|
|
#1981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Dzięki, basiaczku
|
#1982 |
|
Rozeznanie
|
to się nazywa przywiązanie do forum! ;)
czy coś się ustaliło w temacie spotkania? :>
|
#1983 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
ava80 - zdjęcia piękne i wspaniały cel,wielkie gratulacje. rmiecia - gratuluje córeczki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1985 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W październik pójdzie kolejna 20 kg. paczucha ![]() Cytat:
Śmiało zawracaj nam głowę pytaniami
|
||
|
|
|
#1986 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() były prośby o przełożenie na tydzień później-czyli 11-12 października. Myślę że najprościej będzie żeby zadeklarowały się osoby które w drugi weekend października przybyły by na to spotkanie w Warszawie- kilka osób chętnych było. Nie da się zrobić miejsca które wszystkim by pasowało więc jakby duża grupa była za innym miejsce-to można robić drugie spotkanie tam, jako że jest nas jakiś 600 osób to wszędzie powinna być dobra frekwencja Ja się piszę na Warszawę i Poznań tylko proszę żeby w Poznaniu dało się to zrobić w sobotę lub niedzielę żebym mogła dojechać
|
||
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam pytanie , dostałam emali , odnoście wysyłania paczek i pisze o wisaniu numeru kartoteki przy wysyłaniu , gdzie mam znaleść taki numer?
Z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
|
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
No to Fajna sprawa, córeczka i urodzinki wszystkiego najlepszego witamy rmiecia!!!
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
Otrzymując w opiece dziecko, na pewno dostałaś jego numer ewidencyjny, dzięki któremu jest ono "rozpoznawalne", sprawdź maila z potwierdzeniem adopcji i zapamiętaj go, ponieważ ten numer podajemy praktycznie wszędzie razem z danymi dziecka, przy wpłacie za utrzymanie, podczas wysyłania paczek i listów.
|
|
|
|
#1990 |
|
Przyczajenie
|
no dobra, to będziemy w kontakcie ludzie z Poznania:P mój nuumer gg jest podany a jakby co znajdźcie mnie na naszej klasie - Michał Polasik Lębork/Poznań
![]() i jak będę znał wagę naszej przesyłki dam znać i dogadamy resztę
|
#1991 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Otrzymałaś naprawdę wspaniały prezent w tym dniu.Cytat:
![]() Zapraszam do zapoznania się z nowym pomysłem naszej Szkolnej Adopcji Serca http://www.sp3.czeladz.pl/content/view/133/
|
||
|
|
|
#1992 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To już wiem skąd taka silna armia z Poznania![]() Cytat:
Ja o Twoim wyjeździe nie zapomniałam A wręcz się dopytywałam czy ktoś coś wie i czy to nadal aktualne?![]() Cytat:
Nie wiedziałam że masz urodzinyCytat:
A jak nie to będę molestować Męża żeby mnie podwiózł![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1993 |
|
Rozeznanie
|
Witaj rmiecia i inni nowi rodzice wsystkiego najlepszego na urodzinki.
Ava Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Zalecam często czytać 1 list św. Pawła do koryntian rozdział 13, wiersze od 1-13. Jak taka będzie Wasza miłość, to jej nigdy nie zabraknie. Tego Wam życzę. Spotkane z Gosiakiem Jestem chętny na 11.X, ale nie doczytałem się opini Małgosi, czy Jej pasuje.
|
#1994 |
|
Rozeznanie
|
ja może dam radę w drugi weekend października - chociaż wolałabym 4-5 października...
|
#1995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurcze, że tu się nie da ankiety zrobić ;P słuchajcie - niech się jutro za dnia ktoś zbierze na odwagę i wstępnie zadzwoni do Choszczówki do tych pań, i zapyta, na który termin domek jest wolny - może od tej strony się to rozstrzygnie ;) telefon jest w moim poście ze 3-4 strony wcześniej ;P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1996 |
|
Raczkowanie
|
Kochani, Chciałabym Was prosić, aby podczas wieczornej modlitwy, pomyśleli o spokój duszy dla mojego kolegi, który został zamordowany. Dowiedziałam się przed chwilą, wracała od przyjaciół, został śmiertelnie pobity.
http://wiadomosci.onet.pl/1825801,12,item.html |
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
AVA - na Nowej Drodze Zycia zycze Ci Bozego Blogoslawienstwa!A o Twoim przyjezdzie w listopadzie pamietam i oczekujemy na Ciebie z radoscia.
100 lat dla wszystkich ,ktorzy maja Urodziny! KateMwale bede pamietac w modlitwie o Twoim zmarlym koledze. Goraco witam i pozdrawiam nowe Mamusie i juz 4 nastepne powinny zglaszac bole porodowe.....zaraz zawiadomie Polozna Seone ![]() Jeszcze jedna wiadomosc -Gosia jest juz w Lusace.wodospad Victoria Jej sie podobal.Dobrej Nocy Wszystkim zycze! |
|
|
|
#1998 |
|
Rozeznanie
|
Dobrej nocy Siostro!
![]() I w takim razie do zobaczenia
|
|
#1999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kasiu to strasznie przykre był taki młody. Będę pamiętać w modlitwie... |
|
|
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję Wszystkim za urodzinowe życzenia
.
|
#2001 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli te terminy nie są pewne, wieczorem trzeba rozmawiać ale trzeba by znać orientacyjną liczbę osób- ja Pani wstępnie do noclegu powiedziałam 8-10 to mówiła że chyba 8-9 to jest na styk do domku drewnianego no i ta osoba od grup musi się wypowiedzieć czy te grupy już zaklepane nie zajmą tej sali w piwnicy.NewRock (albo ktoś inny zorientowany ) nie zadzwonił byś wieczorem?? ja nie wiem jak to tam dokładnie wygląda więc trochę ciężko mi się było połapać jak Pani mi wyjaśniała o tych domkach. Powiedziałam Pani, że było od nas spotkanie rok temu właśnie u nich, a i Pani i pytała się czy dziewczyny same czy grupa mieszana-mówiłam o mieszanej. Także wieczorem osoba od grup wstępnie o problemie będzie wiedzieć i z nią trzeba to ustalić. ja się strasznie denerwuję przy takich rozmowach i z tego wszystkiego nie zapytałam o koszta ![]() KateMwale będę pamiętać w modlitwie o Twoim koledze ech, straszne...rmiecia śliczna dziewczynka dobrze że teraz trafiła na Ciebie Pyziulka zgłaszam propozycję, żeby na forum dodać dział "spotkania", to będzie łatwiej tam wszystkie info zebrać
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Rozeznanie
|
Mikrejsza dzięki że zadzwoniłaś :))
o cenę się nie denerwuj, pewnie wiele nie wzrosła :) /me myśli jak tu się wykręcić od dzwonienia wieczorem ;P sala w piwnicy zajmuje całą piwnicę, więc jak ktokolwiek ma tam spotkanie to ją zajmie, nie ma mowy żeby inaczej :) wychodzi na to, że dostaniemy termin zeszłoroczny :P to jak, czy ewentualnie następne weekendy października Wam pasują? czyli 18-19 i 25-26 października a i co do noclegów, jak jest ten drugi domek jeszcze, to może część osób mogłaby nocować w tym drugim? nie byłem tam i nie wiem, jak tam jest urządzone, ale poprzednio była tam jakaś chyba z 10-osobowa grupa, więc musieli gdzieś spać ;)
|
#2003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobione ![]() http://www.misjawzambii.fora.pl/spotkania,36/ Dział widoczny dla wszystkich, ale żeby pisać i czytać co inni napisali, trzeba być zarejestrowanym. Zapraszam serdecznie do umieszczenia wszystkich informacji
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Rozeznanie
|
chciałem tylko powiedzieć, że wstępnie zrobiłem 2 userbary,
ale można zrobić lepsze, jak się komuś będzie chciało :) http://userbarmaker.com/index_pl.php Cytat:
|
|
#2005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajna ta Twoja Maureen Ja jeszcze nie mam zdjęcia swojej podopiecznej ale mam nadzieję, że kiedyś też Ją zobaczęZazdroszczę Wam tego spotkania. Jak już tam gdzieś będziecie to wspomnijcie wszystkich, którzy chcieli ale nie mogli )
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Przyczajenie
|
Witaj rmiecia. Jak bedziesz myslala juz powaznie o zmajstrowaniu jakiejs paczki to ja chętnie sie dołącze. Mieszkam blisko bo w Tarnowskich Górach, wiec nie bedzie problemu z dostarczeniem rzeczy.
|
|
|
|
#2007 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
Jestem przyszłą adopcyjną mamą i mam wieele pytań. Przede wszystkim, czy jest jakieś zewnętrzne forum, po którym łatwiej byłoby się poruszać? Tutaj wszystko jest tak "wrzucone do jednego wora" i nie mogę się połapać... Zdążyłam się zorientować, że jest więcej osób z Poznania, co mnie bardzo cieszy, bo może uda się spotkac i pogadać Długo myślałam o adopcji wirtualnej i wreszcie do niej dojrzałam Niesamowicie się tym przejmuję i ekscytuję ![]() Witam Was serdecznie!! |
|
|
|
#2008 |
|
Rozeznanie
|
Witaj greatdee odpowiedzi na swoje pytania pewnie znajdziesz tutaj http://www.misjawzambii.fora.pl/ , a jeżeli nie to zawsze możesz nas zapytacć
|
|
|
|
#2009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak na oko ile mam osób zapowiedzieć?? powiedziałam o nocujących 10, w ciągu dnia dojdzie pewnie trochę osób z Warszawy?? (poprzednio chyba tak było)jeśli weekendy 4-5 i 11-12 nie da rady to rezerwować pierwszy wolny?? greatde witaj |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

. Otrzymałaś naprawdę wspaniały prezent w tym dniu.

no i ta osoba od grup musi się wypowiedzieć czy te grupy już zaklepane nie zajmą tej sali w piwnicy.
dobrze że teraz trafiła na Ciebie