|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Łukasz zrobił szybciutko naklejki - czekamy na uwagii i opinie
|
#3242 |
|
Raczkowanie
|
Seono, Teresko
Ja tez sie ciesze, ze moge byc znowu z wami![]() I marzy mi sie, ze wygramy tew 3000 zl dla naszej misji. Buziaki wielkie |
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Bomba!!! Ten drugi projekt z czerwonymi literkami baaardziej mi się podoba
Erietka a co z Twoimi planami podróży do Zambii??????? Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-01-18 o 20:14 Powód: dopisek |
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
a te ?DZEMzDyni -WERSJAczarna.jpg
[ATTACH]12738DZEMzDyni -WERSJAczarna.jpg DZEMzDyni -WERSJAczerwona.jpg DZEMmango-WERSJAczarna.jpg DZEMmango-WERSJAczerwona.jpg08[/ATTACH]
|
#3245 |
|
Rozeznanie
|
brawo!!! naklejki przecudnej urody.
też wolę tą czerwoną wersję... ps. Pani Misia właśnie zaczęła podbój świata... Możecie ją zobaczyć na allegro. kto ją przytuli...? ![]()
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
a to reakcja siostry na naklejki :
nic dodac ,nic ujac-sa SUUUUPER!!!! WIELKIE DZIEKI
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
naklejki fajowskie. Gratuluję projektantowi.
ps mnie osobiscie też te z czerwonym drukiem bardziej odpowiadaja pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3248 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochani
Bardzo dawno nie pisałem nic na Forum,ale zagladam i rozmawiam z Agą co się tutaj dzieje.Poprosiła mnie o zrobienie naklejek oczywiscie bez wahania się za to zabrałem Zawsze chętnie pomogę jak tylko mogę Napiszcie jak Wam podobają się naklejki,która wersja Wam się podoba bardziej kolor czarna,czy z kolorem czerwonym - mi osobiscie podoba się kolor z napisem czerwonym bo wyszczególnia najważniejsze zdanie!i od razu rzuca się w oczy,ale to kwestia gustu.Mam nadzieje że reszta mnie pamięta ![]() 9 stycznia byłem na badaniach kontrolnych w Warszawie (jeśli ktoś nie w temacie to zapraszam na moją stronę internetową http://www.lukaszsitkoo.republika.pl) i wszystko jest w jak najlepszym porządku!Jestem tak bardzo szczęsliwy,nic do szczęscia mi nie brakuje.Badania kontrolne to potwierdzenie tego że wszystko jest i będzie dobrze - MUSI BYĆ!Następne badania kontrolne 2 kwietnia. 11 stycznia byłem na studniówce nie chciało mi się na nią isc..nie miałem zamiaru.Ale ciesze się że tam się znalazlem ,ponieważ bardzo bym załował jesli bym nie poszedł - wytrzymałem do konca,wytanczylem się - było super - jak będe mieć jakieś zdjęcia to oczywiscie załącze na Forum ![]() A tak to u mnie dobrze,czuje się swietnie - bo jest świetnie! Niedawno (czytac.miesiąc temu)miałem mature próbną - nauczyciele byli zadowoleni - zdałem ja też się ciesze,bo miałem 1,5 roku w plecy a tych lekcji tez było Pi razy drzwi,lepiej zdałem niż większosc w szkole - nauczyciele naprawdę zadowoleni,ja zresztą też.Teraz czekam na tą własciwą maturą i mam nadzieje że pójdzie tak samo - jak nie lepiej,bardzo bym tego chciał.A przyszłosciowe plany to prawo badz psychologia zobaczymy co z tego będzie,wiem tylko że będzie dobrze!A tak odliczam dni do urodzin to już za 8 dni , czyli 26 stycznia skoncze 19 latek , ciekawe co dostane za prezenciki,uwielbiam je dostawac - chyba jak każdy,uwielniam niespodzianki! Tego samego dnia rozpoczynają się też ferie ale mam brak sprecyzowanych planów na ferie..buu i to mnie martwi,ale coś wykombinuje ![]() A tak na codzien - szkoła,rehabilitacja,komp uter,spotkania z przyjaciółmi,nauka itp i tak jakoś ten czas leci..ale już niedługo najdłuzsze wakacje w moim życiu hihi!No a tak to cały czas dąże do spełnienia swoich marzen ,szukam dobrych ludzi do tego celu,mam nadzieje że się uda.Oczywiscie najwazniejszym marzeniem dla mnie jest Zdrowie,zdrowie i zdrowie.Bo jesli ma się zdrowie reszta przychodzi z dużą łatwoscią!Ale marzy mi się też wydanie tomiku poezji dla przyjaciół którzy odeszli z tego swiata w walce z chorobą,za ich przyjazn,za to ze dawali mi wiare i nadzieje na lepsze jutro,za to ze byli w tych trudnych chwilach,na dzien dzisiejszy mam 13 wierszy,ale nie liczy się ilosc ale jakość i sens...a o reszcie nie będe pisał. W niedługim czasie powstanie tez moja strona Fotomixów (kiedyś robiłem karteczki dla dzieciaczków,ktos je jeszcze pamięta) ta strona będzie własnie poswiecona temu..jak juz będzie gotowa to dam znać bo nie robie sam tej strony,na to nie mam czasu.Pozdrawiam cieplutko ![]() Łukasz
|
#3249 |
|
Rozeznanie
|
No witaj Lukasz jak częst o tobie myślałam jak tam twoje badania i wogóle.
Dobrze ze MAMA parę razy odpowiadała,a tu masz niespodzianka jesteś i to cały i zdrów Post w pełni opisujący twoje życie super. Karteczki pamietamy,naklejki super i mi osobiście tez ta z czerwonym bardziej pasuje . A co do urodzin to wszystkiego najlepszego juz dziś bo w sobote wyjeżdżam i moge nie mieć okazji, Moja córka tez ma w sobote 26 stycznia urodziny,tylko ona 3lata(hihihi) |
|
|
|
#3250 |
|
Raczkowanie
|
To miło z Twojej strony ze o mnie myslałas
dzięękuje!Dziękuje Aga ze dawałas info co u mnie itp Kochana jesteś !Pewnie ze cały i zdrów a jak mogłoby być inaczej!! ![]() Ciesze się że Ci sie podobają naklejki ,uwazam ze są proste ale przekazują co najwazniejsze ![]() Dziękuje za życzenia.Dla córenki też wszystkiego najlepszego.A ja Ci coś napisze to padniesz wiesz że moja młodsza siostra ma urodziny też 26 stycznia!Rodzice smieją się ze dostałem ją na urodzinki ,jestem od niej starszy o 5 lat
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze te z czerwonym ladniejsze ale prosiłam ŁŁukasza o wersje czarną bo gdyby siostrze przyszło drukować ...
|
#3252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyslę kolorowe tusze,za czarny i za kolorowy płacę 26 zł. ![]() Czarny poszedł,jeszcze nie doszedł,to teraz pora na kolorowy ![]() Łukasz super,ciekawe jak to zrobiliście w jeden dzień, a jaka impreza w domu 26.01
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
łukasz - miło mi cię poznać
![]() a etykietki bardzo fajne; też wolę czerwone
|
#3254 |
|
Raczkowanie
|
Sądze że napis powinien być czerwonym , wtedy wyszczególnia,rzuca się w oczy.
No,zgadzam się z Dla ciebie J. ![]() Super że wyslesz tusze,kochana jesteś! będziemy mieli piekne naklejeczki , a co![]() W jeden dzien co ty mówisz, w pół godziny ,bo jesteśmy z Agą szybcy w działaniu hehe![]() A imprezke w domku jakąs zrobie obowiązkowo.Bedzie fajnie ![]() beautyb Mi Ciebie tez bardzo bardzo miło poznać ![]() Ciesze się że etykiety Ci się podobają i widzę że też jesteś za czerwonym - super ![]() Dobranoc,pozdrawiam
|
#3255 |
|
Raczkowanie
|
Erietka i Lukasz - WITAJCIE
![]() Ja pojawiłem się na forum, jakiś czas po Waszych ostatnich wpisach. Ale, że czytałem wątek od początku, mam wrażenie, że znam Was od dawna. Cieszę się, że wyprostowały się lub prostują nieprzyjemne zakręty życiowe, które Was spotkały. Mi też się bardziej podoba naklejka z czerwonym napisem MAMA - oczywiście poinformujesz nas, czy ktoś zdecydował się pomóc Eliasowi??? Siostra pisała, że ta pomoc byłaby jednym ze składników opłaty za studia. Ponieważ ja lubię konkrety - czy da się wyliczyć i podać kwotę, którą my musimy mu zapewnić??? I jeszcze sprawa Bernarda i Mubange, którzy ukończyli 12 klasę i też potrzebna jest im pomoc. Pytania jak wyżej ![]() |
|
|
|
#3256 |
|
Rozeznanie
|
Erietko i Łukaszu witajcie
Łukasz bardzo sie ciesze ze masz dobre wyniki. Zreszta .... przeciez nie moglo byc inaczej Mature napewno zdasz i bedziesz swietnym prawnikiem ... a moze psychologiem ![]() Etykietki bardziej podobaja mi sie z czerwonym napisem. Jakos bardziej do mnie przemawiaja ![]() buziole i milej sobotki
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dobra z czerwonym
![]() a moze w Zambii na czerwono zaznacza sie jak jest np. "trucizna" i co wtedy jak na zakupy przyjdzie ktoś niepiśmienny? ![]() żartowałam oczywiście, ale wszystko mozliwe, tam chłopcy paznokcie malują ![]() co do Pana Eliasa to mam dwie oferty pomocy 1. 50ł/miesięcznie 2. 100zł/rocznie bardzo, bardzo dziękuję ![]() tylko 1 osoba zrezygnowała, jeszce 12 nie dało odpowiedzi ... co do Bernarda i Mubange to przekazałam ich oczekującym rodzicom adopcyjnym na razie po 1 jezeli zajdzie taka potrzeba dam im więcej opiekunów a jakiej kwoty potrzebuje PAn Elias tego nei wiem ....
|
#3258 |
|
Zadomowienie
|
witajcie
szczególnie witam Ciebie Łukaszu. przejrzałam Towją stronę internetową i baardzo mnie poruszyła Twoja historia. cieszę sie baaardzo że udało Ci się pokonać chorobę na temat naklejek już się wypowiedziałam. z czerwonym mam pytanie. szykuje paczkę nie mogę skombinować dużego pudła. znoszę je do domu ale każde za małe. skad wykombinowaliście wielkie pudełka? i czy wystarczy że paczka będzie tylko w pudle owiniętym papierem czy radzicie jakoś secjalnie ją zabezpieczyć? dzięki za porady miłego dnia for all
|
|
#3259 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Łukaszu - miło Cię poznac - trzymam za Ciebie kciuki - będzie dobrze - never surrender!Dziś o 16ej narada sztabu Korpusu - powiadomię wieczorem o wynikach. Pozdrawiam |
|
|
|
#3260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do papieru to chyba nie ,.... Aga obszywa w materiał,a ja owijam w folię do paczek,taką szeroką szarą,zwykle ok 2szt na jedną paczkę... Wiem że Norton też robi podobnie... A sam papier moze nie wystarczyć bo to deszcz i inne warunki pogodowe no i pół roku drogi... Ale to mówiłam ja... |
|
|
|
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za radę. masz racje, ta taśma to lepszy pomysł. oki będę szukała nadal pudełka jakiego
|
|
#3262 |
|
Raczkowanie
|
Witam porą wieczorną,
Raport ze sztabu - wchodzą na warsztat w kolejności projektów do realizacji sztuk 8 - tym razem również weźmiemy pod włos kolekcjonerów z skłonnościami germanofilskimi - będzie 3 ubermannschów z Afrika Korps, jak również ponownie pakiet dla wielbicieli Legii Cudzoziemskiej oraz ultra kolekcjonerska figurka oficera brytyjskiego SAS z okresu II wojny z oddziałów zwiadowczych operujących na Saharze. Na razie tyle mojego mądrzenia - pozdrawiam ciepło wszystkich. |
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Schrek widzę że wsiakłeś na dobre
już wiele razy padło tutaj to zdanie : "pomoc uzależnia" bardzo, bardzo cieszę się z tegoproszę serdecznie pozdrowić i podziekować każdemu z modelarzy który bierze w tym udział
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
Podziękowania należą się Kasi - ja wciąż czekam na swój model do zrobienia dla Was. Wczoraj znów skrobnąłem list do siostry Józefy - następne pytania techniczne.
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
sprobuje wydrukowac,gdyby nie wyszlo to dam znac.Tez mi sie podoba ta czerwona
wersja.Dzieki.50 kg orzeszkow juz wyluskane i jedna czesc bedzie na maslo orzeszkowe a druga jako proszek bedzie dodawany do warzyw do tych obiadkow ktore serwujemy maluchom.Na obiadziki przychodza wczesniej wiec czekajac bawia sie ,rysuja graja w pilke,az sie z radosci lezka kreci. A oto Elias z rodzina .Jego dzieci jest 6 -po twarzy poznac,te starsze dolaczyly bo to swieto dla nich-wujek idzie do szkoly!Z tylu od lewej 2 dziewczynki to Moira & Mocra z naszego programu
|
#3266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojej, mi też się zakręciła... ![]() z radości oczywiście i ze wzruszenia...
|
|
#3267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() trzymam za eliasa kciuki!!
|
|
#3268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Zadomowienie
|
witam
Na mnie Elias też zrobił wrazenie. Familia faktycznie piekna, a On sam wygląda na inteligentnego człowieka, któremu warto pomóc
|
|
#3270 |
|
Raczkowanie
|
Markos - również Witam Cię bardzo serdecznie,miło mi Cię poznać
![]() suzi82 -prędzej zaglądałem na Forum,czytałem w miare możliwosci czasu.Teraz mam go ,,troszeczke'' więcej więc się odzywam - nie wiem czy wszedłbym na forum gdyby Aga nie poprosiła mnie o projekty naklejek , w miare możliwosci postaram się zaglądac Miło że o mnie myslałaś Ja też bardzo się ciesze żw yniki dobre,a nawet bardzo dobre - zreszta jakie miały być.Muszą byc tylko dobre i będa!Mam nadzieje że maturke zdam i mam nadzieje że będe swietnym prawnikiem bądz psychologiem (choć bardziej wole opcje drugą ).Fajnie że etykietki Ci się podobają )) _MAMA_ nie strasz nas z tymi etykietkami , ze czerwonym zaznaczana jest np.,,trucizna''..wiem że to zarty..ale nigdy nic nie wiadomo !m@gd@len@ Ja Ciebie tez bardzo serdecznie pozdrawiam,ciesze się że byłas na mojej stronie.Ja też bardzo się ciesze,nawet nie wiesz jak bardzo.Nic do szczęscia mi nie brak tylko zdrowie i dobre wyniki! Schreck - mi również miło Cię poznać zresztą mielismy już okazje zamienić kilka słów ![]() _MAMA_ ciesze się że siostrze podobaja sie naklejki,gdyby coś nie mogła wydrukować mogę poprosić Pana Damiana z drukarni czy nie mógłby wydrukować kilka(dziesiąt) specjalnych naklejek.Spytać mogę a nóż,widelec Pozdrawiam wszystkich
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

Ja tez sie ciesze, ze moge byc znowu z wami

też wolę tą czerwoną wersję... 

- będzie dobrze - never surrender!