|
|
#1351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
|
|
|
|
#1352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale niespodzianka, mało co z krzesła nie spadłam
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Witamy Siostrę bardzo serdecznie!!!
Pozdrawiamy gorąco Siostrę,Gosię i wszystkich pracowników to piękna niespodzianka. ![]() ![]() ![]() Zapraszamy zapraszamy bardzo gorąco na czatco. Edytowane przez mamapity Czas edycji: 2008-08-29 o 20:50 Powód: dopisek |
|
|
|
#1354 | |
|
Przyczajenie
|
oj coś czuję, że to się sprawdzi i zostaniemy paczkoholikami:P
Cytat:
miło mi Poznać
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
Mamy pare duzych bombelkowych przesylek-leza sobie ale jutro sie nimi zajmiemy i przeslemy Wam od kogo i dla kogo sa....Jutro Gosia jedzie rano do Kamweshyi w gorach z Ks.Leszkiem.Taka droga to chyba w zyciu nie jechala ale warto zobaczyc te wioske i spotkac tam przemilych ludzi.Tam tez rosnie wiele drzew baobabow ....nie wiem teraz czy jest to sezon na owoce
![]() Dzisiaj bylo b.goraco -zimowy sezon juz minal |
|
|
|
#1356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
Teraz kiedy mi juz tak dobrze idzie z wpisywaniem sie pragne podziekowac za wszystkie dary jakie Gosia przywiozla.DZIEEEEEKUJE BAAAARDZO.Swinka czeka na zabicie,a te inne dwie juz sie uprosily .Jedna z nich ma 8 malutkich a ta druga tylko 3.Budowa swiniarni zakonczona.To na dzisiaj tyle ,zycze Wam udanego weekendu.Dobranooc! Szczesc Boze!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
Szczęść Boże Siostro!
Bardzo serdecznie witamy! A czy nie ma wśród przesyłek jakiejś paczki? Prawie cztery tygodnie temu wysłaliśmy priorytetem paczkę dla naszego Jeremiaha... |
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
haha
![]() no to teraz moge się przyznać że dlatego konto sobie zablokowałam bo próbowałam odzyskać hasło, które zapomniałam a zakładałam siostrze konto rok temu ponad, No to sie teraz na forum narobiło :P nie tylko Gosia lae i siostra z Zambii do nas pisze ![]() to już będzie najpopularniejszy wątek na wizażu
|
#1360 |
|
Rozeznanie
|
Gosiakk a na tej mapce którą narysujesz będą okoliczne wioski?? moje malce są z Nkholoma-jestem bardzo ciekawa jak to leży w stosunku do Mpanshya, myślę że rodzice dzieci z innych dzieci z okolicznych wiosek też
Ale wrażeń mamy tu ostatnio no tego wszystkiego to się nie spodziewałam
|
|
|
|
#1361 | |
|
Raczkowanie
|
Witamy Siostrę bardzo serdecznie !!!!
Siostro oby tak dalej tzn. kilka wpisów dziennie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nareszcie!!!Cytat:
Już prawie 43 tysiące odwiedzin![]() Człowiek to sobie nawet nie może torta upiec ani sałatki zrobić Bo albo czekam na wiadomość od Gosi albo teraz od Siostry
|
||
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
KateMwale dziekuje za piekny wpis na stronce
a Mojej wspanialej przyjaciolce i nieodzownej misjonarce klaniam sie do samej ziemi, skladam bukiet zlozony z dzieciecych usmiechow i spelnionych marzen - dzieki Tobie kochana Ewo Niechaj kazdy dzien zaczynal sie i konczyl radosnie i slonecznie, a Twoja zyciowa droga byla uslana platkami roz przepraszam ze nie wstawie Ci tortu ani pieknego bukietu, ale pisze z laptopa i mam ograniczone mozliwosci ![]() Zyj nam kochana 1000 lat !!!!!!! dla niewtajemniczonych oglaszam ze seona ma jutro urodziny ale ja nie moglam wytrzymac :partytime:
|
#1364 |
|
Rozeznanie
|
a ja chciałam dziś jeszcze jedno, bo jutro mam długo zajęcia i przed uroczystością nie zdążę a może Ava80 mimo że się nie chwali podczytuje
![]() więc...jutro Ślub Wasz i Wesele, życzę więc Wam szczęścia wiele, stadka dzieci, mrowia wnuków i ... zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, marzeń, planów, snów spełnienia, dużo zdrowia, pełnej kasy i miłości po wsze czasy
|
|
|
|
#1365 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepszy prezent zrobiła mi Siostra wpisując się osobiście na forum Takiej niespodzianki to sobie nawet nie wyobrażałam![]() Kate Mwale piękny wpis!!! Cytat:
Również życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Jutro świętujemy razem![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1367 |
|
Raczkowanie
|
również przyłączam się do powitań Siostry Józefy - Szczęść Boże
ooo...Gosia wybiera się do Kamewshyi - Gosiu , tam mieszka mój Abraham Lungu , jak Go przypadkiem spotkach - nie zapomnij uściskać ![]() Seona - 100 lat , 100 lat !!!
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
|
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie s. Józefę
Teraz kontakt z Zambią będzie jeszcze łatwiejszy. Tylko niech Siostra uważa, bo wizaż strasznie uzależnia i można tu nie wiadomo kiedy spędzić pół dnia ![]() Seona i Ava80 - wszystkiego najlepszego!!!! To zmień sobie w profilu Bo masz tam "kobieta" i pewnie stąd ta pomyłka Witam jeszcze raz ![]() |
|
|
|
#1369 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam się do wsyzstkich zyczen i tez z radością witam Siostrę!
wiecej dziś nie napiszę, bo się fatalie czuje...
|
|
#1370 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Raczkowanie
|
Kochana Seonko z okazji urodzin.
Daję Ci dzisiaj swoje życzenia: niech się Twe życie na lepsze zmienia, wielu przyjaciół, mnóstwo miłości, ludzkiej przyjażni oraz radości. Ava80-wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.i pamiętaj: Jeżeli kochać- to kochać stale dopóki serce przestanie bić. I swej miłości nie wstydzić sie wcale, bo bez miłości nie można żyć! Z całego serca życzy Wam -Danka G. |
|
|
|
#1372 |
|
Przyczajenie
|
Seona, z okazji urodzin, życzę Ci odwagi wschodzącego słońca, które mimo ogromu zła na świecie codzień rano wschodzi i obdarza nas ciepłem i pięknem swych promieni
|
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Seonce sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę ich spełnienia
|
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
Ależ tu odświętnie.
![]() Wszystkiego najlepszego dla Tych ktorzy obchodzą coś szczegolnego i powitanie dla Siostry. |
|
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
Siostro kochana, jak miło tu Siostrę zobaczyć
![]() Seona, Ava80 - najlepszego z całego serca!
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
Dla Seony
:Kolorowa fura pełna towaru już do Ciebie jedzie... Ale spoko! Pełna kultura! Nie pękaj i nie kwękaj! Wyściskamy ![]() Dla Avy80 :Żyjcie w nadziei, wierze i miłości. Cnota niech zdobi mieszkania próg, bo pokój szczęścia tylko tam gości, gdzie w sercach Małżonków - Miłość |
|
|
|
#1377 |
|
Rozeznanie
|
ooo od wczoraj się próbuję zalogować i nic .
Nareszcie,to ja tak jak Aga jednak jeszcze do was popiszę.. ![]() Witam serdecznie naszą kochaną siostrę Józefę. Gosiakk pisz no trochę więcej bo sie nudzi![]() Seonka wszystkiego największego ![]() Ava a dla Ciebie najdłuższego ![]() No i mój mały pomysł i co za tym idzie robota dla KateMwale... Pomyślałam sobie że na stronce możnaby stworzyć zakładkę ,np.wyjazd Gosi,czy relacja Gosi czy nazwij jak chcesz ee nie o tym...I tam wklejać jej opisy,po pewnym czasie cos komuś może się przydać,a przewertować nasze forum to czasami niezła zabawa...hihihi Co Wy na to? Kasiu a Ty? ach opis na strone bomba
|
|
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
To musiałby tu wkroczyć Daniel. Ja mam możliwość wpisywać info do Aktualności. Nie tworzę nowych działów, nie wstawiam zdjęć itp.
|
|
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie po nocnym czuwaniu w Turzy Śl. u M.B.Fatimskiej,myślę że o nikim nie zapomniałam w modlitwach
Pozdrawiam serdecznie Siostrę ![]() Składam życzenia wszystkim którzy mają dzisiaj swoje święta i uroczystości. |
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
no to mamy teraz podwójny powiew Zambii ;-) I Siostra i Gosia... super
a ja w tym tygodniu będę tez miała zambijskie dni ;-) spotykam sie z księżmi, u których mieszkałam w Lufubu, a później przyjeżdża do mnie Andrzej - brat o którym wspominała kiedys Suzi. ale sie nagadam i nasłucham wieści
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

Nareszcie!!!