rossman.. - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-11-30, 21:24   #961
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: rossman..

wczoraj dostałam od mojego TŻ żel pod prysznic o ślicznym, brzoskwiniowym zapachu. z tego co wiem, kosztował 3,99 i jest naprawdę świetny
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-30, 21:44   #962
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Smile Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez konfitura
Ale numer - dopiero teraz zauważyłam, że odpowiedziałaś na mojego posta i dziwiłam się MagJi, że mówiła, że Ty mówiłaś Musiało mi się gdzieś zaplątać Swoją drogą ciekawe czy składy AS zmieniły się na lepsze czy to chwyt reklamowy.

mozna sie zamotac,zreszta temat jest tak juz rozciagniety,ze wcale sie nie dziwie.

Mialam dzisiaj chwile i tak patrzalam na sklady "starych"opakowan i nowych....jakos nie dopatrzylam sie roznicy,chyba ze faktycznie na slepia mi padlo
Nowa szata graficzna+inny ogolnie wyglad AP robi wrazenie a reszta to moze chwyt reklamowy,w kazdym razie zachecila mnie cena promocyjna i gdybym nie posiadala kremow+to,co zamowilam w AquaVitae to pewnie cos bym kupilaobnizka znaczna jednak zaczelam mowic stanowcze NIE dla chomikowania
Stary 2005-11-30, 22:36   #963
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hexxana
mozna sie zamotac,zreszta temat jest tak juz rozciagniety,ze wcale sie nie dziwie.

Mialam dzisiaj chwile i tak patrzalam na sklady "starych"opakowan i nowych....jakos nie dopatrzylam sie roznicy,chyba ze faktycznie na slepia mi padlo
Nowa szata graficzna+inny ogolnie wyglad AP robi wrazenie a reszta to moze chwyt reklamowy,w kazdym razie zachecila mnie cena promocyjna i gdybym nie posiadala kremow+to,co zamowilam w AquaVitae to pewnie cos bym kupilaobnizka znaczna jednak zaczelam mowic stanowcze NIE dla chomikowania
A więc jednak to raczej chwyt "marketyndody"
W sumie i tak mają dobre kosmetyki, więc co tam. Co do chomikowania to znam ten ból, ale dość skutecznie z tym walczę - jedynie kremów mam spory nadmiar

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-01, 00:15   #964
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konfitura
A więc jednak to raczej chwyt "marketyndody"
W sumie i tak mają dobre kosmetyki, więc co tam. Co do chomikowania to znam ten ból, ale dość skutecznie z tym walczę - jedynie kremów mam spory nadmiar

Ale za to nabylam balsam regenerujacy....heheh i tak w kolko jak nie jedno to drugie,a balsamy byly po 13,99-taka kuszaca cena za 200ml
Stary 2005-12-01, 00:27   #965
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hexxana
Ale za to nabylam balsam regenerujacy....heheh i tak w kolko jak nie jedno to drugie,a balsamy byly po 13,99-taka kuszaca cena za 200ml
Kusząca cena zależy jakiej firmy Miałam chęć kupić w Naturze balsam Gosh 500 ml za niecałe 20 zł ale nie/rozsądek wziął górę

Stary 2005-12-01, 00:31   #966
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konfitura
Kusząca cena zależy jakiej firmy Miałam chęć kupić w Naturze balsam Gosh 500 ml za niecałe 20 zł ale nie/rozsądek wziął górę
Teraz to ja sie zakrecilam
balsam jest z AS dalam sie "omamic"promocyjna cena,ale nie zaluje....a co do Gosha-jakos nic z pielegnacji od nich nie mialam,jedynie podobaja mi sie cienie sypkie

Edytowane przez Hexxana
Czas edycji: 2005-12-01 o 01:05
Hexxana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-01, 00:40   #967
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hexxana
Teraz to ja sie zakrecilam
balsam jest z AP dalam sie "omamic"promocyjna cena,ale nie zaluje....a co do Gosha-jakos nic z pielegnacji od nich nie mialam,jedynie podobaja mi sie cienie sypkie
To ja się muszę rozejrzeć za tym balsamem AS A dobry jest? Teraz potrzebuję cięższego balsamu odżywczego.
Co do Gosha to też nigdy nic nie miałam tej firmy, ale cenka była zachęcająca, zapachy też (były 2 rodzaje) i jeszcze podoczepiali gratisy - jakieś perfumy, testery pomadek MF itd. A w jakiejś innej drogerii widziałam mleczka i toniki po 500 ml każde za 20 zł, więc tanio jak barszcz w sumie i na pewno w końcu się skuszę
Chociaż z drugiej strony boję się 'wynalazków', np. kiedyś z entuzjazmem kupiłam mleczko do demakijażu Maybelline i w życiu takiego badziewia nie miałam

Jak odpiszesz to odczytam jutro, bo zmywam się - o 6 trzeba wstać
Dobranoc

Stary 2005-12-01, 00:58   #968
Hexxana
Zakorzenienie

Smile Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez konfitura
To ja się muszę rozejrzeć za tym balsamem AS A dobry jest? Teraz potrzebuję cięższego balsamu odżywczego.
Co do Gosha to też nigdy nic nie miałam tej firmy, ale cenka była zachęcająca, zapachy też (były 2 rodzaje) i jeszcze podoczepiali gratisy - jakieś perfumy, testery pomadek MF itd. A w jakiejś innej drogerii widziałam mleczka i toniki po 500 ml każde za 20 zł, więc tanio jak barszcz w sumie i na pewno w końcu się skuszę
Chociaż z drugiej strony boję się 'wynalazków', np. kiedyś z entuzjazmem kupiłam mleczko do demakijażu Maybelline i w życiu takiego badziewia nie miałam

Jak odpiszesz to odczytam jutro, bo zmywam się - o 6 trzeba wstać
Dobranoc

Regenerujacy Balsam do Ciala dla suchej lub bardzo suchej skory Proteiny Owsiane,olejek migdalowy i maslo Shea

jak narazie uzylam go pare razy i...jestem zadowolona,jest wlasnie ciezki w konsytencji ale szybko sie wchlania i nie zostawia tlustch plam na skorze,zapach ma dosc delikatny ale cos mnie w nim drazni-taki maslowaty ale przezyje bo dobrze sie spisuje.Ostatnio mam bardzo wysuszona skore a jest po nim odpowiednio nawilzona i taka aksamitna w dotyku.
Ostatnio zachlannie rzucam sie na wszystko co dla suchej skory,jest wydajny i wydaje mi sie,ze ta tuba 200ml starczy na pewnien okres.Chociaz nie wiem czy bylabym sklonna dac za niego bez promocji 27,99....no chyba,ze okaze sie MEGA skuteczny dla mnie
Oprocz niego byl tez jeszcze z algami ale narazie uznalam,ze ten wystarczy.

Akurat jak bylam w Naturze to dopiero zapelniali tam szafe Gosha wiec za duzo nie widzialam.Z "wynalazkami"roznie bywa-czasem to wypadkowa szczescia jakie sie trafi i slodkich snow!
Stary 2005-12-01, 15:19   #969
qbeczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baobab
Hmm...z tymi świeczkami to się dziwię..
a zawsze miałam zapach arbuza z Ikei i naprawdę mocno pachniała jak się paliła.
Ostatnio zakupiłam zapach Glitter i też było ją wszędzie czuć..

A co to za świeczki te "czar zimowy"??? baardzo zachęcająca nazwa
To sa takie świeczki w szklanej szklaneczce z odpowiednio zimowym obrazkiem, i są zapachy : waniliowe, ten czar zimy, czar Bożego narodzenia, nie potrafie ich dokładniej opisać. jakby duza literatka do drinków zalana woskiem i szkło pomalowane jest w zimowy motyw jakies zaśnieżone góry , domki, opisuje z pamięci bo siedze w pracy a świeczka w domku
A z ikeii kupiłam takie te małe świeczki do podgrzewaczy i była własnie zimowa seria jakiś korzennych zapachów, ale niestety nie są godne polecenia.
qbeczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-01, 15:33   #970
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hexxana
Regenerujacy Balsam do Ciala dla suchej lub bardzo suchej skory Proteiny Owsiane,olejek migdalowy i maslo Shea

jak narazie uzylam go pare razy i...jestem zadowolona,jest wlasnie ciezki w konsytencji ale szybko sie wchlania i nie zostawia tlustch plam na skorze,zapach ma dosc delikatny ale cos mnie w nim drazni-taki maslowaty ale przezyje bo dobrze sie spisuje.Ostatnio mam bardzo wysuszona skore a jest po nim odpowiednio nawilzona i taka aksamitna w dotyku.
Ostatnio zachlannie rzucam sie na wszystko co dla suchej skory,jest wydajny i wydaje mi sie,ze ta tuba 200ml starczy na pewnien okres.Chociaz nie wiem czy bylabym sklonna dac za niego bez promocji 27,99....no chyba,ze okaze sie MEGA skuteczny dla mnie
Oprocz niego byl tez jeszcze z algami ale narazie uznalam,ze ten wystarczy.

Akurat jak bylam w Naturze to dopiero zapelniali tam szafe Gosha wiec za duzo nie widzialam.Z "wynalazkami"roznie bywa-czasem to wypadkowa szczescia jakie sie trafi i slodkich snow!
Brzmi nieźle, ale 28 zł to za balsam też bym nie dała Ale jakiś porządny kupić muszę, bo zaczyna mi pierzchnąć skóra od zimna na zewnątrz i suchego powietrza wewnątrz także czeka mnie spacer do Natury. Tylko mam nadzieję, że zapach mi podpasuje i, że promocja jeszcze trwa.

Balsamy Gosha oczywiście nie są w gablotach tylko na półkach z innymi balsamami Przypomniało mi się, że kiedyś używałam błyszczyku tej firmy i był fajny.

Dzięki Sny jakieś tam były ale nie jestem pewna czy słodkie

Stary 2005-12-01, 16:24   #971
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qbeczek
To sa takie świeczki w szklanej szklaneczce z odpowiednio zimowym obrazkiem, i są zapachy : waniliowe, ten czar zimy, czar Bożego narodzenia, nie potrafie ich dokładniej opisać. jakby duza literatka do drinków zalana woskiem i szkło pomalowane jest w zimowy motyw jakies zaśnieżone góry , domki, opisuje z pamięci bo siedze w pracy a świeczka w domku
A gdzie je kupiłaś i za ile? Bo mam cichą nadzieję, że gdzieś w Krakowie, a nie na gościnnych występach
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-01, 19:26   #972
agulla
Zakorzenienie

A ja tylko tak skromnie wtrące, ze ten błyszczyk do ust, lovely o smaku gumy balonowej miodzio miałyście racje musze się powstrzymywać przed zjedzeniem go hihi
agulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-02, 08:04   #973
qbeczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MagJa
A gdzie je kupiłaś i za ile? Bo mam cichą nadzieję, że gdzieś w Krakowie, a nie na gościnnych występach
Kupiłam je w "arpisie' przy rondzie mogilskim , za neicale 7 złotych. Opakowanie - szklane ze świątecznym motywem piernikowo-gałązkowym będzie chyba do ponownego wykorzystania jak sie wypali zawartość, mam taka nadzieje
Stary 2005-12-02, 09:34   #974
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qbeczek
Kupiłam je w "arpisie' przy rondzie mogilskim , za neicale 7 złotych. Opakowanie - szklane ze świątecznym motywem piernikowo-gałązkowym będzie chyba do ponownego wykorzystania jak sie wypali zawartość, mam taka nadzieje
To chyba muszę się tam przejechać. Możesz tylko wytłumaczyć niebywającej w tych okolicach MagJi z której strony szukać.
Stary 2005-12-02, 14:27   #975
qbeczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MagJa
To chyba muszę się tam przejechać. Możesz tylko wytłumaczyć niebywającej w tych okolicach MagJi z której strony szukać.
No to tłumacze, stojąc na przystanku tramwajowym 'rondo mogilskie' już po stronie ul. Mogilskiej,[ czyli już bliżej jakby Nowej huty ] jak staniesz przodem do Nowej Huty będziesz miała 'Arpis' po lewej ręce jako pierwszy duży budynek [ chyba 3 piętrowy] przy u. Mogilskiej a stoisko ze świeczkami jest na parterze. mam nadzieje że trafisz
Stary 2005-12-02, 15:10   #976
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qbeczek
No to tłumacze, stojąc na przystanku tramwajowym 'rondo mogilskie' już po stronie ul. Mogilskiej,[ czyli już bliżej jakby Nowej huty ] jak staniesz przodem do Nowej Huty będziesz miała 'Arpis' po lewej ręce jako pierwszy duży budynek [ chyba 3 piętrowy] przy u. Mogilskiej a stoisko ze świeczkami jest na parterze. mam nadzieje że trafisz
Dziś jak będę jechać na dworzec pks, to się przyjrzę okolicy, a jak już wrócę do Krakowa, to może prosto z dworca tam uderzę. Chyba że za dużo wałówki z domu na biorę i nie będę miała siły dźwigać plecaka...
Stary 2005-12-02, 16:07   #977
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Bylam dzisiaj w rossmanie i widzialam nowiutki cudenko firmy maybelline! Jest to puder sypki z zimowej serii strasznie mocno blyszczacy po prostu cudowny jeszcze nie widzialam zeby cos sie tak mocno swiecilo az cala kurtke mam w tych tyci, tyci (serio) drobinkach aha, i kosztuje 21zl
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-02, 16:54   #978
Apiska
Zakorzenienie

W najnowszym katalogu są super rzeczy!!! Piękne maskotki, ozdoby swiateczne, no cuda po prostu!! Aż się chyba jutro skusze na coś
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-03, 15:23   #979
natii4
Zakorzenienie

Dziś w GW była nowa gazetka.Można

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-03, 22:55   #980
cyn@monk@
Zadomowienie

oooooo!!! A ma któraś z Was już zeskanowaną nową gazetkę???? Chętnie obejrzałabym sobie
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-04, 10:20   #981
kafetka
Zadomowienie

id wtorku bedzie juz nowa gazetka!! i oczywiscie nowe promocje...
kafetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-04, 12:58   #982
natii4
Zakorzenienie

To jest dobre,bo wg gazetki z GW promocje są od wczoraj do 24 grudnia,a zawsze nowe promocje są od środy Więc nie wiem jak to jest

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-12-04, 14:27   #983
agusia_85
Zadomowienie

GG do agusia_85

Ja mam gazetkę od wczoraj do 24 grudnia, taka jak pisze Natii. Jednak nie mam skanera, ale promocje są bardzo fajne. Najwięcej jest perfum i dezodorantów w atomizerze
agusia_85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-12-04, 14:48   #984
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusia_85
Ja mam gazetkę od wczoraj do 24 grudnia, taka jak pisze Natii. Jednak nie mam skanera, ale promocje są bardzo fajne. Najwięcej jest perfum i dezodorantów w atomizerze
A czy z perfum jest może w promocji czarny adidas męski? Jeśli tak to w jakiej cenie? A może damska PUMA jest w promocji tez?))
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-04, 14:57   #985
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cyn@monk@
A czy z perfum jest może w promocji czarny adidas męski? Jeśli tak to w jakiej cenie? A może damska PUMA jest w promocji tez?))
Puma:
-Puma (woda toaletowa) 30 ml 3 rodzaje 49,99
-Flowing woman (pefrumowany deozodorant natural spray) 75 ml 26,99

Jeżeli chodzi o Adidasa to pisze,że są na promocji wody toaletowe 50 ml 3 rodzaje za 39,99

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-12-04, 14:58   #986
kroofk@
Wtajemniczenie

Ja mam gazetkę zeskanowaną i próbuję ją załączyć od dwóch dni, ale nie mogłam. Może teraz się uda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rossmann1.JPG (117,1 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann2.JPG (111,2 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann3.JPG (113,8 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann4.JPG (103,9 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann5.JPG (115,1 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann6.JPG (111,6 KB, 81 załadowań)

kroofk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-04, 15:02   #987
agusia_85
Zadomowienie

GG do agusia_85

Czarny adidas męski jest w promocji w zestawie: woda po goleniu, dezodorant do ciała, żel pod prysznic i plecak po 49,99. Jest też dezodorant w atomizerze po 22,99. No i jest woda toaletowa za 39,99 , i dezodorant do ciała po 13,99

3 rodzaje damskich Pum są w promocji po 49,99.
agusia_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-04, 15:03   #988
kroofk@
Wtajemniczenie

Cd.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rossmann7.JPG (103,3 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann8.JPG (98,2 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann9.JPG (87,5 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann10.JPG (96,2 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann11.JPG (95,4 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann12.JPG (96,8 KB, 72 załadowań)

Stary 2005-12-04, 15:05   #989
kroofk@
Wtajemniczenie

cd. jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rossmann13.JPG (97,6 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann14.JPG (91,0 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann15.JPG (91,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann16.JPG (89,6 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann17.JPG (89,4 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann18.JPG (94,3 KB, 43 załadowań)

Stary 2005-12-04, 15:09   #990
kroofk@
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rossmann19.JPG (96,9 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann20.JPG (104,0 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann21.JPG (98,1 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann22.JPG (113,5 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann23.JPG (88,4 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rossmann24.JPG (98,1 KB, 79 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości