![]() |
#1021 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rolki:)
ja dzis bylam ogladac rolki szczerze strasznie sie na nie napalilam, tylko zastanawiam sie czy chce na nie wydac 470 zl
![]() ![]() edit. przeszukalam caly internet i znalazlam TE ![]()
Fading In The Twinkling Of An Eye Gone Too Soon ![]() Edytowane przez donay Czas edycji: 2009-05-04 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też mi sie bardzo podobają, mam piekna tapete na pulpicie z nimi ![]() mam pytanie, one są czarno złote ? czy raczej żółte ? a co do k2 athena to znalazłam tylko biało złote... gdzie by dalo rade kupic takie jak wrzuciła donay ?? ładne też są k2 alexis w tej kolorystyce
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... Edytowane przez Brydzia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juz gdzies wczesniej pisalam, ze sa rewelacyjne ! Bardzo polecam !! Ja za nie dałam 399 rok temu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rolki
Ojjj widzę, że cisza na forum
![]() ![]()
#1026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Fading In The Twinkling Of An Eye Gone Too Soon ![]() Edytowane przez donay Czas edycji: 2009-05-04 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...107549&page=34
bo wątek o rolkach już jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chytry 2 razy traci ![]() Ja też miałam taki dylemat, ale teraz wiem, że jeżeli chcę mieć dobry, trwały i wygodny sprzęt to lepiej kupić firmowe... z tym, że ja się zdecydowałam na rollerblady spark pro... ale o K2 też jest wiele pochlebnych opinii.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
Wrotkarska Majówka 2009 w Poznaniu - zapraszam do obejrzenia:
http://www.youtube.com/watch?v=Svb_pgUoUqM http://www.youtube.com/watch?v=x_LfhFVpClA
#1032 |
Zadomowienie
|
a jakie rolki polecacie w takiej cenie 500 zl?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie zajmuje sie rolkami profesjonalnie , moje wybieralam raczej pod wplywem impulsu , wczesniej tez mialam K2 i to przesadzilo o firmie. Cala reszta kolor , fason to juz kwestia gustu Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-05-05 o 07:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zadomowienie
|
rolki mam od 10 lat, ale kurcze nie ma odpowiednich powierzchni zeby jezdzic..na łódzkich chodnikach mozna sobie zęby wybic.....
#1035 |
Rozeznanie
|
Zależy jaki rodzaj wrotkarstwa chcesz uprawiać, czy fitness, czy jazdę agresywną, albo freestyle itp... dużo na ten temat masz na forum wrotkarstwo.pl
myśle, że przejrzenie wątków odnośnie sprzętu bardzo Ci pomoże ![]() A jeśli chodzi o firmę na jaką masz się zdecydować to jeśli masz taką możliwość idź po prostu do sklepu i przymierz kilka różnych modeli w cenie, która Cię satysfakcjonuje.. jeśli nie to doradź się zico On na pewno coś znajdzie dobrego dla Ciebie ![]() Te na, które ja się zdecydowałam są do nauki jazdy i do fitness. Cena akurat 499zł. No, ale najpierw musisz wiedzieć jaki rodzaj jazdy chcesz uprawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zadomowienie
|
no ja tez raczej fitness/rekreacja tylko ze poszlam do sklepow i albo file albo k2 nie ma nic innego ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu masz link do adresów sklepów z rolkami marki rollerblade.. jeśli nic nie pasuje to droga internetowa i np. sklep zico http://www.rollerblade.pl/pro-shops.htm Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-05-05 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zadomowienie
|
katowice, tzn odwiedzilam tylko takie wieksze sklepy jak inter komis i GO sport, szczerze nie wiem gdzie znajde takie sklepy typowo rolkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Od pon. jestem szczęśliwą posiadaczką rolek K2 Contennsa - beżowych, jednak jeszcze ich nie używłam i mam pytanie. Czy but powinien być idealnie dopasowany do stopy, czy powinno być ok 0,5 - 1 cm luzu?? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Przyczajenie
|
Witam!!
Ja swoja przygodę z rolkami zaczęłam dwa lata temu - wówczas kupiłam rolki, które miały kółka 84mm i abec 7. Właściwie nie musiałam się uczyć jeździć, gdyz jeżdżę na łyżwach - jedyny problem to było hamowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-05-06 o 09:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy próbowałam ich w domu to przy odpychaniu pięta idzie mi delikatnie w górę, ale nie wiem czy to naturalne, a ja jestem przewrażliwiona czy są poprostu za duże;/ Wogóle ciekawi mnie dlaczego tego modelu nie ma praktycznie w necie, znalazłam tylko 1 stronkę i miały one inną kolorystykę... Chciałam się czegoś o nich dowiedzieć, a tu niestety nie ma nic... Słyszałaś coś może o nich? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Rozeznanie
|
Mango, dobrze by było zmierzyć mniejsze, bo to troche nienaturalne, że pięta Ci idzie w górę. Modelu niestety nie znam. Zapytaj zico na privie lub wejdź na forum wrotkarstwo.pl i tam zapytaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Raczkowanie
|
Jak jeżdżę na rolkach to mnie nic nie boli, ale np.: następnego dnia boli mnie kostka od wewnętrznej strony. Wiecie może z czym to jest związane?
![]() A w ogóle to mam "pajączki" na wewnętrznej stronie kostki. Czy to może być przyczyna jazdy na rolkach lub biegania??
Lepiej jest być kochaną niż kochać kogoś za mocno ![]() Edytowane przez sŁoNeCzKo :) Czas edycji: 2009-05-06 o 11:49 Powód: postepująca skleroza ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Generalnie nie powinno nic biegac w bucie, poza tym dla komfortu lepeij miec lepiej dobrane buty, ktore beda wygodne - bo koniec konców, bedziesz jakies bąble na pietach leczyc ![]()
![]() |
#1046 |
Raczkowanie
|
Ja tez uwielbiam ten sport
![]() ![]() ![]() OTO LINK: http://www.asport.pl/product_info.ph...m_content=6350 Pozdrawiam wszystkie rolkomaniaczki!! ![]()
#1047 | |
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1049 |
Przyczajenie
|
Hej! Czy jest ktos moze z Katowic i ma ochote pojezdzic na roklach w okolicach 3stawow??? Ja dopiero ucze sie jezdzic wiec fajnie by bylo z kims pocwiczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wszystkich
![]() Mój zeszłoroczny zakup rolek Rollerblade Wing 6.0, na których wybór miał wpływ oczywiście Zico, okazał się jednym z najlepszych zakupów w moim życiu - zaraz obok Wii Fit ![]() ![]() Przełomem okazał się kolejny zakup - Wii Fit. Joga i inne ćwiczenia balansowe zmusiły mnie do nauczenia się panowania nad balansem własnego ciała - bez ryzyka stłuczenia 4 liter ![]() ![]() Nauczyłam się skręcać, hamować... I nie powiem, że jeżdżę doskonale, ale ponad 20 km - tak sobie, rekreacyjnie - po pracy, jestem w stanie przejechać z przysłowiowym palcem w d**** ![]() Ostatnio byłam z mężem na paradzie rolkowej Antwerp On Wheels. Świetna sprawa! Można nawiązać kontakty, uspołecznić się trochę. A przede wszystkim pojeździć po porządnym asfalcie: przez centrum miasta, po obwodnicach... bez strachu, że coś większego z boku wyjedzie ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich rolkarzy! ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.