|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Teraz tylko 2 słowa, bo do pracy biegnę. Wczoraj też byłam - ech, życie ...
6 czerwca. No, no, Wy to macie nosa Wiecie kiedy akurat w Polsce jestem Tylko, mhm... cóż raczej nie bardzo będę miała jak wpaść. Ale mam nawet niezłe usprawiedliwienie, więc nie bijcie ![]() Ale za to Wy będziecie mieli małą okazję do świętowania. Mam nadzieję, że wypijecie za nasze zdrowie. Bo tego właśnie dnia wychodzę za mąż |
|
|
|
#4862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Suuuuper
![]() Nela witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A od nas z Rzeszowa, to wiem, że Janka75 organizowała, nie wiem czy już wysłała czy jeszcze zbiera? Cytat:
Suuuuper gratulacje!!! Leżenie takie to nic przyjemnego, ale jak mus to mus To KateMwale i Blla, wynocha na wątek dla mam oczekujących: http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=79 a nie tylko adopcyjnych Łapiecie się na wrześniowo-październikowe czy już na listopadowo-grudniowe? Cytat:
No takie wytłumaczenie to Ci na pewno przyjmą![]() Neluś ile jest tych zdjęć z Party Bożonarodzeniowego? Jak jakaś sensowna ilość to możesz mi przesłać na meila, a jak więcej to może płytkę przyślesz? Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-04-04 o 16:28 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
#4863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4864 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Proszę dopisać moją córkę Cecilię Miti
|
|
|
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
Nela to gdzie to wesele będziesz miała
)?? My tylko "rodziną" wpadniemy ) datę juz znamy tylko adres nam podaj ))
|
|
|
|
#4866 |
|
Raczkowanie
|
Albo w Pobierowie, albo w Szczecinie, albo w Poznaniu albo niewiadomo gdzie? Bo w Oslo raczej nie.
|
|
|
|
#4867 |
|
Raczkowanie
|
Ahmar widzę, że też miejsca nie znasz. Czekamy na informację od Neli. Możesz dołączyć jako rodzina
). Postaramy się nie przynieść jej wstydu )
|
|
|
|
#4868 |
|
Raczkowanie
|
Nela!! Oczywiście żartowałam
). Co by to było gdyby taka rodzina 600 osób zjawiła się na Twoim ślubie![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie dzwonił przed chwilą do mnie Mąż Avy - Marek. Straszny wypadek miały Ava i ich córeczkę Natalka
http://www.112.pl/wielkopolskie/jaro...inem-2527.html Cała się trzęsę jeszcze i nie mogę dojść do siebie ![]() Ava ma połamane nogi i złamaną żuchwę Sama operacja nóg trwała 5 godzin a jeszcze będzie mieć operacje ud Miała przetaczaną krew i jest bardzo słaba. Trochę może mówić i rozmawiałyśmy chwilę. Proszę wszystkich rodziców o wstrzymanie się z pisaniem meili do Avy! Opóźnią się wszystkie rozliczenia, wyjaśniania, problemy dotyczące zakupów itp. Ava nie będzie odpowiadać na meile do odwołania, chociaż Ava twierdzi, że za 3 tyg. będzie już mogła netować. Qrde, idę się czegoś napić, bo normalnie, aż mi w ustach zaschło ![]() Pyziulko pilnie proszę Cię o kontakt!!! Zostawiłam Ci mój nr kom. na gg. Puść sygn. lub sms to oddzwonię!! Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-04-05 o 14:00 Powód: dopisek |
|
|
|
#4871 |
|
Rozeznanie
|
........
nic mi nie przychodzi na myśl, co można napisać po takiej informacji... 5 tysięcy myśli na sekundę... dlaczego Ona...?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4872 |
|
Raczkowanie
|
Seona, zmroziło nas. Życz od nas Avie szybkiego powrotu do zdrowia, a Markowi, żeby się dzielnie trzymał. Myślami jesteśmy z Nimi. A co z Natalką? Wszystko dobrze?
.Dlaczego po dobrych i wesołych nowinach musi coś "rypnąć"????? Edytowane przez MartaiMaciej Czas edycji: 2009-04-05 o 14:17 |
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka też w szpitalu, ma załamany nosek, nogę i inne obrażenia
Są stabilne, ale mają za sobą ciężkie operacje.Kto ma numer kom. do Pyziulki niech się do mnie odezwie? Chwała Bogu za wymiany numerami kom. Mikrejsza ma numer do Pyziulki Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-04-05 o 14:30 |
|
|
|
#4874 |
|
Rozeznanie
|
A Marek jechał z Nimi?
Do szpitala ponoć trafiły 3 osoby, czyli pewnie jeszcze kierowca drugiego samochodu... Marek - jeśli czytasz forum, to wiedz, że jeśli będziesz czegoś potrzebował, to tu znajdziesz osoby które chętnie pomogą!!! |
|
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
![]() Może podle myślę, ale dlaczego akurat Avie coś się musiało stać i jej Małej, a ci, co jeżdżą jak idioci, zawsze wychodzą cało ze wszystkego! Czy naprawdę ludzie nie mają wyobraźni, gdy wyprzedzają 'na trzeciego'? zawsze takich się boję, jak jadę ![]() Seona, pozdrów ją serdecznie... A my poczekamy, niech odpoczywa dużo...
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Marek z nimi nie jechał.
Słuchajcie od dzisiaj na wszystkie pytania kierowane do Avy odpowiadać będzie Pyziulka. Będzie mieć meila martyna@adopcjaserca.pl , Daniel już założył, Pyziulka musi chyba tylko coś kliknąć. Więc wszelkie zapytania kierowane na meila Avy będą przekierowywane prosto do Pyziulki- Martyny Edit: Normalnie cud, że one przeżyły. http://www.straz.gov.pl/page/index.php?str=19&id=32642 Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-04-05 o 14:57 Powód: dopisek |
|
|
|
#4877 |
|
Raczkowanie
|
Strasznie smutno się czyta takie informacje.......
Ava, Marek - trzymajcie się, jesteśmy z Wami..... |
|
|
|
#4878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Biedne dziewczynyAż brak mi słów |
|
|
|
|
#4879 |
|
Raczkowanie
|
Seonka w którym Szpitalu leżą, niedaleko mam rodzinę, może uda się coś pomóc, może moja kuzynka kogoś tam zna, jest pielęgniarką.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4880 |
|
Rozeznanie
|
Ja nadal jestem w szoku po telefonie... Mam nadzieję, że Ava i jej mała szybko wrócą do zdrowia i bedzie to tylko koszmarne wspomnienie.
Ava - jesteśmy z Tobą i Twoja rodziną. Trzymaj się kochana!!! |
|
|
|
#4881 |
|
Raczkowanie
|
Straszne nowiny
, ale Bogu dziękujmy, że obie żyją!!!Marku jesteśmy z Tobą. Trzymamy kciuki za Twoje dziewczyny, aby szybko się wszystko pozrastało i obyście byli w stanie zapomnieć o traumie. Jeśli tylko moglibyśmy w czymś pomóc, to czekamy na sygnał |
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Co za wiadomośc, nie mogę sie pozbierać.
Dajcie znac, jak będzie potrzebna jakas pomoc.
|
#4883 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem co powiedzieć.... dobrze, że są stabilne. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 |
|
Raczkowanie
|
Brak słów..
Marku, jeśli możemy zrobić cokolwiek - daj znać. Jesteśmy z Wami myślami.
|
#4885 |
|
Raczkowanie
|
Agnieszka jest zbyt cenna tu na ziemi, żeby Bóg chciał ją zabrać, a Natalkę wychowują wg swoich zasad i wrażliwości - to tym bardziej!
Na pewno wszystko będzie dobrze! MUSI!!! Trzymajcie się dzielnie! Avo, Natalko i Marku! Trzymam kciuki za kolejną udaną operację i Wasz szybki powrót do zdrowia! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4886 |
|
Raczkowanie
|
Tak mi przykro. Biedne Ava i Jej córeczka. Naprawdę jestem w szoku. Napisałam relację z ostatnich dni, ale na razie jej nie wkleję. Jakoś nie mogę się też po tej wiadomości pozbierać. Mam nadzieję, że czas zagoi rany... Ale Ava to niezwykle silna kobieta - powinna sobie poradzić ... Trzymajcie się Agnieszko i Natalko ... |
|
|
|
#4887 |
|
Raczkowanie
|
braklo mi slow jak przeczytalam wiadomosc o Avie
naprawde nie wiem co powiedziec... Bogu dzieki ze sa one stabilne. Ava odpoczywaj teraz pozadnie i pamietaj, ze wszyscy jestesmy z Wami !
Kliknij raz dziennie w ponizsze linki i pomoz ludziom potrzebujaceym : http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl http://www.zmilosciserc.pl/donate.php http://www.okruszek.org.pl/ http://habitat.pl/domek.aspx?noban=1 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4888 |
|
Raczkowanie
|
Pozostaje mi tylko podpisać się pod treścią poniższych postów.
AVA już nie raz udowodniłaś, że jesteś twarda baba trzymaj się Marku nie znam Cię osobiście ale razem z Tobą trzymam kciuki za Twoje dziewczyny. |
|
|
|
#4889 |
|
Raczkowanie
|
Ta wiadomosc wstrzasnela nami.AVA jestesmy z Toba i z Twoja Rodzina!Wracaj szybko do zdrowia -pamietamy w modlitwie.
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
straszne...słów mi brak... oby szybko wróciły do zdrowia
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

Wiecie kiedy akurat w Polsce jestem 

Suuuuper gratulacje!!! Leżenie takie to nic przyjemnego, ale jak mus to mus

.