|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Nela cuuudne zdjęcia
serdeczne pozdrowienia dla wszystkich na spotkaniu, mam nadzieję że super się bawicie i zdacie tutaj relację dla tych co nie mogli przyjechać |
|
|
|
#4742 |
|
Raczkowanie
|
Myśmy już są w domu.
Dziękuję Iwonie i jej mężowi, że nas zabrali, a na koniec odwieźli mi to co zapomniałem u nich w samochodzie. Dziękuję MamieBernarda za przyjęcie nas w Tychach. Podziwiam Was z Warszawy i Poznania, że Wam się chciało. Było jak zwykle bardzo dobrze. Zdjęcia i filmy pewno umieścicie niedługo. |
|
|
|
#4743 |
|
Przyczajenie
|
Spotkanie było super, bardzo udane.
Wielkie dzięki MamieBernarda za wspaniały poczęstunek. Ciasto też pyszne! Gosia , Ava- świetna relacja z Afryki i cudne zdjęcia. Wszystkim obecnym dzięki za wspaniałe towarzystwo! Życzę dobrej nocy i czekamy na zdjęcia. |
|
|
|
#4744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dołączm się do podziękowań MamieBernarda za gościnę i przyjęcie oraz wszystkim przybyłym na spotkanie. Tereska prawie cała zawartość rozeszła się na spotkaniu. Mam tylko trzy kurczaczki w kapeluszach, kurkę i kilka motylków Dochód ze sprzedaży przeznaczony na Arkę. Poproszę uczestników spotkania o zdjęcia z wyrobami Tereski. Edytowane przez Norton Czas edycji: 2009-03-29 o 22:08 |
|
|
|
|
#4745 |
|
Raczkowanie
|
Ale Wam zazdroszczę tego spotkania. Też tam miałam być
|
|
|
|
#4746 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo się cieszę.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie |
|
|
|
#4747 |
|
Raczkowanie
|
dołączam się do podziękowań innych,
a w deszczu moknie bociek ,który w |
|
|
|
#4748 |
|
Raczkowanie
|
My również wróciliśmy cali i zdrowi do domu. Jak sobie pomyślę,że ludzie wracają do Poznania i Warszawy to
![]() Żebyście wiedzieli jak nas przyjęła MamaBernarda Dziękujemy baaardzoNorton przywiózł cudeńka Tereski po prostu szczęka opada Dziękuję wszystkim za fajne spotkanie. |
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Nela czytam Twoje relacje z Afryki jak wspaniałą książkę...no coś pięknego... a zdjęcia....
Chciałam podziękować za zdjęcie... w końcu zobaczyłam jak wygląda mój Patrick dzięki wielkie---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- mam jeszcze pytanko jak daleko od Mpanshya jest wioska Chenda...???
|
#4750 | |||
|
Raczkowanie
|
Bardzo bardzo dziękuję wszystkim, którzy przybyli!!!
Pozostało mi mnóstwo wrażeń a już LIST OD BERNARDA to był największy szok Oprócz tych wrażeń pozostał mi pojemnik z ciasta - kogo? ![]() i... dwa słoiczki MAMA kiedy się spotykamy na przekazanie? ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Na pewno będzie wkrótce jakaś okazja na kolejne spotkanie Cytat:
![]() Cytat:
A przecież gdyby Was wszystkich nie było to nie byłoby tak super Co do Avy, Gosi i Markosa - napiszcie proszę jak już dotrzecie, taka ulewa w czasie jazdy, masakra jakaś Mam nadzieję, że poza Śląskiem już nie padało...EDIT Czy zdjęcia wklejać tutaj na wizaż? Bo już mam
Edytowane przez MamaBernarda Czas edycji: 2009-03-30 o 00:12 |
|||
|
|
|
#4751 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Ja już w domu, Bogna też a Markos...mam nadzieję, że również - porozwoził wszystkie kobitki pod dom. No mówię Wam - dżentelmen w każdym calu ![]() Markos - należą Ci się ogromne podziękowania!!! MamaBernarda - Tobie również - miejsce super, ten poczęstunek i wogóle całośc! Bomba. Bardzo dziękujemy. I dziękuję od siebie całej reszcie, za to, że mogłam się z Wami spotkać i Was poznać. Do następnego razu - oby szybkiego!
|
|
|
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
Ja już też jestem w domu
Niestety padało do samej Warszawy.Gosiu - nie przesadzaj I ja też bardzo dziękuję MamieBernarda - za wszystko ![]() Bzianka - kołocz pyszny ![]() Tereska - wyroby cudne ![]() Super było Was poznać, niektórych spotkać znowu i zobaczyć w realu tych, których znałem tylko z neta ![]() Ahamar - mam nadzieję, że Tobie też się będzie chciało przyjechać na następne spotkanie, gdziekolwiek by ono nie było ![]() Mógłbym się z Wami wszystkimi spotkać znowu, choćby jutro
|
|
|
|
#4753 |
|
Rozeznanie
|
Nela - piękne zdjęcia (ale to już wiesz ;))
zgłoszone do Spring Alive? :)
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
My również baaaaaaaardzo dziękujemy za super spotkanie
![]() do Krakowa wracaliśmy szybko![]() kiedy następne spotkanko;> pewnie po powrocie Neli...
|
#4755 |
|
Raczkowanie
|
My również bardzo dziękujemy za suuuuuuuuper spotkanie.
MamaBernarda należą Ci się specjalne podziękowania, za przyjęcie nas pod swój dach i pyszny poczęstunek. Dziękujemy. Wszyscy jesteście wspaniali. Piotr P i ja jesteśmy pod ogromnym wrażeniem. Pozdrawiamy |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
MamoBernarda gratuluję spotkania! Wspaniała z Ciebie organizatorka
patrząc na ten stos naczyń, na których nie ma nawet okruszkaCytat:
Ciekawe która za chwilę ogłosi radosną nowinę, że jest w ciążyAnimator dziękuję za meila,w końcu doszedł. To straszne co Cię spotkało! Mam nadzieję, że szybko doprowadzisz dom do porządku. Ale co się stało???? Jaka przyczyna pożaru??? Masakra Dobrze, że Wam nic się nie stało.
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-03-30 o 10:13 |
|
|
|
|
#4757 |
|
Raczkowanie
|
Miło było niesłychanie
![]() Specjalne podziękowania dla: - MamyBernarda - za gościnę i rewelacyjną pizzę ![]() - Markosa - gdyby nie on, na pewno nie dotarłabym wczoraj z Warszawy do Tych (i nie wróciła z powrotem ) - Avy i Gosi - za zdjęcia i opowieści, dzięki którym mogliśmy poznać nieco lepiej kraj naszych dzieci (przy okazji dostałam list od mojego Michaela! ![]() Pozdrowienia dla wszystkich uczestników spotkania
Edytowane przez beautyb Czas edycji: 2009-03-30 o 10:32 |
|
|
|
#4758 |
|
Raczkowanie
|
trochę amatorskie zdjęcia,ale to z przejęcia
|
|
|
|
#4759 |
|
Rozeznanie
|
Nawet mina zdradza paskudny 'charakterek" :P
Co nie Markos? :PP
|
|
#4760 |
|
Raczkowanie
|
Ava, gdybyś tam była dłużej (w Zambii)wreszcie by był porządek no nie?,jesteś wspaniała,a córeczka super
|
|
|
|
#4761 |
|
Raczkowanie
|
cd.chyba się powtórzyłam,ta pani w niebieskim sweterku ma córeczkę która jest kuzynką mojej Sophii i na dodatek mieszkają razem,bo jej córeczka nie ma rodziców,właśnie się o tym dowiedziałyśmy!
Edytowane przez bzianka Czas edycji: 2009-03-30 o 11:38 |
|
|
|
#4762 |
|
Raczkowanie
|
...
|
|
|
|
#4763 | |
|
Raczkowanie
|
Jaki charakterek, o czym Ona mówi??? Zobaczcie na te zdjęcia
![]() Cytat:
Edytowane przez MamaBernarda Czas edycji: 2009-03-30 o 15:05 |
|
|
|
|
#4764 |
|
Raczkowanie
|
I reszta zdjęć, kto chce na maila, proszę o kontakt na pw, z adresem
![]() Co do jakości - bardzo przepraszam, ale fotografem ( bardzo zdolnym zresztą
Edytowane przez MamaBernarda Czas edycji: 2009-03-30 o 11:54 |
|
|
|
#4765 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie,
Miło było Was poznać wczoraj na spotkaniu w Tychach, posłuchać Mamy, Gosi i Avy i zobaczyć zdjęcia z Zambii, dziękuję za wszystkie wspaniałe prezenty i list oraz za przyjęcie MamieBednarda (pojemnik po kołoczu mój – może się jeszcze spotkamy na kawce – w Tychach? zapraszam ![]() Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem jak bardzo rozwinęła się adopcja serca i wdzięczna Wszystkim za to ogromnie zaangażowanie i ciężką pracę. Pozdrawiam Siostrę Józefę -„Szczęść Boże” i Nelę – życzę dalszego miłego pobytu, relacje świetne, zdjęcia też a to w słonecznikach cudne bo rozpoznałam tam swoje Dzieci Gośka – obiecałam, że od dziś będę na forum – musi się udać ! ;-) Pozdrawiam |
|
|
|
#4766 |
|
Raczkowanie
|
..
|
|
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
ale fajowe zdjecia ze spotkania. Musialo byc baaardzo fajnie. Ja jeszcze wracam do tematu "pomylonych wplat". Jak wczesniej obiecalam, poprosilam ksiegowa o sprawdzenie jak to wyglada od strony formalnej. Dotycza tego przepisy o bezpodstawnym wzbogaceniu. No i okazuje sie, ze: "Aby otrzymać zwrot nienależnie wypłaconych kwot należy wezwać osobę która je otrzymała do zwrotu tych świadczeń" Tak wiec my nie mamy obowiazku kontaktowania sie z tymi osobami. Info na stronie bedzie juz naszym uklonem w strone tych osob. "Ten kto otrzymał tego typu wezwanie powinien należności zwrócić niezwłocznie." Sprawa jasna. Musimy oddac. "Osoba, która otrzymała nienależne świadczenie, może jednak próbować odmówić jego zwrotu, gdyż taki obowiązek wygasa jeśli ten kto taką korzyść otrzymał, zużył ją lub utracił w taki sposób, że nie został wzbogacony. W większości przypadków jednak przepis ten będzie trudny do obrony przez osobę otrzymującą świadczenie, gdyż każdy otrzymujący należności wpłacane przez osobę nieznaną powinien się liczyć z tym, że nastąpiła pomyłka i kwoty należy zwrócić." Dosc jasna sprawa, ale teoretycznie mozna probowac. "Przedawnienie roszczeń o zwrot należności W przypadku gdy zwrotu należności wynikających z bezpodstawnego wzbogacenia powstałego w związku z prowadzona działalnością gospodarczą domaga się przedsiębiorca to przedawnienie wynosi trzy lata. W innym przypadku roszczenie o zwrot przedawnia się po 10 latach”. Tak wiec w naszym wypadku jest to 10 lat... To najwazniejsze zapisy. Niestety musimy byc przygotowani na zwrot tych pieniazkow, jesi ktos sie upomni. Na szczescie dziewczyny pisaly, ze maja jakies "scisle tajne" sposoby wykonania tego.Pozdrawiam
|
|
#4768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No pewnie, że się spotkamy, bo dlaczego nie W razie czego pojemnik jest do odebrania na miejscu ( czasem się przejeżdża przy okazji )Pozdrawiam ( ja tu się czaiłam ze zdjęiami, bo nie wiedziałam czy wszyscy sobie życzą żeby na forum... a tu proszę )nicola2002 pisałyśmy razem czas 10 lat... a faktury wystarczy trzymać 5 - i gdzie tu sprawiedliwość? ciekawa jestem tych ściśle tajnych sposobów
Edytowane przez MamaBernarda Czas edycji: 2009-03-30 o 12:03 Powód: poprawka i dopisek |
|
|
|
|
#4769 |
|
Raczkowanie
|
Ach, jaka szkoda, że mnie tam nie było
Pozdrowienia dla Wszystkich. Gosia, wow, masz krótkie włosy, ledwo Cię poznałam, gdzie twoje piękne warkoczyki?!
|
|
|
|
#4770 |
|
Raczkowanie
|
MamaBernarda piękne zdjęcia
jeszcze pozdrowienia od boćka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Dochód ze sprzedaży przeznaczony na Arkę.

Dziękujemy baaardzo

patrząc na ten stos naczyń, na których nie ma nawet okruszka