![]() |
#1861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moda "plus size"
moje wszystkie staniki są kupione po przez Internet
![]() Możemy zrobić kiedyś wspólnie zakupy na brastop. Mój mąż pracuje w Gliwicach, więc mogłabyś odebrać osobiście. Tzn nie teraz bo jestem już po zakupach ![]()
#1862 |
Zakorzenienie
|
tak tylko ze ja niewiem jaki rozmiar bo jakos ciezko mi to ustalic pozatym tam sa drogie staniki...
zapominalam!!Moja sukienka na wesele ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
nie potrafię kupić dobrego stanika przez neta. To niewykonalne! A na Lobby niestety czasem wymyślają takie rozmiary, że głowa mała
![]() anulciak85 - śliczna, szukam o takim kroju, tylko całej czarnej ![]()
#1864 |
Zakorzenienie
|
Ja kupilam rozmiar 48 ale niestety troche ta wstawka zachodzi mi na biust ale n9c wiekszego za normalne pieniadze nie znalazlam...porazka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Raczkowanie
|
anulciak85 sukienka jest sliczna.Te cyrkonie (cekinki?) daja dodatkowy efekt.Pod wplywem swiatla sukienka blyszczy jak u gwiazd fimowych.Suuuper. Dla mnie tez musialyby byc rekawki.Ale cudo.
Marthinisa a nie masz samowyzwalacza w aparacie? No i sluchajcie, tak jak mowilam klaaapa.Wczorajsze zakupy ciuchowe zakonczyly sie zerem.Jedyne co zakupilam wczoraj to jeden zwykly t-shirt i okulary.Dla mnie to bida.Znow ani butkow, ani spodni i wogole wielkie niiiiiiiiiccc.Humor mam do d! Ale sie n ie poddam.Jak cos juz kupie to same zobaczycie! he he |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Rozeznanie
|
Kilka dni temu zrobilam sobie prezent i kupilam cyfrowa lustrzanke, ktora samowyzwalacz posiada, ale zanim ja dojde jak sie go uzywa to minie nieco czasu. Poprosze meza zeby mi zrobil w kieckech i w butach, wtedy sama bede miala tez jakis oglad
![]() Cytat:
Sprawdza sie powiedzenie, ze nigdy nie ma tego czego sie szuka ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chilanes - może coś źle mierzysz? Podaj wymiary, coś zaradzimy ![]()
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
Chilanes, wydaje mi się, że źle odczytujesz tabelkę. Podaj wymiary.
#1870 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To i ja się pozwierzam ![]() Teraz jestem w takim momencie, że nareszcie zaakceptowałam moją wagę. To nie jest tak, że jestem z niej zadowolona i że mi z nią dobrze. Czuję się ciężka, nie tak sprawna jak kiedyś, często zmęczona. Ale przynajmniej na tyle zaakceptowałam, że poszłam kupić nowe fajne ciuchy w większym rozmiarze, a nie siedziałam w kącie i czekałam, aż schudnę. Ja tyję z braku ruchu. Mam tak niesamowicie siedzący tryb życia, że aż sama jestem przerażona. Najgorsze jest to, że kiedyś byłam tak aktywną osobą, uwielbiałam spędzać czas ruszając się, a teraz nie chce mi się nigdy ruszyć. Myślę, że teraz będzie mi trudno schudnąć, bo już 3 razy zaliczyłam efekt jojo. Pierwszy raz schudłam 10 kilo, drugi 15, trzeci ponad 25 kg. Na szczęście jeszcze nie wszystko mi wróciło po ostatnim odchudzaniu, a na dodatek widzę, że powoli coś zaczyna ruszać w doł. Udało mi się schudnąć, kiedy konsekwentnie realizowałam plan odchudzania: racjonalne odżywanie plus dużo ruchu. Pilnowanie tego, co jem, ile jem, kiedy jem. Zupełne odstawienie słodyczy. Ćwiczenia, masaże. Wszystko dało rezultat. Niestety za każdym razem wracałam do złego odżywiania, do słodyczy, do siedzenia. Nawet jak będzie mi bardzo trudno schudnąć, to wiem, że muszę ze względów zdrowotnych. I powiem wam, że to mnie na razie dość mocno motywuje. Tym razem wszystko będę robić wolniej, żeby rezultat był trwały. Za każdym razem odchudzałam się za szybko. ---------------------------------------------------- Wracajac do tematu ubraniowego: nadal nie mam żadnego z moich biustonoszy zamówionych w sklepach wysyłkowych. Nie mogę się na nie doczekać, bo jak przymierzę i okażą się dobre, to kupię jeszcze kilka innych. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
A mi poradzicie?Zmojego mierzenia wyszlo pod biustem 92 a w biuscie 120 i wg tabelek nie ma takich stanikow
![]() A sukienke musialam kupic bo innej nie znalazlam za normalne pieniadze... |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki proszę o rade. chodzą za mną spodnie do kolan, ale nie wiem czy będę w nich dobrze wyglądać. Wiem że w moim wypadku odpadaja rybaczki i szorty, no więc może taka długość będzie ok. Bardzo mi sie te spodnie podobają, są eleganckie a jednocześnie wygodne. Jak myslicie skusić sie na przymiarkę( jak znajde odpowiedni rozmiar)?? Wybieram się do Cherokee, może tam cos upoluje. Nie wiecie czy sa jakies fajne bluzki, tuniki i spodnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Wtajemniczenie
|
Anulciak, wychodzi mi 85K , ale nie mogłam znaleźć tabelki z większymi rozmiarami więc liczyłam łopatologicznie - to polska rozmiarówka, trzeba jeszcze sprawdzić brytyjską. Wydaje mi się, że biustonosze w takim rozmiarze robi Panache...
#1874 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tak źle ze mną nie jest, bym nie umiała odczytać głupiej tabelki. Wymiary podam, jak będę miała siłę utrzymać cxentymetr, grypa żołądkowa mnie dopadła, a w pracy jestem ;(
#1875 |
Zakorzenienie
|
Boze...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Wtajemniczenie
|
Nie Boże
![]() ![]() ![]()
#1877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Mam jeszcze pytanie - jak się mierzyłaś? Pod biustem trzeba bardzo ścisło na wdechu.
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i koniecznie BEZ biustonosza ![]()
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
A nie przypadkiem na wYdechu?
marta_d1 śmiało przymierzaj, a nuż znajdziesz spodnie idealne ![]() ![]() EDIT: Co myslicie o tym staniku: http://www.allegro.pl/item375124147_...yprzedaz_.html Zastanawiam się bo cena ok, ale zawsze nosiłam usztywniane.. :/ Edytowane przez skimos Czas edycji: 2008-06-10 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Wtajemniczenie
|
Nie jest zły - ja się ostatnio przerzuciłam na miękkie - są wygodniejsze, zdecydowanie lepsze na lato no i lepiej widać, czy rozmiar jest ok...
A ten konkretny - taki 'goły' jeżeli to coś, czego potrzebujesz to bierz, dobrze mieć gładki stanik, ja natomiast lubię różne koronki i hafty ![]()
#1881 |
Zakorzenienie
|
umieram
![]() ![]() ![]() ![]()
#1882 |
Zakorzenienie
|
Bo to nie ma różnicy w podtrzymywaniu biustu w zależności od tego czy jest stanik usztywniany czy miękki, tak?
![]() Cmoksia któraś już tu mówiła sposób na spódniczki latem - od rajsto cienkich uciąc nogawki (zostawic takei szorty) i heja ![]() Teraz to chyba jedyne co mozesz zrobic to talk no i właśnie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
ja wiem, pamiętam o tym, ale ja mam 3 pary rajstop na krzyż takich, które mi się w pasie nie wbijają i mi ich szkoda
![]() a krótkich legginsów nad kolana szukalam juz w zeszlym roku i nadal nie znalazłam ![]() ![]()
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Limonatka, śliczna sukienka
W moim Tesco nie ma ciuchów ![]() gośka t - ja tez mam rozstępy na rękach i pod kolanami a nosze i topy na ramiączkach i spódnice ![]() skimos - mi się nie podoba ![]()
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, ze tak! Zjadłam literke i nawet nie zauważyłam.. ale w linku który podałam jest i tak dokładne info
![]() ![]()
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
ja mam z kappahl czerwone legginsy do pół łydki, za 29zl
![]() ![]() poświęciłam rajstopy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1888 |
Wtajemniczenie
|
Hehehehehe biedaku
![]()
#1889 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze byłyby jedwabne majtasy przed kolanko. Moja babcia takie ma
![]() A ja szukam legginsów tuz za kolanko, takie do połowy łydki to pogrubiają. Nie wiecie czy takie gdzies są? Kupiłam w Cherokke dwie śliczne bluzeczki. Jestem happy zjem truskawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.