|
|
#1141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc można zrobić zapas, jak jest okazja ![]() Rozumiem, że po 99gr to były te mini żele, tak? A duże po ile mniej więcej? |
|
|
|
|
#1143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Ale żele polecam
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo bylo z blyszczykami w formie kwatkow nakladanych paluszkiem i takimi podwojnymi cieniami w kremie d podluznym jakby dlugopisie ale ostatnio widzialam w jednym z lodzkich rossmanow, ze sypneli jakies resztki tych cieni, ale zostaly tylko fioletowe (juz go mam). Bylo jeszcze kilka rozowych testerkow, zupelnie nie uzywanych, nawet jeszcze nie otwieranych, ale pani w kasie nie chciala mi ich sprzedac moze dziewczyny z Lodzi widzialy w ktoryms rossmanie jeszcze niedawno te cienie? blagam o odpowiedz |
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
A może któraś z Was ma skany gazetki??? - byłam dziś w Rossmannie, ale nie było gazetek - znając życie to dopiero jutro je wyłożą.
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
interesuja mnie najbardziej kolorki rozowy i taki lososiowy (najlepiej obydwa) ten zloty i miedziany nie bardzo mi pasuja, chociaz jakby innych nie bylo to i miedzianym nie pogardze
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez bym chciala
|
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sama dopytywałam czy jeszcze będą, ale Pani nie umiała odpowiedzieć. Ja kojarzę jeszcze jakiś beżowawy, ale nie wiem czy dobrze pamiętam. Może to ten Twój łosoś?Cytat:
|
||
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Chce fiolet i roz
Bedzie bossko jak je dorwiesz bo ja niestety dzisiaj tylko testery mialam w lapkach i nie moglam sie dowiedziec czy beda czy nie
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie są fioletowe i różowe i był jeden złoty (nie mylić z miedzianym
bo na tego ja poluję
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie lubie zlota to akurat to bardzo mi sie podoba a gdyby MagJa nie dostala u siebie to moglabym prosic o zakup
|
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
lalesia, Hexxana - Zakręcona jestem - jutro mam trochę napięty dzień i nie wiem czy będę w okolicy, ale jak nie jutro, to pojutrze.
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro wybueram się na poszukiwania, bo ostatnim razem nie było tych zestawów ani u mnie ani w Katowicach ![]() Dziewczyny mam do Was małą prośbę, czy mogłybyście rozejrzeć w swoich Rossmanach za zestawami plastelin? Jestem skłonna przelać pieniądze potrzebne na zakup, przesyłkę i fatygę na konto, bo mnie moj mały potomek zamęczy. |
|
|
|
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro potomek ma Cię męczyć-dręczyć to jutro sprawdzę Mam 3 Rossmanny do wyboru, więc na pewno w którymś będzie
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, dziękuję
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Konfituro jezeli bedziesz w Rossmannie jutro to kup prosze dla mnie te cienie,roz i fiolet-zaraz stukne PW
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
ja zobacze jutro czy niema plastelinki w Zabrzu
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robisz nam i tak wieeeelka przysluge |
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
hejka
bylam dzis w rosmmanie i widzialam ten wasz pylkowy cien za 9,90 a sobia zkupilam plyn do kapieli Isana pomaranczowy z melisa..w promocji kosztowal 4,99 mam przed soba gazetke wiec jak cos chcecie wiedziec to piszcie... nie mam cyfrowki ani skanera wiec wam niestety nie jestem w stanie dac zdjec:P pozdro |
|
|
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
Manolito, u mnie w Rossmannie niestety nie ma plasteliny
ale sprawdzę jeszcze jutro w Piotrkowie.Hexxano, jutro kupję cienie RdL dla Ciebie (róż i fiolet) ![]() Kupiłam 5 mydełek Fa za 99 gr (wyprzedaż "dobra cena na do widzenia"
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Konfiturko za fatygę. Dzisiaj dowiedziałam się gdzie mają być. Jutro TŻ-a tam wyślę
![]() |
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach juz sie doczekac nie moge,dziekuje bardzo Konfituro
|
|
#1166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazuje się, że plastelina w wiaderku to towar deficytowy ![]() Hexxano, nie ma o czym mówić
|
|
#1167 |
|
Wtajemniczenie
|
Monolito u mnie w rossmanie jest plastelina w wiaderku
Wiec jakby Twoj TŻ nic nie znalazł to śmiało uderzaj do mnie ![]() Dziewczyny czy w Rossmanie,Naturze albo jakimś markecie znajde takie malutkie tubki z pastą do zębów? Moja turystyczna wersja którą kiedys dostałam w promocji juz mi sie skonczyła a niecierpie brac wielgachnej pasty,zwłaszcza na weekendowy wyjazd. Obiła sie którejs z Was mała tubeczka o oczy?
|
|
|
|
#1168 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja nie widziałam takich past w rossmanie.
Ale może w innych, mniejszych drogeriach będą, albo np. w hipermarketach? Pamiętam, że u nas w małej drogerii kiedyś takie pasty były. |
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane za pamięć o mnie
Kiya juz ma dla mnie ten zestaw Moje dziecko da mi wreszcie spokj , a ja przestanę wściekać na panie z Rossmana u mnie w mieście , za to że kłamią. |
|
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
Evko, małe tubki widziałam na Allegro (tylko tu dochodzi wysyłka
), dla mnie mała to 50 ml i takie pasty można dostać w sklepie (np. są teraz sprzedawane dwupaki Colgate Total 12 duża + mała 50 ml gratis).Manolitko, plasteliny w wiaderku były do wczoraj, sprzedawczyni powiedziała, że 24 sztuki (bo tyle zamówiła) rozeszły się jak świeże bułeczki i zamówi więcej, więc mam przyjść we wtorek. Tak się składa, że we wtorek rano będę tam, więc jak coś to daj znać to kupię. Haxxanko, kupiłam 2 cienie (po 7,99), ale niestety stricte różowego już nie było (został tylko tester). Wzięłam fioletowy oraz taki beżowo-różowy. Bardzo ładny kolor Poproszę jeszcze TŻ-ta aby sprawdził czy u niego nie ma różowych (na pewno się ucieszy ).Zaraz zrobię fotki tych cieni to sama zobaczysz.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

Antki nas nie interesują 

). Ale żele polecam 
Sama chciałam kupić cieć pyłkowy ny 105 i nigdzie nie ma 
to samo bylo z blyszczykami w formie kwatkow nakladanych paluszkiem i takimi podwojnymi cieniami w kremie d podluznym jakby dlugopisie 

interesuja mnie najbardziej kolorki rozowy i taki lososiowy (najlepiej obydwa) 

Moja turystyczna wersja którą kiedys dostałam w promocji juz mi sie skonczyła a niecierpie brac wielgachnej pasty,zwłaszcza na weekendowy wyjazd. Obiła sie którejs z Was mała tubeczka o oczy?