|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
.Mają pędzelek przez który błyszczyk się przeciska, ale za każdym razem jak go zakręcasz, jednocześnie zakręcasz taka wewnetrzna nakretke od pedzelka. Dzieki temu blyszczyk sie nie wylewa. Pozniej po otwarciu musisz troche przekrecic wewnetrzna nakretke, dopiero wtedy z pędzelka może wyplynac blyszczyk. Mnie to troche denerwuje bo nigdy nie moge wycelowac z tym odkrecaniem tak, zeby to odblokowac. Ale przynajmniej nie spotka mnie zadna niespodzianka w torebce czy kieszeni. P.S. ja mam grejpfrutowy, ma leciutkie brokatowe drobinki, złoto-pomarańczowe.
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam kiedyś z Wibo taki błyszczyk w tubce kokosowy z brokacikiem i był rewelacyjny, zresztą jeszcze gdzieś go mam za taką cenę można wypróbować
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mam kilka pytań odnośnie produktów z obecnej gazetki...
Czy ma któraś z was tą parasolkę za 5.99? Fajne są? I czy są niebieskie kolory? Czy antyperspiranty Isana w promocji za 2.99 są również męskie? Czy są skuteczne? Czy fajnie pachnie ten perfumik 10 ml za 7.99 na ostatniej stronie? |
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja jestem tuż po zakupach rossmannowych
Kupiłam kremik dove 50ml za 1,99zł , żel pod prysznic 50ml Isana- 0.99zł,żel do włosów "efekt mokrych włosów" za 2,99zł (mam nadzieję,że dobry bo pierwszy raz będę robić takie coś )
|
#3215 | |
|
|
Cytat:
2.meskie sa,skuteczne- zart Ci sie udał tego nawet dezodorantem nie mozna nazac,no chyba ze sie wogole nie pocisz nic a nic3.czy fajnie to pojecie wzgledne zalezy jakie zapachy lubisz jest kwiatowy swierzy dosc intensywny mi sie nie podoba
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez jestem po zakupach w Rossmannie,kupilam sobie:
*szmpon+balsam do wlosow Gliss Gur(w promocji za komplet 10,99!!) *wode rozana (mam ja pierwszy raz) 2,99 *tampony facelle-oczywiscie w promocji za 4zl z groszami *zel pod prysznic j&j 400ml za 7,90 i jeszcze pare innych rzeczy niezbednych w domu Jestem zadowolona z zakupow tylko zastanawiam sie do czego moge uzyc tej wody rozanej.Tylko jako toniku do twarzy? |
|
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sobie kupiłam ten nowy błyszczyk Lovely
![]() mam capucino ten pędzelek jakiś taki przekombinowany jest kolorek w tubce jest ok, ale na ustach go nie widać. i takie dziwne uczucie na ustach daje... ale za taką cenę to błyszczyk jest całkiem ok
|
#3218 | |
|
|
Cytat:
Dziewczyny warto go kupić? |
|
|
|
|
#3219 |
|
|
Weszłam na damską torebkę i rzeczywiście same negatywy odnośnie tych antyperspirantów Isana. Dziewczyny, czy w Rossmanie sa jeszcze jakies antyperspiranty poniżej 6 zł?
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Oprócz Euro profit nic
|
#3221 |
|
|
Kupiłam sobie ten perfumik 10 ml za 7.99. Zapach przecudny
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś ma i używa balsamu brązującego Rossmann.
I szampony i odżywki do włosów tej marki? Co o nich sądzicie?
|
|
#3223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziewczynki a co z tymi tamponami z facele?nie słyszałam o tej firmie?czy któraś ich próbowała?jak wypadają?
|
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam ten sam, powiem szczerze,że troszke mnie denerwuje ten pędzelek. Dzisiaj tak go przycisnęłam, że pobrudziłam sobie sweterek, bo wystrzelil mi.
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam te tampony i średnio jestem zadowolona. Tampony same w sobie są w porządku. Nie mam do nich zastrzeżeń ale mają fatalne opakowanie. Mam na myśli opakowanie pojedynczych tamponów. Jest ono skonstruowane tak, jak w tamponach subtelle (mam nadzieję, że nie przekręciłam za mocno i wiecie jakie mam na myśli) czyli, że przekręca się obie połówki folii w przeciwne strony tylko, że w tych to zupełnie nie zdaje egzaminu. Bardzo mocno trzeba się namęczyć aby dostać się do tamponu Wolę już te rossmanowskie. Są bardzo dobre i taniusieńkie
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
Ja zakupilam wczoraj te tampony Facelle i jestem bardzo zadowolona.Co do otwierania-przekrecania to wole wlasnie takie niz "tradycyjne.Kwestia gustu.Tampony sa ok i w niczym nie ustepuja np.OB.
|
|
|
|
#3227 |
|
Rozeznanie
|
coconutka i pearlaniadziękuje za odpowiedzi
ja najbardziej lubie te tampony subtelle, ob jakoś nie preferuje(zwłaszcza jak weszła wersja pro comfort:/) tampony rossanna też miałam i nie mam im nic do zarzucenia.Jeżeli z tymi jest podobnie i jedynym problememm jest nieporęczne odpakowywanie to chyba wypróbuję ![]() a ta promocja za 4 z czymś to za ile tamponów? wiem żęe te rossmanowskie bywają po 3 zl za 32 tampony ![]() pozdrawiam
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomnialam Ci powiedzieć : przeurocze zdjęcie w awatarku... niech zgadne, kto je robił ![]() EDYCJA: przegladam po raz "enty" gazetkę i nic mnie nie interesuje ... tylko te ramki ze str 14 za 8,49 (te szklane witrazowe) - czy widziałyście ja "na zywo" ??
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2006-09-19 o 20:31 |
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętacie gratisowe micele Maybellinu dodawane do podkładów?
Kupiłam dziś na Hali Targowej za 9,90 (miały ślady kleju, więc pewnie babka wukypiła całego rossmanna i sprzedaje osobno cieszę się i tak
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dla mnie antyperspiranty Isana w kulce są bardzo dobre, jak najbardziej spełniają swoje zadanie. Wcześniej używałam Dove, ale w sumie Isana niczym się od niech nie różni (jedynie ceną ). Swojemu TŻ kupiłam męską "kuleczkę" i też sobie chwali. |
|
|
|
|
#3232 |
|
|
To teraz zupełnie nie wiem co zrobić
Kupić ten antyperspirant czy nie? Chciałam kupić dla siebie i dla męża... zastanawiam się pomiędzy Rexoną a Isana, jednak różnica w cenie jest kolosalna! Dziewczyny czekam na wasze dalsze recenzje
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze polecam kuleczke Vichy do skóry wrażliwej i po depilacji
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11623
|
#3234 | |
|
|
Cytat:
Jesli sie nie pocisz i mąz tez nie to wg mnie bedzie ok Ja miałam go kiedys,daawno,byłam wtedy jeszce głupiutka i kupywałam takie bubelki.Zapach na skorze i w połaczeniu z potem był tragiczny,pamiętam ze pare razy uzyłam i go oddałam siostrze.Ale zrobisz jak zechcesz,nie mniej jednak ostrzegałam
|
|
|
|
|
#3235 |
|
|
Dzięki za ostrzeżenie
Chyba jednak cię posłucham i kupie Rexone. Jeszcze raz wielkie dzięki!
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Jako, ze od paru dni gnebia mnie jakies smutki i zly humor poszlam dzisiaj do Rossmana na male zakupy
i powiem Wam, ze nic nie dziala tak dobrze na poprawe nastroju, jak wlasnie male zakupy kosmetyczne lub kupno nowych perfum kupilam ten nowy blyszczyk czekoladowy Lovely w tubeczce z pedzelkiem (swoja droga bardzo fajny patent z poczatku pedzelek byl twardawy, ale po paru uzyciach sie rozmiekczyl), blyszczk powiekszajacy usta Wibo w kolorze ciemnej czekolady, ktory jest boski - daje przesliczny kolor na ustach, ciezko o cos, co na ustach dawaloby kolor ciemnej czekolady. No i tradycyjne chyba 7 raz z rzedu moja ukochana pomadke ochronna Rossman Rose ![]() Od razu mi sie humor poprawil jak wymazialam sie wszystkim po kolei a i z portfela tylko pare groszy ubylo ![]() Dziewczynki, czy miala ktoras z Was ta prostownice ceramiczna z Rossmana? jestem ciekawa jakiej to jest jakosci i czy dobrze prostuje
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na przekór chorobie i (nie)pogodzie wybrałam sie do Rossmanna i nie było tych ramek
|
|
#3240 | |
|
|
Cytat:
A czy ten efekt powiększonych ust jest rzeczywiście widoczny po tych błyszczykach? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

aha, jaką one mają pojemność ? 

tego nawet dezodorantem nie mozna nazac,no chyba ze sie wogole nie pocisz nic a nic![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

MIŁEGO DNIA 

czy całkiem inny ?
Kupić ten antyperspirant czy nie? Chciałam kupić dla siebie i dla męża... zastanawiam się pomiędzy Rexoną a Isana, jednak różnica w cenie jest kolosalna! Dziewczyny czekam na wasze dalsze recenzje