Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-04, 13:24   #4711
agusiownik
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

później mam w planach zrobić porządek z paznokciami i maseczki na twarz
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 14:20   #4712
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

coldplay - dookładnie mam to samo! A jak taka pogoda jest,to nic tylko zaszyć się pod kocyk, herbatka w dłoń i Tv albo Wizaż (no i nauka...) Ten pomysł z nowym forum nie jest zły Wiem, że takie fora istnieją o zrzucaniu kg , ćwiczeniach mobilizacji itd. ale znów mam takie same obawy jak przed tym forum - nie chcę się wbijać do już zaprzyjaźnionej grupki Także takie forum, na którym byłyby wszystkie Ślicznoty stąd , które chcą poćwiczyć nad swoim ciałkiem + takie, które by doszły, to wcale nie jest głupi pomysł i ja jestem zaa!
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
zaraz wstawię foto sukienki z dodatkami, nie skracałam jej jeszcze i właściwie to się cały czas zastanawiam czy to robić... liczę na szczere opinie dotyczące jej metamorfozy hehe a no i byłam dziś u fryzjera spytać czy zrobi mi tą fryzurkę na wesele co ostatnio wklejałam powiedział że ładna i bez problemu i zapisałam się jeszcze na makijaż... ale zobaczę jak będę stać z kasą jeszcze...

fotki sukienki są w albumie, czekam na opinię i rady
napisałam co i jak w albumie

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Dzień dobry
Kupiłam sobie wczoraj farbę Syossa, śliczny kolor - ciemny złocisty blond, jutro albo pojutrze farbuję i tak teraz czytałam opinie na KWC i są bardzo dobre tylko kilka osób napisało że farby jest dość mało i czasem potrzebne są 2 opaakowania.. i teraz nie jestem pewna czy zaczynać czy kupić drugie opakowanie, tyle że u mnie w mieście tej farby nie ma a ja już chciałam się farbować i nie wiem co robić .
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 14:57   #4713
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Dzień dobry
Kupiłam sobie wczoraj farbę Syossa, śliczny kolor - ciemny złocisty blond, jutro albo pojutrze farbuję i tak teraz czytałam opinie na KWC i są bardzo dobre tylko kilka osób napisało że farby jest dość mało i czasem potrzebne są 2 opaakowania.. i teraz nie jestem pewna czy zaczynać czy kupić drugie opakowanie, tyle że u mnie w mieście tej farby nie ma a ja już chciałam się farbować i nie wiem co robić .
na zdjęciu widzę,że masz dosyć długie i gęste włosy,więc ja bym Ci radziła użyć dwóch opakowań. ja zawsze używam dwóch,a mam krótsze od Twoich.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 15:00   #4714
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Dzień dobry
jeśli masz dłuższe włosy to dwie farby, a powiedz mi jak się tą farbę nakłada na suche czy na mokre włosy?

tak w ogóle wróciłam z zajęć, na razie luz, zobaczymy jutro

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 15:05   #4715
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

coldplay nie wiem jaka mają pojemność te farby ale ja jak miałam takie włosy jak ty to musiałam użyć trzech nawet

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 15:32   #4716
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
jeśli masz dłuższe włosy to dwie farby, a powiedz mi jak się tą farbę nakłada na suche czy na mokre włosy?

tak w ogóle wróciłam z zajęć, na razie luz, zobaczymy jutro
Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
coldplay nie wiem jaka mają pojemność te farby ale ja jak miałam takie włosy jak ty to musiałam użyć trzech nawet

mleczko 50ml i krem 50ml .. na suche..
kurcze, chyba nie będę ryzykować i kupię drugą

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Wiecie co, tak teraz patrzyłam na farbę Garniera color&shine, farbowałam nią włosy w zeszłym roku kiedy miałam sporo dłuższe niż teraz i tam też jest łącznie 100ml kremu i mleczka (tyle że 60 i 40ml).. wtedy wystarczyło mi idealnie, może i teraz się udaa?
Stary 2010-10-04, 15:36   #4717
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Wiecie co, tak teraz patrzyłam na farbę Garniera color&shine, farbowałam nią włosy w zeszłym roku kiedy miałam sporo dłuższe niż teraz i tam też jest łącznie 100ml kremu i mleczka (tyle że 60 i 40ml).. wtedy wystarczyło mi idealnie, może i teraz się udaa?
może się uda ja w sobotę farbowałam włosy (w sumie 120ml, tyle że na morko) i wystarczyło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 15:38   #4718
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

udać się zawsze może,ale ja bym się bała zaryzykować,bo co potem,jak Ci nie starczy
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 15:41   #4719
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
może się uda ja w sobotę farbowałam włosy (w sumie 120ml, tyle że na morko) i wystarczyło
o, a jakiej długości masz włosy? bo tak patrzyłam na zdjęcia ale nie wiem które jest aktualne
Stary 2010-10-04, 15:44   #4720
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
o, a jakiej długości masz włosy? bo tak patrzyłam na zdjęcia ale nie wiem które jest aktualne
taka długość jak na tym zdjęciu z średnim blondem

Stary 2010-10-04, 16:02   #4721
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
taka długość jak na tym zdjęciu z średnim blondem
Aaa, no to zdecydowanie dłuższe od moich

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 16:40   #4722
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Dziewuszki
Ja byłam dziś z klasą na uwaga...Żółwiku Sammy 3D Bo mieliśmy do wyboru - albo to, albo Street Dance 3d, i się rozdzielaliśmy i ja niestety wyboru nie miałam, bo na street dance , byłam w sobotę I powiem Wam, to co mnie zachwyciło to niesamowite efekty 3D w tej bajce!! Naprawdę świetne !! Ale sama bajka..no cóż chyba chcieli zrobić coś w stylu shreka, ale im nie wyszło... Jak bym miała z 7 lat, to pewnie by mi się podobało, ale aktualnie jestem na nie. Jedynie cudne efekty 3d ratują bajeczkę.

A i ogólnie wypiłam dziś tam w Arkadach w tym Coffee Heaven Kawę Dnia, czyli jakąś kawę 100% Arabicę czy jakoś tak i wzięłam średnią, bo małej nie było i jaka ona mooocna i jak mnie kopnęła, że tak powiem, to ja jeszcze jutro będę latać haha i się dziewczyny z klasy śmiały, że mam oczy jakbym była pijana I ogólnie cały czas chciało mi się śmiać i byłam tak pobudzona, że jakby ktoś mi powiedział, żebym przeniosła auto, to bym poleciała i przeniosła

Jelizawieta - ja już uzależniłam się od tej pokrzywy do picia, tak mi smakuje, że jak nie wypiję choć 1 dziennie to czuję się tak jakbym kawy porannej nie wypiła

olcia1987 - a mogłabyś mnie oświecić, cóż to za manicure hybrydowy?

A więc po wszystkich Waszych wypowiedziach odnośnie chodzenia spać w mokrych włosach - od dziś suszę wieczorem i chodzę spać w rozpuszczonych Dziękuje za odpowiedzi!

samaraNW - mogłabyś napisać coś więcej o tym podkładzie, jak się u Ciebie zachowuje, bo również mam skórę tłustą i mnie zainteresowałaś

loluska - super metamorfoza sukienki!! Ogólnie to baardzo podoba mi się kolor tej kokardy I biżuteria jest cudnie dobrana i ogólnie uważam, że będziesz wyglądać pięknie! Tylko koniecznie skróć przed kolanko
A ja mam do nich zastrzeżenia..Znaczy się jak wspominałam, w lato było ładnie ale teraz znów to samo Dziękuję za kciuki
A i jeśli to pomoże, to ja mogę tak króciutko o tej Zumbie - jest to nowa forma aerobiku, która pomaga dbać o sylwetkę w latynoskim stylu Czyli połączenie tańca i aerobiku przy rytmach salsy, cha-chy , rumby, flamenco itd itp. Taniec ten jest przeznaczony dla ludzi w każdym wieku i w każdej formie fizycznej, ponieważ kroki są proste, łatwe do opanowania - chodzi tu przecież o ujędrnienie, wymodelowanie różnych partii ciała, zwłaszcza ud, pośladków i brzucha przy jednoczesnej zabawie

hanamici - salsa jest świetna!! I gratuluję nabycia umiejętności !

Ja Kochane wpadnę później, bo aktualnie muszę zrobić referat z fizyki i pouczyć się na polski... A przy okazji wypiję herbatkę jakąś Może pokrzywkę Albo zieloną, albo czerwoną, albo z pomarańczy, albo coś..

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 16:56   #4723
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Olcia1987, witaj

Cześć, Kobietki ostatnio nie mam czasu na nic, ciągle coś robię. Jeszcze nie zaczęłam studiów (jutro), a już mam ich dość No nie mam ochoty, no ;/
Oj tak, ja też się jakoś w ogóle nie mogę zorganizować
Nic mi się nie chce
Studiujesz dziennie czy zaocznie?

Cytat:
Użyłam dzisiaj szamponu i odżywki Johna Friedy (były dołączone do październikowej Urody ) i muszę Wam powiedzieć że włosy - rewelacjaa . Błyszczą się, rozczesały się bez problemu (zero kołtunów, co w moim przypadku jest jak mission impossible ), są gładziutkie, miękkie. Jak tylko znajdę w którejś drogerii ten szampon i odżywkę to kupuję od razu!

Alessandra_
- wiem jak to jest, też nic się prawie nie ruszam, cały czas szkoła, dom, szkoła, dom, zwariować można, jem na co mam ochotę i tylko czekam aż zacznie przybywać kg . Przydałby się jeszcze jakiś wątek mobilizujący do ćwiczeń . Co do włosów to nie wiążę, zawsze daję im odpocząć w nocy od tych wszystkich gumek i wsuwek . Poza tym jak zwiążę mokre to rano budzę się z jeszcze wilgotnymi
Mamy przecież całe podforum dotyczące ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dzień dobry laseczki

Co do włosów to nie powinno się chodzić z mokrym spać, ponieważ się strasznie niszczą (też mi tak powiedziała fryzjerka, i to nie jedna ). Najlepiej chodzić w suchych i zapleć luźny warkocz. Ja tak nigdy nie zrobiłam, bo nie lubie mieć takich fali z włosów Zwykle chodze spać w suchych i rozpuszczonych, układam je tak do góry na poduszcze, żeby nie poniszczyły się i były rano ładnie ułożone

_Alessandra Niezły paradoks Też tak sobie kiedyś myślałam co jest lepsze: iść spać w mokrych włosach, żeby rano były poszarpane i w każdą strone, ale za to dać im odpocząć od suszarki. Czy jednak wysuszyć i mieć rano ładną fryzurke

Olcia1987 Witaj

Ja prawie zawsze chodzę spać z niewysuszonymi włosami, nie chce mi się nawet suszyć ich, ale z drugiej strony to dobrze, bo na dłuszą metę suszarka niszczy włosy

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki
Ja byłam dziś z klasą na uwaga...Żółwiku Sammy 3D Bo mieliśmy do wyboru - albo to, albo Street Dance 3d, i się rozdzielaliśmy i ja niestety wyboru nie miałam, bo na street dance , byłam w sobotę I powiem Wam, to co mnie zachwyciło to niesamowite efekty 3D w tej bajce!! Naprawdę świetne !!Ale sama bajka..no cóż chyba chcieli zrobić coś w stylu shreka, ale im nie wyszło... Jak bym miała z 7 lat, to pewnie by mi się podobało, ale aktualnie jestem na nie. Jedynie cudne efekty 3d ratują bajeczkę.

A i ogólnie wypiłam dziś tam w Arkadach w tym Coffee Heaven Kawę Dnia, czyli jakąś kawę 100% Arabicę czy jakoś tak i wzięłam średnią, bo małej nie było i jaka ona mooocna i jak mnie kopnęła, że tak powiem, to ja jeszcze jutro będę latać haha i się dziewczyny z klasy śmiały, że mam oczy jakbym była pijana I ogólnie cały czas chciało mi się śmiać i byłam tak pobudzona, że jakby ktoś mi powiedział, żebym przeniosła auto, to bym poleciała i przeniosła

Jelizawieta - ja już uzależniłam się od tej pokrzywy do picia, tak mi smakuje, że jak nie wypiję choć 1 dziennie to czuję się tak jakbym kawy porannej nie wypiła

olcia1987 - a mogłabyś mnie oświecić, cóż to za manicure hybrydowy?

A więc po wszystkich Waszych wypowiedziach odnośnie chodzenia spać w mokrych włosach - od dziś suszę wieczorem i chodzę spać w rozpuszczonych Dziękuje za odpowiedzi!

samaraNW - mogłabyś napisać coś więcej o tym podkładzie, jak się u Ciebie zachowuje, bo również mam skórę tłustą i mnie zainteresowałaś

loluska - super metamorfoza sukienki!! Ogólnie to baardzo podoba mi się kolor tej kokardy I biżuteria jest cudnie dobrana i ogólnie uważam, że będziesz wyglądać pięknie! Tylko koniecznie skróć przed kolanko
A ja mam do nich zastrzeżenia..Znaczy się jak wspominałam, w lato było ładnie ale teraz znów to samo Dziękuję za kciuki
A i jeśli to pomoże, to ja mogę tak króciutko o tej Zumbie - jest to nowa forma aerobiku, która pomaga dbać o sylwetkę w latynoskim stylu Czyli połączenie tańca i aerobiku przy rytmach salsy, cha-chy , rumby, flamenco itd itp. Taniec ten jest przeznaczony dla ludzi w każdym wieku i w każdej formie fizycznej, ponieważ kroki są proste, łatwe do opanowania - chodzi tu przecież o ujędrnienie, wymodelowanie różnych partii ciała, zwłaszcza ud, pośladków i brzucha przy jednoczesnej zabawie

hanamici - salsa jest świetna!! I gratuluję nabycia umiejętności !

Ja Kochane wpadnę później, bo aktualnie muszę zrobić referat z fizyki i pouczyć się na polski... A przy okazji wypiję herbatkę jakąś Może pokrzywkę Albo zieloną, albo czerwoną, albo z pomarańczy, albo coś..
Dobrze wiedzieć, ja jestem fanką kawy, ale na mnie ta kawka z Cofee Heaven czy Starbucksa nigdy nie działała, mimo, że zawsze brałam największą.
Arabicy nie próbowałam, może rzeczywiście lepiej pobudza
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 17:17   #4724
buahhot
Marcelover ♥♥♥

snowhitee ja mam do Ciebie pytanie, ale to dopiero jak będziesz

Stary 2010-10-04, 17:38   #4725
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
snowhitee ja mam do Ciebie pytanie, ale to dopiero jak będziesz
Alez jestem nadrabiam Was po prostu, takze pisz smialo

_Alessandra usmialam sie z ta kawa ja rzadko pijam ogolnie kawe, wiec po kazdej z coffe heaven jestem pobudzona a co do filmu o zolwiku to moja prawie 5-cio letnia siostrzyczka byla na nim w weekend i do tej pory to przezywa jest wniebowzieta
Co do pokrzywy to mam takie same odczucia - uwielbiam

loluska ja rowniez pozwolilam sobie zerknac na sukienke, jest sliczna mi nawet dlug. odpowiada, pozbylabym sie raczej ramiaczek

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 17:40   #4726
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Alez jestem nadrabiam Was po prostu, takze pisz smialo

_Alessandra usmialam sie z ta kawa ja rzadko pijam ogolnie kawe, wiec po kazdej z coffe heaven jestem pobudzona a co do filmu o zolwiku to moja prawie 5-cio letnia siostrzyczka byla na nim w weekend i do tej pory to przezywa jest wniebowzieta
Co do pokrzywy to mam takie same odczucia - uwielbiam

loluska ja rowniez pozwolilam sobie zerknac na sukienke, jest sliczna mi nawet dlug. odpowiada, pozbylabym sie raczej ramiaczek
widzę w podpisie że używasz ha-pantoten, mogłabyś powiedzieć dlaczego akurat wybrałaś wersję optimum? Czy classic nie ma bogatszego składu?

Stary 2010-10-04, 17:44   #4727
angelwithoutsoul
Raczkowanie

loluska Śliczna sukienka i kokarda Tylko byś musiała ją ładniej złożyć Ładnie przerobiłaś tą sukienke, a i biżuteria ładnie komponuje się ze strojem

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 18:27   #4728
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
widzę w podpisie że używasz ha-pantoten, mogłabyś powiedzieć dlaczego akurat wybrałaś wersję optimum? Czy classic nie ma bogatszego składu?
hmm szczerze powiem ze u mnie w aptece byla akurat tylko ta wersja, dodatkowo polecila mi go Pani farmaceutka, jest to chyba mocniejsza wersja bo dziennie mozna wziac jedynie 1 tabletke no i byl w bardzo dobrej promocji

Dbam o siebie

Stary 2010-10-04, 18:41   #4729
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hmm szczerze powiem ze u mnie w aptece byla akurat tylko ta wersja, dodatkowo polecila mi go Pani farmaceutka, jest to chyba mocniejsza wersja bo dziennie mozna wziac jedynie 1 tabletke no i byl w bardzo dobrej promocji
faktycznie, porównałam skład i wydaje się być lepszy chyba zainwestuję w nie
mam jeszcze jedno pytanie masz śliczne włosy i chciałabym zapytać jak je pielęgnujesz, widziałam w albumie kosmetyki, które używasz, oprócz nich pijesz pokrzywę i przyjmujesz suplementy, tak?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 18:47   #4730
loluska
Zakorzenienie

dzieki za rady w takim razie skrucę na pewno, co do kokardy to ja jej nie potrafię zawiązać dlatego tak wygląda jak wygląda macie jakieś pomysły? albo stronki z wiązaniem tego typu rzeczy? i jeszcze kwestia tych ramiączek, obcięłabym je ale wtedy sukienka mi zleci i będzie pokaz cycochów :P więc ta opcja chyba odpada...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 18:51   #4731
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie, porównałam skład i wydaje się być lepszy chyba zainwestuję w nie
mam jeszcze jedno pytanie masz śliczne włosy i chciałabym zapytać jak je pielęgnujesz, widziałam w albumie kosmetyki, które używasz, oprócz nich pijesz pokrzywę i przyjmujesz suplementy, tak?
szczerze polecam dziekuje slicznie tak dokladnie uzywam pokazanych tam kosmetykow+pokrzywa i ha-pantoten, probuje tez z zielona herbata ale ciezko jest a pokrzywy pije bardzo duzo ostatnio, 3-4dziennie tak mi zasmakowala

Dbam o siebie

Stary 2010-10-04, 18:54   #4732
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
szczerze polecam dziekuje slicznie tak dokladnie uzywam pokazanych tam kosmetykow+pokrzywa i ha-pantoten, probuje tez z zielona herbata ale ciezko jest a pokrzywy pije bardzo duzo ostatnio, 3-4dziennie tak mi zasmakowala
Motywujesz
Muszę zadbać o swoje włosy w 100%

Planuję suplementy+pokrzywę

Myślisz że rozjaśnianym włosom taka kuracja pomoże?

Stary 2010-10-04, 18:57   #4733
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Oj tak, ja też się jakoś w ogóle nie mogę zorganizować
Nic mi się nie chce
Studiujesz dziennie czy zaocznie?
Dzienne. Dziś miałam pierwsze wykłady. Ten dziekan...masakra. Nie mogę go słuchać, wszystko mówi jednym tonem, prawie zasnęłam. Poza tym zdałam sobie sprawę, że ja nie lubię prawa ;( Właśnie przez ten wykład.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 19:12   #4734
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dzienne. Dziś miałam pierwsze wykłady. Ten dziekan...masakra. Nie mogę go słuchać, wszystko mówi jednym tonem, prawie zasnęłam. Poza tym zdałam sobie sprawę, że ja nie lubię prawa ;( Właśnie przez ten wykład.
może nie będzie tak źle
i jak, trafiłaś na jakiś krem brązujący do twarzy?
dziś przyszedł mój samoopalacz do twarzy, wypróbuje go w czwartek dopiero

Stary 2010-10-04, 19:26   #4735
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Motywujesz
Muszę zadbać o swoje włosy w 100%

Planuję suplementy+pokrzywę

Myślisz że rozjaśnianym włosom taka kuracja pomoże?
milo mi oczywiscie, ze pomoze w koncu ja tez rozjasniam kup sobie jeszcze jakas dobra maske regenerujaca, dziewczyny polecaly zawsze dolce anti-age ponoc bardzo dobra Blund Bunny pisala kiedys zeby uzywac takiej maski regenerujacej (zeby dala jakies efekty nie tylko od zewnatrz) przez 2tyg do kazdego mycia, nawet jak troche obciazy to zeby nie rezygnowac tylko dotrwac a potem to juz z raz na tydz starczy a na co dzien wybrac jakas lzejsza

Dbam o siebie

Stary 2010-10-04, 19:31   #4736
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
milo mi oczywiscie, ze pomoze w koncu ja tez rozjasniam kup sobie jeszcze jakas dobra maske regenerujaca, dziewczyny polecaly zawsze dolce anti-age ponoc bardzo dobra Blund Bunny pisala kiedys zeby uzywac takiej maski regenerujacej (zeby dala jakies efekty nie tylko od zewnatrz) przez 2tyg do kazdego mycia, nawet jak troche obciazy to zeby nie rezygnowac tylko dotrwac a potem to juz z raz na tydz starczy a na co dzien wybrac jakas lzejsza
właśnie ostatnio czytałam o tej dolce a taki wax się nada? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-wlosow.htm
idę zrobić sobie pokrzywkę

Stary 2010-10-04, 19:31   #4737
Kitka:)
CABIN CREW

[QUOTE=loluska;22476776]Dzień dobry nie było mnie tu wczoraj, bo byłam brata do Rzeszowa odwieść na mieszkanko z tż i potem poszliśmy do galerii... jednak na taką galerię to dzień by mi nie starczył gdybym chciała wszystko oblukać, a byliśmy tylko godzinkę Tż kupił mi bieliznę a dziś zaopatrzyłam się w modo w taką czarną zwykłą bokserkę no i w ogóle nie poszłam dziś na zajęcia bo lenia złapałam ;p musiałam też kupić materiał na strój do masażu i tak poplątałam się po miasteczku..
zaraz wstawię foto sukienki z dodatkami, nie skracałam jej jeszcze i właściwie to się cały czas zastanawiam czy to robić... liczę na szczere opinie dotyczące jej metamorfozy hehe a no i byłam dziś u fryzjera spytać czy zrobi mi tą fryzurkę na wesele co ostatnio wklejałam powiedział że ładna i bez problemu i zapisałam się jeszcze na makijaż... ale zobaczę jak będę stać z kasą jeszcze...

kosmetyków z under 20 nadal nie dostałam....

Alessandra
3mam kciuki żeby wybrali cię do kalendarza nie rozumiem czemu narzekasz na swoje nogi, według mnie są rewelacyjne

Shadii
mi teraz pomału się zaczynają zaliczenia a uczyć też mi się nie chcę ;/

olcia1987
witaj

Coldplay
no i to w wielu kwestiach

ekomonika
chcę widzieć cię w rudych włoskach

Kitka
zumbę?? cóż to za cudo? ;p

wpisz w youtube zumba i zobaczysz bo ja nie umiem wytłumaczyć tak profesjonalnie

aaa... sukienka bardzo ładna

Cytat:

heh ja dziś też miałam pierwszy dzień, ale na drugiej uczelni... w sumie to chyba pojechałam tam po to żeby listę podpisać i odebrać przepustkę... i tyle.. nudy były niesamowite
jutro mam dzień masakre- zajęcia od 8 do 21.... i to na dodatek te ostatnie to ćwiczenia od 19 do 21 wrrr....

ja z pielęgnacji dziś to tylko podstawa, nie miałam czasu na wiecej...
byłam na solarium żeby poprawić sobie humor bo smutna cały dzień chodzę... a i pokręciłam hula hop 45 minut oglądając gotowe na wszystko

kurcze, chce mi się piwa.... a dziś tak ładnie dietę trzymałam...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 19:34   #4738
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
może nie będzie tak źle
i jak, trafiłaś na jakiś krem brązujący do twarzy?
dziś przyszedł mój samoopalacz do twarzy, wypróbuje go w czwartek dopiero
Martwię się strasznie, że to nie jest to, co chciałam robić I że na to wpadnę za trzy lata
Kremu nie szukałam, znalazłam za to to : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...z-w-sprayu.htm

Byłam w trzech Rossmannach, ale nie było, w jednym było tylko mleczko i nie wiem, czy to na jedno wychodzi, czy też nie sprayu nigdzie nie mogłam dostać

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 19:38   #4739
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie ostatnio czytałam o tej dolce a taki wax się nada? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-wlosow.htm
idę zrobić sobie pokrzywkę
ogolnie wax tak ale to jest wosk wiec nie wiem maska wax ponoc jest dobra, tylko nie bierz wersji do blond wlosow bo zolkna wlosy po niej

Dbam o siebie

Stary 2010-10-04, 19:44   #4740
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Martwię się strasznie, że to nie jest to, co chciałam robić I że na to wpadnę za trzy lata
Kremu nie szukałam, znalazłam za to to : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...z-w-sprayu.htm

Byłam w trzech Rossmannach, ale nie było, w jednym było tylko mleczko i nie wiem, czy to na jedno wychodzi, czy też nie sprayu nigdzie nie mogłam dostać
hmm ja z sunozon używałam chusteczek, i one mnie zapychają ale jak z innymi wersjami nie wiem, ma dobre opinie, może warto spróbować. Póki co mam trochę tych brązujących balsamów/pianek/chusteczek więc nie planuję kolejnych zakupów, ale jeśli kupisz, to podziel się opinią
zobaczysz po roku, najwyżej zmienisz studia

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
ogolnie wax tak ale to jest wosk wiec nie wiem maska wax ponoc jest dobra, tylko nie bierz wersji do blond wlosow bo zolkna wlosy po niej
oks , dziękuję za odpowiedzi na moje pytania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości