|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
od dzisiaj już obowiązuje gazetka? dziwne czemu zawsze jak jestem w Rossmanie w Kielcach to nigdy gazetek nie ma
przeciez ona chyba wszystkie Rossmany obowiązuje? chyba że się mylę?jade dziś po tą Elizabeth Arden jak jej nie bedzie to zaczne gryść, 50km sie przejadę na promocje perfum a tu ich nie będzie, albo nie bedą wiedzieć o promocji czy wam się kiedyś zdażyło że poszliście z gazetką do Rossmana a oni chcieli wam wcisnąc po cenie bez promocji? albo powiedzieli że nie dostali tych perfum? mama się nakręciła na te perfumy i jak wydam kasę na benzynę przejazd i nic z tego nie będzie to będzie kiepsko
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Napaliłam się na nowy podkład Rimmela - szkoda tylko, że nie mam na razie funduszy na jego zakup
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się napaliłam na perfumy i serum Lirene i wogóle...i też nie mam funduszy i chyba z tego wszystkiego lepiej nie wchodzę do Rossmana bo będzie mi żal i całe szczęście, że gazetka nie jest super czytelna bo byłoby mi żal, ża, żal... :cry
|
|
|
|
#1295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kosmetyki i perfumy zazwyczaj sa na stanie.Tez mnie to wkurza ze u mnie w Rossmanie nigdy nie ma gazetki wczesniej a niektóre dziewczyny mają juz w poniedziałek Ale dzielą sie nimi z nami tudzież byc kuszone jeszcze zanim gazetka zacznie obowiązywac
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
a ta wklejona obowiązuje od dzisiejszej środy? dziewczyny pisały że obowiązuje od środy, znaczy się od dzisiaj?
jak piszecie że powinni miec perfumki to chyba się przejadę bo dziś w drogerii widziałam Elizabeth Arden 30ml za 69zł a w Rossmanie za 79zł - 100ml róznica jest co?
|
|
#1297 |
|
Raczkowanie
|
oj.dziewczynki ja też się bardzo napaliłam na Green Tea i Happy Derm
|
|
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
Dzis pobiegłam do Rossmanna po krem do rąk
![]() Posmarowałam raz i trzeba przyznać, ze ręce są gładkie i miękkie. Tak oto porzucam jedyny kosmetyk Avonu który używałam na rzecz Rossmann'owskiego ![]() Kupiłam też żel Isany dla dzieci [Ślicznie pachnie, zobaczmy jak z pielęgnacją ] i płatki kosmetyczne [grube, miękkie, nie różnią niczym od tych 2 razy droższych ]
|
|
#1299 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam wczoraj i coś skromna ta ich promocja tym razem
nabyłam szampon Loreal'a z tej żółtej serii do długich zniszczonych włosków (wielka butla 400ml za 9,99 ), pastę blend-a-med (też na promocji za 4...coś)...miałam ochotę na szampon i odżywkę Fructis'a do włosów długich za ok.7-8zł, ale nie mogłam się zdecydować (może ktoś używa-fajna jest?)Poza tym żadnego peelingu do ciała nie było w promocji, więc nie kupiłam ![]() Tak więc tym razem nie zaszalałam
|
#1300 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam wczoraj w Rossmannie aby kupić NU YSL i nie było ich! Jestem niepocieszona
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam wczoraj i kupiłam te rewelacyjne cienie Rival de Loop. Są boskie
Dzięki dziewczyny, ze o nich napisałyście![]()
|
|
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
czy ja tam dobrze widze male manekinki na bizuterie za 8,99?
jak tak to biegne bo juz od dawna takich szukam
|
|
|
|
#1303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Stojak na bizuterię, 28cm wysokości , 6 uchwytów, różne wzory 8,99
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłyśmy z mamą dziś EA Green Tea było ich tam dużo, kupiło mnie zeby jeszcze jakieś kupić, ale tak bez testerów to wolałam nie ryzykowac
zapomniałam zupełnie o tych perfumach o których wy pisałyście YSL i nawet nie zerknęłam czy były dorwałam jednak cienie sypkie Rival de Loop ale tylko rózowe i fioletowe kolory zostały a ja wolałabym teraz złoty i biały bo róże i fiolety już do mnie lecą ale kupiłam tonik na zapas Melisa Uroda i mleczko z tej serii
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
minęła noc i zaczęłam żałowac że nie wziełam tego zapacu o którym pisza dziewczyny o YSL NU Lady
nie wąchałam ich nigdy ale skoro ta wiadomośc o ich promocji tak ucieszyła dziewczyny to chyba warto ![]() ja to jestem wrażliwa na jakiekolwiek zachwyty i sugestie ![]() może mogłybyście napisac coś więcej o tym zapachu, jakos go opisac ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1306 |
|
Joanna d'Moder
|
a ja mam pytanie,dlaczego te perfumy (tzw.wysokopółkowe) tak mało kosztują w Rossmanie
.Czy to nie są jakieś tańsze wersje (np.mniej esencji zapachowej,opakowanie z "gorszego"materiału).troc hę to dla mnie podejrzane.W tak duże promocje nie wierzę |
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluegirl, poczytaj tutaj:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=513 Joanna_k, pamiętaj, że marże na perfumy są b. wysokie. To w Rossmannie są dokładnie takie same jak w Sephorze itp.
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiele jest recenzji gdzie zapach porównuje sie do innego, o którym ja bladego pojecia równiez nie mam no nic miejmy nadzieję że moje ścieżki nie beda prowadzic do Rossmana bo sie skusze i portfel bedzie świecił pustkami
|
|
|
#1309 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkich zainteresowanych informuje że nowy podkład Rimmela jest w promocji w ProPharmie za 22,99 a w Rossmannie jest w promocji za 24,99
|
|
|
|
#1310 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
i służe pomocą.
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzisiaj w rossmanie i musze was zmartwic
te perfumy YSL NU to nie jest niestety 50ml lecz 30ml wieksza pojemnosc jest napisana na tym jakby "cenniku" z informacja o promocji (wiecie, to czerwone co wisi przy promocjach), ale na pudelku jest juz 30ml, wiec to raczzej pewna informacja niestety, w rossmanie czesto zdarzaja sie tego typu pomylki... czasem sa na korzysc klienta, jak np na etykiecie promocyjnej green tea bylo napisane "woda toaletowa" a wrzeczywistosci byla to "woda perfumowana" widac, ze nie robia tego celowy, tylko jest to zwykla nieuwaga
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nie dokońca, kupiłam dziś YSL nu 50 ml...za 89 więc tak jak na ulotce
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie marwt sie bo ja tez nie moglam sie dopatrzec tego
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykre to, ale prawdziwe widzialam razem z kolezanka i to ona zwrocila mi uwage, ze to 30ml, wiec musialybysmy sie obie przeoczyc, a to malo prawdopodobne
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1320 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
SUPER-PHARM Żel pod prysznic Johnson's Perfectly Soft-400 ml 8,49zł (zamiast 11,99) Zele pod prysznic Palmolive Naturals-250ml 6,29 zł (zamiast 8,99) Żele pod prysznic Dove-250ml 7,99 zł (zamiast 9,49) Peeling do ciała Under Twenty Sunny melon,męskie żele pod prysznic-nowości,nie podano ceny. Zestawy Lirene: 1.Tropik:żel pod prysznic o zapachu kumkwatu+balsam ujędrniający o tym samym zapachu-15,99 zł (zamiast 21,99) 2.Waniliowy żel pod prysznic i waniliowy peeling do ciała-14,99 zł (zamiast 20,99) Kolorówka: Szminka Maybelline:hydra extreme-brak ceny,przy zakupie 1 sztuki walentynkowy breloczek (serduszko z cekinów) Podkład Rimmel Recover-22,99 zł (zamiast 27,99) Maskara Astor Air Max-brak ceny,przy zakupie płyn do demakijażu oczu w prezencie Szminka Loreal Glam Shine Cream-brak ceny,przy zakupie jej oraz dowolnego produktu do makijażu-wieczorowy naszyjnik w wybranym kolorze gratis. Lakiery do paznokci Sally Hansen Advanced Hard as Nails-nowość 18,99 zł (zamiast 24,99) W promocji są także kosmetyki La Roche-Posay,Vichy,Dove. Na dermokosmetyki Avene jest 20% zniżki. Zestaw walentynkowy-SVR-krem Karite+pomadka ochronna+Creme Mains (chyba żel do mycia twarzy,nie mogę się doczytać)+ręczniczek (lub coś podobnego)-54,99 zł (zamiast 99,99) Taft (lakiery,pianka) 9,79zł Shockwaves-9,99 zł |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

przeciez ona chyba wszystkie Rossmany obowiązuje? chyba że się mylę?
to będzie kiepsko

] i płatki kosmetyczne [grube, miękkie, nie różnią niczym od tych 2 razy droższych

.Czy to nie są jakieś tańsze wersje (np.mniej esencji zapachowej,opakowanie z "gorszego"materiału).troc hę to dla mnie podejrzane.W tak duże promocje nie wierzę

te perfumy YSL NU to nie jest niestety 50ml lecz 30ml