![]() |
#2401 |
Organizatorka
|
Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne??
zapraszam do wątku o promocjach, mozna rozjasniac bialym/bardzo jasnym, mieszac nalezyprzez 5 min, mozna uzyc mlynka doo kawy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne - wątek ogólny
Czy na stronie edm można zamawiać tylko próbki, np. raz w tygodniu ? Czy też są jakieś wymagania ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Organizatorka
|
Probki sie zamawia dla dobrania koloru, jedna starcza na miesiac wiec watpie czy mozesz co tydzien zamawiac same darmowe probki. Byloby to naduzycie i by sie zorientowali
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie dla wielbicielek jedwabiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Moje naczynka uspokoiły sie po minerałach bardzo, naprawdę widzę pozytywną zmianę
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma na to reguly,niestety ![]()
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie zrobilam fotke policzka po nalozeniu podkladu czyli o 5 rano i o 16.30 jak wrocilam z pracy.. i jestem o tyle zadowolona, że sie nie zwarzylo, lampa mega ale co tam!
![]() No i nie starl sie podklad.. a siedzialam dzisiaj plecami do okna a slonko niezle grzalo (na sobie mialam czarny gruby swetr....). Po przyjsciu do domu, pomyslalam ze tak jak sie to chyba robi, przypudruje sie troszeczke.. ale u mnie to chyba nie działa, bo wzielam troszke pudru na pedzel, przejechalam po twarzy i dopiero wtedy sie zwarzylo ![]() Ja chyba musze po prostu od nowa makijaz robic jesli mialabym pozniej wychodzic ![]()
![]() |
#2408 |
Organizatorka
|
Vril, ja polecam silknaturals, i kontakt z nimi fajny i koszt kolo 8 dol, a przesylka kolo 3-4 dol. Poza tym mam go i jest to pyłek (jak silica drobny).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Pastereczka dziekuje, wlasnie takiego pylku szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
To nie byl czysty jedwab? Ol, dzieki za uswiadomienie, w takim razie juz mi nie zal
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na razie czekam na próbkę jedwabiu z Silk Naturals, bo właśnie skusiło mnie kiedyś prównanie Pastereczki do krzemionki. ![]()
![]() |
#2413 |
Organizatorka
|
PS jedwab ma waznosc 3 lata i jest bardzo wydajny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie dumam nad zamowieniem kilku probek z SN (PP liczy mi dolar po 3,65 zl). Chce puder, ktory bedzie stanowil "przegrode" miedzy filtrem, a sypkimi pryzmami i dumam co by tu sie sprawdzilo. Hauszka jest OK ale mi sie znudzil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Raczkowanie
|
Do czego służy Start to Finish Rice Powder - Sunlight z edm ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Wtajemniczenie
|
A mi sie strasznie spodobala krzemionka. Zamowilam z Pure Luxe, rzeczywiscie to cos nie do opisania, taki dziwny gladki pylek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Wtajemniczenie
|
Dostalam zamowienie z Pure Luxa i z Earthen Glow
![]() ![]() ![]() A, do zestawu sampli jest dodawany maly pedzel kabuki. Nie widzialam na zywo pedzla baby kabuki z EDM, ale mysle ze ten moj z EGM moznaby dla odmiany nazwac newborn kabuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
mineralne niepodkreślające porów?
mam nadzieję,że nie pOwielam znów wątku, i "upominające" się znów nie przyczepią
![]() czy znacie jakieś pudry lub podkłady mineralne,które nie wchodzą w pory,ani ich nie uwydatniają? próbowałam już loreal, isadora, maxfactor czy clinique i były to porażki-moje pory wyglądały jak kraterty.Stostowałam je samodzielnie lub na rózne bazy,ale efekt ten sam ![]() ja zauważyłam,że nie pasują mi(oczywiście ze wzg. na te okropne pory na policzkach)również pudry w kompakcie np. dior, clinique,gurlian, w sumie to chyba już wszystkie przetestowałam-najlepiej chyba sprawują się pryzmy givenchy. Bardzo bym chciała używać tych "minerałów",ale jak dotąd żaden mi nie podpasował. No chyba,że do takiej cery się ich nie poleca? a moze te z allegro lub innych sklepów internetowych? |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: mineralne niepodkreślające porów?
mnie żadne nie podkreśla porów a do tej pory testowałam minerały-Everyday Minerals, Joppa, Buff'd, Lumiere, Meow
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, wielu dziewczynom np,kompakty fajnie ukrywają pory, a u mnie wręcz je powiększają-na pewno nie przesadzam
![]() ![]() no włąsnie czytalam już recenzje na kwc o tych Everyday Minerals,ale trochę się boję,że znów stracę tylko kasę. mam nadzieję,że znajdą się tu takie dziewczyny,które mają podobny problem np. taki puder mineralny loreal-dziewczyny nic w ocenach nie piszą o porach, a ja mialam po użyciu tego pudru twarz z dziurami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zadomowienie
|
Witam drogie użytkowniczki minerałów
![]() ![]() - czy jest duża różnica (jeżeli chodzi o zapychanie a także ogólny stan skóry) między pełnymi minerałami a np. maybelline pure mineral albo minerałami rimmel (wiem, że oba nie są 100% minerałami), bo jeżeli chodzi o dostępność to te dwa ostatnie mam w każdym sklepie... (dodatkowo mogę kupić we fluidzie a nie tylko sypkie), to samo z cieniami pełen mineralny i pseudo loreala - czy jest różnica między produktami firmy rhea a EDM??
NELSON-X Edytowane przez Astro Czas edycji: 2009-02-09 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Łączę Twoje pytanie z wątkiem ogólnym o minerałach. Nie ma sensu zakładać nowego tematu, kiedy w jednym wątku można spytać o to samo.
#2424 |
Wtajemniczenie
|
Nie wytrzymalam i pobieglam sprawdzic odcienie podkladow przy swietle zarowki. I zle je dobralam
![]() ![]() ![]() I cienie Pure Luxa tez mnie nie zachwycily, sa okropnie opalizujace, a ja akurat za tym nie przepadam (wzielam jasne odcienie, takie na co dzien, do ktorych to IMO nie pasuje) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem, po co oni w ogóle dają takie obrazki, bo zdjęciami to trudno nazwać. Naprawdę tak ciężko im zrobić w miarę wierne fotki prochu, czy to z lenistwa? Większość firm jakoś sobie z tym radzi. Trzeba by petycję wystosować, skoro podkłady dobre. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://cherylcline.files.wordpress.c...tie_couric.jpg http://www.gabbyattic.com/truepix/katie%20couric.jpg opis na stronie EGM mowi wyraznie: light complexion ![]() ![]() http://www.usmagazine.com/files/katie-couric-b.jpg - no, jeszcze tu ewentualnie to Light jest w miare zrozumiale |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Raczkowanie
|
Przyszła do mnie przesyłka z Blusche
![]() Dzisiaj testuję na twarzy ich minerały. Formuła Full Coverage świetne krycie, łatwo się nakłada (w przeciwieństwie do Buff'd a krycie takie samo jak formuły Orignial). Kolory w ciepłej tonacji które mam na sobie to Creme Brulee rozjaśniony Brazilian (proporcji dokładny na razie brak ![]() ![]() Mam również formułę Sheer Satin Finish, zobaczymy jak mi podpasuje. Czekam jeszcze na próbki z EGM ![]() A oto moje próbeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Rozeznanie
|
Ja jestem w trakcie testowania Dream World. Miałam na sobie już większość próbek to mogę coś powiedzieć. Dzisiaj mam wolny dzień i paraduję w trzech różnych formułach i kolorach, tzn. inny na czole, nosie i brodzie i inny na każdym policzku.
Na pewno mają magiczny sposób przystosowywanie się. Coś co było mega ciemnym pomarańczem (nimue) na twarzy zamieniło się w kalifornijską opaleniznę ![]() ![]() Z kolorami nie trafiłam, wszystkie za ciemne, żółte albo pomarańczowe, ale na pewno się skuszę na kolejne próbeczki. Nie odpowiadają mi też formuły Sand, Luna- przypominają joppa, zbyt ciężkie dla mnie. Cloud- z ryżem troszkę mnie podsusza. No i Mulberry z jedwabiem przypomina mi Lumiere, też za ciężkie, takie kremowe. Wszystkie świetnie kryją. Dokładna relacja z podziałem na odcienie itp. będzie jak wszystko przetestuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Konto usunięte
|
pudry mineralne a cera trądzikowa
Mam cerę tłustą z niedoskonałościami. Od kilku lat nie potrafię znaleźć odpowiedniego pudru. Jedne są za gęste, inne zapychają lub na krótko matują. Przeczytałam w internecie kilka artykułów na temat pudrów mineralnych. Podobno są odpowiednie do cery problematycznej. Szukam czegoś na lato. Pracując w firmie, mając kontakt z ludźmi nie można sobie pozwolić na wyjście z domu bez makijażu. Co proponujecie w upalne dni?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pudry mineralne a cera trądzikowa
czaaajka takie pytanie możesz z powodzeniem zadać w wątku ogólnym o minerałach. Nowy temat do jednego pytania to tylko zaśmiecanie forum. Przesuwam więc Twoje pytanie do wątku ogólnego.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.