![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
a w ile czasu pozbyłaś się tych 7 kg??
ahh jak ja bym się chciała kilku pozbyć..
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasiamniam- suknia bardzo w Twoim stylu i pasuje Ci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Zadomowienie
|
jeśli aktualny jest temat colorów pasujących do ecru to wklejam moje propozycje.
Oraz propozycje sukienki która być może będzie pasować w rozmiaże XL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Zadomowienie
|
kasiamniam mam nadzieję że się nie obrazisz, na Twojej sukience przedstawię mój sposób myślenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Zadomowienie
|
na pewno musiała by być ciemna i nie połyskująca. Natomist to tylko koncepcja i oczywiście nie namawiam - tylko pokazuje
a ten gorset jest bardzo ciekawy - ta są kamyczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Wtajemniczenie
|
Wiec dlatego odpada ciemna bo nie bedzie mi do niczego pasowac bo juz mam kolor przewodni, wiec chyba zostanie tak jak jest
![]() a tu gorset w przyblizeniu.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Zadomowienie
|
bardzo ładny wzór. Ja sama muszę wziąć za szukanie sukni ale myślę że po sesji się zbiorę zęby się za bardzo nie rozpraszać teraz
![]() myślę że będzie to klasyczne A - ale jak przymierze to sie przekonam w czym mi najlpeiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Cześć drogie PM XLki
![]() macie większe doświadczenie, więc zwracam się do Was z prośbą ![]() Jak widzicie nie należe do najszczuplejszych osób, jestem raczej typową gruszką (dla zainteresowanych jakiś zarys figury można zobaczyć na szafie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodaje fotki, żeby było wiadomo o co kaman ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo teraz moja roznica między talią a biodrami wynosi jakies 38cm, między biustem a biodrami 19cm, a jak schudne to być może różnice się odrobinę zmniejszą, ale i tak będą bardziej widoczne ![]() niestety narazie do mierzenia się nie wybieram bo nie mamy jeszcze daty ślubu ustalonej ![]() ![]() ![]() poza tym jak będziemy ustalac date ślubu to napewno nie bedzie to jakis odległy termin, więc ja już chce mieć gotową koncepcje na wszystko ![]() kolezanki się ze mnie śmieją, że jak już dostane pierścionek to od razu przedstawie TŻtowi cały plan i się chłopak zdziwi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A skad ta pewnosc ze zaniedlugo pierscionek dostaniesz? ![]() Nie raz jest tak ze dziewczyna ma wybrany kroj sukienki a przy przymiarce niestety nie wyglada w nim dobrze .. Trzymam kciuki aby Twoja wymarzona sukienka rybka dobrze na Tobie lezala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Stąd wiem, ze na początku wakacji mam sie wprowadzać do TŻeta, a kiedyś Mu powiedziałam, ze nie zamieszkam z Nim póki nie będę miała pierscionka na palcu
![]() ![]() A jeśli chodzi o fason rybki to panie w salonie sukien slubnych powiedziały mi (jak wybieralam suknie z koleżankami dla nich) , ze rybki nie pasują chlopczycom (tzn dziewczynom z chlopieca sylwetka, czyli szczupła biodra, brak zarysowanej talii itp.), ze do nich trzeba mieć kawałek cyckai pupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to napewno trzeba miec bioderka i biust do takiej sukni ... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Zadomowienie
|
ładne sukieneczki
https://wizaz.pl/forum/newreply.php?...e=1&p=31929972 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam ponownie - tak jak pisałyście - niepotrzebnie panikowałam
![]() ![]() ![]() ![]() zastanawiam się tylko co dalej? ![]() ![]() ![]() welon czy toczek do ślubu? a może welon do kościoła a na salę toczek z żywymi kwiatami? co do sukienki: przedłużony żakiet z satyny (takiej jak sukienka) czy coś innego? - przypominam, że ślub 13 października, więc może być zimno ![]()
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za toczkiem ie jestem, tylko i wylącznie welon. Ewetualnie jakieś zdobienie kwiatowe do fryzury, coby pusto nie bylo jak się welon zrzuci ... co do okrycia to niestety ie poradzę, bo sama mam z tym ogromny problem?? mam ślub w kwietniu i nie wiem czy kupować jakąś narzutkę czy co?? zdjęcie sukni mam w albumie MY , więc jak ktoraś chce zobaczyć ( zdjęcie na manekiine a nie na mnie ![]() może doradzicie mi jaką biżuterię mam kupić??
![]() |
![]() |
#2240 |
Przyczajenie
|
I ja się podzielę moją sukienką. Welonu niestety nie będzie bo cena mnie przerosła tego cuda ;D
Według salonowej miary noszę rozmiar 52. W życiu nie sądziłam, że taki krój sukienki mnie wyszczupli poza tym popłakałam się jak ją ubrałam chyba taki urok tych właściwych sukien ślubnych ![]() Dodatkowo będę miała wypruwaną jedną warstwę tiulu i sztywniki w pasie co mam nadzieję sprawi, że suknia opadnie bardziej na biodrach. Edytowane przez HardcoreMuffin Czas edycji: 2012-02-28 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wow, świetnie wyglądasz. Masz zaznaczoną talię, dlatego wyglądasz szczupło i proporcjonalnie. Piękna suknia ![]()
![]() |
![]() |
#2243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2246 |
Przyczajenie
|
Zawstydziłam się. Nie spodziewałam się takiej reakcji. Bardzo mi miło. Bałam się, że wyglądam jak bańka w tej sukience. Zamówiłam już sobie czerwone buciki z fleq.pl Potrzebuję bordo, ale najwyżej je przemaluję
![]() Zamówiłam sobie jeszcze u pewnej Pani z allegro biało, złoto, bordowe kolczyki z sutaszu. Zakochałam się jak tylko zobaczyłam pierwszą parę ![]() jak widać nic na szyji mieć nie mogę ponieważ mam mocno potatuowane ramiona i byłoby po prostu za dużo tego wszystkiego. Strasznie mi się marzy długi kłos do talii, ale włosy nie urosną mi tak szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest to prosta metoda, można to zrobić samemu. Ja sobie doczepiałam kilka kolorowych pasemek na lato. Ale jeśli chcesz przedłużyć całość to lepiej zrobić to u specjalisty, bo trzeba wiedzieć jak gęsto rozłożyć pasma i na jakiej wysokości żeby nie było widać ringów.
![]() |
![]() |
#2248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do wlosow to ja polecam clip-in doczepiasz a po slubue idczepiasz bo t0o na spinkach jest ![]() ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2012-02-28 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Hardcore zawsze mozesz doczepic wlosy metoda clip in
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Przyczajenie
|
ciocia_wiedzma i czarna_kawa80
Popytam o te micro ringi. Płaci się za pasemko czy już za całość ?. Mój ślubny budżet ciągle rośnie a miało wyjść już dwa tysiące mniej. Staram się ograniczać jak mogę. Ślub mam 31 sierpnia 2012 w sumie to już tylko pół roku zleci pewnie w oka mgnieniu. kasiamniam mam wytatuowane swoje kotki ukochane. Zresztą jestem dość mocno potatuowana plecy też mam dlatego nie chce takiej ilości dodatków. Bawiłam się tymi włosami clip-in i strasznie było widać, że są sztuczne tak nie naturalnie się błyszczały w normlanym świetle. Chociaż to może kwestia jakości tych włosków. buty wybrałam takie : http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,32895 kolczyki będą robione metodą sutaszu niestety nie mogę znależć zdjęcia wzoru jaki wybrałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.