|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rossman..
ja kupilam wczoraj na wyprobowanie lotion opalajacy ISANA sun sensations , bo skonczyl mi sie SUN OZON apres-lotion przedluzajacy opalenizne. ten ostatni jest NAPRAWDE SWIETNY! pachnie niezbyt ladnie ale wyglad skory jest oszalamiajacy-ale ja tez jestem przepieknie opalona,w kazdym razie ladnie podkresla opalenizne.
do wlosow a wlasciwie na koncowki uzywam YUNG haircare haarspitzenfluid i jestem bardzo zadowolona.koncowki ladnie sie zregenerowaly,nie rozdwajaja sie |
|
|
|
#3272 |
|
Raczkowanie
|
a ja byłam w rossmanie i chciałam kupic szampon+odżywkę gliss kur ale już nie było.Ale zobaczyłam że ta sama oferta jest w tesco i pobiegłam szybciutko.Zakupiłam dwa opakowania.
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Rossmanna wkurzona
Oglądałam też te nowe błyszczyki wanilia, kokos, czekolada, cola, cappucino, grapefruit, a właściwie tylko im się przyglądałam, bo testerów nie było Zauważyłam, że one wszystkie mają srebrne drobinki - powiedzcie więc czy widać je na ustach? I czy błyszczyki są tak w 100% bezbarwne czy jednak jakąś poświatę koloru dają, bo mam chrapkę i na Cappucino i na Czekoladę, ale dwóch na pewno nie kupię, bo za dużo już mam różnych błyszczydeł.
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I już bym chciała zobaczyć nową gazetkę
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja chcialam blyszczyk cappucino, a zostala juz tylko cola
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro Lalesia pisze, że są bezbarwne albo dają tylko delikatną poświatę to jutro poluję na nie
|
|
#3278 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Rozeznanie
|
Proszę bardzo
Właśnie dzisiaj zakupiłam wodę różaną, zastanawiam sie jeszcze ciągle nad tym chłodzącym błyszczykiem, ale poczekam do następnej gazetki, może będzie tańszy
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam sobie tonik dynamizujący z Garniera
co prawda nie w promocji, ale i tak kosztował tylko 9,99zł.
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kiedy będzie nowa?
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wpadłam do rossmana, i od razu udałam sie do szafy Wibo. Niestety nie znalazłam tam żadnych błyszczyków z dziwną nakrętką, tylko Water Shine w promocji za 4,39(chyba).Kolory mnie nie bardzo przekonały,zwłaszcza, że się spieszyłam.
Ale za to kupiłam cudny brzoskwiniowo-łososiowy Glam Shine Wibo Tez za 4,39 następnym razem na pewno rozejrzę się dokładniej za tymi zachwalanymi błyszczykami.A czy któraś z Was próbowała odżywki do paznokci Lovely? Mają fajne buteleczki ale nie wiem jak z ich zawartością?
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod swiatlo widac takie tyci, tyci drobineczki, wiec usteczka ladnie blyszcza, ale nie jest to absolutnie brokat, ktory bylby wyczuwalny na wargach |
|
|
|
|
#3285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No no, brzmi zachęcająco poczekam tylko na nową gazetkę, może będzie tańszy. Zresztą nawet jeśli nie będzie to i tak pewnie kupię Na moich ustach jest bardzo trwały, nie widać koloru, ale sa ładnie błyszczące, i to dość długo jak na błyszczyki.
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
A czy któraś z Was próbowała odżywki do paznokci Lovely? Mają fajne buteleczki ale nie wiem jak z ich zawartością?[/quote]
ja ma serum do paznokci z wibo i bardzo je sobie chwale rzeczywiscie poprawia kondycje paznokcia i szybko sie wchlania!! polecam!
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE]Ooo dziękuję za informację ![]() Moje paznokcie ostatnio buntują się i przechodzą kryzys więc na pewno kupie sobie serum Wibo
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
te 2 maszynki dostajesz jako gratis przy kasie
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[/quote]Też mam serum, to różowe, może trochę wzmacnia paznokcie, ale spektakularnych efektów u mnie niestety nie ma. Mimo wszystko fajnie sprawdza się w roli podkładu pod lakier, albo samodzielnie, zamiast lakieru bezbarwnego
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam serum, to różowe, może trochę wzmacnia paznokcie, ale spektakularnych efektów u mnie niestety nie ma. Mimo wszystko fajnie sprawdza się w roli podkładu pod lakier, albo samodzielnie, zamiast lakieru bezbarwnego [/QUOTE]Ważne, żeby mi krzywdy nie zrobiło Wiem, że większość tych "odżywek" bardziej sprawdza się jako lakiery podkładowe, alebo bezbarwne, ale może w końcu uda mi się znaleźć coś naprawde odżywiającego
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
nie pasuja -pisalam juz o tym w tym watku kilka tygodni temu
|
#3294 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam ten błyszczyk powiększający i ma....dziwny zapach
od razu mi sie skojarzył ze sfermentowanym sokiem!dziwnie się zachowuje na ustach- mrozi je, ale jestem ciekawa czy daje jakies efekty
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, a czy ma ktoras z Was prostownice z Rossmana? jestem ciekawa jakiej to jest jakosci
|
|
|
|
#3296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
NIby dzięki temu usta się bardziej uwydaniają Ja osobiście uwielbiam to uczucie poszczypywania
|
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Czy któraś kupiła może maszynkę Isany z wymiennymi ostrzami ? Cena jest kusząca, ale niska cena nie zawsze = dobra jakość . |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nową gazetkę
![]() W nocy ją sfotografuję i wkleję Wam,bo dopiero wtedy wraca Mamuś z aparatem,a innej możliwosci nie mam. |
|
|
|
#3299 |
|
Konto usunięte
|
mam pytanko: czy w Rossmanie dostanę serie Fruttini?
|
|
|
|
#3300 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

Zauważyłam, że one wszystkie mają srebrne drobinki - powiedzcie więc czy widać je na ustach? I czy błyszczyki są tak w 100% bezbarwne czy jednak jakąś poświatę koloru dają, bo mam chrapkę i na Cappucino i na Czekoladę, ale dwóch na pewno nie kupię, bo za dużo już mam różnych błyszczydeł.

I ozywiscie staalm dosyc dlugo przy balsamach, ale posatnowilam najpierw wykonczyc te co mam
Moze beda jakies promocje na nie
I już bym chciała zobaczyć nową gazetkę 

od razu mi sie skojarzył ze sfermentowanym sokiem!
Włochata I Boska