|
|
#1171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Gosiakk7 jeszcze 4 dni
Ktoś napisała, że po trochu całe forum z Tobą leci A także Adopcyjni Rodzice spoza forum, wszyscy co nas czytaja oraz krewni i znajomi królika![]() Cytat:
Cytat:
Piękny cel![]() A mi się marzy, żeby nasze Dzieci tam wykształciły się, zdobyły zawody, spełniły swoje marzenia z formularzy o zostaniu pielęgniarką, lekarzem, nauczycielem itp. mogły same się utrzymać i godnie żyć A w przyszłości żeby dzieci kształciły i wyrośnie nam piękna zambijska inteligencja![]() AgulaP równocześnie pisałyśmy! Cud miód Twoja córeczka ![]() Podziwiam też strasznie Gosię, podjęłaś decyzję o wylocie do Zambii, to kupiłaś bilet i jazda Naprawdę, taka męska decyzja Nie każdy by się odważył.A jak tam z Ava80? Też miała lecieć? ![]() Aha i do Osób, które mają Dzieci z wioski Dauzeni. Wiem, że sąsiad mojej Mercy, synek Morii44 Mabvuto też pochodzi z Dauzeni To w liście od Mamusi Mercy pisanym przez Panią Gertrudę, wiem, że przez ich wioskę płynie strumień, więc mają blisko po wodę nie Siostra Józefa )
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-08-18 o 16:36 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1172 |
|
Rozeznanie
|
MAMA i Dla Ciebie J. - dostałam od Seony na maila kilka spraw do wyjaśnienia na miejscu. Jeśli Wy coś macie, to chętnie przygarnę takie rzeczy
Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#1173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
KateMwale - przepisy po angielsku SUPER! Właśnie je sobie drukuję na samoprzylepnych etykietach i będę naklejać na opakowaniach
|
|
#1174 |
|
Raczkowanie
|
AgulaP gratulacje
śliczna blondyneczka gosiakk7 jak myśle o Twoim wyjeździe to serce zaczyna mi szybciej bić, trzymam kciuki
|
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
jeśli dobrze pamiętam - 8mego sierpnia dowiedziałam się, że list od Michaela (256) do mnie jest już w Polsce. niestety, nadal nic nie mam w skrzynce
![]() będę wdzięczna za informacje czy i kiedy został wysłany
|
#1176 |
|
Rozeznanie
|
Agula-prześliczna mała
![]() Gosia, to jeszcze tylko...3 dni o której w piątek lecisz i kiedy lądujesz w Lusace??
|
|
|
|
#1177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
suuuuper materiały
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Rozeznanie
|
AgulaP - Zosia jest słodka!!!!!! gratuluje pięknej córy!!!!!
![]() A ja lecę już faktycznie za 3 dni...o 17:45 mam wylot z Warszawy a w Lusace jestem o 11:40 w sobotę...stres, euforia, niecierpliwość...wszystki e odczucia na raz
|
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
AgulaP-gratulacje, córeczka pięknaa. gosiakk7-powodzenia, trzymam kciuki. |
|
|
|
#1180 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Chciałam pochwalić się moją śliczną córeczką Alice: http://img142.imageshack.us/my.php?i...52006ukvk9.jpg Jest najśliczniejsza na świecie ![]() ![]() ![]() ![]() Mam jeszcze pytanko. W czwartek wysłałam dwie koperty bombelkowe priorytetem, czy dowiem się, że doszły do mojej Alice? Bo wysyłałam pierwszy raz i nie bardzo wiem... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 |
|
Rozeznanie
|
Karotka87- gratuluję córeczki, rzeczywiście śliczna
![]() gosiakk7 - powodzenia i trzymam kciuki razem z innymi |
|
|
|
#1183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koperty priorytetowe powinny dojść w ciągu średnio w ciągu 2-3-4 tygodni Siostra podaje zawsze listę od kogo lub do których dzieci doszły koperty- dziewczyny wklejają zawsze listę na forum także będziesz wiedzieć
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
Hejka Kochani,
Dawno mnie tu już tu nie było / bardzo dawno / Ale byłem zalatany. Musze uzupełnić zaległości a troche ich będzie oj będzie. Swoją drogą proponuje pomoc a raczej taką propozycje. Mam nową firme która zajmuje się : * drukiem i kolportażem ulotek, plakatów * produkcją reklamowych zapachów, odświeżaczy powietrza * ogólnie pojętą poligrafią w tym m.in. kalendarze, kalendarzyki, bloczki notesowe ...itp, itd., aż po wizytówki... * produkcją podkładek pod myszkę i nie tylko * wykonywaniem projektów graficznych * serwisami i stronami www, pakietami internetowymi * wykonywaniem graffiti Służą pomocą, w celach charytatywnych i będe mógł do nich napisać jak będzie potrzebna pomoc w tym zakresie/ale z wyprzedzeniem około 3 tygodni/. To na tyle jeśli chodzi o tą firme.A u mnie wspaniale. Cudownie. Skończyłem Liceum , zdałem maturke. Teraz planuje studia (na jedne mnie nie przyjeli buu) planuje psychologie/ bądź pedagogike resocjalizacyjna. Zdrówko super. Ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku - tak jak ma być.! Zapraszam wszystkich którzy lubią poczytać sobie poezje , na strone wydawnictwa internetowego gdzie są moje wiersze .http://zaszafie.pl/?lukasz-sitko,80 Zapraszam wszystkich do czytania i wyrażania opnii (jest tam system komentarzy) Uciekam, dobranoc Łukasz
|
#1185 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Łukasz!! Kalendarze i to charytatywnie??? WOOOOOOW!!!!
![]() Kochani trzeba już teraz zacząć o tym myśleć, żeby pod koniec roku już je mieć w sprzedaży...zanim ludzie pokupują takie zwykłe w sklepach ![]() Miłego dnia wszystkim! |
|
|
|
#1186 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam! Tusia11 Czy wiesz skąd pochodzi Twoja córeczka - pytam bo moja Reginka nosi to samo nazwisko (a pochodzi z wioski Chimusanya). Może nasze córki są siostrami. gosiakk7 pozdrawiam i trzymam kciuki, spokojnego lotu! A jeszcze przy okazji: chciałam nieśmiało przypomnieć, że niecierpliwie czekam na formularz, wiem że to musi trwać, ale chciałabym dowiedzieć się czegoś o Regince - mam tylko jej zdjęcie. |
|
|
|
|
#1187 |
|
Raczkowanie
|
Gosiu - myślę ciepło o Tobie i Twojej wyprawie
|
#1188 |
|
Przyczajenie
|
[quote=janka75;8662151]Witam!
Tusia11 Czy wiesz skąd pochodzi Twoja córeczka - pytam bo moja Reginka nosi to samo nazwisko (a pochodzi z wioski Chimusanya). Może nasze córki są siostrami. Janka75 - to jest bardzo bardzo prawdopodobne bo Christinka pochodzi właśnie z Chimusanya, upewnimy się jak tylko otrzymamy formularze, byłoby super, trzeba by jeszcze namierzyć mamę trzeciego maluszka i będziemy jedną wielką rodziną
|
|
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
)Gratulacje dla wszystkich nowych rodziców, Wasze dzieciaczki są prześliczne ![]() AgulaP - gratuluję pięknej córeczki i bardzo, ale to bardzo się cieszę. Nie ujmując nic naszej adopcji zambijskich dzieciątek, to ta prawdziwa, pełna adopcja porzuconego dziecka jest czymś chyba najpiękniejszym na świecie. Sama mam dwóch braci z domu dziecka, są u nas już 6 lat i to naprawdę najpiekniejsza sprawa, która się mogła mojej rodzinie przydarzyć. Choć nie zawsze jest łatwo .... Gosiakk - muszę to napisać : strasznie Ci zazdroszczę Ale w takim bardzo pozytywnym sensie. Mam nadzieję, że wszystko Ci się powiedzie, wrócisz cała, zdrowa z pięknymi wspomnieniami. Trzymam kciuki za lot i oczywiście pobyt.Buziaki dla wszystkich, ściskam |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
gosiakk7 - Ahh tam ma się te znajomości heh
nie no żartuje, mam okazje więc mogę ją wykorzystać ! Co do kalendarzy niewiem spytam. Można przedyskutować to na forum. Mogę wykonać projekty tak samo jak na pocztówki Pozdrowionka
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Gratuluję wszystkim nowym rodzicom.Jestem trochę ostatnio zabiegany - ale cały czas na posterunku ![]() AgulaP - nareszcie się doczekałaś!!!! Super gosiakk7 - oczywiście ja też trzymam kciuki. Miłego lotu i owocnego pobytu!!!Seona - dzięki za nowe zdjęcie mojej Chiteu |
|
|
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lukasz1989 myślę, że gdyby na kalendarzach były np. takie mixy jak kiedyś zrobiłeś na pocztówkach to rozeszłyby się jak ciepłe bułeczki Trzymaj się, suuuuper że u Ciebie wszystko dobrze ![]() [quote=tusia11;8662907] Cytat:
Bo ja już nie pamiętam, a musiałabym przekopać to archiwum od Siostry a nie mam teraz czasu. Cała przyjemność po mojej stronie. Ludzie jak ja lubię wysyłać te zdjęcia z paczkami![]() Mam pytanie: (Mamopity czy KateMwale ) czy taka duża koperta bąbelkowa o wymiarach 30-50 cm zostanie mi przepuszczona na poczcie jako list? Czy jako paczka? MAMA tylko się nie śmiej, ale szewc bez butów chodzi Znam teoretyczne podstawy wysyłek kopert babelkowych i nie wiem co z taki dużymi
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-08-20 o 18:54 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1193 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Łukasz super że jesteś, gratulacje i oby tak dalej Cytat:
no, jakby co można się kłócić że w koperty paczek się nie wkłada, także jak takie duże sprzedają to muszą je jako listy przyjmować ![]() edit: a czy Schreck też jakoś niedługo leci do Zambii?? czy mi się coś pokręciło
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 |
|
Przyczajenie
|
[quote=tusia11;8662907] Tusia11 a w tej informacji od Siostry, nie było napisane imion rodzeństwa czy coś takiego?
Bo ja już nie pamiętam, a musiałabym przekopać to archiwum od Siostry a nie mam teraz czasu.Seona w informacji od Siostry jest tylko informacja że Christinka ma dwójkę rodzeństwa, nie ma imion ani płci ale z pewnością niedługo dowiemy się czegoś więcej.
|
|
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
AgulaP aż mnie ciarki przeszły kiedy przeczytałam, że nareszcie sie doczekaliscie. mogę sobie tylko wyobrazic jacy jesteście szcześliwi. Zosia jest słodka, poprostu cud miód i orzeszki.
Gratuluje i życzę wszystkie najlepszego. DlaCiebieJa dziekuje bardzo za list Pozdrawiam wszystkich ciepło M.
|
|
#1196 | ||
|
Przyczajenie
|
[quote=tusia11;8671738]
Cytat:
Cytat:
Tusia11 to masz nawet więcej informacji o swojej córeczce niż ja. Ja znam tylko imię i nazwisko oraz nazwę wioski, z której pochodzi Regina. Nie znam daty urodzenia, ani nie wiem nic o rodzinie Dlatego tak czekam na formularz. Ale fajnie byłoby gdyby nasze dziewczynki naprawdę okazały się siostrami. Mogłybyśmy dzielić się wiadomościami. Pozdrawiam wszystkich. |
||
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Gosia jak tam dojedzie to wszystko załatwi
Sprawdźcie naszą główną stronę www.adopcjaserca.pl KateMwale dzięki wielkie od 1-300 .I niewesoła wiadomość MAME dopadła grypa i czuje się fatalnie
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-08-20 o 20:37 Powód: dopisek |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich szczęsliwych rodziców
Łukasz1989 gratulacje,jesteś w wieku mojego syna ,on tez zdał maturę i dostał sie na historię na UŚ Gosiakk-szczęśliwej podróży i pamiętaj przywież od każdego malucha rysunek! |
|
|
|
#1199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a u mnie pod 124 jest tylko Cacious, nie ma Esterki pod 124a -możliwe że jest w innym miejscu wpisana? dla MAMY duuużo zdrówka, niech się szybko kuruje |
|
|
|
|
#1200 | |
|
Przyczajenie
|
[quote=janka75;8672609]
Cytat:
Janka75, wysłałam Ci na PW info jakie dostałam o Christince, jeśli nasze córy są siostrami to będziesz wiedziała odrobinkę więcej. pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

A także Adopcyjni Rodzice spoza forum, wszyscy co nas czytaja oraz krewni i znajomi królika
Właśnie wróciłam z wakacji i na skrzynce znalazłam zdjęcie mojej najpiękniejszej na świecie córeczki Christiny Lungu - dziękuję bardzo
Piękny cel

o której w piątek lecisz i kiedy lądujesz w Lusace??