|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
wczoraj widzialam w promocji balsam do ciala nivea sucha skora w limitowanej, zimowej edycji
mialyscie moze juz ten balsamik, bo pachnie cudnie tylko nie wiem czy jest rownie dobry jak ten klasyczny
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale dziś, jak już poszłam z zamiarem zakupu widniała cena 14,9zł i gdy zapytałam się czy ten balsam jest w promocji, dowiedziałam się, że nie No i stwierdziłam, że widocznie wczoraj mi się przewidziało... Ale może po prostu dopiero dziś dostali wszędzie przykaz, żeby tego balsamu do promocji nie włączać... Nie wiem |
|
|
|
|
#903 |
|
Rozeznanie
|
czesto tak jest
trza się przyzwyczaić buziaki=*
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj miałam też przygode cenową w rossmannie, pojechałam do niego bo chciałam jakiś utwardzacz do lakieru i wybrałam Rimmela za 14,99, przy kasie okazało sie że wybiła cena 17.99 no i ja powiedziałam że tam jest inna cena, okazało sie że tam stało kilka produktów a cena jedna, ale pani była bardzo miła i nabiła 14.99
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym tygodniu zrobiłam napad na Rossmana i co ciekawsze nie kupiła żadnego kosmetyku
Kupiłam za to:-zestaw świeczek w kartoniku -świeczki do podgrzewacza w kształcie pierniczków i pierniczkowych domków ![]() -świece owalną -tabletki -stroik do świeczki
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ah pierniczkowe świeczki |
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie były opcje:pierniczki gwiazdki,pierniczki domki i pierniczki konik na biegunach
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
Czy ma już ktoś może nowy katalog
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chciałabym zobaczyć na co mam szykować kasę
Ostatnio dzięki jednej z Wizażanek, która wkleiła gazetkę, wybrałam kilka fajnych gadżetów świątecznych (typu świece, stroiki). Teraz czekają na świąteczny klimat w moim pokoju
|
|
|
|
#911 |
|
Przyczajenie
|
Hey ja mam gazetke ale teraz jestem w pracy, wkleje ją jak wróce (czyli za ok. 40 minut) no chyba, ze ktos to zrobi przede mną.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę/będziemy czekać
|
|
|
|
|
#913 |
|
Przyczajenie
|
Średio to wyglada, ale może sie doczytacie
Na koniec dopisze to czego nie widać.
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabieram się do przeprowadzenia wizji lokalnej
|
|
|
|
|
#915 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#916 |
|
Przyczajenie
|
ok to juz koniec
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialyscie moze juz puder brazujacy rival de loop? To chyba jakas nowosc, bo wczesniej nie widzialam, a bardzo sie przygladam zawsze ich stoisku bo dla mnie te kosmetyki sa super wiecie moze czy to ma drobinki?
|
|
|
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki Martitqa
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Martitqa, widać bardzo dobrze! Muszę się tam jutro wybrać po dekoracje świąteczne...
|
|
|
|
#920 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko świetnie widać
Dziękujemy Martitqa Ja już zrobiłam liste
|
|
#921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szukam brązujacego bez drobinek i nigdzie nie ma
|
|
|
|
|
#922 |
|
Rozeznanie
|
kto widział takie żele Isany w rossmannie?? czy są tylko na aukcjach??
http://allegro.pl/show_item.php?item=74035380 http://allegro.pl/show_item.php?item=74035077 |
|
|
|
#923 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie tez sie na nie lakomilam
ale u mnie, w poznaniu ich nie ma...chyba niestety tylko rossmann niemiecki je ma
|
|
|
|
#924 |
|
Rozeznanie
|
O matko jakie fajniuśkie te żeliki
Ubolewam nad tym, ze ich u nas nie ma
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zwykle jesteśmy traktowani jako rynek drugiego gatunku
|
|
#926 |
|
Rozeznanie
|
He, he. Dziś zaatakowałam Rossmanna i oprócz rzeczy niezbędnych, bo w domu na wykończeniu (płyn do prania, odżywka do włosów, płatki do demakijażu, chusteczki do okularów, podpaski itp.) kupiłam też stroik świąteczny w kształcie wieńca, komplet 4 świec do niego plus dwie świece w kształcie ciastek z owocami
|
|
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj bardzo fajne zakupy, co prawda nie w Rossmannie, ale postanowiłam o nich napisać.
Otóż weszłam dzisiaj przy okazji do Drogerii Natura w celu pooglądania i nie wydawania pieniędzy Skończyło się na tym, że wydałam ponad 70 zł, ale przynajmniej dostałam kubek Maybelline gratis ![]() Kupiłam kosmetyki Apotheker Scheller: - 3 kremy do rąk - z 9,99 na 4,99; - 2 żele do mycia twarzy z algami morskimi - z 19,99 na 6,99 - krem na dzień z zieloną herbatą i algami morskimi - z 39,99 na 16,99 Wszystkie kosmetyki z datą ważności do ok. połowy 2007 r. Był jeszcze Intensywny krem pod oczy z rokitnika - z 44,99 na 19,99, ale dałam sobie na wstrzymanie. Kupiłam też 6 maszynek Gilette Sensor 3 dla kobiet (takie różowe) za 14 zł, szampon Pantin Pro V 500 ml za 6,99 i sama nie wiem co jeszcze
|
#928 |
|
Rozeznanie
|
ciekwi mnie ta prostownica za 29zł....gdybym nie miała to bym pewnie zastanawiała się nad kupnem ale mimo wszystko bałabym się...
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj świeczuszki-podgrzewacze cynamonowe i się wkurzyłam
Tylko z pudełeczka czuć cynamon, ale po zapaleniu aromat gdzieś wyparowuje. Wypaliłam wczoraj 3 świeczki i cynamonu nie poczułam ani trochę mimo, że wychodziłam z pokoju na dłużej niż 15min (nie żeby specjalnie, po prostu robiłam coś w kuchni) i po powrocie też nic nie czułam Jakiś pic na wodę z tym ich zapachem.Za to polecam herbatkę owocową Zimowy Ogród. Miałam ją już w tamtym roku i teraz, jak tylko się pojawiła też kupiłam. Dobra jest Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2005-11-25 o 12:34 |
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Tez wczoraj zakupilam w Rossmannie te swieczuszki i.....jestem bardzo zawiedziona,totalny brak zapachu
Chyba poszukam do testowania innej firmy. W zeszlym roku upolowalam swieczki czeskiej firmy w sklepie "wszystko po 4zl"i mam jeszcze jedno opakowanie cynamonowych z zapasow,zapach jest nadal silny i intensywny-mam nadzieje,ze jeszcze gdzies je upoluje
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

mialyscie moze juz ten balsamik, bo pachnie cudnie tylko nie wiem czy jest rownie dobry jak ten klasyczny

No i stwierdziłam, że widocznie wczoraj mi się przewidziało... Ale może po prostu dopiero dziś dostali wszędzie przykaz, żeby tego balsamu do promocji nie włączać... Nie wiem
trza się przyzwyczaić
Kupiłam za to:
wiecie moze czy to ma drobinki?