![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rolki:)
roxy15 chciałabym mieć taki problem
![]() Zobacz też co powinnaś przy tym jeść. Moja znajoma ma podobny problem jak Ty i też nie ma łatwo... |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj przesadziłam :P Przejechałam z znajomą ok 14km, przy tym połowa była pod okropny wiatr : O Nigdy nie jechałam pod aż tak wielki wiatr. I dzisiaj mam efekty tej jazdy ![]() ![]() ![]() A wy ile km tak średnio jeździcie, albo jak długo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Jestem szczęśliwą posiadaczką Rollerblade st. Tropez
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Przyczajenie
|
tak szczerze mówiąc nie licze kalorii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Witajcie rolkarki!
Ja jezdze na rolkach juz jakis czas. Jako dziecko wyjezdzilam nie jedna pare, wiec mialam kilka lat praktyki. Potem zaprzestalam na kilka lat i pewnego dnia przyszla chec, poszlam do sklepu, kupilam i jezdze ![]() Mam swoje miejsca, gdzie jezdze, nie ma tam prawie nikogo, a jesli juz, to rowerzysci. Jest super. Jestem szczupla, wiec nie zauwazylam zmian w moim ciele, procz jedrnosci. Ogolnie rolki na wielki plus !!!!!!! Dzis tez juz jezdzilam godzine ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zaczęłam sezon rolkowy w Chorzowskim Parku
![]() ![]() Ogólnie dużo rolkarzy/rowerzystów/biegaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
Ja dziś byłam na 20-30 min na pobliskim parkingu (jest pusty w weekendy). Niestety wymarzłam się i trochę zmokłam
![]() ![]() Pod koniec tygodnia ma być cieplej i mam nadzieję, że bez wiartu więc nauki będzie ciąg dalszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
mogę się dołączyć?
![]() Dzisiaj założyłam rolki po raz pierwszy od jakiś... 5 lat? ![]() Od wtorku planuje na nich pomykać, na zmianę z rowerem. Może jest tutaj ktoś z Łodzi, kto może mi polecić jakieś naprawdę fajne miejsca, gdzie można długo, łatwo i przyjemnie wyzbywać się kalorii i kształtować sylwetkę? ![]()
#1420 |
Raczkowanie
|
no to i ja się przyłącze
![]() ![]() ![]() ![]() tak więc, jutro roooolkii (trzymajcie kciuki żeby mnie lenistwo nie dopadło ![]()
#1421 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam rolkowniczki:P
#1422 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj było 1,5h, jutro znowu jadę z rodziną na rolki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy to wina asfaltu (byl taki chropowaty) czy wiatru - wiał strasznie ale ogólnie ciężko było mi się dziś rozpędzić. Może dlatego, że zaczynam przygodę z rolkami? najlepiej jechało się z górki
![]() Aha i było tam troche takich małych kamyczków :/ no ale to jedyne miejsce na razie, gdzie mogę się uczyć jeździć... Mam problem też z hamowaniem metodą T....za nic w świecie nie wystawię do tyłu tej nogi! Może jak poćwiczę trochę to bedę miała większe pole manewru? Po jakim czasie Wy nauczyliście się już w miare dobrze jeździć? |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Nigdy dobrze nie jeździłam
![]() A regularnie trwało to około 2 lat ![]() Potem dłuuuuga przerwa, aż do dziś ![]() I teraz czeka mnie znowu trenowanie - ale za efekty, jakie daje jazda, warto. Tylko mam problem, bo mam za duże rolki ![]()
#1425 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj planuje zrobić ok 12-14km, jeśli nie będzie padać ofc -,-
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jakie efekty daja rolki? jeżdżę od jakiegoś tygodnia, więc narazie nie mogę nic na ten temat powiedzieć...
![]()
#1427 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj miałam jechać, no ale pada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo
![]() mircia14 widzie ze jesteś ze Śląska, gdzie jeździsz?
#1429 |
Zakorzenienie
|
W Chorzowskim Parku
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
w takim razie muszę sie tam kiedyś wybrać
![]()
#1431 |
Przyczajenie
|
Hej. Jestem tu nowa. Kilka dni temu kupiłam sobie rolki i mam zamiar śmigać.
Mam pytanie do tych dziewczyn, które jeżdzą już jakiś czas? Czy zauważyłyście jakieś zmiany w udach? Moje sa takie "galaretowate", a jednocześnie mają trochę mięśni? Czy jest nadzieja na wyszczuplenie i wysmuklenie???? |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypuszczam, ze rano jest luz, tylko biegacze sie pojawiaja. Reszta stoi w korku do pracy ![]() ![]() ![]() Ja sie szykuje na ten tydzien - od srody ma juz nie padac... Na depresje najlepszy ruch ![]() ![]() Joart pewnie ze jest nadzieja na wyszczuplenie i ujedrnienie - i to nie tylko ud ![]() ![]() Ja niedlugo pomysle moze o jakichs nowych rolkach... tyle tylko, ze szkoda mi moich jeszcze - mam Salomony Siam cos tam - szalu nie ma, ale sa jeszcze w miare nowe ![]() ![]() Milego smigania, pogodnych dni z optymalna temperatura i pustych alejek zycze! ![]()
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
A może joga na rolkach?
![]() http://mobileyogaworkout.com/default.aspx
![]() |
#1434 |
Przyczajenie
|
Zico, może sie narzucam, ale czy udało Ci się znaleźć jakiś starszy, a równie dobry model?
Od A do Zet, do Zet do A Ja to ja to jasne jak dwa razy dwa Proste jak drut, nigdy nie gram z nut A rymów mam w brud, które trwonię Gdy tylko stanę przy mikrofonie Od mikrofonu strony nie stronię, o nie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
http://stanleyparkcycle.com/catalog/images/Lilium.jpg
Mam taką jedną parę, wkładka coś około 255mm - 260mm, 40 - 40,5. Cena nie więcej niż 300pln z przesyłką.
#1436 |
Raczkowanie
|
Joart dołączam do Ciebie
![]() O co chodzi w tej jodze na rolkach? Dostałam to na facebooka i wygląda ciekawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
Od A do Zet, do Zet do A Ja to ja to jasne jak dwa razy dwa Proste jak drut, nigdy nie gram z nut A rymów mam w brud, które trwonię Gdy tylko stanę przy mikrofonie Od mikrofonu strony nie stronię, o nie! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
Kochane, chcę kupić sobie rolki, jednak kompletnie się na tym nie znam. Co polecacie dobrej jakości, wytrzymałego, (ładnego
![]() Czym jeździcie? Gdzie kupowałyście rolki i czym kierowałyście się przy wyborze? Proszę Was o pomoc ![]() edit: http://www.aktywnelato.pl/lato/?dzia...1&id_modelu=92 znalazłam takie coś, czy one będą dobre? rozmiar brać taki jak normalnie mam?
![]() ![]() Edytowane przez Zuziku Czas edycji: 2010-04-06 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
Ładniusie
![]() Rozmiar...najlepiej je przymierzyć. Ja normalnie noszę 41 a roli mam 42 i są idealne (Rollerblade Spark 80 Woman 2010). Ale ten akurat model dopasowuje się do stopy (otula ją). Przeważnie kupuje się rolki o pół numeru albo o numer większe. Czytałam też, że wielu z tych co mierzyli w sklepie i byli pewni, że rozmiar jest OK, później po kilku godzinach jazdy narzekali, że rolki są przyciasne... |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
dziewczyny chciałabym kupić sobie łyżworolki
![]() ![]() Łożyska: ABEC ...? oczywiscie kolka kauczukowe ![]() pracuje w galerii handlowej i myslalam zeby wlasnie tam kupic ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.