|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)
sorry za ciaglosc ale cosik nie chca mi dzialac enterki
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Rozeznanie
|
a reklama margaryny Manuel??? Uważam ze jest świetna!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Ja nienawidzę tej reklamy jest zwyczajnie głupia i bez sensu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
po prostu Em :)
|
ja nienawidzę wszelkiego rodzaju reklam środków czyszczących
![]() za to strasznie podobają mi się ta z kolorowymi piłeczkami i dwie pierwsze reklamy orange. według mnie genialne ![]()
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Ja nienawidze reklamy plusa bodajże, kiedy nauczycielka wydziera buzie na uczniów. Reklama według mnie beznadziejna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Mnie podobały się reklamy Heah (Kapturek, szewczyk i te sprawy), oczywiście Plus (kopytko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Jak juz pisalam w innym watku moimi absolutnimi faworytami sa: draca sie nauczycielka i ta reklama piwa ze strusiem i orlem
![]() Ostatnio nawet spodobala mi sie reklama plusa, przynajmniej te 2 najnowsze. Z zatkana emilka jest juz super "moze ktos wreszcie zauwazylby moje kozaki w panterke" ![]() Wlasnie ktoras z dziewczyn przypomniala mi moja zninawidzona reklame i az mnie z nerwow wstrzachnelo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | ||
Rozeznanie
|
Na NAJLEPSZE reklamy typuje:
1 miejsce: Reklama gumy (bodajze Orbit)..jak 'przystojny' rycerz jedzie do księżniczki:' o prekrasnaja Brungilda..budz majoj żonoj' (pisane z akcentem rosyjskim ale z pisownia czerstwo hehe:P) 2 miesjce: nauczycielka podczas przerwy : 'ja ci sie zaraz powydurniam ejden z drugiiiiiiiim' 3 miejsce zajmują wszystkie reklamy plusa z 'inteligentnymi' akwizytorami :'..i kot..spojrzał tak z pod miski' ; ' złotkówke traktuje szkicowo' ; 'aczkolwiek..to na lodówke sobie przyklej' ..a znienawidzonych reklam raczej niemam..choc wszystkie nie są na pozomie hehe ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
... choć nie Westwood
|
![]()
Uwielbiam reklame Lecha
![]() "a kolega to pełnoletni jest?... nie za szyję bo mnie udusisz!... o matko huto, gdzie ja jestem?i co to za muzyka w ogóle? Mozarta byście puścili,albo chociaż Floydów..." ![]() ![]() ![]() Plus jak zwykle genialny ![]() ![]() Śmieszy mnie też ten dzieciak z reklamy Rutinoscorbin: "a co ty babciu taka niwewyraźna jesteś?" Podobają mi się też reklamy H&M ![]() Nie cierpię za to tej drącej się nauczycielki ![]()
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
68 grosików poza sieciunia Heyah jest fajne "palantunio"
![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2005-12-27 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
Gdy slysze reklame "zero kierunkowy..." mam ochote rozwalic telewizor!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Joanna d'Moder
|
Jak widzę reklamę margaryny Manuel i reklamę Ery z zegarkami to przełanczam od razu kanał.Są beznadziejne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lubię wszystkie (no, prawie wszystkie) reklamy z motywami świątecznymi, bo nie mogę załapać świątecznej atmosfery, a takie reklamy jakby nie patrzeć trochę pomagają... ![]() "Królowa Bakalandii i jej ciasto" oraz "A może by Manuel pranie rozwiesił?" są tak durne, że brak mi słów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam reklamę: - Czy jest na sali ładowarka?
- Ty Eric! Co Ty świrujesz?! Panowie, panowie,kolega nam się rozładował! ![]() A nieznoszę tej reklamy POP'a : grosz do grosza, a będzie kokosza :/ Rany! Jakie to durne. Szkoda słów... |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja osobiście bardzo przepadam za reklamami piwa "Żubr"
![]() ![]() A idiotyczna jest ta reklama z Manuelem...dla mnie to po prostu kopia Plusa, bo zrobiona jest na dokładnie tej samej zasadzie, ale beznadziejnie :P Nienawidzę tych wszystkich upierdliwych reklam środków czyszczących, ble. Zawsze mnie zastanawia jak to jest, że te kobiety zawsze mają ten środek czyszczący przy sobie...? Czy to może ja jestem jakaś dziwna bo nie noszę wszędzie ze sobą Perwolla? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Mi się spodobało nowe hasło reklamowe Lotto "Wygrane padają od kul". Świetne!
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
A co sądzicie o reklamie " Ja Wam się ponawydurniam jeden z drugim!!!"
Jak dla mnie dostaje złote maliny!!!Jest tak beznadziejna, że aż mi szkoda w klawiature stukać...jeśli ktos wie, czemu ta pani tak krzyczy i jaki jest cel tej reklamy tzn jak ten wojowniczy okrzyk ma się do oferowanej promocji, niech napisze... Natomiast uważam, że Heyah ma rewelacyjną kampanie reklamową - takich ludzi w tej branży potrzeba Ps. Manuel dostał wyrok za nachodzenie bezbronnych kobiet. |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Reklamy Heya też nie lubie, gdyż nie znosze zdrabniania wyrazów ![]()
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
A ja lubie ostatnia reklame Heyah
![]() Fajnie brzmi w radiu ![]() Denerwuja mnie natomiast wszedobylskie reklamy Heyah na mieście. Kiedys obkleili metro a teraz podziemia w centrum.
#353 |
Zadomowienie
|
kurcze dawno TV nie ogladalem i nie wiem co sie dzieje w swiecie reklam
![]()
![]() |
#354 |
Przyczajenie
|
Prawda, heyah jest wszędzie,ale musimy się przyzwyczajać do tak wielkich kampanii reklamowych i do takiego rozmachu.Bilbordy i plakaty są i będą.
Drażni mnie reklama sprite i pragnienie,bo pomysł może jest ciekawy ,jak się ogląda tą reklame z apierwszym razem, ale nie powinni uczeatniczyć w niej ludzie ale np jakieś malowane ludziki, bo ona wygląda realnie, a małe dzieci nie zwrócą uwage na głos że"to nie zdarzyło się naprawde" ale na to co widzą |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
*Ja lubie reklame Lecha, gdzie ta butelka mowi...
*Lubie tez Heyah, ale ze wzgledu na kolory i lizaka ![]() *Podoba mi sie tez H&M - prosta, ładna i na temat. *Merci czekoladki - fajna, kochaana taka reklama i Nutelli tez. *W kinder bueno fajna muzyczka jest. *Nienawidze zero kierunkowy, *oczywiscie manuel, *era tez mnie wkurza. Tak pozatym to reklama z *Hajzerem, ktory wyglada jak nawalony (proszek do prania), gdzie na koncu w ta miske wali reka wystukujac rytm jest taaak beznadziejna. Bardzo nie przepadam tez za reklama *leku na biegunke. Smiac mi sie chce bo naapewno kazda z nas gdy ma biegunke to idzzie do sasiadki ![]()
#356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
ja lubie reklamy z :
*PLUS (kopytko, no i zatkałeś Emilke...itd..) * Ta gadajaca butelka (nie za szyje...a kolega to pełnoletni ![]() *HEYA *Żubr *reklama telewizora ta z kolorowymi piłeczkami.. * i reklama gumy do żucia ta w Wenecji ale to chyba przez to że uwielbiam to miasto i wiem jak to sie fajnie biega przy kanale szukjaac najblizszego mostu ![]() ![]() ![]() *kiedys była tez reklama gorącego kubka chyba jak przychodzi chłopak po jakimś egzaminie atma imprezka w domu i tos mówi :wlejcie mu...ojciec mu wleje... ![]() ![]() ![]() no i to chyba tyle..jak sobie przypomne to dopisze ![]() a te których nie lubie to: *wszelkie proszki do prania *Perwol *Calgonit
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
A, własnie, nienawidzę tej reklamy, co wszystko jest pokazane z perspektywy gadającej butelki piwa, a glos podklad aktor, którego również nie znoszę. W ogóle ta reklama nie jest śmieszna, a wyżej wspomniany głos jest za niski, taki aż drażniący
![]()
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.