Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 11:44   #181
Smarfetka
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Ja mam Rea, ale chyba poszerze swoją kolekcję Jestem blondynką, więc lubie mieć różowo cieliste usteczka
A co do ćwiczeń to ja robie dziennie15 min gimnastykę (skłony, przysiady, pompki, bieg w miejscu itp.) i powiem wam, że mimo tego, że to niewiele, to widać efekty. Jestem bardziej jędrna i umięśniona Ale oczywiście nie borykam się z nadwagą, jestem z natury szczupła. Jednak moją zmorą jest brzuch Chciałabym mieć płaściutki brzuszek jak te wszystkie gwiazdy hoolywood Znacie jakieś sposoby? Ja robiłam kiedyś 6 weidera, ale jakoś po tyg przestałam...
jakbym czytała o sobie, też z natury jestem szczupła, ale brzuch to masakra A6W nie polecam, bo baaardzo obciąża kręgosłup, ja mam problemy z oponką w dolnej części brzucha, więc robię dużo ćwiczeń nogami w górną część brzucha mam ładnie umięśnioną
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:49   #182
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny można się do was przyłączyć? Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek, bo widze, że potraficie nieźle doradzić w sprawie wyglądu, a także polecacie dobre kosmetyki upiększające Dlatego mam takie pytanie: czy któraś z was orientuje się jaki produkt byłby lepszy: skrzypovita, capivit czy może belissa? Chciałabym wzmocnić włosy i paznokcie, no i właśnie nie wiem który z nich wybrać No i też zastanawiałam się jakie filtry przeciwsłoneczne wziąść ze sobą na urlop? Polecacie jakąś firmę?

Ja polecam Hair design studio Troche drogo ale warto

Cześć

Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Shadii zaakceptowałam
Też zaraz wysyłam

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość

jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy można do Was dołączyć?

aktualnie stosuję kurację na włosy (nafta+olejek rycynowy) oraz na paznokcie Nail Tek, czekam też na Keratynę i mazidła do silnie regenerującego serum keratynowego

edit: zapomniałam o masce na włosy Gloria.
Hej

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Coldplay

jesteś śliczna, bardzo mi przypominasz Natalkę Jakułe prezenterkę VIVY, więc może fryzurkę delikatnie podciąć w jej stylu?
Dzięki
Serio? Ja nie widzę podobieństwa ale skoro tak mówisz
Fryzurę ma fajną

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ooo jaki masz odcien? ja mam odcien orange soda

O, ja mam na all dodane do obserwowanych dwie - własnie orange soda i circe - oba strasznie mi się podobają i nie wiem ktory ładniejszy??

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
jakbym czytała o sobie, też z natury jestem szczupła, ale brzuch to masakra A6W nie polecam, bo baaardzo obciąża kręgosłup, ja mam problemy z oponką w dolnej części brzucha, więc robię dużo ćwiczeń nogami w górną część brzucha mam ładnie umięśnioną
to witajcie w klubie
u mnie to też sprawka genów bo niestety u mojej mamy to samo

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Bry

Dzięki za wszystkie rady dziewczyny, jesteście niezastąpione
Skoro mówicie żebym nie obcinała to nie obetnę . Pocieniuję tylko trochę, może nabiorą chociaz odrobine objętosci .

Planuje kupić sobie na all jedną z tych odżywek:
Gloria
Dolce Latte
Crema al Latte

I mam tu do Was pytanko - która z tych trzech jest Waszym zdaniem najlepsza? Zależy mi też na tym żeby w ogólle nie obciążała włosów. Z góry dzięki
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:51   #183
miczka21
Zadomowienie

Byłam dziś na nawilżaniu włosów w salonie o'reala , bo żadna odżywka na mnie nie działała . Fryzjerka trochę się zdziwiła , że mam takie włosy suche skoro nie byłam nad morzem , nie maluje , włosów , nie używam prostownicy ani suszarki . Zapłaciłam 60 zł ze ścięciem końcówek . W koncu jakaś normalna fryzjerka podcieła tyle ile chciałam A i podobno mam porwane włosy , bo czesałam szczotką , a nie grzebieniem . Ehh a skąd mógł człowiek wiedzieć
miczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:54   #184
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam Rea, ale chyba poszerze swoją kolekcję Jestem blondynką, więc lubie mieć różowo cieliste usteczka
A co do ćwiczeń to ja robie dziennie15 min gimnastykę (skłony, przysiady, pompki, bieg w miejscu itp.) i powiem wam, że mimo tego, że to niewiele, to widać efekty. Jestem bardziej jędrna i umięśniona Ale oczywiście nie borykam się z nadwagą, jestem z natury szczupła. Jednak moją zmorą jest brzuch Chciałabym mieć płaściutki brzuszek jak te wszystkie gwiazdy hoolywood Znacie jakieś sposoby? Ja robiłam kiedyś 6 weidera, ale jakoś po tyg przestałam...
aeroby tylko np bieganie a6w i brzuszki nie spalą tłuszczu tylko wyrobią mięśnie

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:55   #185
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny można się do was przyłączyć? Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek, bo widze, że potraficie nieźle doradzić w sprawie wyglądu, a także polecacie dobre kosmetyki upiększające Dlatego mam takie pytanie: czy któraś z was orientuje się jaki produkt byłby lepszy: skrzypovita, capivit czy może belissa? Chciałabym wzmocnić włosy i paznokcie, no i właśnie nie wiem który z nich wybrać No i też zastanawiałam się jakie filtry przeciwsłoneczne wziąść ze sobą na urlop? Polecacie jakąś firmę?

witaj

a ten fryzjer to w centrum Katowic jest?
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:55   #186
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:

Ja też mam taką oponkę! I doprowadza mnie ona do szału Wszystko na miejscu, tylko taki brzuch ;/ Jednynie jak mam pusty żołądek to jest on płaski A kręgosłup to wiecznie mnie boli przez pracę... A jakie to są te ćwiczenia?

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:57   #187
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:

aktualnie stosuję kurację na włosy (nafta+olejek rycynowy) oraz na paznokcie Nail Tek, czekam też na Keratynę i mazidła do silnie regenerującego serum keratynowego

witaj
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 12:16   #188
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dobra dziewczyny ide oglądać californication a później bez skazy
dobranoc do jutra
rozumiem ze stare odcinki? nowy sezon ma dopiero wyjsc we wrzesniu z tego co wiem
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Śpicie ?
nie, bylam juz w autobusie
Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Witaj

Ale mi dzisiaj włosy pofalowały, jestem w szoki Nie są może szczytem piękności, bo się trochę pogniotły, ale się kręcą i to bardziej, niż przypuszczałam, a to dopiero początek mojej kręconej drogi
ja tez przezylam szok! wreccz sie wystraszylam
wczoraj zrobilam olejowanie, czyli olejek kokosowyz oliwa z oliwek na 3,5h na wlosy, umylam 2x babydream i pozostawilam do wyschniecia. Wlosy mam lekko falowane, a nawet ich nie czesalam, wiec powinny byc piekne loki! na dodatek, jak chcialam wyprostowac grzywke slyszalam jak moje wlosy 'czeszcza' nigdy nie mialam czegos takiego, odstawilam prostownice szybciej niz myslalam i pojechalam do pracy w opasce
Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
dzien doberek
ale mam ostatnio zalatane dni ehh.. ja sie musze najpierw ogarnac dzis ale wloski umyje dopiero potem na razie make up i wyprawa do sklepow napalilam sie na szminke w kolorze nude zastanawiam sie nad rimmelem (tym w takim fioletowawym opakowaniu) miala moze ktoras?

caate bez makijazu--->
loluska mi sie wydaje ze pasuja Ci takie krótsze fryzrki (w sensie do ramion) bo Ci sie wtedy fajnie wlosy podnosza i odbijaja od nasady

ja mam 3szminki takie z rimmela, kolorki bezowe,brazowe,czerwienie ,wisnie sie trzymaja piekne, natomiast roz bardzo wysusza i daje tandetny efekt jak dla mnie
Cytat:
ja po studniówce ścinam włoski na taką długość
nie mozna scinac wlosow przed matura bo wiedze ucinasz
Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na nawilżaniu włosów w salonie o'reala , bo żadna odżywka na mnie nie działała . Fryzjerka trochę się zdziwiła , że mam takie włosy suche skoro nie byłam nad morzem , nie maluje , włosów , nie używam prostownicy ani suszarki . Zapłaciłam 60 zł ze ścięciem końcówek . W koncu jakaś normalna fryzjerka podcieła tyle ile chciałam A i podobno mam porwane włosy , bo czesałam szczotką , a nie grzebieniem . Ehh a skąd mógł człowiek wiedzieć
a nie porowate?
hm, grzebiuen to tylko z duzymi zebami, nie z drobnymi. Jednak ja uwazam ze szczotka jest do czesania, najlepiej z wlosiem z dzika

mam krecone wlosy i tez sa takie jak Twoje, dlatego ze krecony wlos kreci sie poniewaz w srodku jest pusty. Takie wlosy sa bardziej narazone na uszkodzenia, ciezsze do zdyscyplinowania.

wrocilam z pracy, jak mnie kierowniczka wkurzyla
naszczescie mam kochanego Tzta ktory pisal od rana mile smsy i dzieki niemu poprawil mi sie humor, ale babe to chcialam rozszarpac, nie wiem skad sie to wredostwo bierze

a i musze sie pochwalic, bo 2tyg meki z urzadami celnymi,skarbowymi,komuni kacyjnymi mam tablice i dowod rejestracyjny na moje autko przepraszam za offa musialam, taaak sie ciesze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 12:19   #189
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Caate a gdzie dokładnie pracujesz i czym się zajmujesz?

Miałaś się pochwalić swoim cackiem
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 12:20   #190
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość

Planuje kupić sobie na all jedną z tych odżywek:
Gloria
Dolce Latte
Crema al Latte

I mam tu do Was pytanko - która z tych trzech jest Waszym zdaniem najlepsza? Zależy mi też na tym żeby w ogólle nie obciążała włosów. Z góry dzięki
2 i 3 mają identyczny skład, z tym, że 2 ma ładniejsze opakowanie i jest droższa
ja aktualnie używam Glori, jest całkiem fajna z tym, że one podkreśla skręt włosa no i jest najtańsza z nich wszystkich
Stary 2010-08-16, 12:34   #191
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

ja ma prace dorywcza w agencji reklamowej. mam rozne zlecenia na bankiety, serwisy czy jako promotor. Dzis mialam na 6rano serwis spisywanie towaru w hipermarketach, a kierowniczka kazala mi towar wykladac, ogolnie darla sie na mnie ze pisze brak produktow a ona mowi ze sa i musialam przez 1,5h przerzucac na magazynie ciezkie kartony i udowodnic jej ze towaru nie ma, na co ona mi nie wierzy i sama zaczela przerzucac i nie znalazla tak wiec, zamiast sknczyc prace o 8.30 skonczylam 11.40, zadzwonilam do przedstawiciela wsciekla i powiedzialam, ze sam niech sobie na serwis jezdzi bo ta baba jest durna i nienormalna, ze nie szanuje ludzi i jest wylgarna, a ja nie bede pracowac w stresie. Wiec jutro jade z moim szefem do pracy i bedzie ze mna robic serwis

a ogolnie to wciaz szukam pracy, jakies stalej potrzebuje

hm, mam autko swoje pokazac?
moge wstawic zdjecia z pierwsszego dnia jak kupiony bo innych nie mam, ale on nie jest jakis piekny ani nowy, tylko ja sie ciesze ze moj ze ma wspomaganie,klime, 4poduszki,el.szyby,luster ka, pilota
moje pierwsze autko to bylo Tico, ktore stoi pod domem juz gotowe na zlom padl gaznik,rozrusznik jak zobaczyl focusa autentycznie zaparkowalam focusem naprzeciwko tica, chcialam jechac ticiem do urzedu celnego zarejestrowac focusa i ticus padl 200m do domu i kaput juz z nim ja cuzlam ze sie psuje, ostatnio palil duzo, ale wszyscy mi mowili ze marudze bo chce juz nowe auto, fakt chcialam bo tico ciagle sie psulo, nieraz sama spychalam je ze skrzyzowania i jest to bardzo niewygodne auto dla kobiety, parkowanie nim to jakas masakra, a o wypadku w nim to nawet nie chcialabym myslec ile by ze mnie zostalo
no i tico bylo juz 3x powypadkowe, moj ojciec wlasnie nim stracil prawko bo rozwalil 5aut innych ticiem w tym 1policyjne, wpadl w takie dlugi, ze musial sprzedac 3auta, a on pazerny jest wiec zostawil tylko sobie tico, bo tanie w utrzymaniu i od 6lat tak robi prawo jazdy, ze ja pierwsza zrobilam i nie bylo innego auta wiec jezdzilam tym co dali mi

znowu off, zabijcie mnie

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-08-16 o 12:36

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 12:35   #192
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam taką oponkę! I doprowadza mnie ona do szału Wszystko na miejscu, tylko taki brzuch ;/ Jednynie jak mam pusty żołądek to jest on płaski A kręgosłup to wiecznie mnie boli przez pracę... A jakie to są te ćwiczenia?
wpisz sobie w google: ćwiczenia na dolne partie brzucha, jest ich bardzo dużo, na pewno znajdziesz coś dla siebie
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dobrze, nie będę ścinać
Stary 2010-08-16, 12:36   #193
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
ja ma prace dorywcza w agencji reklamowej. mam rozne zlecenia na bankiety, serwisy czy jako promotor. Dzis mialam na 6rano serwis spisywanie towaru w hipermarketach, a kierowniczka kazala mi towar wykladac, ogolnie darla sie na mnie ze pisze brak produktow a ona mowi ze sa i musialam przez 1,5h przerzucac na magazynie ciezkie kartony i udowodnic jej ze towaru nie ma, na co ona mi nie wierzy i sama zaczela przerzucac i nie znalazla tak wiec, zamiast sknczyc prace o 8.30 skonczylam 11.40, zadzwonilam do przedstawiciela wsciekla i powiedzialam, ze sam niech sobie na serwis jezdzi bo ta baba jest durna i nienormalna, ze nie szanuje ludzi i jest wylgarna, a ja nie bede pracowac w stresie. Wiec jutro jade z moim szefem do pracy i bedzie ze mna robic serwis

moge wstawic zdjecia z pierwsszego dnia jak kupiony bo innych nie mam, ale on nie jest jakis piekny ani nowy, tylko ja sie ciesze ze moj ze ma wspomaganie,klime, 4poduszki,el.szyby,luster ka, pilota
moje pierwsze autko to bylo Tico, ktore stoi pod domem juz gotowe na zlom padl gaznik,rozrusznik jak zobaczyl focusa autentycznie zaparkowalam focusem naprzeciwko tica, chcialam jechac ticiem do urzedu celnego zarejestrowac focusa i ticus padl 200m do domu i kaput juz z nim ja cuzlam ze sie psuje, ostatnio palil duzo, ale wszyscy mi mowili ze marudze bo chce juz nowe auto, fakt chcialam bo tico ciagle sie psulo, nieraz sama spychalam je ze skrzyzowania i jest to bardzo niewygodne auto dla kobiety, parkowanie nim to jakas masakra, a o wypadku w nim to nawet nie chcialabym myslec ile by ze mnie zostalo

znowu off, zabijcie mnie
Ja chcę zobaczyć Ważne że Ty jesteś zadowolona. Fajnie się czyta, jak drugi człowiek z czegoś potrafi się cieszyć na co sam zapracował
Stary 2010-08-16, 12:50   #194
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja tez nie wiem co jest dobre na brzuch

Cytat:
rozumiem ze stare odcinki? nowy sezon ma dopiero wyjsc we wrzesniu z tego co wiem

nie, bylam juz w autobusie

ja tez przezylam szok! wreccz sie wystraszylam
wczoraj zrobilam olejowanie, czyli olejek kokosowyz oliwa z oliwek na 3,5h na wlosy, umylam 2x babydream i pozostawilam do wyschniecia. Wlosy mam lekko falowane, a nawet ich nie czesalam, wiec powinny byc piekne loki! na dodatek, jak chcialam wyprostowac grzywke slyszalam jak moje wlosy 'czeszcza' nigdy nie mialam czegos takiego, odstawilam prostownice szybciej niz myslalam i pojechalam do pracy w opasce

ja mam 3szminki takie z rimmela, kolorki bezowe,brazowe,czerwienie ,wisnie sie trzymaja piekne, natomiast roz bardzo wysusza i daje tandetny efekt jak dla mnie

a nie porowate?
hm, grzebiuen to tylko z duzymi zebami, nie z drobnymi. Jednak ja uwazam ze szczotka jest do czesania, najlepiej z wlosiem z dzika

mam krecone wlosy i tez sa takie jak Twoje, dlatego ze krecony wlos kreci sie poniewaz w srodku jest pusty. Takie wlosy sa bardziej narazone na uszkodzenia, ciezsze do zdyscyplinowania.

wrocilam z pracy, jak mnie kierowniczka wkurzyla
naszczescie mam kochanego Tzta ktory pisal od rana mile smsy i dzieki niemu poprawil mi sie humor, ale babe to chcialam rozszarpac, nie wiem skad sie to wredostwo bierze

a i musze sie pochwalic, bo 2tyg meki z urzadami celnymi,skarbowymi,komuni kacyjnymi mam tablice i dowod rejestracyjny na moje autko przepraszam za offa musialam, taaak sie ciesze
tak stary sezon na tvnie
Cytat:
2 i 3 mają identyczny skład, z tym, że 2 ma ładniejsze opakowanie i jest droższa
ja aktualnie używam Glori, jest całkiem fajna z tym, że one podkreśla skręt włosa no i jest najtańsza z nich wszystkich
dobrze wiedziec jesli chodzi o skład bo nawet nie porównałam, nie przyszło mi to do głowy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 12:51   #195
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Cytat:
Ja chcę zobaczyć Ważne że Ty jesteś zadowolona. Fajnie się czyta, jak drugi człowiek z czegoś potrafi się cieszyć na co sam zapracował
od 16roku zycia pracowalam na to auto...
zawsze chcialam miec Focusa albo A4, jednak A4 za podobne pieniadze kupilabym z max 99r, a Focusika mam z 2002
mnie bylo stac na auto, niestety musialam pozyczyc od babci na akcyze i skarbowke. Cale szczescie, ze wujek wpisze mnie do swojego ubezpieczenia jako wspolwlasciciel i bede miala tanie ubezpieczenie, bo inaczej ubezpieczenie na mnie sama na to auto to najtansze znalazlam za 2300, a najdrozsze za 3800 wiec calkiem sama nie kupilam

Smarfetka w razie niepowodzenia bedziesz miala na co zwalic zalezy w co kto wierzy

mi Gloria nie sluzyla, wywalilam pol buteleczki bo wlosy mialam szortkie i takie drutowate, niemile w dotyku

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-08-16 o 12:53

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 12:53   #196
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

no i tico bylo juz 3x powypadkowe, moj ojciec wlasnie nim stracil prawko bo rozwalil 5aut innych ticiem w tym 1policyjne, wpadl w takie dlugi, ze musial sprzedac 3auta, a on pazerny jest wiec zostawil tylko sobie tico, bo tanie w utrzymaniu i od 6lat tak robi prawo jazdy, ze ja pierwsza zrobilam i nie bylo innego auta wiec jezdzilam tym co dali mi

znowu off, zabijcie mnie
zazdrozcze autka zdradz nam ile pracowalas na to cacko?? calkiem sama zarobilas? (nie wazne ze nie jest z salonu, ale bajery to ma bez zarzutu)
ja maluszkiem sie woze, chcialabym nowe ale tyle wydatkow ze chyba nigdy nie zapracuje..

juz doczytalam, odkladalas wszystkie pieniadze czy mialas jeszcze inne wydatki?..

w tym roku OC tak poszlo w gore ze masakra;/// znam to.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-08-16 o 12:57
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 12:53   #197
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
zawsze chcialam miec Focusa albo A4, jednak A4 za podobne pieniadze kupilabym z max 99r, a Focusika mam z 2002
mnie bylo stac na auto, niestety musialam pozyczyc od babci na akcyze i skarbowke. Cale szczescie, ze wujek wpisze mnie do swojego ubezpieczenia jako wspolwlasciciel i bede miala tanie ubezpieczenie, bo inaczej ubezpieczenie na mnie sama na to auto to najtansze znalazlam za 2300, a najdrozsze za 3800 wiec calkiem sama nie kupilam

Smarfetka w razie niepowodzenia bedziesz miala na co zwalic zalezy w co kto wierzy
Śliczne I gratuluje wytrwałości w zbieraniu pieniążków

Ja się cieszyłam jak kupiłam w zeszłym roku komputer swój, prędzej meble do swojego pokoju, a w tym roku z tż laptopa A Ty tutaj z autem wyskakujesz
Stary 2010-08-16, 12:54   #198
caate
Zakorzenienie

GG do caate

malo smieszne! mam szerszenia w pokoju i nie wiem co robic !!!
Stary 2010-08-16, 12:54   #199
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze wiedziec jesli chodzi o skład bo nawet nie porównałam, nie przyszło mi to do głowy
cieszę się, że mogę komuś pomóc, chociaż moja wiedza się nie umywa do Waszej

Cytat:

ale jesteś zawzięta, ja nie umiem zbierać pieniędzy

a co do wiary w zabobony, to raczej nie wierzę, ale dla mnie matura jest b.ważna, muszę nadrobić dużo materiału bo zdaję matmę R, a w szkole mam tylko podstawę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 13:04   #200
caate
Zakorzenienie

GG do caate

w zeszlym roku wygralam 4tysiace w TVNie w jakims glupim teleturnieju w wakacje i kupilam laptopa i aparat tez sie czulam dumna ze moje i mam co tak bardzo chcialam

boje sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
zazdrozcze autka zdradz nam ile pracowalas na to cacko?? calkiem sama zarobilas? (nie wazne ze nie jest z salonu, ale bajery to ma bez zarzutu)
ja maluszkiem sie woze, chcialabym nowe ale tyle wydatkow ze chyba nigdy nie zapracuje..

juz doczytalam, odkladalas wszystkie pieniadze czy mialas jeszcze inne wydatki?..

w tym roku OC tak poszlo w gore ze masakra;/// znam to.
3lata. Stalam na promocjach, i mialam 3sesje zdjeciowe platne i tak oto zarobilam. Mialam problem ze kasa byla na mamy koncie a ona nie chciaala zebym takie auto sobie kupowala. Byl taki problem, ze ja chcialam zwykle 2drzwiowe ale z klima,el.szybami i wspomaganiem. to byla dla mnie koniecnzosc, bez tego auta nie kupie. moze wydawac sie ze elektryczne szyby to rozpusta, ale w Tico otwieracajac okno, kreci sie taka galka i ja juz mialam wprawe, ze otwieralam je jak automat, tzn tak szybko ale pewnego dnia, jak szybko zrobilam tak szybko wkrecila mi sie skora w ta galke midzy kciukiem a wskazujacym palcem. Dziewcyzny, myslalam ze umre, z 10min wyciagalam ta skore, bolalo jak cholera, ja juz omdlewalam, jeszcze to byly tylnie drzwi a ja parkujac zamykalam tylnie okno, do dzis nie wiem jak ja wyciagnelam cala ta reke, ale taka zgnieciona skore i krwiaka mialam przez dobre 7dni.
Dltaego te 3rzeczy to u mnie podstawa.
Mama sie zgodzila i wujek (on jest mechanikiem wiec tez mialam z nim problem zeby mu dogodzic) ale na 5drzwiowe. To noo coz, wielkiego wyboru z moja kasa,wymaganiami nie mialam a to autko to wielka okazja, dlatego je mam, bo sie zgodzili. Mamie kolor sie nie podoba, wujek sie cieszy ze diesel, ale narzeka na zbyt wiele bajerow, klima podgrzewana przednia szyba i lusterka to dla niego za duzo

Okej, czas zabic szerszenia!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-08-16 o 13:08
Stary 2010-08-16, 13:15   #201
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
witaj

a ten fryzjer to w centrum Katowic jest?

Tak Na wawelskiej

ewcia19 Jak spłaszczę brzuch, to potem go umięśnie 6w

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:32   #202
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
popatrz na moje since, moja blada twarz to wyjdziesz z tych kompleksow
e tam nie potrzebujesz podkładu tylko troszke korektora pod oczy i jest git majonez
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość

serio?
kurcze sama już nie wiem, bo już od dość dawna mam taką samą fryzurę i szczerze to znudzila mi się trochę
poza tym na zdjęciu mam tez na włosach lakier, gdyby nie on byłyby bardziej oklapnięte - są już za ciężkie..
buu, nienawidzę fryzjerów i tych decyzji - zapuszczać / ciąć
ładna jesteś uważam ze powinnaś wycvieniowac włoski przy twarzy bo masz pociągła twarz i proste włosy z przedziałkiem po srodku jeszcze bardziej to uwydatniaja i dawaja efekt ciązenia tzn na czubku sa oklapłe a na koncach jakby było ich wiecej

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a u mnie nadal taki upał w pokoju chyba ze 40 stopni było bo od południa;/

nawet nie miałam siły na pielęgnacje! nie umiem sie pomalowac cieniami róznymi żeby to jakos miało wygląd..

kurcze tak sie zastanawiam czy u Was też panny chodzą ze stringami albo du.. na wierzchu? do tego mocno wyzywający makijaż ( o ile czarna krecha wokół oczu może nazywać sie makijażem) i wulgarne teksty? co idzie jakas to bardziej rozebrana. no ja nie wiem, mają ładne figury to mogą pokazywać ale gdzie ten umiar.. gdzie ten szacunek chociażby do własnego ciała... gdzie ta delikatność kobiety ..;| sorki za off!
musiałam sie wyżalić bo mieszkam koło takiego chodniczka gdzie w wakacje małolaty sobie pielgrzymki urządzają popołudniami a ja juz nie mogę na to patrzeć
jako tako nie tylko moja 15 letnia sąsiadka chodzi z dupa na wierzchu ma bardzo chude nogi a brzuch i góre gruba i nosi przyciasnawe spodnie przez co cały rowek jej widać młoda jest - pozniej sie bedzie wstydzic
Cytat:
moja dzisiejsza pielegnacja:
lorys na włoski, serum na brzuch, serum na biust, maseczka na twarz, chusteczka brazujaca na twarz z daxa, krem pod oczy z ziaji

jaa chyba znowu brzuch zaczyna mnie boleć wiecie co, zamówiłam sobie na all szmineczke z bourjios, zaplacilam za nia 15zł a w rossmannie kosztuje 43z groszami
chyba nawet wiem od jakiego sprzedawcy ma szminki po 3 zł a przesylke po 15zł tak?? daj znac czy to nie jakies szajstwo jak przyjdzie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Piszecie z predkoscia swiatlawitam sie z wami w 3 czesci

Dzis bylam u fryzjera i nie jestem do konca zadowolona,ale tez nie ma tragedii,a co do dzisiejszej pielegnacji to niezbedne minimum
wstaw fotki
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dotka95 a jak wygląda to mycie odżywką?? wszystko tak jak szamponem? włosy nie są tłuste??

dziękuję a więc teraz nabiorę troche odwagi i będę przyczajkę robić na tą fryzurkę
sądze ze lepiej Ci w którkich pocieniowanych włoskach , chociaz na tym 1 zdjeciu tez fajnie

ta fryzurka bedzie Ci z pewnoscia pasowac bo masz podobne rysy twarzy
Cytat:
a6w nie jes tna spalanie tłuszczu wiec nie polecam dziewczynom z oponka- ona dziala na rzezbe miesni brzyucha a pod oponka nawet jak sie ukonczy a6w to nie bedzie niestety ich widac. Na pozbycie sie oponki trzeba cwiczyc przede wszystkim areoby albo interwały - choc polecam interwały, no i oczywiscie mniej jesc
Cytat:
gratuluje dorobienia sie- ja sie jeszcze nie dorobiłam i długo nie dorobie zreszta autko mi niepotrzebne narazie , teraz usilnie namawiam Tz na jakies fajne sportowe- ale nie chce

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-08-16 o 13:33
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:39   #203
Shadii
Wtajemniczenie

Caate, podziwiam za wytrwałość

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:40   #204
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
e tam nie potrzebujesz podkładu tylko troszke korektora pod oczy i jest git majonez

ładna jesteś uważam ze powinnaś wycvieniowac włoski przy twarzy bo masz pociągła twarz i proste włosy z przedziałkiem po srodku jeszcze bardziej to uwydatniaja i dawaja efekt ciązenia tzn na czubku sa oklapłe a na koncach jakby było ich wiecej

jako tako nie tylko moja 15 letnia sąsiadka chodzi z dupa na wierzchu ma bardzo chude nogi a brzuch i góre gruba i nosi przyciasnawe spodnie przez co cały rowek jej widać młoda jest - pozniej sie bedzie wstydzic

chyba nawet wiem od jakiego sprzedawcy ma szminki po 3 zł a przesylke po 15zł tak?? daj znac czy to nie jakies szajstwo jak przyjdzie

wstaw fotki

sądze ze lepiej Ci w którkich pocieniowanych włoskach , chociaz na tym 1 zdjeciu tez fajnie

ta fryzurka bedzie Ci z pewnoscia pasowac bo masz podobne rysy twarzy

a6w nie jes tna spalanie tłuszczu wiec nie polecam dziewczynom z oponka- ona dziala na rzezbe miesni brzyucha a pod oponka nawet jak sie ukonczy a6w to nie bedzie niestety ich widac. Na pozbycie sie oponki trzeba cwiczyc przede wszystkim areoby albo interwały - choc polecam interwały, no i oczywiscie mniej jesc

gratuluje dorobienia sie- ja sie jeszcze nie dorobiłam i długo nie dorobie zreszta autko mi niepotrzebne narazie , teraz usilnie namawiam Tz na jakies fajne sportowe- ale nie chce
nie, od tego sprzedawcy nie zamawiałam, zamówiłam tu http://aukcjewp.wp.pl/item1156182378...10_bezowa.html

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 13:44   #205
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Pewnie już tutaj nikogo nie ma ale co tam,najwyżej odpowiecie mi rano Wstawie do swojego albumu kilka fotek <zainteresowani niech wysyłaja zaproszenia> ,i chcę zebyście mi pomogły,otóż MAM DOŚĆ MONOTONII W MOIM WYGLĄDZIE ciągle ta sama fryzura,ten sam makijaż,sama nie wiem co robic i licze na waszą pomoc. : <
z góry dzieki
Zaraz wysle zaproszenie

Cytat:

Cytat:

Witajcie
Cytat:
pewnie, witamy
powiedz jak działa na włosy taka kuracja nafta+rycyna? i czy nakładasz ją na skalp czy włosy?
hmm mam rycyne w domu ale przez to ze jest taka gesta odechciewa mi sie jej nakładac
To fakt rycyna jest dosc gesta,ale dziala dosc dobrze,przynajmniej w moim przypadku Ja zazwyczaj nakladam kokos(na cale wlosy) z rycynka(na koncowki)i wlosy sa miekkie i lsniace,na poczatku troche bardziej wypadaly,ale teraz jest ok

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
aeroby tylko np bieganie a6w i brzuszki nie spalą tłuszczu tylko wyrobią mięśnie
Wiem,ze a6w to cwiczenia glownie na wyrobienie miesni,ale po 2 tygodniach cwiczen stracilam kilka cm z oponki,wiec tluszczyck tez troche spalaja

caate fajny samochod,bardzo podobaja mi sie focusy,my znowu z tz kupilismy passata,rocznik chyba taki jak twoj i tez jest super,tylko wkurza mnie to,ze tyle juz wydalismy na naprwy,bo jak tez twierdzi to sa standardowe rzeczy i trzeba to zrobic

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:06   #206
magne
Zadomowienie

Ja nie jestem jeszcze pełnoletnia,ale jeździłam już wszystkimi samochodami tżta haha
Jak przyjdzie 18 i zdam prawko to od razu ruszam samochodem gdzieś daleko
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:08   #207
xHello Kittyx
Raczkowanie

Przyjełam zaproszenia z góry dzięki za rady

A ja od wczoraj strasznie źle się czuję,boli mnie głowa straaasznie i żołądek Niedawno zmyłam maske z włosow,Joanna miód i cytryna,ale moim włosom ta maska cos nie słuzy,mało zostało szkoda wyrzucić.

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:10   #208
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Zaraz wybieram się do ginekologa. A burza u mnie nieziemska.

Dziewczyny, chyba już kiedyś była w wątku o tym dyskusja ale czy używacie depilatorów? czy czego do depilacji? bo zastanawiam się nad kupnem.
Stary 2010-08-16, 14:15   #209
ewcia19
Rozeznanie

eh wczoraj się pomalowałam samoopalaczem, a dziś po Inasnity cały mi spłyną wrrrrrrrrr

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:22   #210
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Zaraz wybieram się do ginekologa. A burza u mnie nieziemska.

Dziewczyny, chyba już kiedyś była w wątku o tym dyskusja ale czy używacie depilatorów? czy czego do depilacji? bo zastanawiam się nad kupnem.
Ja mam i użyłam raz

Do bikini używam tylko i wyłącznie veet, a do nóg i pach maszynka gilette
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości