![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rolki:)
pod wpływem tego wątku i ja wyciągnęłam swoje rolki
![]() dopiero sie ucze więc lukus nie jest ![]() ![]() musze znaleśc jakąś trasę bo dookoła bloku kiepsko się jeździ ![]() dzisiaj pojeździłam 30 min. i wróciłam do domu cała mokra ![]() ![]() ![]() Rolki kupiłam na początku roku,a do tej pory jeździłam tylko kilka razy ![]() ![]() Rolki mam firmy K2 i jestem z nich zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam u babci na wsi, więc wzięłam ze sobą rolki, ponieważ na jednej z dróg, gdzie rocznie może jeżdżą dwa auta, położyli nowy asfalt (ach, te zrozumiałe poczyniania naszej władzy...
![]() A już najbardziej mnie bawiły spojrzenia mieszkańców, którzy patrzyli na mnie, jakby mi wyrosło pięc par oczu i dwadzieścia rąk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
Rolki zamiast biegania (joggingu)
Dziś na blogu www.optymalnie.eu znalazlam info o jeździe na rolkach i wydaje mi się, że jest to dość ciekawa informacja
![]() ![]() ![]() http://www.optymalnie.eu/2007/08/12/...ia-i-joggingu/
#274 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rolki zamiast biegania (joggingu)
Fajna sprawa z tymi rolkami, ale ja osobiscie wole bieganie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
hej! dzieczyny jakie polecacie rolki dla poczatkującej? szybko sie ucze i umiem jezdzic na lyzwach i mam nadzieje ze a rowlkach tez si enaucze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
O Ty farciarzu!
![]() ![]()
#279 |
Raczkowanie
|
wlasnie planuje kupowac juz od kilku miesiecy kulka do rolek ale kompletnie sie na tym nie znam. mam jakies stare rolki z czasow podstawowki <ale sa jeszcze na mnie dobre bo kupilam wiekszy rozmiar> zadbane tez sa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
ja kółka kupiłam na allegro 24 zł za 4 sztuki
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Jeździłam na rolkach przed jakąś godzinką. I kilometr od domu padły mi łydki
![]() ![]() Albo po prostu na Węgrzech odpocznę sobie od rolek i zregeneruję siły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
rolki dla pośladków (pupy)
Uwielbiam jeździć na rolkach i bardzo mnie ucieszył post o tym jak rolki poprawiają wygląd pupy
![]() http://www.optymalnie.eu/2007/08/15/...ych-posladkow/ ![]()
#284 |
Zakorzenienie
|
Dot.: rolki dla pośladków (pupy)
Ja w następnym tygodniu jadę do babci...hihihi i tam podobna sytuacją jak wyżej : położyli nowiutki, dziewiczy wręcz asfalt na mało uczęszczanej drodze..więc będzie gdzie pośmigać. Gorzej w październiku gdy trzeba będzie na nowo zacząc walkę z uczelnią (tym razem inną) to nie będę miała gdzie jeździć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Dot.: rolki dla pośladków (pupy)
oj a ja już chyba z 10 lat nie jeździłam na rolkach...nawet nie wiem czy jeszcze potrafię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Vvoman swietny artykuł ![]() ![]()
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
ja też kocham roleczki
![]() ![]() ![]() teraz poluje na jakie nowe z 7 łożyskami tak do 250 zł.. pozdrawiam Rolkarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Postanawiam od dzis jezdzic godzine na rolkach
![]() Co prawda przyznam szczerze, moje rolki nie naleza do najlepszych i do tych z wyzszej polki, ale tlumacze sobie to tak, ze szkoda kase wydawac na tyle co ja jezdze, a poza tym im wiecej sie namacham nogami to miesnie wiecej popracuja i dzieki temu moze osiagne jakies efekty. Moja droga przejezdzaja tylko mieszkancy - nie jest to jezdnia, wiec miejsce jest, chociaz jakosc tego asfaltu pozostawia wiele do zyczenia.... Szkoda, ze w Krakowie nie mieszkam, bo mialam okazje jezdzic i w Parku Jordana i na Bloniach, to dopiero czad byl ![]() Glownie chodzi mi o ten nieszczesny cellulit na udach... Po jakim czasie mniej wiecej widac efekty pozbywania sie pomaranczowej skorki? |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
mam pytanie - w czerwcu kupilam sobie rolki (wczesniej jezdzilam niewiele i to dobrych pare lat temu, wiec musialam uczyc sie jezdzic praktycznie od nowa) i zauwazylam ze nadal po kilkugodzinnej jezdzie boli mnie przod stopy, tzn. nie od spodu, tylko hmm.. na gorze, tam gdzie stopa laczy sie z noga:P myslicie, ze moje stopy w koncu sie przyzwyczaja czy to moze kwestia zbyt silnego wiazania? dodam, ze chociaz rolki mam od czerwca, jezdzilam zaledwie kilkanascie razy, ale jak juz to byla to kilkugodzinna jazda
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
o widze, ze to jeden z bardziej obleganych watkow na fitnesie. Jezdze prawie codziennie ostatnio.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
![]() Ja też rozpoczęłam przygodę z rolkami ![]() ![]() Wcześniej jeździłam na łyżwach (dalej uważam , że na łyżwach łatwiej ![]() Dzisiaj czwarty raz na rolach.....Pierwsze trzy razy - miałam kółka 84 mm. hmmmm zbyt szybkie...Nie lubię nadprędkości. Dzisiaj wymieniłam na 76mm...i o niebo lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Przyczajenie
|
...i teraz mój czterolatek na rowerku a ja na rolkach...Z tym, że jeszcze to hamowanie muszę poćwiczyć. Na razie metoda zwalniania.......Hamowani e tą literą T jeszcze nie dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
ja tez jezdzilam wczesniej na lyzwach i to naprawde sporo od 12 roku zycia.
Lyzwy zawsze kochalam, wiec zaryzykowalam i od razu sobie kupilam przyzwoite (nienajtansze) rolki. Na poczatku reakcja (jezdze na rolkach od maja dosc regularnie): te sporty sie bardzo roznia. Teraz wydaja mi sie naprawde podobne. ![]() Te same miesnie, te same umiejetnosci, te same ruchy. Z czasem pokochalam tez i rolki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
a ja tyle gadalam, a skonczylo sie na 1 razie.
Z planowanej godziny jazdy wyszlo moze z 20 minut, tyle, ze ja caly czas machalam nogami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Na rolki trzeba znaleźć jakieś fajne miejsce , wtedy to można jeździć do upadłego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Kurczę, ja umiem jeździć na rolkach, a nie mam ich. Trzeba zainwestować.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
Też mnie coś naszło na kupno rolek,ale muszę to odłożyć na koniec zimy,wtedy ponoć są tańsze
![]() ![]() ![]() Spotkałam w Krakowie nad Wisłą sporo osób jeżdżących na rolkach,a nawet uprawiających nordic walking. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie teraz jest duzo posezonowych wyprzedazy i sa najtansze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet podczas jeden zakonnik uprawial nordic walking.
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
podnosze watek, bo znow jestem w temacie.
postanowilam nie zniechecac sie moimi starymi ledwo jezdzacymi rolkami i kupic sobie nowe, ktorymi bede wymiatac przez Blonia ![]() wypatrzylam dzis piekne, szybkie (kolka 84, ABEC 7) i bardzo wygodne rolki w... Decathlonie. w dodatku na wyprzedazy z 400 na 300zl. pojezdzilam w nich po sklepie i jestem zachwycona. no wlasnie.. tylko hmm miala moze ktoras z was do czynienia z rolkami marki Decathlon? ![]() o takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.