|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
BAN stały
|
Dot.: Free Samples
Dzisiaj dostałam katalog Klubu Dla ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: próbki kosmetyków
Cytat:
![]() Ja nie zamawiam katalogów, bo są mi zbyteczne. Natomiast próbki - w każdej ilości ![]() ![]() Ale do takiej ambasady Szwecji, Danii, albo właśnie Norwegii chętnie bym napisała.. ![]() ![]()
![]() |
#4893 |
Przyczajenie
|
To kilka adresow mailowych oraz stron www do firm, koncernow, dystrybutorow, etc., od ktorych otrzymalam przesylke:
info@pharmacf.com.pl - to do firmy Pharma CF Sp. z o.o. ( kosmetyki ); biuro@floslek.com.pl - Laboratorium Kosmetyczne FLOSLEK ( kosmetyki ); marinex@marinex.com.pl - 'Klub Zdrowia', mnostwo ulotek, ale finalnie chodzi im o zamawianie ich preparatow; bok@yrnet.com - firma Yves Rocher ( kosmetyki ); marketing@miraculum.pl - firma Miraculum ( kosmetyki ); polmax@polmax.net - firma Polmax ( dlugopis + broszura info ); infoplus@infoplus24.pl - do firmy Mustela ( kosmetyki dla niemowlat ); serws@hipp.pl - testery produktow HIPP + ciekawe broszury i ksiazeczki dotyczace zywienia niemowlat; senat@nw.senat.gov.pl - Senat RP ( mnostwo broszur info o Senacie + 4. zakladki ); serwis@eris.pl - Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris ( kosmetyki ); alima.gerber@gerber.com - firma Alima-Gerber S.A. ( ksiazeczki i broszury dotyczace zywienia niemowlat + upominek z logo Gerber + teczka z rysunkiem dzidziusia ![]() info@naturell.pl - katalog produktow firmy Naturell; marketing@gtl.com.pl - gazetki, broszury, ulotki dotyczace Portu Lotniczego W Pyrzowicach ( Katowice ); info@yogitea.nl - rozne rodzaje herbatek w saszetkach ekspresowych ( ja dostalam 20 sztuk ); brw@brw.com.pl - katalogi: mebli i mebli kuchennych firmy Black Red White S.A.; aroma@pollenaaroma.com.pl - katalog produktow FABRYKi SUBSTANCJI ZAPACHOWYCH POLLENA AROMA SP. Z O.O.; www.orka.sejm.gov.pl/ListydoS5.nsf/KS1?OpenForm - to formularz na stronie; duzo kolorowych broszur info dotyczacych dzialalnosci i struktur Sejmu RP; www.brio.com.pl/kontakt.html - katalog zabawek firmy Brio Polska Sp. z o.o. ( formularz na stronie ); media@lot.pl - kontakt do LOTu; otrzymalam od nich model samolotu na stojaczku ( delikatnie naruszony, ale posklejam ![]() To trzy kontakty dla istot pasjonujacych sie prospektami motoryzacyjnymi: salon@wadowscy.volvo.pl - Autoryzowany Dealer VOLVO - WADOWSCY ( prospekty roznych modeli samochodow VOLVO ); www.contact.renault.pl - zakladka 'Kontakt' na stronie www ( mnostwo kolorowych prospektow przeroznych modeli RENAULT ); salon@autocenter.krakow.p l - Autoryzowany Dystrybutor Firmy OPEL - Firma Handlowo Uslugowa "Auto-Center" ( prospekty samochodow marki OPEL + dwie naklejki z nowej kampanii reklamowej Opla ). Wszystkie powyzsze adresy czy strony www - to namiary, z ktorych skorzystalam i cos otrzymalam. A powyzsza liste sporzadzilam wlasnorecznie na klawiaturze mojego brata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Raczkowanie
|
null
...and the Hero will drown. Edytowane przez bodajze Czas edycji: 2006-12-06 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Raczkowanie
|
null
...and the Hero will drown. Edytowane przez bodajze Czas edycji: 2006-12-06 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Raczkowanie
|
A ja dostałam karte rózancową.Ale sie oczekalam na nią! emial: biuro@rozancowe-karty.com.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Raczkowanie
|
mam pytanie: czy isząc maile dołączacie do nich taki tekst?:
Niniejszym wyrażam zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail oraz przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w wiadomościach e-mail dla potrzeb informowania mnie o ofercie oraz o działaniach marketingowych firmy Yves Rocher, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1999 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 833)." |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
a u mnie pustki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Raczkowanie
|
null
...and the Hero will drown. Edytowane przez bodajze Czas edycji: 2006-12-06 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Raczkowanie
|
dziękuje za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
O, proszę.
![]() U mnie znowu niespodzianka. Próbeczki od Dermiki, sześć różnych, fajnych. Najbardziej mnie interesuje mus cynamonowy, hehe. ![]() Bodajze a mogłabyś mi powiedzieć, co mniej więcej piszesz do ambasad? Strasznie lubię takie przewodniki i chyba uśmiechnę się do jednej z nich, żeby przysłali mi jakieś foldery o państwie, które reprezentują. ![]() Katjen25 witamy ![]()
żartowałam! Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2006-11-24 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Raczkowanie
|
Minus to grypa, która "powaliła" mnie do łóżka; plus to próbka (2 ml) Lacoste!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
przeprowadzilam sie i nie dostaje juz trej gazetki to z nia przychodzily kosteczki knorra czy mydelka..
nie pamietam nazwy.. mozecie podac stronke?
#4904 |
Zakorzenienie
|
u mnie oczywiście nic. Na mape wysyłałam chyba z 5 razy i ani 1 nie przysłali
![]()
#4905 |
Raczkowanie
|
mi też mapy nie posłali :/
mam do Was pytanie : czy po wysłaniu prośby o próbki dostajecie maila zwrotnego? |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
a ja dostałam czasopismo Żagle czy jakos tak wczoraj
![]() :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Raróg
|
Lemonka, chodzi Ci o Klub Dove? Też dostaję co jakiś czas od nich gazetkę, jeśli to miałaś na myśli, musisz wejść na stronę Dove i ponownie zapisać się do klubu. Zmieniłaś adres, więc chyba przyjmą nowe zgłoszenie, jeśli nie - może wyślij im maila, żeby przysyłali na nowy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.tyitwojdom.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Wtajemniczenie
|
a ja poszukuję adresów lub linków firm, które wysyłają próbki do Niemiec.
Mogą to byc firmy niemieckie, ale też inne, które wysyłają przesyłki na Europę. Posiada ktoś ?
#4910 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ze swojej strony polecam Caudalie http://www.caudalie.com/ . Próbki dostają wszyscy. A w dodatku ich kosmetyki.. rewelacyjne. ![]()
![]() |
#4912 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, od kilku dni przeglądam wątek i już skożystałam z kilku adresów które podałyście
![]() ![]() ![]()
#4913 |
Zakorzenienie
|
Ze dwa miesiące temu wysyłałam e-maile do tych firm co kiedys wysylam m.in Bielenda, Kolastyna i w ogole ich bylo mnostwo i do tej pory nic nie dostałam
![]()
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomóżcie dobre duszyczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Raczkowanie
|
http://www.kiarie.co.uk/dailymailoff...kid=dailymail2
znalazłam taką stronkę z zapachami do domu ![]()
#4916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A poza tym, wątek się przegląda. Już ktoś pisał jak odszukać i wypełnić ten formularz. ![]()
![]() |
#4917 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukałam postów jak wypełnić formularz ale w tak obszernym wątku nie jest to łatwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc, chwilowo jestem na etapie zastanawiania się, czy nie kupić sobie całego produktu, bo naprawdę są rewelacyjne. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zawzięłam się kiedyś i przejrzałam całość ![]() ![]()
![]() |
#4920 |
Raczkowanie
|
![]()
[quote=Westalka;3155800]Naprawdę? Napisz do nich jeszcze raz. Może wyślą.
![]() Pisałam do nich wielokrotnie; żadnej odpowiedzi (nawet negatywnej) i ani jednej próbki!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.