|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
o kurcze blade
![]() dobrze ze się wczoraj nie urodził bo byłyby trojaczki ![]() fantastyczna nowina !!! niech nam rośnie nowy misjonarz ![]() jednego małego już mamy - skończy 3 września 9 miesięcy ![]() a jeszcze 2 czy 3 w drodze jak dobrze liczę ![]() naleśnik - dzieci to tak szybko nie przychodzą trzeba sobie troche w ciaży pochodzić :P
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() klask i: ![]() ![]() Więcej chyba dodawać nie trzeba
|
|
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
Aniu - GRATULACJE !!!
Gosiakk - ten silnik diesel'a to trzeba kupić nowy? Czy też 700 $/miesiąc to koszt utrzymania silnika, który już jest? |
|
|
|
#1414 |
|
Przyczajenie
|
Aniu, ogromne gratulacje dla Mamy Taty i Maluszka. Niech każdy dzień waszego życia będzie najpiękniejszy, najradośniejszy pełen uśmiechu i słońca!!!!!
|
|
|
|
#1415 |
|
Rozeznanie
|
Aniu serdeczne gratulacje
to czekamy na pierwsze zdjęcia Antosia ![]() ![]() Gosiakk a co dzisiaj tak krótko ![]() ![]()
|
|
|
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
Aniu - najserdeczniejsze gratulacje!!!
Radości i pociechy z Maleństwa, niech Wam zdrowo rosnie. |
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Aniuuu gratulacje!!! Pociechy z Synusia
To już nasze drugie forumowe Dziecko- najpierw Rafałek Anastazji teraz Antoś Ani Czekamy na jakaś pannę, bo kawalerów dostatek![]() Mam też smutną wiadomością, dzisiaj też zmarła Ciocia MAMY [*]
|
|
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
Seona - mamy pannę
![]() ![]() ![]() Mzyngu ma córeczkę Julie. ![]() ![]() ![]() Mama - bardzo Ci współczuję. |
|
|
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
Aniu-gratulacje,zdrowia i dużo sił dla mamy i dzidziusia
MAMA -wyrazy współczucia,ale czasami kiedy widzimy że nasi bliscy bardzo się męczą,to wiemy że dla nich lepiej będzie Tam- u Pana Boga. |
|
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
Ania - serdeczne gratulacje!
![]() MAMA -
|
#1421 |
|
Rozeznanie
|
Mama- najszczersze wyrazy wspólczucia.
Co do forumowych dzieciaczków to mamy jeszcze Dominika od Naku. On co prawda urodzil się krótko przed tym jak jego mama do nas zawitala, ale za to jest przeslodki. No i jeszcze córeczka Aguli. Edytowane przez tereska Czas edycji: 2008-08-31 o 21:12 Powód: dopisek |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje Aniu, dużo dużo radości i szczęścia, a dla maleństwa całuski.
MAMA - Bardzo mi przykro z powodu Twojej cioci. Będę się modlić za nią. |
|
|
|
#1423 |
|
Rozeznanie
|
Siostro Józefo - dzięki za omadlanie sprawy animacji. Jak poszło dam znać.
Agnieszko wyrazy współczucia - jest mi smutno razem z Tobą. Jaroszania Niec Ci syn zdrowo rośnie.Ucałuj Go ode mnie. Którzy złożyli mi życzenia dziękuje za życzliwość. A propos diesla Rzeczywiście czy chodzi o kupno nowego czy o koszty paliwa na to by chodził?. Bo jeżeli chodzi o paliwo to wpadł mi taki pomysł by tym problemem zainteresować koncerny paliwowe. Postaram się zdobyć od nich adresy i podpowiedzieć im o sytuacji, a oni to sobie na pewno odpiszą od podatków. Na razie - pozdrawiam wszystkich.
|
#1424 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro z powodu cioci... znam ten ból . dotkliwie go doznałem A z powodu narodzin wszystkiego naj! niech nam rosną jak na drożdżach! Witamy na świecie
|
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
ło matko!! Tyle osób na forum
![]() ![]() ![]() ![]() A na czacie tak mało ![]() ![]() Wchodźcie na czata ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 |
|
Raczkowanie
|
Mamo, jesteśmy z Tobą
a ja się pochwalę, że już nawet widziałam zdjęcie Antosia ![]() śliczny chłopak!
|
#1427 |
|
Przyczajenie
|
Trochę spóźnione ale serdeczne pozdrowienia dla Siostry i wszystkich świętujących urodziny, zaślubiny i narodziny (
![]() Mama wyrazy współczucia. |
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
Jutro rozpoczynamy nowy rok szkolny. Nie zapominajmy, że nasze zambijskie dzieci rozpocznął w styczniu. Pamiętajmy o tych, o których inni nie pamiętają. Pomyślmy o wyprawce dla nich do szkoły. Edukacja jest naj, najważniejsza, to przyszłość.
|
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
Mamo , bardzo mi przykro z powodu cioci
[*]beautyb , też widziałam Antosia , potwierdzam , że śliiiiczny ![]()
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Szczesc Boze!Gratuluje Ani Antosia!Niech zdrowo rosnie na Boza chwale!
Dla MAMY wyrazy wspolczucia z powodu smierci cioci i pomodlimy sie za Nia. Dla Animatora-modle sie modle ale Dzisiaj Gosia odwiedzila "Bushman cave" a jutro rano zdobywa najwyzsza gore w Mpanshyi na ktorej jest postawiony Krzyz.Potem musi odpoczac bo wtorek bedzie baaaaaaaaaaaaaaardzo pracowity Jeszcze odpowiedz dla Markosa i Animatora-chodzi o diesel-jest to koszt miesieczny dieslu do generatora do szpitala. Pozdrawiam goraco. |
|
|
|
#1431 |
|
Raczkowanie
|
Odnalazłem w otchłani wizażu zdjęcie Antosia
i żeby nie być samolubny w oglądaniu postanowiłem Wam wszystkim Go pokazać
|
|
|
|
#1432 |
|
Rozeznanie
|
słodki...
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
Aniu gratulacje śliczny chłopczyk, niech będzie wielką radością.
Mama wyrazy współczucia. |
|
|
|
#1434 |
|
Rozeznanie
|
Aniu gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Antoś witaj na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Siostro Jozefo mam pytanie. Od jakiegos czasu posylalam tabliczki mnozenia dla dzieci na rozpoczecie roku. Czy doszly ?? Ile jeszcze brakuje ?? Tak jak pisalam w listach, zrobie tyle tabliczek mnozenia ile dzieci aby kazde moglo mieć pod reka. pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
#1435 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie w tym pięknym dniu!
Jestem siostrą Gosi Zabieram dziś głos na forum w kilku sprawach. Pierwsza, to URODZINY GOSI. Urodziła sie naprawdę w niesamowitym dniu i mam nadzieje, że i ten dzisiejszy przyniesie jej szereg niezapomnianych wrażeń i przeżyc. GOSIU! Oby tak dalej! Trzymaj sie tam, pomagaj, znajdz siebie Naprawdę mocno trzymam kciuki! A innymi sprawami sie nie przejmuj!Druga sprawa to moje podwójne oczekiwanie na dziudziusia. Jeden z Zambii (Gosia mnie zaraziła , a jeden z mojego brzuszka (mąż mnie zaraził . W jednym i drugim przypadku trochę czasu przede mną. To naprawdę niesamowite uczucie Pozdrawiam wszystkich cieplutko![]() Dziękuję Wam za To, że jesteście. Dziękuję Siostro za opiekę nad Gosią! |
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
Witaj siostro Gosi
Gratuluje ciąży tej "brzuszkowej" i tej adopcyjnej ![]() ![]() ![]() Gosiu z okazji urodzin |
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo cieszę sie, że mamy na Czarnym Lądzie Gosię. Naprawdę podziwiam, śledzę przesłane informacje, które nas wszystkich cieszą i dają nadzieję na lepsze poznanie tamtejszych problemów i potrzeb. Ja za to wszystko z całego serca bardzo, bardzo dziękuję Gosi. Wszyscy jesteście niesamowici i zawsze gotowi do pomocy. Bardzo cieszę się, że mogłam dołączyć do Waszego grona. pozdrawiam Prośba do Gosi, czy mogłabym poprosić o zdjęcie Catheerin nr 483 (gdyby była taka możliwość i byłabyś była przy rozdawaniu przesyłek- Alicja P z Opola) Edytowane przez alicjazopola Czas edycji: 2008-09-01 o 15:12 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
Oj - w dniu tak pięknego święta życzenia wszystkiego naj, naj - zdrowia, szczęścia, pomyślności, dobrego humoru, miłości, spełnienia marzeń - życzy naszej dzielnej i niesamowitej Gosialicjazopola |
|
|
|
#1439 |
|
Wtajemniczenie
|
Haaa! Śniło mi się z soboty na niedzielę, że Jaroszani wody odeszły i proszę
![]() Gratuluję ślicznego synka - podobny do mamusi Seona, Ava, Animator - wszystkiego dobrego Witam też kochaną Siostrę i dziękuję Gosi za piękne relacje z Zambii
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrowienia dla wszystkich mam adopcyjnych i biologicznych
Gosiu serdeczne życzenia urodzinowe,to będą chyba twoje najbardziej niesamowite urodziny,dużo radości i wrażeń. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

klask i: 

Oj - w dniu tak pięknego święta życzenia wszystkiego naj, naj - zdrowia, szczęścia, pomyślności, dobrego humoru, miłości, spełnienia marzeń - życzy naszej dzielnej i niesamowitej Gosi