![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rolki:)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1382 |
Raczkowanie
|
Czekam na innych dostawców, trochę się to opóźnia wszystko.
Wiesz, tutaj nie chodzi o zrujnowanie portfela, ale przede wszystkim o radość z jazdy na wygodnym i bezpiecznym sprzęcie ![]()
#1383 |
Raczkowanie
|
magda2109
Jeśli mogę coś wtrącić. W tym tygodniu zostałam szczęśliwą właścicielką Rollerblade Spark Woman 2010. Są naprawdę śliczne a noga leży w nich doskonale! Mam wrażenie, że but w środku opatula ją delikatnie ale jednak stabilnie. Co do modelu Spark 80 dla facetów to również miałam szczęście (albo i nie :P) je mierzyć. Firma z której zamawiałam Sparki dla kobietek przysłali mi ten sam rozmiar ale dla facetów. Firma szybko naprawiła swój błąd ale miałam okazje przymierzyć Spark 80 dla facetów i muszę przyznać, że mimo tego iż mam szeroką stopę to ona nadal mi latała w tych rolkach. Te dla kobiet są jednak węższe i dzięki temu lepiej trzymają stopę. Myślałam też o Spark 84 LX ale nie podobały mi się one wizualnie (te białe nie są złe, ale mają jedną wadę - nie są czarne hehe. Wiem - jestem straszna). Mam nadzieję, że nie będzie dziś padało i uda mi się trochę pojeździć i pouczyć się hamowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz mi powiedziec czy te sa w miare sensowne? http://allegro.pl/item965734426_piek...y_rozm_41.html chyba sa dosyc wysokie, ale czy poza tym beda sie nadawaly do sporadycznego jezdzenia? z gory przepraszam, ze tak zawracam glowe...
![]() |
#1386 |
Raczkowanie
|
magda2109
Jeśli podobają Ci się LX to weź LX bo są troszkę lepsze. Ja kupiłam w internetowym sklepie w UK bo mieszkam w Irlandii i nie miałam innego wyjścia (W IRL nie ma rolek oprócz tych w sklepach dziecięcych). Zapłaciłam 99 Funtów. Z tym, że byłam zmuszona zamówić z UK bo miałam tańszą przesyłkę. Na jedno wyjdzie jeśli zamówisz u Zico bo cena bardzo podobna była. Ja dziś zaliczyłam swój pierwszy upadek i dzięki moim ochraniaczom na nadgarstki nic mi sie nie stało ![]() Ehh ja się chyba nigdy nie naucze jeżdzić...kiedyś na łyżwach szło mi to tak lekko... Może to kwestia niewyćwiczonych mięsni? Edytowane przez Jaheira Czas edycji: 2010-03-28 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Warto zainwestować, będziesz się bardziej cieszyć tym sportem. Poczekaj jeszcze chwilkę może coś znajdę sensownego. Ważne - jaki masz rozmiar? To jest ważna kwestia, bo np. ostatnio miałem rolki Rollerblade, które za ślicznie nie wyglądały, ale jeździły i były bardzo wygodne - koleżanka się w nie wpasowała i było jej lżej o 300pln. Czasami takie starsze modele gdzieś zalegają, ale ich nie wystawiam, bo mi dużo czasu zabiera cała procedura z jednym rozmiarem. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() |
#1388 |
Przyczajenie
|
Zico, może i dla mnie by się coś tańszego znalazło znalazło?
![]() Mówiąc rozmiar, masz na mysli nr byta czy w cm? ![]()
Od A do Zet, do Zet do A Ja to ja to jasne jak dwa razy dwa Proste jak drut, nigdy nie gram z nut A rymów mam w brud, które trwonię Gdy tylko stanę przy mikrofonie Od mikrofonu strony nie stronię, o nie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1390 |
Przyczajenie
|
Mi się nie spieszy. maila wyślę dopiero jutro, bo mam jakiś błąd na poczcie.
Od A do Zet, do Zet do A Ja to ja to jasne jak dwa razy dwa Proste jak drut, nigdy nie gram z nut A rymów mam w brud, które trwonię Gdy tylko stanę przy mikrofonie Od mikrofonu strony nie stronię, o nie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() Rollerblade st. Tropez Rollerblade Sugar Free Miami Combo Rollerblade Spark Woman 2009 Znalazłam jeszcze Rollerblade Activia 6 Niestety na rolki mogę przeznaczyć max 400zł. Może 450 ale to już naprawdę dla jakiegoś dobrego powodu. Dzięki za pomoc ![]() A może jakiś inny model? Edytowane przez Iskra14 Czas edycji: 2010-03-29 o 07:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego takiego wątku nie było, kiedy ja kupowałam rolki...
![]() Teraz to troche późno i nie mam kasy na zmiany, zwlaszcza, ze moje sa w dobrym stanie - mam wrażenie jednak ze sa wolne ![]() Jeszcze nie zaczęłam sezonu, a zbieram sie z tym od tygodnia - jeździ ktoś na Błoniach w Krakowie?
#1393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widze w podpisie, ze pieknie schudlas, gratuluje! jak to zrobilas? ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żeby nie było, że nie na temat - mniejsze porcje, więcej ruchu - czyli żadnych głupich diet ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
planuje tez sprawdzic trase tyniecka, to dam znac ![]() ![]() jeszcze raz gratuluje spadku wagi. Ja jednak musze wprowadzic konkretna diete, bo na MŻ-WR jestem miesiac i spadlo tylko pol kilograma ![]() ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Raczkowanie
|
A u mnie 2 dzień z rzędu pada
![]() Mam do Was pytanko - czy jeździcie z hamulcem, czy może odczepiacie go? Moja znajoma powiedziala, że o hamulec można się zabić, ale dla mnie to na razie jedyny sposób na hamowanie bo inaczej nie potrafię. Myślę, że jak ktos już dobrze jeździ i umie hamować innym sposobem niż hamulcem to może go sobie ściągnąć....Ja nie ryzykuje. Mam też problem z podnoszeniem się z asfaltu :P tzn zaliczyłam dopiero jedną glebę, ale trochę się męczyłam, żeby wstać a ile śmiechu przy tym było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj wyciągnęłam przyjaciela na ponowną naukę jazdy... Jak wszystko dobrze pójdzie to ja też będę zaliczać się do tych jeżdżących po Krakowie i można razem,albo w 2 coś pomyśleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a offtopikowo - dlugo zajelo, bo od wrzesnia 2008 do konca 2008 schudlam jakies 6 kg, a potem mniej sie nad tym skupialam, wiec ogolnie trzymalam wage. Po swietach w tym roku - w sensie pod koniec 2009 bylo 59. Teraz kraze miedzy 54 a 56 ![]() ![]()
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
No więc melduję, że byłam dzisiaj na Błoniach - ok 20.30 - 22.15 - im blizej 22 tym luzniej, ale juz stali bywalcy jezdza
![]()
#1401 |
Raczkowanie
|
![]()
nononono zico widze ze na forum sie zadomowiles heh
jak masz jakies wrotki do sprzedania to wiesz ja tez jestem chetna :P pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zadomowienie
|
Melduję, że żyję i po wczorajszej próbie tyle w temacie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do OT - niewazne ile zajelo, wazne ze sa efekty, brawo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do odległości - o tej porze juz jest ok z dojazdem, więc odległość nie powinna stanowić przeszkody. Ja dawniej dojeżdząłam od rodziców z 29 listopada, więc... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj troche osób sie uczyło - moim zdaniem super. A teraz jest dobry czas, bo jeszcze nie ma takiego dzikiego tłumu ![]()
![]() |
#1406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do odleglosci - zamierzam sie przestac lenic i dojezdzac ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się wlasnie nad dzisiaj zastanawiam ![]() ![]()
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Krakowa, nie kuście tak tymi Błoniami bo już bym się wybrała, a tu jeszcze trzeba się w sprzęt zaopatrzyć i przypomieć jak to 10 lat temu się śmigało !
![]() A jak sytuacja z rana wygląda jak już na dobre ruszy sezon bo akurat mam tak zajęcia, że mogłabym sobie rankami jeździć? |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zadomowienie
|
Witam Wszystkie Panie
![]() Ja mam takie pytanko co do rolek... może , któraś z Was się orientuje czy takie rolki: http://allegro.pl/show_item.php?item=979432534 z wymienną płozą są funkcjonalne ?? może któraś z Was takie posiada ? ![]()
![]() |
#1410 |
Przyczajenie
|
cześć wszystkim
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.