|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
bylam dzisiaj w rossmanie w poszukiwaniu nowej gazetki, ale ta obowiazuje jeszcze w przyszlym tygodniu
cos sie ostatnio opuszczaja z tymi gazetkami i zmianami promocji ![]() ale wypatrzylam cos fajnego te kolorowe blyszczyki rival de loop maja teraz "nowa formule" i nie smierdza juz tak oblesnie jak smierdzialy te poprzednie teraz pachna pierniczkiem, naprawde przepieknie (tak, jak te z palomy), paleta kolorystyczna naprawde bardzo bogata, jest w czym wybierac bylam w takim szoku, ze az kupilam 4 kolorki super jest taka brzoskwinka polecam dziewczyny |
|
|
|
#1922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oferta jest ważna do dziś ..czyli już jutro nowa ulotka obowiązuje ![]() U mnie był roll-on ale się szybko rozszedł |
|
|
|
|
#1923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie blyszczyk musi byc gesciutki
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Roll-on Garniera był w Realu w promocji za niecałe 18 zł - nie wiem tylko, czy jeszcze obowiązuje ta promocja - mój TŻ kupił mi go w piątek, więc być może jeszcze dziś będzie
|
|
|
|
#1926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na aplikatorku wydostaje sie minimalna ilosc. Myslałam ze moze mam przeterminowany albo cuś ale u koleżanki tak samo. Zgodnie stwierdziłysmy ze poprzednia wersja byla lepsza. Ale nie rezygnujemy, kolorek 003 jest obłędny
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam biały i taki różowo-czerwony ![]() a jest jakiś kolorek łososiowy lub beżowy ? PS : lalesiu gazetka zawsze wychodzi co 2 tygodnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja glupia bylam pewna ze co tydzien a to cofa co napisalam ![]() jeden z blysiow, ktory sobie wczoraj kupilam, jest wlasnie taki lososiowo-rozowy (nr 005), ale sa tez jasniejsze lososiki, takie wlasciwie cieliste bezyki |
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie kupilam pomadke za 2,99
jest super a teraz spadła do 1,99 I jest tez z tej serii balsam do ust - wyciskany jak błyszczyki palomy
|
#1931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to sprawdzę sobie obydwa kolorki ( 003 i 005 ) tych błyszczyków
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Wtajemniczenie
|
a ma ktoś może nową ulotkę Natury ?
![]()
|
|
|
|
#1934 |
|
Raczkowanie
|
Mleczko do demakijażu rossmanowe- idelane!
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A masz możliwość zrobienia fotki? Jeśli nie, to czy mogłabyś wypisać promocję? plosie bardzo
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie to nic nie znalazłam fajnego dla siebie, w promocji jest m.in.: - zestaw kibica Rexona : deo + żel pod prysznic + gratis flaga Polski za 16,99zł.- produkty Eveline wyszczuplająco-ujędrniające --> przy zakupie dwóch, błyszczyk Eveline w prezencie ( ceny zaczynają się od 8,99zł.) - zestaw Gliss Kur : szampon + odżywka za 10,99zł. - szminka Hydra Extreme za 14,99zł. --> przy zakupie kosmetyczka gratis. - wody toaletowa B.U. za 29,99zł. - dezodoranty B.U. za 7,99zł. - produkty do opalania Dax - ceny od 8,99zł. - serum ujędrniające i żel wyszczuplający Bielenda SPA - każdy za 16,99zł. - krem nawilżający, serum pod oczy, oliwka do demakijażu Bielenda SPA - każde za 12,99zł. - tonik do twarzy Dermica Meritum - 13,99zł. - farba Garnier Nutrisse - 11,99zł. - farba Garnier Color Naturals - 9,49zł. - kosmetyki do stylizacji włosów Garnier Fructis Style - ceny od 9,99zł. - kosmetyki do stylizacji włosów Shock Waves za 11,99zł. i Shock Waves Massive za 14,39zł. - zestaw Eva Natura Bursztyn : krem do twarzy + krem pod oczy za 13,99zł. - wkładki higieniczne Carefree 40szt.+22 gratis za 10,49zł. to tak mniej wiecej
|
|
|
|
|
#1938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje serdeczcnie, kochana jesteś a mam pytanko :produkty Eveline wyszczuplająco-ujędrniające --> przy zakupie dwóch, błyszczyk Eveline w prezencie ( ceny zaczynają się od 8,99zł.) czy są tam na zdjęciu a może wymienione te nowe produkty z serii 3d?
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś były droższe, ich cena wynosiła ponad 10zł. teraz podobno staniały
|
|
|
|
|
#1941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz nie wiem czy brać za 5,9 czy jeszcze czekać na jakąś promocje bo w Rossmannie często są promocje Rival de Loop
|
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że będzie w niej więcej kosmetyków męskich
bo muszę prezent urodzinowy zrobić mojemu TŻ
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co pamietam zawsze byly po 11.9 a tu nagle widze cena na czarno, nie zadna promocja za 5.9 coprawda w jednym rossmanie byly po 5.9 a w drugim po 11.9, ale pewnie po prostu jeszcze nie zdazyli zmienic
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz myślałam ze te wszystkie zniżki są robione po to zeby pozbyc sie ich raz na zawsze a tu nie Na szczęscie |
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja dziś byłam w Rossmanie i zapomniałam zobaczyć te błyszczyki
![]() ehh..skleroza... jutro pójdę znowu
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladalam u siebie te blyszczyki,byly tylko dwa kolory-nie wiem czy jest wiecej ale....jakos nie przypadl mi do gustu,zbyt klejacy i gesty,na ustach tworzy ulepek,ktory szybko sie zjada-atutem jest super zapach ale smak dla mnie jest czysto chemiczny.Mialam wersje z delikatnym rozem,dalam za niego 5,90-nie bylo oznaczenia czy to promocja czy nie.W kazdym razie jak szybko go nabylam tak samo szybko sie pozbylam
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

cos sie ostatnio opuszczaja z tymi gazetkami i zmianami promocji 
te kolorowe blyszczyki rival de loop maja teraz "nowa formule" i nie smierdza juz tak oblesnie jak smierdzialy te poprzednie
bylam w takim szoku, ze az kupilam 4 kolorki
polecam dziewczyny 
Na aplikatorku wydostaje sie minimalna ilosc. Myslałam ze moze mam przeterminowany albo cuś ale u koleżanki tak samo. Zgodnie stwierdziłysmy ze poprzednia wersja byla lepsza. Ale nie rezygnujemy, kolorek 003 jest obłędny
a to cofa co napisalam