|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
Zgadza sie tez zajrzalam do Natury wczoraj i zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie,wstawiona szafa Gosha z pelnym asortymentem,powiekszona seria Apotheker Scheller,sporo ich kosmetykow na wyprzedazy(chyba zmieniaja sie opakowania),roznego rodzaju promocje i przeceny.Zaluje tylko ze weszlam tylko tak informacyjnie bo bylo kilka kuszacych rzeczy a nie mialam juz czasu na szperanie a z tego,co widze gazetka jest aktualna do 27.11,chyba ze pozniej tez bedzie cos ciekawego
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak będzie cosik ciekawego, to się tam wybiorę chyba, może jakoś znajdę czas.
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Gazetke maja bardzo oszczedna,jest tylko informacja ze pojawia sie nowa szata graficzna,nowe skladniki i o ...30% odbnizone ceny na kremy,tyle.
Widzialam balsamy i toniki z obnizona cena z 27,99 na 13,99. Zreszta malo czytelnie maja to oznaczone i mowiac szczerze niezbyt to pokazane jak na promocje,odnioslam wrazenie,ze te produkty sa jakby "schowane"wsrod tlumu innych.Trzeba miec sokole oko przynajmniej w moim miescie w Naturze
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
konfitura - a które to kremy do rąk kupiłaś? I czy był krem z kwiatów pomarańczy albo migdałowy na noc?
|
|
|
|
#935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast wchodzą nowe opakowania produktów (i ponoć lepsze składniki) Apotheker Scheller i u mnie w Naturze wyprzedają te w starej szacie za -30%
|
|
#936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U niej też to samo, i na ulotce to samo, więc chyba we wszystkich Naturach mają tą wyprzedaż.
|
||
|
|
|
#937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z kremu jestem zadowolona (nazwa balsam jest zwodnicza), mogłabym go porównać jedynie ze skoncentrowaną Neutrogeną, żaden inny krem nie przychodzi mi do głowy.Zawsze mogę kupić tu i wysłać jak coś.
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że on jak Neutrogena będzie. I takie kremy na zimę baaardzo lubię. Nic to, może się dziś wyrobię i tam przejadę. W końcu nie mogę cały dzień gnić w domu i sprzątać - trochę świeżego powietrza trzeba zaczerpnąć.Dzięki za propozycję kupna - jak coś to się zgłoszę, ale doliczając przesyłkę w sumie żadna to promocja będzie.
|
|
|
|
|
#939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysyłka 3 zł poleconym niestety
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
"Tez wczoraj zakupilam w Rossmannie te swieczuszki i.....jestem bardzo zawiedziona,totalny brak zapachuw sklepie jakos czulam zapach cynamonu ale moze dlatego,ze bylo ich duzo wylozonych i razem dawalay pewien aromat.Chciaz wydaje mi sie,ze ogolnie spadla jakosc tych podgrzewaczy,poniewaz kupilam tez o zapachu rozy,ktore zawsze dawaly silny aromat a teraz nie...
Chyba poszukam do testowania innej firmy. W zeszlym roku upolowalam swieczki czeskiej firmy w sklepie "wszystko po 4zl"i mam jeszcze jedno opakowanie cynamonowych z zapasow,zapach jest nadal silny i intensywny-mam nadzieje,ze jeszcze gdzies je upoluje" Hexxana... Ja też podpisuję się pod tym wnioskiem niestety... Świeczki mają w miarę tanie, jednak bez żadnego efektu zapachowego... ![]() O niebo lepsze sa świeczki zapachowe z Ikei..polecam! |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a widziałyscie ten nowy (chyba, bo ja go widzialam po raz pierwszy) cień sypki Rival de Loop? Ma jakies 5-6 odcieni, kosztuje 7 czy 8 zl, pieknie sie mieni i ma super pudeleczko, takie z aplikatorem (jak dla mnie wygodniejsze niz Bourjois). Miała go moze ktoras? Czy te 7 zl to jest normalna cena, czy byl w promocji?
|
#942 |
|
Rozeznanie
|
Rok temu przed świętami kupiłąm cień sypki Rival de Loop, był ostatni pistacjowy więc nie zastanawiając się wrzuciłam go do koszyka. Póżniej chciałam kupić inne kolory, ale nie wyło tych cieni w ofercie (czyżby tylko sezonowo karnawałowe cienie???).
Moim zdaniem to dobry sypki cień za niewielkie pieniądze. Na moich powiekach utrzymuje się ok 7 godzin (bez bazy), kolor nie blaknie. Jak przy każdym sypkim cieniu trzeba mieć trochę wprawy w nakładaniu.
"Wielu ludzi twierdzi, że sny są czarno-białe, ale ja śnię w kolorze." Richard P. Feynman "Jest coś niedobrego z ludźmi: nie uczą się przez zrozumienie, tylko jakoś inacze, pewnie na pamięć. Ich wiedza jest taka krucha!" Richard P. Feynman |
|
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w sklepie te cienie sypkie Rival de Loop były tylko 1 raz, własnie około rok temu. Była to jednorazowa kolekcja, kurde sama myślałam, że jeszcze przyjdą i wtedy sobie go niekupiłam .... i juz chyba nie będę miała okazji.
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Rossmannie wogole ich nie widzialam
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale musze dodać, ze kolory mi sie nie spodobały... wszystkie jakies fioletowo-podobne...1 zloty i 1 miedzio-podobny...maly wybor...
|
|
#948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam ta prostownice i jak na moje wloski jest calkiem odbra ![]() pozdrowki |
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#950 |
|
Rozeznanie
|
chciałabym polecic z rossmanna mleczko do ciała Nivea Body w limitowanej zimowej edycji o zapachu mandarynki, lawendy i kardamonu we wrocławskiej GD oraz donoszę o promocji odżywki Schauma Easy spray balsam za 5,99
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co to za spray Schaumy? |
|
|
|
|
#952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a spray schaumy to odżywka z olejkiem różanym o nazwie "Easy-Spray Balsam" morella warto skoczyć po to mleczko, pachnie naprawdę mniamm - przyprawami i ma takie fajne opakowanie z ośnieżonym domkiem ![]() pozdr. |
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pozdr.
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się że dobre świeczki zapachowe to kwestia szczęścia ..trzeba trafic na dobra partie prawie jak z 'szóśtką' w totka
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
Hmm...z tymi świeczkami to się dziwię..
a zawsze miałam zapach arbuza z Ikei i naprawdę mocno pachniała jak się paliła. Ostatnio zakupiłam zapach Glitter i też było ją wszędzie czuć.. A co to za świeczki te "czar zimowy"??? baardzo zachęcająca nazwa |
|
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musiało mi się gdzieś zaplątać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Skończyło się na tym, że wydałam ponad 70 zł, ale przynajmniej dostałam kubek Maybelline gratis 
a z tego,co widze gazetka jest aktualna do 27.11,chyba ze pozniej tez bedzie cos ciekawego
Bo jak będzie cosik ciekawego, to się tam wybiorę chyba, może jakoś znajdę czas.
Ja z kremu jestem zadowolona (nazwa balsam jest zwodnicza), mogłabym go porównać jedynie ze skoncentrowaną Neutrogeną, żaden inny krem nie przychodzi mi do głowy.