|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć ![]() ![]() Też zaraz wysyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Serio? ![]() ![]() Fryzurę ma fajną ![]() O, ja mam na all dodane do obserwowanych dwie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() u mnie to też sprawka genów bo niestety u mojej mamy to samo ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Bry ![]() Dzięki za wszystkie rady dziewczyny, jesteście niezastąpione ![]() ![]() Skoro mówicie żebym nie obcinała to nie obetnę ![]() ![]() Planuje kupić sobie na all jedną z tych odżywek: Gloria Dolce Latte Crema al Latte I mam tu do Was pytanko - która z tych trzech jest Waszym zdaniem najlepsza? Zależy mi też na tym żeby w ogólle nie obciążała włosów. Z góry dzięki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Byłam dziś na nawilżaniu włosów w salonie o'reala , bo żadna odżywka na mnie nie działała . Fryzjerka trochę się zdziwiła , że mam takie włosy suche skoro nie byłam nad morzem , nie maluje , włosów , nie używam prostownicy ani suszarki . Zapłaciłam 60 zł ze ścięciem końcówek . W koncu jakaś normalna fryzjerka podcieła tyle ile chciałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten fryzjer to w centrum Katowic jest? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam taką oponkę! I doprowadza mnie ona do szału ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie, bylam juz w autobusie ![]() Cytat:
![]() wczoraj zrobilam olejowanie, czyli olejek kokosowyz oliwa z oliwek na 3,5h na wlosy, umylam 2x babydream i pozostawilam do wyschniecia. Wlosy mam lekko falowane, a nawet ich nie czesalam, wiec powinny byc piekne loki! na dodatek, jak chcialam wyprostowac grzywke slyszalam jak moje wlosy 'czeszcza' ![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam 3szminki takie z rimmela, kolorki bezowe,brazowe,czerwienie ,wisnie sie trzymaja piekne, natomiast roz bardzo wysusza i daje tandetny efekt jak dla mnie ![]() nie mozna scinac wlosow przed matura bo wiedze ucinasz ![]() Cytat:
hm, grzebiuen to tylko z duzymi zebami, nie z drobnymi. Jednak ja uwazam ze szczotka jest do czesania, najlepiej z wlosiem z dzika ![]() mam krecone wlosy i tez sa takie jak Twoje, dlatego ze krecony wlos kreci sie poniewaz w srodku jest pusty. Takie wlosy sa bardziej narazone na uszkodzenia, ciezsze do zdyscyplinowania. wrocilam z pracy, jak mnie kierowniczka wkurzyla ![]() naszczescie mam kochanego Tzta ktory pisal od rana mile smsy i dzieki niemu poprawil mi sie humor, ale babe to chcialam rozszarpac, nie wiem skad sie to wredostwo bierze ![]() a i musze sie pochwalic, bo 2tyg meki z urzadami celnymi,skarbowymi,komuni kacyjnymi mam tablice i dowod rejestracyjny na moje autko ![]() ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Caate a gdzie dokładnie pracujesz i czym się zajmujesz?
Miałaś się pochwalić swoim cackiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja aktualnie używam Glori, jest całkiem fajna z tym, że one podkreśla skręt włosa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ogolnie to wciaz szukam pracy, jakies stalej potrzebuje ![]() hm, mam autko swoje pokazac? moge wstawic zdjecia z pierwsszego dnia jak kupiony bo innych nie mam, ale on nie jest jakis piekny ani nowy, tylko ja sie ciesze ze moj ![]() ![]() moje pierwsze autko to bylo Tico, ktore stoi pod domem juz gotowe na zlom ![]() ![]() ![]() ![]() no i tico bylo juz 3x powypadkowe, moj ojciec wlasnie nim stracil prawko bo rozwalil 5aut innych ticiem w tym 1policyjne, wpadl w takie dlugi, ze musial sprzedac 3auta, a on pazerny jest wiec zostawil tylko sobie tico, bo tanie w utrzymaniu i od 6lat tak robi prawo jazdy, ze ja pierwsza zrobilam i nie bylo innego auta wiec jezdzilam tym co dali mi ![]() znowu off, zabijcie mnie ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, nie będę ścinać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zawsze chcialam miec Focusa albo A4, jednak A4 za podobne pieniadze kupilabym z max 99r, a Focusika mam z 2002 ![]() mnie bylo stac na auto, niestety musialam pozyczyc od babci na akcyze i skarbowke. Cale szczescie, ze wujek wpisze mnie do swojego ubezpieczenia jako wspolwlasciciel i bede miala tanie ubezpieczenie, bo inaczej ubezpieczenie na mnie sama na to auto to najtansze znalazlam za 2300, a najdrozsze za 3800 ![]() ![]() Smarfetka w razie niepowodzenia bedziesz miala na co zwalic ![]() ![]() mi Gloria nie sluzyla, wywalilam pol buteleczki bo wlosy mialam szortkie i takie drutowate, niemile w dotyku ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 12:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja maluszkiem sie woze, chcialabym nowe ale tyle wydatkow ze chyba nigdy nie zapracuje ![]() juz doczytalam, odkladalas wszystkie pieniadze czy mialas jeszcze inne wydatki?.. w tym roku OC tak poszlo w gore ze masakra;/// znam to.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-08-16 o 12:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się cieszyłam jak kupiłam w zeszłym roku komputer swój, prędzej meble do swojego pokoju, a w tym roku z tż laptopa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
malo smieszne! mam szerszenia w pokoju i nie wiem co robic !!!
![]()
#199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do wiary w zabobony, to raczej nie wierzę, ale dla mnie matura jest b.ważna, muszę nadrobić dużo materiału bo zdaję matmę R, a w szkole mam tylko podstawę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
w zeszlym roku wygralam 4tysiace w TVNie w jakims glupim teleturnieju w wakacje i kupilam laptopa i aparat
![]() ![]() boje sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() Dltaego te 3rzeczy to u mnie podstawa. Mama sie zgodzila i wujek (on jest mechanikiem wiec tez mialam z nim problem zeby mu dogodzic) ale na 5drzwiowe. To noo coz, wielkiego wyboru z moja kasa,wymaganiami nie mialam ![]() ![]() Okej, czas zabic szerszenia!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Tak ![]() ![]() ewcia19 Jak spłaszczę brzuch, to potem go umięśnie 6w ![]()
![]() |
#202 | |||||||
Zadomowienie
|
e tam nie potrzebujesz podkładu tylko troszke korektora pod oczy i jest git majonez
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ta fryzurka bedzie Ci z pewnoscia pasowac bo masz podobne rysy twarzy Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2010-08-16 o 13:33 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
Caate, podziwiam za wytrwałość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() caate fajny samochod,bardzo podobaja mi sie focusy,my znowu z tz kupilismy passata,rocznik chyba taki jak twoj i tez jest super,tylko wkurza mnie to,ze tyle juz wydalismy na naprwy,bo jak tez twierdzi to sa standardowe rzeczy i trzeba to zrobic ![]()
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Ja nie jestem jeszcze pełnoletnia,ale jeździłam już wszystkimi samochodami tżta haha
![]() Jak przyjdzie 18 i zdam prawko to od razu ruszam samochodem gdzieś daleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Przyjełam zaproszenia z góry dzięki za rady
![]() A ja od wczoraj strasznie źle się czuję,boli mnie głowa straaasznie i żołądek ![]() ![]() ![]()
#208 |
Zakorzenienie
|
Zaraz wybieram się do ginekologa. A burza u mnie nieziemska.
Dziewczyny, chyba już kiedyś była w wątku o tym dyskusja ale czy używacie depilatorów? czy czego do depilacji? bo zastanawiam się nad kupnem.
#209 |
Rozeznanie
|
![]() eh wczoraj się pomalowałam samoopalaczem, a dziś po Inasnity cały mi spłyną wrrrrrrrrr ![]()
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do bikini używam tylko i wyłącznie veet, a do nóg i pach maszynka gilette ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.