|
|
#961 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: rossman..
wczoraj dostałam od mojego TŻ żel pod prysznic o ślicznym, brzoskwiniowym zapachu. z tego co wiem, kosztował 3,99 i jest naprawdę świetny
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna sie zamotac,zreszta temat jest tak juz rozciagniety,ze wcale sie nie dziwie.Mialam dzisiaj chwile i tak patrzalam na sklady "starych"opakowan i nowych....jakos nie dopatrzylam sie roznicy,chyba ze faktycznie na slepia mi padlo ![]() Nowa szata graficzna+inny ogolnie wyglad AP robi wrazenie a reszta to moze chwyt reklamowy,w kazdym razie zachecila mnie cena promocyjna i gdybym nie posiadala kremow+to,co zamowilam w AquaVitae to pewnie cos bym kupila obnizka znaczna jednak zaczelam mowic stanowcze NIE dla chomikowania
|
|
#963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie i tak mają dobre kosmetyki, więc co tam. Co do chomikowania to znam ten ból, ale dość skutecznie z tym walczę - jedynie kremów mam spory nadmiar
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to nabylam balsam regenerujacy ....heheh i tak w kolko jak nie jedno to drugie,a balsamy byly po 13,99-taka kuszaca cena za 200ml
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam chęć kupić w Naturze balsam Gosh 500 ml za niecałe 20 zł ale nie/rozsądek wziął górę
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() balsam jest z AS dalam sie "omamic"promocyjna cena,ale nie zaluje....a co do Gosha-jakos nic z pielegnacji od nich nie mialam,jedynie podobaja mi sie cienie sypkie
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2005-12-01 o 01:05 |
|
|
|
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dobry jest? Teraz potrzebuję cięższego balsamu odżywczego.Co do Gosha to też nigdy nic nie miałam tej firmy, ale cenka była zachęcająca, zapachy też (były 2 rodzaje) i jeszcze podoczepiali gratisy - jakieś perfumy, testery pomadek MF itd. A w jakiejś innej drogerii widziałam mleczka i toniki po 500 ml każde za 20 zł, więc tanio jak barszcz w sumie i na pewno w końcu się skuszę Chociaż z drugiej strony boję się 'wynalazków', np. kiedyś z entuzjazmem kupiłam mleczko do demakijażu Maybelline i w życiu takiego badziewia nie miałam ![]() Jak odpiszesz to odczytam jutro, bo zmywam się - o 6 trzeba wstać ![]() Dobranoc
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Regenerujacy Balsam do Ciala dla suchej lub bardzo suchej skory Proteiny Owsiane,olejek migdalowy i maslo Shea jak narazie uzylam go pare razy i...jestem zadowolona,jest wlasnie ciezki w konsytencji ale szybko sie wchlania i nie zostawia tlustch plam na skorze,zapach ma dosc delikatny ale cos mnie w nim drazni-taki maslowaty ale przezyje bo dobrze sie spisuje.Ostatnio mam bardzo wysuszona skore a jest po nim odpowiednio nawilzona i taka aksamitna w dotyku.Ostatnio zachlannie rzucam sie na wszystko co dla suchej skory,jest wydajny i wydaje mi sie,ze ta tuba 200ml starczy na pewnien okres.Chociaz nie wiem czy bylabym sklonna dac za niego bez promocji 27,99....no chyba,ze okaze sie MEGA skuteczny dla mnie![]() Oprocz niego byl tez jeszcze z algami ale narazie uznalam,ze ten wystarczy. Akurat jak bylam w Naturze to dopiero zapelniali tam szafe Gosha wiec za duzo nie widzialam.Z "wynalazkami"roznie bywa-czasem to wypadkowa szczescia jakie sie trafi
|
|
#969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z ikeii kupiłam takie te małe świeczki do podgrzewaczy i była własnie zimowa seria jakiś korzennych zapachów, ale niestety nie są godne polecenia. |
|
|
|
|
#970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Balsamy Gosha oczywiście nie są w gablotach tylko na półkach z innymi balsamami Dzięki
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tylko tak skromnie wtrące, ze ten błyszczyk do ust, lovely o smaku gumy balonowej miodzio
musze się powstrzymywać przed zjedzeniem go hihi |
|
|
|
#973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
] jak staniesz przodem do Nowej Huty będziesz miała 'Arpis' po lewej ręce jako pierwszy duży budynek [ chyba 3 piętrowy] przy u. Mogilskiej a stoisko ze świeczkami jest na parterze. mam nadzieje że trafisz
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzisiaj w rossmanie i widzialam nowiutki cudenko firmy maybelline! Jest to puder sypki z zimowej serii strasznie mocno blyszczacy
az cala kurtke mam w tych tyci, tyci (serio) drobinkach aha, i kosztuje 21zl
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
W najnowszym katalogu są super rzeczy!!! Piękne maskotki, ozdoby swiateczne, no cuda po prostu!!
Aż się chyba jutro skusze na coś
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w GW była nowa gazetka.Można
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
oooooo!!! A ma któraś z Was już zeskanowaną nową gazetkę???? Chętnie obejrzałabym sobie
|
|
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
id wtorku bedzie juz nowa gazetka!! i oczywiscie nowe promocje...
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
To jest dobre,bo wg gazetki z GW promocje są od wczoraj do 24 grudnia,a zawsze nowe promocje są od środy
Więc nie wiem jak to jest
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam gazetkę od wczoraj do 24 grudnia, taka jak pisze Natii. Jednak nie mam skanera, ale promocje są bardzo fajne. Najwięcej jest perfum i dezodorantów w atomizerze
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Puma (woda toaletowa) 30 ml 3 rodzaje 49,99 -Flowing woman (pefrumowany deozodorant natural spray) 75 ml 26,99 Jeżeli chodzi o Adidasa to pisze,że są na promocji wody toaletowe 50 ml 3 rodzaje za 39,99
|
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam gazetkę zeskanowaną i próbuję ją załączyć od dwóch dni, ale nie mogłam. Może teraz się uda.
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
Czarny adidas męski jest w promocji w zestawie: woda po goleniu, dezodorant do ciała, żel pod prysznic i plecak po 49,99. Jest też dezodorant w atomizerze po 22,99. No i jest woda toaletowa za 39,99
, i dezodorant do ciała po 13,99 ![]() 3 rodzaje damskich Pum są w promocji po 49,99. |
|
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
Cd.
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
cd. jeszcze
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

obnizka znaczna jednak zaczelam mowic stanowcze NIE dla chomikowania
Miałam chęć kupić w Naturze balsam Gosh 500 ml za niecałe 20 zł