|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
nie wiem coprawda jaki mam numerek, ale w ustawieniu "naturowych" testerkow jest to drugi od prawej, balam sie ze bedzie za ciemny ale trafilam z kolorem po prostu idealnie w opakowanku wyglada dosc ciemno, ale na twarzy pieknie sie zlewa, zero zoltego odcienia, ladny bezyk wpadajacy w roz ![]() Beekeeper, efekt jest subtelniejszy niz tego z sephory, chociaz jak sie dzisiaj przyjrzalam przy dobrym oswietleniu to naprawde duzo tych mikrodrobinek bylo efekt przypomina mi podklad rimmel recover od dzis nowa gazetka??!! czyli ze juz nie ma serum lirene za 20zl? tak sie na nie nastawilam, jutro wyciagam mame do rossmana a tu taki zawod ![]() a wiecie moze czy rimmel recover jest moze w promocji czy normalnie po 27zl? |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki lalesiu za ten opis, kusisz kusisz
![]() miałam ochote kupic sobie Recover i właśnie tą Sephorę, ale teraz to juz sama nie wiem....
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle, ze na sensique mozesz sobie pozwolic dodatkowo i potraktowac jako zwykla fanaberie wiem, wiem, tez starsznie nie lubie rezygnowac z wczesnej zaplanowanych zakupow |
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lecę do Natury obczaić co i jak
|
|
#1595 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki lalesia za odpowiedz ale niestety u mnie w naturze tego pudru niema
dodatkowo babka nawet nie wiedziala o co mi chodzi, byl tylko brazujacy tak mozaika za 4,99 i rozswietlajacy w kuleczkach za 10,99 i kupilam ten, nawet fajny jest.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne, myslalam ze we wszystkich naturach jak w rossmanach jest zawzse to samo
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś u nas chyba byly te kulki (mowie o jednym ze sklepow, reszta nie jest mi po drodze), opamietam je, ale juz od dluzszego czasu ich nie przywożą
![]() moj 2000 post!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też nad tym ubolewam, bo sama miałam ochotę go nabyć po promocyjnej cenie...
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś po drodze w Rossmanie miałam zamiar kupić sobie ten balsam brązujacy z deserm do kąpieli Bielendy... no ale nie było ...w 2-gim też nie przywieźli im i raczej nie przywiązą, szkoda
![]() No ale kupiłam sobie 2 duże świece i maseczke dax cosmetics z glinką (zobaczymy co to za cudo ![]()
|
|
|
|
#1601 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj znów zawędrowałam do Rossmanna,w sumie tylko po gazetke,ale się musiałam jednak na coś skusić
Kupiłam za 6,99 balsam St.Ives waniliowy,cudownie pachnie Dodana była do niego w prezencie malutka tubka maseczki pell-off tej samej firmy Ale tylko do tego waniliowego,inne rodzaje nie mialy tego dodatku Następnym razem planuje kupić krem do rąk Cztery Pory Roku melonowy z drugim aloesowym gratis,już o nich pisałam w tym wątku, tak mi przypadły do gustu że zrobię zapasy póki są I jakieś pachnące świeczki do podgrzewaczy bo mi sie moje truskawkowe koncza.Moze polecacie jakis fajny zapach z tych rossmannowskich?
|
|
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
Miałam dziś najprzyjemniejsze zakupy w Naturze i Rossmannie...
U mnie te dwa sklepy są prawie obok siebie . Najpierw zachęcona pozytywami Lalesi nt.pudru rozświetlającego-zakupiłam go, efekt naprawdę mnie zaskoczył w połączeniu z Recover'em Rimmel'a ( ten kupiłam w poprzedniej promocji ) i reczywiście tylko 4,99. Spytałam też czy będzie jakaś promocja Lirene Citi Matt, ale niestety panie nie wiedziały... Póżniej Rossmann-tu spędziłam chyba 40 minut (aż mi dzidziuś w brzuszku dawał sygnały, że już chyba dość ). Najpierw nowy szampon i odżywka Shaumy-po 3,99-spodobał mi się kokosowy zapach i skusiłam się, póżniej pasty do zębów i pielęgnacja-chciałam kupić zestaw Bielendy, ale pani-b.b.b miła (co chuba rzadko zdarza się w Rossmannie), powiedziała że mają tak dużo balsamu brazującego, że ich kierowniczka zamówi dopiero zestawy jak zejdą te balsamy...szkoda, kupiłam też piankę Rivala do mycia bużki i tak dobrnęłam do kolorówki. I co zobaczyłam cień sypki Rival-tylko jeden kolor-złoty brązik !!! (który tak dziewczyny zachwalacie ), wzięłam-co tam tylko 7,99-a on ogromny...Potem perfumy i póleczka z kosmetykami dla maluszków-tu tez fajne promocje kosmetyków Bambino... I kasa... Pełne zaskoczenie-przemiła pani liczy, a tu cień Rival nie 7,99 a 1,99![]() ![]() szok!! !od razu pytam czy jeszce nie chomikują jakiś zapasów, a pani informuje że już niedługo w Rossmannie będzie cała nowa seria cienii sypkich....Wiem że niektóre z was ta wiadomość b. ucieszy Ja terez cały czas "miętoszę" ten puderek i cień
|
|
|
|
#1603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Ja teżwczoraj oragnięta manią gazetkową zawitałąm do Rossmaman, ale nie mialam za duzo czasu i nie obejrzalam wszystkigo
![]() Niestety byl to Rossman na dworcu PKP a ten jest jakos tak mniej zaopatrzony ![]() Ale z pustymi rękoma wyjsc nie moglam ![]() Zakupilam spracy nablyszczajaco-utrwalajacy Taft za 9,99- to mila cena zwazywszy, iz taka sama butla Welli kosztowala cos kolo 17
|
|
|
|
#1605 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co sądzicie o balsamie Isana za 3,99?Zawsze używałąm Garniera,dlatego chciałam zapytać czy ten jest godny polecenia?Nawilża?
|
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to wybitnie nie mój kolor A co do ich trwałości, to w końcu nigdzie ich tachać nie będę, więc jak będą tylko stać na półce, to nie będą się niszczyć. Mam nadzieję.
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że ta gazetka jest już nieaktualna? http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1550
KObietki, a czy macie nową gazetę? Pojawią się jakieś fotki gazetki (?), bo ja chyba chciałabym zrobić nalot w Rossmannie, ale najpierw muszę się zorientowac co chwytać w łapki. ![]() Chciałam się Was zapytać czy ta pianka Rival/d/L do mycia twarzy to wysusza trochę skórę? Ma jakiś zapach, pieni się? KWC mam zaliczone. ![]() Aha i jakie są kremy w promocji?
|
|
#1608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2006-03-17 o 17:19 |
||
|
|
|
#1609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
Kremy:
Nivea Soft 300 ml - 14,99 Eris Y&U krem na dzień pobudzający 50 ml - 49,99 Dermika 2010 Serum pod oczy; krem 2 rodz. Maska - Retinol - ceny od 36,99 Nivea Visage krem Q10 na dzień, na noc, fluid 50 ml, pod oczy - 28,99 Soraya Lift krem pod oczy 15 ml - 10,99 Lirene emulsja w kremie ultranawilżająca 50 ml - 9,99 Garnier Skin Naturals Komfort Suchej Skóry kremy na dzień/noc 50 ml - 18,99 Ava Zielona Herbata krem do twarzy 50 ml, żel pod oczy, na powieki 25 ml - 7,49 Rossmann Extra krem na dzień/noc z wit. A, E i z filtrem UV 50 ml - 6,99 Rival kre, wygładzający pod oczy z Q10 15 ml - 5,99 + kremy dla dzieci
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
Dowiem się czegoś o balsamie Isana dziewczyny?
|
|
|
|
#1612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konfiruro, MagJa dzięki, lecę szukać. Cytat:
miała któraś Lirene emulsja w kremie ultranawilżająca 50 ml - 9,99 ?
|
|
|
#1614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale gdybym nie miała to bym wzięła - Eris lubię, no i cena jest fajna
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I opinie mieszane. ![]() Znalazłam gazetkę w wątku... Chryste, lista zakupów z 3 rzeczy urosła mi do yy kilku więcej. Rozsądek musi wziąć górę... i nie mogę starcić całej kasy.
|
|
|
#1616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z drugiej strony wiele zależy od cery. A z tą listą zakupów to zawsze tak jest. Wszystko chciałoby się mieć i byłoby przydatne, ale ja zawsze po kolei wypersfadowuje sobie zapędy Przynajmniej częściowo.
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja cera mnie już tak wkurza. Mam jej dość momentami, ale nie narzekam AŻ tak bardzo, bo wiem, że są na prawdę problemowe cery. Ja nie mam jeszcze tak źle, ale psioczyć muszę. ![]() Zakupy musze okroić. Tłumacząc sobie tym, że jeszcze będzie nieraz okazja i promocja bla bla bla. ![]() Kurcze trochę przy offtopowałam.
|
|
|
#1618 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym Hydranorme - bardzo dobry ![]() Do tego delikatny żel oczyszczający Apotheker Scheller z algami i minerałami oraz woda termalna LRP. Myślę, że odnalazłam swój niezbędnik antyprzesuszeniowy. Cytat:
![]() Nie da się podważyć mądrości tych słów. W końcu promocje są po to by się na nie kusić, więc wciąż są w użyciu
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie można kupić AVA-Mustela i inne wymienione przez Ciebie kosmetyki? W aptece, sklepie?Idę poszukać w KWC tych produktów, co tam Wiżaznki popisały. ![]() Cytat:
Ja naprawdę muszę się uspokoić, bo już widzę po portfelu i półkach, że rozszalałam się jak pijany zając w kapuście. Basta!
|
|
|
#1620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kosmetyki Apotheker Scheller dostępne są w Naturze. Kiedyś były w wyprzedaży żele po 9,99 i kupiłam kilka tubek na zapas. Normalnie kosztują chyba z 20-25 zł za 125 ml. Hydranorme jest tutaj w dobrej cenie: http://www.allegro.pl/item91883502_l...olipidowa.html Poza tym do kupienia tylko w aptekach - tam ponad 40 zł, w aptekach interentowych taniej. Czasami na Allegro są licytacje od złotówki ![]() Z całego serca polecam Ci również łagodnie myjącą emulsję do skóry SebaMed z serii Anti-Dry. Ma bardzo dobry skład i wręcz nawilża skórę. Do kupienia w aptekach i Galerii Centrum, widziałam też kiedyś tę serię w którymś z supermarketów. Cena to jakieś 30 zł, ale aż za 200 ml.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

tak sie na nie nastawilam, jutro wyciagam mame do rossmana a tu taki zawod