|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
850
![]() przypominam, że zbiórka trwa do środy
|
#4832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Czuj się tu jak w domu![]() Adopcje są wstrzymane, ale można pomóc w dożywianiu dzieci, w budowaniu Arki lub innych projektach Adopcji Serca. Zapraszamy do współpracy |
|
|
|
|
#4833 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Alejka w naszej rodzinie adopcyjnej!
)Zbieramy pieniążki na party Wielkanocne dla dzieci. O naszej adopcji możesz poczytać również na naszej stronie http://www.adopcjaserca.pl/ tam też jest forum. Jak pisała Rozwydrzona zbiórka jest do środy, ale nie wiem do której. Jeśli jesteś zainteresowana wsparciem party to napisz do niej na priva. Potrzeby Misji są bardzo duże i liczy się każdy grosz jak nie na party to na Arkę albo dożywianie. Pozdrawiam |
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochani
Chciałam tylko poinformować, że dotarłam szczęśliwie. Brak słów, by podsumować ten miesiąc. Najpiękniejszy w moim życiu - nigdy nie czułam się tak szczęśliwa i spełniona jak tam. Ale czas na podsumowanie jeszcze przyjdzie - teraz tysiące myśli biegnie mi przez głowę. Jak znajdę chwilę czasu to siądę i spokojnie wszystko napiszę... Ściskam wszystkich mocno |
|
|
|
#4836 |
|
Przyczajenie
|
Nela witaj, cieszę się że jesteś szczęśliwa, pozbieraj myśli, dojdź do siebie, bo po takim miesiącu trzeba wrócić do rzeczywistości, a napewno nie jest to łatwe.
Witajcie wszyscy. Zbiórka na party idzie bardzo dobrze, jak zawsze można na wszystkich liczyć nawet w ostatnim momencie. Pozdrawiam Was słonecznie i wiosennie! |
|
|
|
#4837 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Nela!!!
Bardzo się cieszymy że szczęśliwie dotarłaś do domu. Teraz odpocznij - a potem wpadnij do nas... Czekamy |
|
|
|
#4838 |
|
Raczkowanie
|
Witaj w domu Nela, nie chcę zawracać głowy od razu na dzień dobry, ale może coś wiadomo w mojej sprawie
MamaBernarda mam cichą nadzieję, że nie chodziło o mnie. Aż mi głupio Zrobiłaś świetne zdjęcia, ale czasem trafia się taki egzemplarz jak ja i ręce opadają. Ale pizza była rewelacyjna Norton postaram się zrobić zdjęcie maskotki, którą wzięłam, ale po powrocie ze spotkania w domu czekała już cała rodzina i misia dostała wnuczka. Bardzo się ucieszyła, ale zdjęcia nie zrobiłam
Edytowane przez EwikW Czas edycji: 2009-04-03 o 10:46 |
|
|
|
#4839 |
|
Raczkowanie
|
EwikW!
MamieBernarda chyba chodziło o tą "przyjaźń" Markosa z bocianem
|
|
|
|
#4840 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dokładnie chodziło mi o poczucie humoru mężów nie tylko oczekujących na maleństwa ![]() Nela witaj w domu! |
||
|
|
|
#4841 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
|
Nela! Spokoju i wypoczynku życzę - tylko nie każ za długo na siebie czekać. Napisz nam coś jeszcze, brakuje tej Afryki bez Ciebie
![]() dodus_90 doniosły jaskółki, że dziś świętujesz - 100 lat Ja świętowałam wczoraj. Nie ma to jak kwietniowe dziewczyny
Edytowane przez basiaczek11 Czas edycji: 2009-04-03 o 16:00 Powód: dopisek |
|
|
|
#4843 |
|
Rozeznanie
|
dodus i Basiaczek oczywiście też !!!
Happy Birthday!!!! ![]() spełnienia marzeń i w ogóle naj naj naj ![]() P.S. Kwietniowe dziewczyny są the best ![]() Edytowane przez Pyziulka Czas edycji: 2009-04-03 o 16:56 |
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY, wszystkiego najlepszego!!!
Jasne ![]()
|
#4845 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczynki dziekuję ale ja nie dla tych życzeń - zresztą po 30 to już się udaje, że urodzin nie ma
![]() ![]() ![]() Przyznajcie, które jeszcze są kwietniowe?
|
|
|
|
#4847 |
|
Przyczajenie
|
hej czy ktoś teraz robi i wysyła zbiorową paczkę?? bo chętnie bym się dołączyła, pozdrowienia
|
|
|
|
#4848 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
Nela witaj i wypoczywaj ![]() ![]() ![]() dodus 90 i Basiaczek-STO LAT STO LAT
|
#4849 |
|
Rozeznanie
|
Proszę o szybką decyzję w sprawie spotkania w Choszczówce :)
Tutaj na forum, bo czat dziś nie działa (tzn. serwer Polchatu nie działa). Które dni dokładnie? 22 to piątek, 23 sobota i 24 niedziela. 23 maja? Za półtorej godziny dzwonię do Choszczówki do p. Urszuli i rezerwuję domek ^^
|
#4850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale może niech sie Nela wypowie moze do nas dołączy z najnowszymi wieściami z Zambii ?
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
wszystkiego najlepszego, Dziewczyny!!
![]() i ja kwietniowa
|
#4852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(Dziś swoje 20 urodziny obchodzą też moje młodsze siostry-bliźniaczki )Jak dla mnie - termin i miejsce ok Nela, witaj z powrotem na naszym zimnym (przynajmniej w porównaniu z Afryką) kontynencie ![]() Choć w sumie nie ma co narzekać - dzisiejszy dzień w Warszawie był słoneczny i cieplutki.. WIOSNA!
|
|
#4853 |
|
Rozeznanie
|
Zarezerwowane - ale na 6 czerwca!
Innego terminu nie było, a i ten był wolny tylko dlatego, że inna grupa dziś zrezygnowała. Nocleg nadal 35 zł (z pościelą), domek ten sam co ostatnio. Zjeżdżamy się w sobotę jakoś od południa (powiedziałem że od 13), po południu spotkanie i wieczorem, nocujemy i koło południa w niedzielę zaczynamy się rozjeżdżać. Edit dla tych, co jeszcze nie byli: http://www.wyszynskiprymas.pl/choszczowka.htm Przywozimy jedzenie - w pobliżu nie ma żadnego sklepu! Gotujemy sami, na dole jest kuchnia i wszystkie sprzęty. Może sałatka jarzynowa tym razem? Oprócz tego przywozimy to, co kto umie zrobić w domu, tzn. ciasta itp. (ostatnio były jakieś śledzie w słoiku? nie pamiętam coś takiego), poza tym mogą być gotowe ciastka, przyda się też chleb i masło no i napoje. UWAGA: spotkanie jest bezalkoholowe! Nie bierzemy małych dzieci (nudzą się, przeszkadzają) ani zwierząt. Można wziąć małżonka, o ile nie będzie się nudził ![]() Jest gdzie wjechać samochodem (tzn. samochód śpi pod chmurką, ale na ogrodzonym terenie) - samochody wskazane ![]() Laptopy wskazane z jakimś netem bezprzewodowym najlepiej ![]() Pytajcie o wszystko, postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości
poCZATuj z nami! CENNIK POCZTY =>suwak na Afryka (paczka ekonomiczna 20 kg [max] = 187 zł) Edytowane przez New_Rock Czas edycji: 2009-04-03 o 22:38 |
|
|
|
#4854 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje Wam Kochani za wszystkie zyczenia
otrzywiscie jak najbardziej zgadzam sie z tym ze kwietniowe sa the best basiaczek Tobie tez wsztstkiego co najlepsze! Duzo milosci, szczescia, zdrowia beautyb przekaz blizniaczka zyczenia od Nas
Kliknij raz dziennie w ponizsze linki i pomoz ludziom potrzebujaceym : http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl http://www.zmilosciserc.pl/donate.php http://www.okruszek.org.pl/ http://habitat.pl/domek.aspx?noban=1 |
|
|
|
#4855 |
|
Rozeznanie
|
Hehe..jesteście niesamowici
![]() Jedno spotkanie tuż za nami...drugie już zaklepane! Bomba! No to teraz całe południe PL musi pokazać, że taka droga do Warszawy to nic strasznego, skoro Warszawa się wybrała do nich :p Nela - Ciebie nie może zabraknąć. I co z tego, że Ty nie w Polsce! Byłąś w Zambii, to i do Choszczówki dasz rade Zrzucimy się na bilet w razie czego Tak? Nie? No jasne, że tak!!! ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JUBILATEK KWIETNIOWYCH
WASZE ZDROWIE |
|
|
|
#4856 |
|
Rozeznanie
|
Czat już działa, tak że wchodźcie, rozmawiajcie, ja będę wieczorem to poczytam
|
#4857 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe
![]() Na to co stało sie z małą Basia - brak słów. Chyba bym musiała zacząć bluźnić a przecież nie tędy droga. Spotkanie mieliśmie rewelacyjne. Już przez samo patrzenie na fotki zakrecila mi sie łza w oku Rozwydrzona dajesz kochana czadu ze zbiórką kaski Wszystkim mamusiom z kropeczka pod serduszkiem goraco gratuluje ... tez bym tak chciała hihi ... Markos nie przejezdzasz kiedys koło Bytomia Siostro Jozefo goraco siostre pozdrawiam Nela cieszymy sie ze wrocilas cala i zdrowia a do tego przywiozlas taka piekna pogode No to chyba tyle ... pozdrawiam Was serdecznie. Ja niestety siedze w pracy i to do 19 buuu |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochani. Dawno mnie nie było. Trochę problemów osobistych, zdrowotnych spowodowało, że odwiedzałam forum, ale znacznie mniej się udzielałam, ale mam nadzieję, że to już za mną i teraz będę miała trochę więcej czasu dla naszych dzieciaczków.
A co do tych bocianów, to ja również podzielę się nowiną, że noszę małego brzdąca, dziś ma dokładnie 12tyg + 1 dzień. Niestety muszę leżeć, a dolegliwości ciążowe są u mnie ponad przeciętną, ale mały rozwija się dobrze i fika fikołki w brzuchu, więc dla niego zniosę wszystko. Miłego dnia Pogoda w Poznaniu cudna!
|
|
|
|
#4859 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jasne! Mam nadzieję, że reprezentacja z Południa będzie liczna Dla mnie termin kompletnie odpada to dwa dni przez wyjazdem na wakacje, więc będę umierała ze strachu przed pierwszym w życiu lotem
|
|||
|
|
|
#4860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze co to za czasy, że prawie każda przyszła mama musi przeleżeć ciąże! Cywilizacja! Trzymaj się leż cierpliwie Seona coś o tym wie Pomęczycie się ale za to jaki będzie super efekt A to nam się rodzinka powieksza
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

. Czuj się tu jak w domu

Zrobiłaś świetne zdjęcia, ale czasem trafia się taki egzemplarz jak ja
i ręce opadają. Ale pizza była rewelacyjna

to dwa dni przez wyjazdem na wakacje, więc będę umierała ze strachu przed pierwszym w życiu lotem