|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ??? | |||
Często |
![]() ![]() ![]() ![]() |
917 | 35,11% |
Powyżej 10 |
236 | 9,04% |
5-10 razy |
132 | 5,05% |
2-4 razy |
237 | 9,07% |
1 raz |
211 | 8,08% |
Nigdy |
879 | 33,65% |
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Raczkowanie
|
Dot.: smak spermy
powodzenia;D
![]() |
![]() |
#1052 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sperma w ustach ?
dobra sperma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Raczkowanie
|
Wiem, że mój TŻ ma na to ochotę, ale ja na razie nie mogę się przełamać i nie wiem czy kiedykolwiek się przełamię. Robienie mu loda to dla mnie żaden problem, ale jednak skończyć musi gdzieś na zewnątrz. Sperma mnie trochę odrzuca - dziwna konsystencja i smak też niespecjalny, chociaż chyba przede wszystkim o tą konsystencję chodzi, chyba bym zwymiotowała gdyby znalazła się w moich ustach, chociaż nie brzydzę się swojego TŻta.
Aha, i mój TŻ zawsze daje mi buzi po oralu, nie jest dla niego jakimś problemem, że przed chwilą miałam w ustach jego penisa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
Bzdurne ugolnienie
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Raczkowanie
|
ja nie mam nic przeciwko, szczególnie, gdy widzę ile radości to sprawia mojemu TŻowi.
![]()
![]() |
![]() |
#1057 |
Konto usunięte
|
nie no, połykanie spermy jest obrzydliwe, a panowie kwapią się do pocałunku po oralu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
sory,ale jakoś nie spotkałam faceta,ktory choć spróbowałby smaku swojej spermy.
skoro ją zachwala,niech sam ją pije... Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-03-31 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Rozeznanie
|
Mój się kwapi, więc nie czuję się "odrzucona", tylko dlatego, że miałam w ustach spermę ;]
![]() |
#1060 |
Rozeznanie
|
tak, jak słabo smakuje to wypluwam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Przyczajenie
|
ja nie mialam
i jakos mnie to odrzuca w sumie to nie wiem czemu. Ogolnie jesli chodzi o seks jestem otwarta ale co do tego jakos nie
![]() |
#1062 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Raczkowanie
|
Mój zawsze kończy w moich ustach przy seksie oralnym. Na szczęście jest sportowcem, nie pali, nie pije alkoholu, ma zdrową dietę i dużo się rusza, jego sperma jest w smaku słodka, ale nie przepadam za tym smakiem :P co nie zmienia faktu, że nie obrzydza mnie to.
Nie ma też problemu jesli chodzi o calowanie po seksie oralnym ![]()
![]() |
#1064 | |
Wtajemniczenie
|
miałam, nawet połykam
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
a ja znam i to nie jednego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Zadomowienie
|
Lubię to
![]()
![]() |
#1066 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie miałam. Ale jak bym miała spróbować to ok.
Chyba nigdy nie spróbuje bo mój Tż twierdzi że to jest poniżające i nie chce żebym to robiła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Zadomowienie
|
Ja tez dlugo dlugo nie..
az tu trawila sie prawdziwa milosc, uczucie.. i zrobilam to z wlasnej przyjemnosci.. Jezeli chodzi o polykanie, to wygodniej jest mi polknac nic wypluc w chusteczke... ;p Smak jak dla mnie jest taki sobie ;p raz lepszy a raz gorszy;p ale co sie nie robi dla ukochanego ;D <podziele sie z wami moja glupotą ;p kiedys zastanawialam sie czy taka sperma w duzych ilosciach nie jest szkodliwa ;p> A jeszcze mam pytanie.. ile najwiecej razy w ciagu jednego dnia robilyscie facetowi loda? ;D w sensie raz za razem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Raczkowanie
|
ja raz próbowałam, by skończył w buzi, tylko nie wiem jednego... troche to glupie.. jak dochodzi to mam mieć zamknieta buzie i to ma leciec czy otwarta ? naprawde nie wiem, a niedługo 20 lat koncze
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1071 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Raczkowanie
|
Facet woli konczyc w ustach,wiadomo...I połykam,nic strasznego.Smak zależy od tego ile pali(mój pali) albo pije,za słodyczami nie przepada,ale nie jest straszna.Mój facet zawsze ma juz w pogotowiu cos do picia,to potem zapije i po smaku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Przyczajenie
|
A JA PONOĆ "JESTEM SŁODKI" x)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Raczkowanie
|
dziekuje
![]()
![]() |
![]() |
#1078 |
Raczkowanie
|
Ja np nie mogłam się przekonać nigdy, aczkolwiek gdy miałam okres chciałam to wynagrodzic TŻ-towi więc się zdecydowałam
![]() ![]() A co do smaku to jesli, ktoras nie lubi smaku badz tez zapachu polecam uzyc do orala zelu DUREXA, ja np lubie wisniowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Raczkowanie
|
akurat ja do zapachu c nie mam ;p czesto mówię wod przyjaciołek , że pachnie mi seksem, i tojest taki własnie zapach spemy ;d nie wiem skad mi sie to bierze ;]
![]() |
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
hmm napisze swoje spostrzezenia co do wplywu jedzenia na smak (o tym temat;p)
a wiec wcale nie jest potrzebna jakas super dieta, moj facet je junk food, pije duzo kawy, zero owocow i jest slodki (ani slony, ani gorzki). sporadycznie bardziej gorzki. nie pije. nie pali. moj poprzedni takze nie odzywial sie super zdrowo (owocow napewno nie jadal) ale nie pil i nie palil - byl slodki, fajny w smaku. wczesniejszy to samo, nie odzywial sie zdrowo ( nie jadl owocow zadnych), nie pil, nie palil, a byl gorzki;/ gorzko-slony... zalezy od faceta poprostu ![]() ja wielu rzeczy nie pamietam, ale moj obecny TŻ ani nie ma brzydkiego zapachu (wogle zapachu nie ma) ani smaku...wsumie smaku nie czuję prawie, a jak czuje to jest ładny. Trzeba poprostu kochac mężczyznę to sie wszystko zaakceptuje ![]() mialam wielu chlopakow, jak mowie szczegolow nie pamietam, ale nigdy mnie sperma nie obrzydzala, mysle ze to zasluga indywidualnych preferencji, od malenkiego taka forma pieszczot mnie podniecala itd, wiec jakos wszystko z radoscią bylo a nie z niesmakiem;p lepiej powiedzcie czemu kobieta czasem jest bez smaku a czasem kwasna;/ jak zrobic zeby nie bylo tak kwasno, czy to ze mna cos nie tak? edit: dziewczyny nie zmuszajcie sie, jesli was to brzydzi....moze nadejdzie moment ze same bedziecie tego chcialy bedzie Was to podniecalo?: Bo ja nie widze sensu takich staran dla faceta... Jak chcecie to robcie, ale jesli macie się zmuszac...mysle że przyjdzie moment kiedy nie bedziecie musialy sie zmuszac tylko zrobicie z przyjemnoscia i pod wplywem podniecenia nawet moze nie zauwazycie kiedy ![]() nic wbrew sobie bo mozna sie zrazic a to nie fajne....
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2010-05-30 o 01:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.