Rolki:) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe

Notka

Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych.

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 05:48   #1381
pitahaya
Zakorzenienie

Dot.: Rolki:)

Cytat:
Napisane przez zico Pokaż wiadomość
Cześć

W tych modelach Rollerblade nie musisz się tak obawiać większego kółka, ponieważ np. model Activa z kółkami 90mm jest niżej osadzona z butem niż inne firmy mające kółka 84mm!!! To jest fakt i jest to najważniejsza kwestia przy stabilności i nauce.
Owszem, są szybsze, ale też właśnie kontrola jest bardzo wysoka.
Np. Spark 84 LX.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Rozsuwane sobie odpuść, no chyba, że Tobie stopy jeszcze rosną.
Ten sprzęt to nic rewelacyjnego. Aktualnie czekam na coś w miarę jeszcze przystępnego cenowo i DOBREGO, ale to już takie na krawędzi.
dziekuje za odpowiedz noga mi juz nie rosnie. w takim razie szukam dalej...a kiedy mozna sie spodziewac pojawienia sie czegos u ciebie? (tego, co nie zrujnuje mi portfela jak juz wspomnialam moja jazda jest sporadyczna i nie zalezy mi na sprzecie wysokiej klasy - ot taki zeby pojezdzic raz na jakis czas)
Stary 2010-03-28, 06:38   #1382
zico
Raczkowanie

Czekam na innych dostawców, trochę się to opóźnia wszystko.

Wiesz, tutaj nie chodzi o zrujnowanie portfela, ale przede wszystkim o radość z jazdy na wygodnym i bezpiecznym sprzęcie

profesjonaliści we wrotkarstwie (jazda na rolkach):
http://www.wrotkarstwo.pl

zico jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:42   #1383
Jaheira
Raczkowanie

magda2109
Jeśli mogę coś wtrącić. W tym tygodniu zostałam szczęśliwą właścicielką
Rollerblade Spark Woman 2010. Są naprawdę śliczne a noga leży w nich doskonale! Mam wrażenie, że but w środku opatula ją delikatnie ale jednak stabilnie.
Co do modelu Spark 80 dla facetów to również miałam szczęście (albo i nie :P) je mierzyć. Firma z której zamawiałam Sparki dla kobietek przysłali mi ten sam rozmiar ale dla facetów.
Firma szybko naprawiła swój błąd ale miałam okazje przymierzyć Spark 80 dla facetów i muszę przyznać, że mimo tego iż mam szeroką stopę to ona nadal mi latała w tych rolkach. Te dla kobiet są jednak węższe i dzięki temu lepiej trzymają stopę.
Myślałam też o Spark 84 LX ale nie podobały mi się one wizualnie (te białe nie są złe, ale mają jedną wadę - nie są czarne hehe. Wiem - jestem straszna).

Mam nadzieję, że nie będzie dziś padało i uda mi się trochę pojeździć i pouczyć się hamowania
Jaheira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 13:08   #1384
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaheira Pokaż wiadomość
magda2109
Jeśli mogę coś wtrącić. W tym tygodniu zostałam szczęśliwą właścicielką
Rollerblade Spark Woman 2010. Są naprawdę śliczne a noga leży w nich doskonale! Mam wrażenie, że but w środku opatula ją delikatnie ale jednak stabilnie.
Co do modelu Spark 80 dla facetów to również miałam szczęście (albo i nie :P) je mierzyć. Firma z której zamawiałam Sparki dla kobietek przysłali mi ten sam rozmiar ale dla facetów.
Firma szybko naprawiła swój błąd ale miałam okazje przymierzyć Spark 80 dla facetów i muszę przyznać, że mimo tego iż mam szeroką stopę to ona nadal mi latała w tych rolkach. Te dla kobiet są jednak węższe i dzięki temu lepiej trzymają stopę.
Myślałam też o Spark 84 LX ale nie podobały mi się one wizualnie (te białe nie są złe, ale mają jedną wadę - nie są czarne hehe. Wiem - jestem straszna).

Mam nadzieję, że nie będzie dziś padało i uda mi się trochę pojeździć i pouczyć się hamowania
Hmm... A ile dałaś jeśli mogę spytać? Może rzeczywiście te Sparki 80 mi wystarczą... Choć LX mi się bardziej podobają A z tego powodu, że pracuję w innym mieście niż mieszkam, w tygodniu ciężko mi będzie wyskoczyć na rolki, więc zostają weekendy... Dziękuję za opinię Chyba jednak te Spark 80 wezmę, skoro piszesz, że są tak wygodne
Stary 2010-03-28, 15:49   #1385
pitahaya
Zakorzenienie

Cytat:
Czekam na innych dostawców, trochę się to opóźnia wszystko.

Wiesz, tutaj nie chodzi o zrujnowanie portfela, ale przede wszystkim o radość z jazdy na wygodnym i bezpiecznym sprzęcie
heh, gdyby to bylo mozliwe to kupilabym jak najlepsze, ale cierpie na brak funduszy...

mozesz mi powiedziec czy te sa w miare sensowne? http://allegro.pl/item965734426_piek...y_rozm_41.html chyba sa dosyc wysokie, ale czy poza tym beda sie nadawaly do sporadycznego jezdzenia? z gory przepraszam, ze tak zawracam glowe...
Stary 2010-03-28, 17:04   #1386
Jaheira
Raczkowanie

magda2109
Jeśli podobają Ci się LX to weź LX bo są troszkę lepsze. Ja kupiłam w internetowym sklepie w UK bo mieszkam w Irlandii i nie miałam innego wyjścia (W IRL nie ma rolek oprócz tych w sklepach dziecięcych). Zapłaciłam 99 Funtów. Z tym, że byłam zmuszona zamówić z UK bo miałam tańszą przesyłkę.
Na jedno wyjdzie jeśli zamówisz u Zico bo cena bardzo podobna była.

Ja dziś zaliczyłam swój pierwszy upadek i dzięki moim ochraniaczom na nadgarstki nic mi sie nie stało No może lekko stłukłam sobie łokieć bo zapomniałam o ochraniaczach na łokcie :P
Ehh ja się chyba nigdy nie naucze jeżdzić...kiedyś na łyżwach szło mi to tak lekko...
Może to kwestia niewyćwiczonych mięsni?

Edytowane przez Jaheira
Czas edycji: 2010-03-28 o 17:05
Stary 2010-03-28, 18:10   #1387
zico
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pitahaya Pokaż wiadomość
heh, gdyby to bylo mozliwe to kupilabym jak najlepsze, ale cierpie na brak funduszy...
Spoko, nie zawracasz głowy
Warto zainwestować, będziesz się bardziej cieszyć tym sportem.
Poczekaj jeszcze chwilkę może coś znajdę sensownego.
Ważne - jaki masz rozmiar? To jest ważna kwestia, bo np. ostatnio miałem rolki Rollerblade, które za ślicznie nie wyglądały, ale jeździły i były bardzo wygodne - koleżanka się w nie wpasowała i było jej lżej o 300pln. Czasami takie starsze modele gdzieś zalegają, ale ich nie wystawiam, bo mi dużo czasu zabiera cała procedura z jednym rozmiarem.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Ja dziś zaliczyłam swój pierwszy upadek i dzięki moim ochraniaczom na nadgarstki nic mi sie nie stało No może lekko stłukłam sobie łokieć bo zapomniałam o ochraniaczach na łokcie :P
Ehh ja się chyba nigdy nie naucze jeżdzić...kiedyś na łyżwach szło mi to tak lekko...
Może to kwestia niewyćwiczonych mięsni?
Rolki mają większe opory podczas jazdy. Nogi ugięte w kolanach, sylwetka trochę pochylona do przodu i będzie lepiej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 19:13   #1388
Marietka94
Przyczajenie

Zico, może i dla mnie by się coś tańszego znalazło znalazło?
Mówiąc rozmiar, masz na mysli nr byta czy w cm?
A rymów mam w brud, które trwonię
Gdy tylko stanę przy mikrofonie
Od mikrofonu strony nie stronię, o nie!
Marietka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:58   #1389
zico
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marietka94 Pokaż wiadomość
Zico, może i dla mnie by się coś tańszego znalazło znalazło?
Mówiąc rozmiar, masz na mysli nr byta czy w cm?
Poszukam - podajcie na e-mail zico @ poznan.home.pl długość wkładek z jakiś butów w mm - najlepiej wyciągnąć i dokładnie je zmierzyć opierając o ścianę i wymierzyć do najdalej wysuniętego punktu. W ten sposób wstępnie szybko coś mogę znaleźć. Dajcie mi trochę czasu, bo po weekendzie mam zamówień na dwa dni pracy, ale nie lubię mieć żadnych zaległości do nikogo

Stary 2010-03-28, 20:16   #1390
Marietka94
Przyczajenie

Mi się nie spieszy. maila wyślę dopiero jutro, bo mam jakiś błąd na poczcie.
A rymów mam w brud, które trwonię
Gdy tylko stanę przy mikrofonie
Od mikrofonu strony nie stronię, o nie!
Marietka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 22:40   #1391
Iskra14
Zakorzenienie

Witam wszystkich mam pytanie, który z tych trzech modeli najlepiej kupić? Mam 165cm wzrostu, 55kg wagi i mam zamiar jeździć 3-4 razy w tygodniu, rekreacyjnie bez szaleństw

Rollerblade st. Tropez
Rollerblade Sugar Free Miami Combo
Rollerblade Spark Woman 2009

Znalazłam jeszcze Rollerblade Activia 6

Niestety na rolki mogę przeznaczyć max 400zł. Może 450 ale to już naprawdę dla jakiegoś dobrego powodu. Dzięki za pomoc

A może jakiś inny model?

Edytowane przez Iskra14
Czas edycji: 2010-03-29 o 07:32
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:59   #1392
orisha
Zakorzenienie

Dlaczego takiego wątku nie było, kiedy ja kupowałam rolki...

Teraz to troche późno i nie mam kasy na zmiany, zwlaszcza, ze moje sa w dobrym stanie - mam wrażenie jednak ze sa wolne

Jeszcze nie zaczęłam sezonu, a zbieram sie z tym od tygodnia - jeździ ktoś na Błoniach w Krakowie?

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 10:19   #1393
pitahaya
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, nie zawracasz głowy
Warto zainwestować, będziesz się bardziej cieszyć tym sportem.
Poczekaj jeszcze chwilkę może coś znajdę sensownego.
Ważne - jaki masz rozmiar? To jest ważna kwestia, bo np. ostatnio miałem rolki Rollerblade, które za ślicznie nie wyglądały, ale jeździły i były bardzo wygodne - koleżanka się w nie wpasowała i było jej lżej o 300pln. Czasami takie starsze modele gdzieś zalegają, ale ich nie wystawiam, bo mi dużo czasu zabiera cała procedura z jednym rozmiarem.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Rolki mają większe opory podczas jazdy. Nogi ugięte w kolanach, sylwetka trochę pochylona do przodu i będzie lepiej.
Dziekuje za propozycje, mail poszedl. Moglbys powiedziec co sadzisz o tych rolkach z poprzedniego mojego postu? Sa w miare sensowne? I czy te wysokie kolka sa dobre czy zle? Tzn. czy taki laik jak ja nie zabilby sie na miejscu
Stary 2010-03-29, 11:07   #1394
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
Jeszcze nie zaczęłam sezonu, a zbieram sie z tym od tygodnia - jeździ ktoś na Błoniach w Krakowie?
ja taka sama sytuacja - zbieram sie, ale jeszcze nie zaczelam jezdze na bloniach, chociaz ostatnio mi nie po drodze, bo przeprowadzilam sie na Ruczaj, i wkurza mnie dojezdzanie

widze w podpisie, ze pieknie schudlas, gratuluje! jak to zrobilas?

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 13:23   #1395
orisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
ja taka sama sytuacja - zbieram sie, ale jeszcze nie zaczelam jezdze na bloniach, chociaz ostatnio mi nie po drodze, bo przeprowadzilam sie na Ruczaj, i wkurza mnie dojezdzanie

widze w podpisie, ze pieknie schudlas, gratuluje! jak to zrobilas?
No ja mam wlasnie zamiar z tym tygodniu uderzyć, bo czas czas! Tyle że wieczorem, bo w dzień jest delikatnie mówiąc masakra... Badałam jesienią nawierzchnie nad Wisłą, ale szału nie ma... na "wyższym pokładzie" jest w miare ok, ale tak tak jakos malo pola manewru

Żeby nie było, że nie na temat - mniejsze porcje, więcej ruchu - czyli żadnych głupich diet Dużo czasu zajęło, ale przynajmniej jest trwałe No i oczywiście rolki pomagają!

Stary 2010-03-29, 17:38   #1396
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam wlasnie zamiar z tym tygodniu uderzyć, bo czas czas! Tyle że wieczorem, bo w dzień jest delikatnie mówiąc masakra... Badałam jesienią nawierzchnie nad Wisłą, ale szału nie ma... na "wyższym pokładzie" jest w miare ok, ale tak tak jakos malo pola manewru

Żeby nie było, że nie na temat - mniejsze porcje, więcej ruchu - czyli żadnych głupich diet Dużo czasu zajęło, ale przynajmniej jest trwałe No i oczywiście rolki pomagają!
no nad Wisla jest tragicznie, juz wole zatloczone blonia.
planuje tez sprawdzic trase tyniecka, to dam znac tylko tam problem z dojazdem

jeszcze raz gratuluje spadku wagi. Ja jednak musze wprowadzic konkretna diete, bo na MŻ-WR jestem miesiac i spadlo tylko pol kilograma a ile czasu Tobie zajelo zrzucenie tylu kg? dziekuje za odp.

Ale przynosi szacunek.

Stary 2010-03-30, 13:30   #1397
Jaheira
Raczkowanie

A u mnie 2 dzień z rzędu pada
Mam do Was pytanko - czy jeździcie z hamulcem, czy może odczepiacie go?
Moja znajoma powiedziala, że o hamulec można się zabić, ale dla mnie to na razie jedyny sposób na hamowanie bo inaczej nie potrafię. Myślę, że jak ktos już dobrze jeździ i umie hamować innym sposobem niż hamulcem to może go sobie ściągnąć....Ja nie ryzykuje.
Mam też problem z podnoszeniem się z asfaltu :P tzn zaliczyłam dopiero jedną glebę, ale trochę się męczyłam, żeby wstać a ile śmiechu przy tym było
Stary 2010-03-30, 15:36   #1398
Achnes
Zadomowienie

Dzisiaj wyciągnęłam przyjaciela na ponowną naukę jazdy... Jak wszystko dobrze pójdzie to ja też będę zaliczać się do tych jeżdżących po Krakowie i można razem,albo w 2 coś pomyśleć
Achnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:28   #1399
orisha
Zakorzenienie

Cytat:
no nad Wisla jest tragicznie, juz wole zatloczone blonia.
planuje tez sprawdzic trase tyniecka, to dam znac tylko tam problem z dojazdem

jeszcze raz gratuluje spadku wagi. Ja jednak musze wprowadzic konkretna diete, bo na MŻ-WR jestem miesiac i spadlo tylko pol kilograma a ile czasu Tobie zajelo zrzucenie tylu kg? dziekuje za odp.
Noo, na Bloniach przynajmniej nawierzchnie zmienili i nie ma tych 'kulek' o ktore mozna sie zabic
a offtopikowo - dlugo zajelo, bo od wrzesnia 2008 do konca 2008 schudlam jakies 6 kg, a potem mniej sie nad tym skupialam, wiec ogolnie trzymalam wage. Po swietach w tym roku - w sensie pod koniec 2009 bylo 59. Teraz kraze miedzy 54 a 56 Ale jesli faktycznie mż wr sie caly czas pilnuje to duzo szybciej to schodzi - ja powiem szczerze, ze alkohol pije normalnie - co tez nie dziala dobrze na diete

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 22:10   #1400
orisha
Zakorzenienie

No więc melduję, że byłam dzisiaj na Błoniach - ok 20.30 - 22.15 - im blizej 22 tym luzniej, ale juz stali bywalcy jezdza Tlumu jeszcze nie ma, bo mimo wszystko jest troche chlodno... Ale bylo super!

Stary 2010-03-31, 08:40   #1401
Malina666
Raczkowanie

Talking Dot.: Rolki:)

nononono zico widze ze na forum sie zadomowiles heh
jak masz jakies wrotki do sprzedania to wiesz ja tez jestem chetna :P
pozdro
Malina666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 10:31   #1402
Achnes
Zadomowienie

Melduję, że żyję i po wczorajszej próbie tyle w temacie Jeszcze tak z 10...? prób i jakoś będzie
Achnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:29   #1403
Jaheira
Raczkowanie

Achnes ja też się nie poddaje Czekam tylko na ładniejszą pogodę i na jakieś wolne dni.
Stary 2010-03-31, 15:05   #1404
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Mam do Was pytanko - czy jeździcie z hamulcem, czy może odczepiacie go?
ja swojego nie odczepiam, chociaz juz troche jezdze, ale zdarza sie, ze mi sie przydaje, wiec wole go miec

Cytat:
Noo, na Bloniach przynajmniej nawierzchnie zmienili i nie ma tych 'kulek' o ktore mozna sie zabic
a offtopikowo - dlugo zajelo (...)
to fakt jeszcze jakby ludzi mniej bylo ja jestem za zmianami Błoni proponowanymi przez ksiedza (nie pamietam nazwiska) czyli zrobienie dookola Błoni sciezek - osobno rowerowej, osobno dla rolek, osobno dla pieszych

co do OT - niewazne ile zajelo, wazne ze sa efekty, brawo i zazdroszcze

Cytat:
No więc melduję, że byłam dzisiaj na Błoniach - ok 20.30 - 22.15 - im blizej 22 tym luzniej, ale juz stali bywalcy jezdza Tlumu jeszcze nie ma, bo mimo wszystko jest troche chlodno... Ale bylo super!
o tej porze sie jezdzi najlepiej, zwlaszcza jak sie cieplej zrobi ja uwielbialam jezdzic o godz 21-22 jak mieszkalam przy Kijowie, a teraz za daleko

Cytat:
Napisane przez Achnes Pokaż wiadomość
Melduję, że żyję i po wczorajszej próbie tyle w temacie Jeszcze tak z 10...? prób i jakoś będzie
Cytat:
Achnes ja też się nie poddaje Czekam tylko na ładniejszą pogodę i na jakieś wolne dni.
nie poddawac sie dziewczyny

Ale przynosi szacunek.

Stary 2010-03-31, 15:56   #1405
orisha
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
to fakt jeszcze jakby ludzi mniej bylo ja jestem za zmianami Błoni proponowanymi przez ksiedza (nie pamietam nazwiska) czyli zrobienie dookola Błoni sciezek - osobno rowerowej, osobno dla rolek, osobno dla pieszych

(...)

o tej porze sie jezdzi najlepiej, zwlaszcza jak sie cieplej zrobi ja uwielbialam jezdzic o godz 21-22 jak mieszkalam przy Kijowie, a teraz za daleko
Hmm... nie słyszałam o tym pomyśle... W sumie fajny, tyle tylko, że chyba trzaba by ten pas asfaltu poszerzyć. Nie wyobrażam sobie wąskiego paska dla rolkarzy Teraz i tam rowery sa oddzielone chropowatym pasem, co zdecydowanie pomogło. Jedno jest pewne - piesi nie patrzą gdzie chodzą - notorycznie lezą po ścieżkach rowerowych!

Co do odległości - o tej porze juz jest ok z dojazdem, więc odległość nie powinna stanowić przeszkody. Ja dawniej dojeżdząłam od rodziców z 29 listopada, więc... Ale wiadomo, ze jak pod nosem to lepiej

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Achnes Pokaż wiadomość
No dziewczyny - 3mam kciuki

Wczoraj troche osób sie uczyło - moim zdaniem super. A teraz jest dobry czas, bo jeszcze nie ma takiego dzikiego tłumu

Stary 2010-03-31, 17:28   #1406
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... nie słyszałam o tym pomyśle... W sumie fajny, tyle tylko, że chyba trzaba by ten pas asfaltu poszerzyć.

Co do odległości - o tej porze juz jest ok z dojazdem, więc odległość nie powinna stanowić przeszkody.
tak, w gre wchodziloby poszerzenie ale niestety, wiele osob sie nie zgadza na to, wola zeby zostalo tak jak jest.

Co do odleglosci - zamierzam sie przestac lenic i dojezdzac chociaz nie jest to mega komfortowe - jazda w jedna i druga strone po pol godziny ale trzeba sie przemoc.

Ale przynosi szacunek.

Stary 2010-04-01, 10:12   #1407
orisha
Zakorzenienie

Cytat:
tak, w gre wchodziloby poszerzenie ale niestety, wiele osob sie nie zgadza na to, wola zeby zostalo tak jak jest.

Co do odleglosci - zamierzam sie przestac lenic i dojezdzac chociaz nie jest to mega komfortowe - jazda w jedna i druga strone po pol godziny ale trzeba sie przemoc.
No pewnie Autobusem?

Ja się wlasnie nad dzisiaj zastanawiam Mam nadzieje, ze wieczorem bedzie znosnie i nie bedzie padac

Stary 2010-04-01, 10:41   #1408
Charmain
Zakorzenienie

Dziewczyny z Krakowa, nie kuście tak tymi Błoniami bo już bym się wybrała, a tu jeszcze trzeba się w sprzęt zaopatrzyć i przypomieć jak to 10 lat temu się śmigało !
A jak sytuacja z rana wygląda jak już na dobre ruszy sezon bo akurat mam tak zajęcia, że mogłabym sobie rankami jeździć?
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:09   #1409
Lidzia007
Zadomowienie

Witam Wszystkie Panie
Ja mam takie pytanko co do rolek... może , któraś z Was się orientuje czy takie rolki: http://allegro.pl/show_item.php?item=979432534 z wymienną płozą są funkcjonalne ?? może któraś z Was takie posiada ?

,,Nie rób drugiemu tego,
czego Ty nie chcesz sam!"
Lidzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 10:27   #1410
roxy15
Przyczajenie

cześć wszystkim mam taki problem mam nadzieje że mi pomożecie a mianowicie.. jeżdżę sobie na rolkach juz od jakiegoś czasu i schudłam już 2 kg a nie chce chudnąć bo ja jestem bardzo szczupła :P byłam przekonana że schudne tylko troche ale tez wyrobią mi sie mieśnie moge dalej jeździć bo kocham to robić a nie chce wyglądać jak jakis suchar :/
roxy15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości