![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rudowłose Wizażanki...Łączmy się
ja mam z dodatków brązową torbę(najczęsciej noszona i moja jedyna skórzana), brązowe botki (kupione parę dni temu) i brązowe kozaki oraz brązowy płaszcz
![]() ![]() mam w planie zakupy swetrów i akurat nie zastanawiałam się mocno nad kolorystyką, jeden już mam- granatowy (moja alternatywa dla czerni, bardzo dobrze mi w granatowym, a w czarnym- no cóż- trupio ![]() i jeszcze jedna z moich ulubionych szafiarek w dodatku z fantastyczną urodą http://pola-ilowicz.blogspot.com/
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-11-02 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
oj, ja uwielbiam jesienną modę - śliwki, oliwki,mchy, kobalty, granaty
![]() ostatnio wpadłam na pomysł, żeby włączyć do swojej garderoby coś lamparciego (bo to podobno hit sezonu ![]() ![]() no i tak się zastanawiam czy lamparcie cętki pasują do rudych włosów?
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
marchewkowe pole - swietny link , uwielbiam ogladac strony , na ktorych widac , ze rude kobiety to kreatywne pieknosci a nie zakompleksione "szare" myszki , ktore nie marza o niczym innym jak ponowne narodziny najlepiej w typie latynoskim
![]() gdzie znalazlas rudy beret w h&m?? ja widzialam jedynie ciemne brazy ![]() co do ciuchow to ja moge nosic i te brazy na co dzien , ale najgorszy koszmar to dla mnie zielen bo wiem , ze mi ladnie itd , aleprzez lata wciaz dostawalam cos zielonego , na zakupach tez- w koncu kiedys otwieram szafe a tam sama zielen ![]() ![]() plaszcz brazowy by sie przydal ![]() ![]() ![]() ![]() kocham tez bezrekawniki np z reserved. loss lauri - ja kocham cetki ![]() ![]() ![]() ![]() wiec apaszke zamierzam kupic , mysle tez o rekawiczkach z h&m chociaz sam wzor tu raczej nie przewazy bo faktura mnie nie urzeka ![]() mam tez opaske z h&m wlasnie cetki oczywiscie ![]() wiec pomimo , ze ostatnio stalam sie bardziej niesmiala , no dobra kilka lat wstecz ![]() ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
sfotografowałam mój rudy komplet- w rzeczywistości kolor jest mniej intensywny, ciemniejszy, ale musiała zdjęcie z lampą zrobić bo bez to wychodził w ogóle jakiś ciemnobrązowy.
cętki- jestem za ![]() ![]()
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
W ubiorze staram się wyeksponować kolor moich włosów. Dlatego czapkę, szalik i rękawiczki mam w kolorze fioletu. Na trochę cieplejsze dni mam szary płaszcz (świetnie pasuje do fioletu), a na mrozy jasnozieloną kurtkę
![]() ![]() ![]() Buty - dłuższe kozaki brązowe, oczywiście z ćwiekami i takimi tam dodatkami ![]() Bardzo lubię czerw0ny, ale to jest bardzo przebojowy kolor i nie daje kontrastu z włosami, więc absorbuje uwagę odbiorcy ![]() Spotkałam się z określeniami, ze róż nie jest dla nas, ale kupiłam kiedyś w reserved taką bluzkę w kolorze przydymionego różu i powiem, że nawet ładnie mi się w niej wygląda. Ale to może dlatego, że moja skóra nie ma odcienia różowego, tylko bardziej wpada w pomarańcz (ale i tak bardzo jasny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
brudny róż jest ok
![]() ![]() no a te buty to się zwą jazz shoes (otagowane także jako oksfordy i brogue), świetne są ![]() ![]() ![]() jakby któraś widziała takie, tylko że skórzane i w sklepie to dajcie znać ![]()
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-11-02 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
swietny ten zestaw , czas szukac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() brudny roz mnie lubi a ja jego wiec uwazam , ze oprocz kobiet z czerwonymi wlosami jest korzystny dla niemal kazdej no i zgadzam sie z marchewkowym polem rudzielcom pasuje kazdy kolor , wazny jest odcien. no moze male ale co do czerni , ktora u mnie zalezy od odcienia moich wlosow ![]() buty , ktore pokazujecie o ile sie nie myle widzialam w malcie w piatek , moge sprawdzic w srode jeszcze ( w piatek spacerowalam z goraczka wiec nie bylam zbyt czymkolwiek zainteresowana)
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
Troszke mnie tu nie bylo, a to taka fajna dyskusja dziolszki
![]() Spiesze napisac w czym chadzam. Nie wiem czy to typowo czy nie, ale od kilku lat chodze przewaznie w... rozach i pastelowych blekitach na pograniczu z zielenia!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
jak macie jakieś fajne ciuchy to pokazujcie, własną Szafę sobie tu zrobimy
![]() ![]()
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
marchewkowe polefajny pomysl
![]() ![]() a tu ode mnie link do filmikow z makijazami rudowlosej , lubie niektore z jej pomyslow , moze spodobaja sie tez Wam ( btw deutsch wreszcie sie przydaje ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sIDbD...eature=related
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
Sliczna i urocza ta Niemka! Chcialoby sie miec taka urode i tyle lat... A ja ostatnio wyszperalam na max models dwa sliczne rudzielce a z nimi mnostwo pomyslow na makijaz i ciuszki. Moze cos sie wam spodoba
http://www.maxmodels.pl/annan.html http://www.maxmodels.pl/helena.html Co Wy na to??? Marchewkowe pole fajny ten pomysl z ciuszkami, tyle ze to kupe czasu zabiera - porobic takie fotki i pozamieszczac zdjecia. Jesli bede miala czas to z przyjemnoscia sie podziele z wami. Poki co wklejam zdjecie sukienki, ktora maz zakupil mi w piatek (choc twierdzi ze mam za duzo ciuchow, ta wyjatkowo przypadla mu do gustu kiedy ja przymierzylam). Jest uszyta z czerwonego lekko rozciagliwego sztruksu - kupilismy w H&M. Miodzio! Rozmiar jak na tlusta babe ale przekonalam juz sie ze HM ma tendencje do zanizania rozmiarow o caly numer! Co do ostatniego niedokonczonego wpisu to mam w szafie rozne kolory, a nie tylko roze i blekity - smiesznie by to wygladalo. Tak sie jednak jakos dzieje, ze na wieksze wyjscia je wlasnie wybieram, bo dobrze mi w nich ostatnio. Wklejajcie cos!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
swietna sukienka
![]() co do tej dziewczyny to odpowiadaja mi jej makijaze bo moze nie wszytsko jest technicznie idealne , ale efekty koncowe sa sliczne ; a co najwazniejsze kierowane do naszego typu urody. te zdjecia z maxmodels tez rewelacyjne , fajne inspiracje j ![]() ![]() znalazlam tez rewelacyjna plukanke dzieki ktorej jestem dzisiaj ciemniejsza i bardziej ognista ![]() ![]() btw po zawartosci kompa , ktora w sporej czesci sklada sie z fotek/filmikow/ porad dla rudych jesli mi komp zaginie beda szukac starego kolesia odchylonego na punkcie rudzielcow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Co do rudzielca z youtube to nic a nic nie rozumiem - wstyd przyznac, ze uczylam sie w podstawowej niemieckiego... Troche zaluje ale przynajmniej moge potwierdzic, ze patrzac na czyjas twarz nie wiedzac o czymdana osoba mowi, mozna czesto stwierdzic czy jest fajna czy nie. A ona robi takie smieszne minki i czesto sie usmiecha ![]() Tak mi sie na kanwie tego przypomnialo jak ogladalam na youtube german next top model i pamietam, ze wygrala rudowlosa (tyle ze nie wiem w ktorej edycji). W australijskiej tez tylko, ze okropnie sie na nia patrzylo bo miala zadatki na anorektyczke... Cytat:
A ja sobie zamowilam paczuczke w http://fyrinnae.com/ (Cos stronka im dzis nawala) Jesli ktos lubi odwazne kolory w makijazu to polecam! jeszcze nie dostalam ale doczekac sie nie moge - szczegolnie cienia w kolorze 'czerwonej czerwieni', atramentowego niebieskiego i nietypowych szarosci. Zamawialam tylko probki w sloiczkach. Jesli przekroczycie 20$ przesylka gratis - to zmotywowalo mnie najbardziej. Problem jedynie z tym, ze czeka sie ponad miesiac na paczke bo jest kolejka ![]() Cytat:
![]() Buziaki rudofilki! Ide sobie czasu nie marnowac - kupe mam na glowie... ![]()
![]() Edytowane przez la songerie Czas edycji: 2009-11-10 o 15:05 Powód: skleroza |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
rudofil
![]() ja szaleję z everyday minerals na razie, jak mi przejdzie to się zainteresuję...oczywiście mam nadzieję, że jak Ci paczka przyjdzie to się pochwalisz zawartością, jeśli nie makijażem to chociaż swatchami ![]() a te kosmetyki to też minerały? (pytam bo mi strona się nie otwiera)
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
rudofil
![]() ![]() ![]() oj tak tak na plukankach i fabrach znam sie calkiem dobrze ![]() ![]() a co do owej plukanki juz podaje szczegoly : fallax17 - czerwien wenecka - made in austria , wylaczny dystrybutor progess z rzeszowa to calkiem spora butelka , mozna stosowac od razu albo z szamponem , ja stosuje z odzywka z placenta , ktora zawiera troche alk dzieki czemu kolor jest trwalszy. na jasnej rudosci wychodzi taka mega marchewa ( cos jak garnier tak chyba 100% color miedziany blond??) na ciut ciemniejszych - ogniste i piekne z domieszka zlota i miedzi. osobiscie po wielu latach z farbami na wlosach mam dosc rozny kolor na wlosach wiec naprawde lubie dodawac plukanki albo jakies w miare lekkie farby. nie zmieniam mocno koloru , ale poglebiony i bardziej zmyslowy sprawia , ze czuje sie lepiej. czasem mysle o hennie jednak z tym jak bardzo lubie zmieniac odcien jest to dosc problematyczne ![]() ![]() a tak btw co to za ikona przed postem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
http://ararebreed.blogspot.com/ rudofilki znają tę stronę?
![]() na moich to pewnie by wyszła marchewa marchewy nie chcę ![]() a tak a propos rudofilii, podobają wam się rude chłopy ? ![]() ![]()
![]() |
#347 |
Wtajemniczenie
|
moj pierwszy chlopak mial kasztanowe wlosy
![]() ![]() ![]() niestety po latach bardzo sciemnialy mu wlosy ![]() no i przez lata mialam jedno marzenie - byc blondynka jak moja siostra , mama itd ![]() ![]() ![]() ![]() z blond manii wyroslam co pewnie ulatwila mi zmiana siostry w czarnowlosa ![]() ![]() rudofilki nie znaly tej strony a mala juliet robi tam miny jak ja ![]() btw czy Wy tez tak sie zmienialyscie wizualnie ?? ja przeszlam mega zmiany. urodzona z rudym irokezem ( nie nabijac sie prosze ![]() ![]() ![]() wiec co z Wami?? czy Wy tez tak bardzo sie zmieniacie?? ja przez te zmiany zostalam nazwana kameleonem ![]() ![]() aaa i faktycznie marchewa wychodzi mega co lepsze jest trwala wiec naprawde warto uwazac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do Everyday Minerals: Moje pierwsze duze zamowienie z EDM mialo miejsce w sierpniu, tak wiec zdazylam przed tym calym nowo-zasadowym zamieszaniem. W sumie zamowilam rzeczy na $105 chyba, co przeliczylo sie na 66 funtow. Jednak ku mojej wscieklosci musialam zaplacic 18 funtow tzw. custom charge czyli z polska cla ( przepraszam za brak polskich liter, ale vista mi psuje polskie znaki, kilkakrotnie formatowana dalej nie czyta tego l z kreseczka). Po tym incydencie chce byc 'cwansza' i szukam tam gdzie moge oszczedzic. Lubie EDM ale ich podklady scieraja mi sie calkowicie z twarzy albo waza nieestetycznie odkrywajac pory. Mam teraz poligon na twarzy (problemy z cera niczym nastolatka ![]() ![]() Bardzo polubilam prasowany podklad z EDM - genialny do poprawek - szkoda jedynie ze dwukrotnie mi sie rozwalil i nic nie da sie z tym zrobic, no chyba ze 'przeprasowac' ponownie ale jak mowie rozwalil mi sie dwa razy - za pierwszym go poprawialam, a jednak... Moim najulubienszym korektorem i highlighterem zarazem jest 'aussie perk me up'. Kiedy jestem niewyspana nakladam go w kaciki oczu i pod dolna firanke rzes - nie wyglada jakbym byla jakos umalowana a odejmuje z 10 lat! Roz mam jeden - snuggle. Bardzo sie kochamy, szkoda tylko, ze wole prasowane, bo lepiej kontroluje ilosc pigmentu na pedzlu. Z pylkowym kilka razy wygladalam jak pyza ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() fajnie ze podoba sie wam nasza nowa ksywka!!!!!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() ktora ikona? czyim postem? ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
To ja podam linka do filmiiku o tej Barbarze z Germany's Next Top Model http://www.youtube.com/watch?v=QGA86hBgq0Q Cytat:
![]() |
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
hmmm ikonka nie wiem czy wyjasnie , ale nad postem byl "kciuk w dol" sie zastanawialam czy do mojej wypowiedzie
![]() co do wlosow jesli chcesz la songerie moge troche podoradzac ![]() wiec poniewaz spalilam swoje wlosy doszczetnie kilkakrotnie to mam troche praktyki w takich wrazliwcach. przede wszytskim najlatwiej odrzucic sls , sles itp. wiec albo szampon bez sls albo mozesz myc odzywka. to naprawde poprawia ich kondycje. moim przynajmniej pomoglo a rok temu ( no ciut wiecej niz rok) spalilam je na maksa ![]() co do wypadania znam jeden jedyny skuteczny srodek - vitapil. polecilam kilku osobom , ktore zaczynaly lysiec wrecz i zawsze pomoglo. mamy tez mnostwo dobrych srodkow z zen szeniem itp. jesli bedziesz zainteresowana daj znac , nie bede zanudzac forum , zwlaszcza , ze mozesz wiedziec wszytsko co pisze ![]() kurcze wreszcie rude maja tu zywy watek. tak , czas to przyznac czuje sie rudofilka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Mi EDM właśnie pomaga na skórne problemy, już praktycznie poradziłam sobie z czołem, tylko jeden policzek mam tak nieźle obsypany a na drugim ślady, muszę się wziąć za kwasy jakieś. Ładnie się stapia, nie daje prochowego efektu no i odcień idealny. Same ochy i achy. A ich cienie też kocham bo kolory są takie że jakikolwiek bym nie wzięła to we wszystkim mi dobrze (pewnie ze względu na wyjątkowo naturalne odcienie). O pędzlach nie wspominając bo to rewelacja. Chyba powoli skompletuję wszystko
![]() ![]() Właśnie- co do różu- przyznam się, że nigdy nie używałam ![]() Oglądam to fyrinnae ![]() ![]() http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId=23 toż to jest boskie ![]() ![]() Co do kameleonowatości to fakt, coś w tym jest. Może nie przechodziłam nigdy żadnych kompletnych i zaskakujących metamorfoz ale ciągle coś zmieniałam, i zmieniam nadal. Na przykład nie rozumiem ludzi, którzy mają od 10 lat tę samą fryzurę. ![]() ![]() Zmiany też dotyczyły stroju i szeroko pojętego stylu, długo długo na mój styl miała wpływ muzyka- najpierw punk (oł jeah :P) a potem ogólnie rock. Ostatnio gustuję raczej w klasyce ![]() ![]() ![]() Ło, ale mi długie wyszło. Jak ktoś to przeczyta to gratuluje i podziwiam ![]() ![]() PS. Cieszę się że nam wątek odżył. Jakieś tam Barbie mają już entą część a tu taka susza od jakiegoś czasu? Toż to się nie godzi :P Pisać, pisać ![]()
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-11-11 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
Ja też przechodzę fazę minerałową
![]() Polecam ze swojej strony Lilylolo ![]() Ale czekam niecierpliwie na 15/11 na EDM ![]() Faktycznie tak tu cicho ostatnio... Ja się za dużo i tak nie wypowiadam przeważnie, ale podczytuję Was czasem, a i owszem ![]() Ps. Marchewkowe - podejrzałam szczurki z podpisu, są przesłodkie, małe biedactwa ![]()
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
No myślę sobie, że EDM zaskoczy czymś więcej niż tymi cieniami i jednym różem które już widziałam, bo to żadna rewelacja, róż mnie nie interesuje, a cienie to raczej neutrale (choć mają ciekawe smakowite nazwy) i ten nieszczęsny volcano co to ani czarny ani zielony :P Ja sobie wymarzyłam cień taki np. zielony w odcieniu drzewa iglastego np cisu
![]() ![]() Mam nadzieję, że nie tylko Ty tam zajrzałaś i że ktoś się skusił na adopcję bo tych maluchów tyle...a forumowi szczuromaniacy mają raczej za dużo niż za mało...ja na przykład mam cztery i szkoda, ale żadnego miejsca dla labika, poza tym u mnie w domu trochę nieodpowiedni klimat panuje i obawiam się, że mogłyby chorować ![]()
![]() |
#354 | |||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() taka sobie - nie zauwazylam niczego spektakularnego poza tym ze wlozy wydaja sie suchsze niz po mocniejszej odzywce (chocby tej ponizej, z owsem) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...m-i-miodem.htm odzywka ok, zapach mnie jedynie meczy Mam tez takie ktorych nie ma na polskim rynku ale to nic wam nie powie. Dzis przechodzac zobaczylam w afrykanskim sklepie takie cus http://www.longhaircareforum.com/for...duct/87/cat/11 no i chyba sobie kupie bo kosztuje kolo £3.5 Co do zmian fryzur to rozumiem cie marchewkowe pole - ja jedynie nie mam odwagi wiele zmienic, bo mam slabe wlosy i na dodatek dluuuuuugo rosnace, wiec nie sadze, ze udaloby mi sie je na nowo wychodowac w przypadku, gdyby cos nie wyszlo. Myslalam ostatnio o gestej grzywce ale szybko przypomnialam sobie jak zlosliwe sa moje wlosy i jak grzywka wykrecala mi sie w przeciwnych kierunkach... ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
Nie chce cie denerwowac ale zerknij: http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId=345 http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId=38 http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId=40 o ten, ten bede miec w paczuszce! http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId=44 http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId=428 http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId=93 Jest tam jeszcze kilka innych zieleni... No i co, cis'nie do kupna? Pisalas tez ze lubisz naturalne odcienie... http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewCat&catId=25
![]() Edytowane przez la songerie Czas edycji: 2009-11-12 o 13:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli masz falowane/kręcone włosy - polecam ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310644 Jeśli nie - to i tak przeglądnij pierwszego posta. Odstawienie SLS/SLES napewno Ci pomoże ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_lauryl_sulfate
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
wizazanka wyzej ( przepraszam , ale nie zapamietalam nicka
![]() ![]() na moje oko odzywki ok , ale zabraklo mi waxa , ktory jest polecany chyba wszedzie. co do nafty i olejku rycynowego sa ciezkie i moze nie rezygnuj z nich tylko zmniejsz ilosc jaka stosujesz?? no i jesli jednak i tak beda za ciezkie to polecam odzywki z zen szeniem , ktore tak nie obciazaja , ale daja tez rewelacyjne efekty ![]() no i suplementy tez dzialaja , chocby tran jesli ktos jest tradycjonalista ![]() ![]() ![]() napisala rudofilka z nafta na glowie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje slicznie za porady dotyczace pielegnacji wlosow i zastosuje sie - obiecuje! Czekam jedynie na wiecej pieniazkow w sakiewce, bo mielismy wieksze wydatki. Czy ta odzywka wax to Original Henna Treatment Wax conditioner? A jesli to ta to mam kupic czarna czy czerwona (wedlug opakowania czerwona to dla blondynek wiec jesli mam jasno-rude wlosy to blizej mi do blondu???) Co w niej wogole takiego specjalnego bo jest podejrzanie tania...? Moze ktoras wie? Swoja droga, przechodzac ostatnio kolo afrykanskiego sklepu znalazlam ciekawa odzywke, ktora ma zachecajaca cene, sklad i podobno ma wspomoc slabe wlosy. Moze sobie zakupie. Tutaj troche info http://www.longhaircareforum.com/for...duct/87/cat/11 Juliana vitapilu to tutaj chyba nie dostane ale moze znajde cos podobnego. Osobiscie nie jestem fanka lykania czegokolwiek i zazwyczaj kupuje a po roku wyrzucam z powodu przeterminowania. Troche bez sensu, tak jakbym nie wierzyla w dzialanie, nie wiem tylko po co w takim razie kupuje... ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
[/COLOR] Cytat:
[/COLOR] Cytat:
http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId=428 dostalam darmowa probke tego wlasnie i jest bezkonkurencyjny wsrod zgnitych zieleni! http://fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId=46 absolutnie niesamowity cien - ciezko mi przyrownac do czegokolwiek ale napewno zamowie duze opakowanie! [/COLOR] Cytat:
[/COLOR] Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez la songerie Czas edycji: 2009-11-21 o 23:38 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak tam, ale w Polszy naszej waxów jest od cholery a tylko jedna firma produkuje te dobre- l'biotica. Reszta to jakieś zbyt napakowane chemią syfy według mnie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-wypadania.htm
Dobrze, żeby ta Twoja miała podobny skład do tej. Ten Carrot Oil też wydaje się być ciekawy. Cienie piękne ![]() ![]() ![]() ![]() edit:ha, jednak są takie barbie, ale dość ubogo z nimi, normalnie rasizm czy włosizm, jakby to nazwać ![]()
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-11-23 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
ej Wy rude ale długie posty piszecie!
![]() ruda Barbie jest śliczna ![]() ![]() Co do różów - ja używam ![]() Jeśli chodzi o włosy i twardą wodę - można płukać w taniej źródlanej, takiej z 5 litrowych baniakach - wtedy jest ekonomicznie ![]() ![]() Aha i na włosy pijemy pokrzywę ![]() Fyrinnae - chcę te cienie!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
o ile nie robi z twarzy jesieni średniowiecza
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.