miec bioderka i biust do takiej sukni ...
|
|
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
ładne sukieneczki
https://wizaz.pl/forum/newreply.php?...e=1&p=31929972 |
|
|
|
|
#2238 |
|
Przyczajenie
|
Witam ponownie - tak jak pisałyście - niepotrzebnie panikowałam
a wybrałąm suknie z kol. Atelier Diagonal 2012 model Orla załączam fotkę z netu, bo w salonie zdjęć nie można robić, a swoje mogę dodać jutro...zastanawiam się tylko co dalej? ![]() welon czy toczek do ślubu? a może welon do kościoła a na salę toczek z żywymi kwiatami? co do sukienki: przedłużony żakiet z satyny (takiej jak sukienka) czy coś innego? - przypominam, że ślub 13 października, więc może być zimno
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za toczkiem ie jestem, tylko i wylącznie welon. Ewetualnie jakieś zdobienie kwiatowe do fryzury, coby pusto nie bylo jak się welon zrzuci ... co do okrycia to niestety ie poradzę, bo sama mam z tym ogromny problem?? mam ślub w kwietniu i nie wiem czy kupować jakąś narzutkę czy co?? zdjęcie sukni mam w albumie MY , więc jak ktoraś chce zobaczyć ( zdjęcie na manekiine a nie na mnie ) to proszę o zaproszenie ( tż przegląda forum i to ze względów bezpieczeństwa )może doradzicie mi jaką biżuterię mam kupić??
|
|
|
|
#2240 |
|
Przyczajenie
|
I ja się podzielę moją sukienką. Welonu niestety nie będzie bo cena mnie przerosła tego cuda ;D
Według salonowej miary noszę rozmiar 52. W życiu nie sądziłam, że taki krój sukienki mnie wyszczupli poza tym popłakałam się jak ją ubrałam chyba taki urok tych właściwych sukien ślubnych ![]() Dodatkowo będę miała wypruwaną jedną warstwę tiulu i sztywniki w pasie co mam nadzieję sprawi, że suknia opadnie bardziej na biodrach. Edytowane przez HardcoreMuffin Czas edycji: 2012-02-28 o 02:24 |
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wow, świetnie wyglądasz. Masz zaznaczoną talię, dlatego wyglądasz szczupło i proporcjonalnie. Piękna suknia
|
|
|
|
#2243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2246 |
|
Przyczajenie
|
Zawstydziłam się. Nie spodziewałam się takiej reakcji. Bardzo mi miło. Bałam się, że wyglądam jak bańka w tej sukience. Zamówiłam już sobie czerwone buciki z fleq.pl Potrzebuję bordo, ale najwyżej je przemaluję
i chciałam sobie obkleić kamyczkami obcas żeby nie były takie nudne lub przykleić kokardkę. Ograniczył mnie mój wzrost przy wyborze butów. Teoretycznie mogłam bym wybrać takie do 13,5 cm. bo TŻ jest wysoki, ale moja masa plus wzrost wyglądałabym na wiekszą od TŻ'ta.Zamówiłam sobie jeszcze u pewnej Pani z allegro biało, złoto, bordowe kolczyki z sutaszu. Zakochałam się jak tylko zobaczyłam pierwszą parę ![]() jak widać nic na szyji mieć nie mogę ponieważ mam mocno potatuowane ramiona i byłoby po prostu za dużo tego wszystkiego. Strasznie mi się marzy długi kłos do talii, ale włosy nie urosną mi tak szybko nie wiecie czy fryzjerzy mogliby mi dopleść takie włosy a po weselu można je zwyczajnie zdjąć ?
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest to prosta metoda, można to zrobić samemu. Ja sobie doczepiałam kilka kolorowych pasemek na lato. Ale jeśli chcesz przedłużyć całość to lepiej zrobić to u specjalisty, bo trzeba wiedzieć jak gęsto rozłożyć pasma i na jakiej wysokości żeby nie było widać ringów.
|
|
|
#2248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie ze kolorowe dodatki chcesz miec! wogole nie wygladasz na rozm. 52!! bedziesz piekna PM a kiedy slub? mam nadzieje ze pokazesz nam sie w calej okazalosci potem :Pco do wlosow to ja polecam clip-in doczepiasz a po slubue idczepiasz bo t0o na spinkach jest sama mialam na weselu brata raz doczepiane wlosy.. mozliwe ze tez na swoj slub we wrzesniu tez doczepie sobie klipy. Pokaz fotki dodatkow z checia poogladamy
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2012-02-28 o 17:02 |
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Hardcore zawsze mozesz doczepic wlosy metoda clip in
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2250 |
|
Przyczajenie
|
ciocia_wiedzma i czarna_kawa80
Popytam o te micro ringi. Płaci się za pasemko czy już za całość ?. Mój ślubny budżet ciągle rośnie a miało wyjść już dwa tysiące mniej. Staram się ograniczać jak mogę. Ślub mam 31 sierpnia 2012 w sumie to już tylko pół roku zleci pewnie w oka mgnieniu. kasiamniam mam wytatuowane swoje kotki ukochane. Zresztą jestem dość mocno potatuowana plecy też mam dlatego nie chce takiej ilości dodatków. Bawiłam się tymi włosami clip-in i strasznie było widać, że są sztuczne tak nie naturalnie się błyszczały w normlanym świetle. Chociaż to może kwestia jakości tych włosków. buty wybrałam takie : http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,32895 kolczyki będą robione metodą sutaszu niestety nie mogę znależć zdjęcia wzoru jaki wybrałam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

dieta MZ

.. no bo jest baardzo podobna
.