Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-23, 07:54   #361
ania4891
Zadomowienie

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4

Ja jestem na 23-dniu, czyli już druga połowa

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Planuję dziś wrócić do a6w, ale szczerze to nie chce mi się zaczynać od pierwszego dnia. Jak myślicie, gdybym zaczęła od 10 czyli od 3 serii?? Tydzień temu przerwałam na 13 dniu za względu na wyjazd i na chorobę
Ja bym chyba od początku zaczęła

Cytat:
Napisane przez sylwunia89 Pokaż wiadomość
Mam wrazenie, ze kolezanka/kolega Wyrak to wszystkie rozumy pozjadala i wie lepiej jak dziala A6W niz sam tworca cwiczen Ja aktualnie razem z przyjaciolka jestem w trakcie 20 dnia, nie stosowalam zadnej dodatkowej diety i porownujac zdjecia przed rozpoczeciem cwiczen i aktualne, widac bardzo duza roznice. Brzuch jest plaski i pieknie zarysowany Tkanka tluszczowa ulegla znacznej redukcji, jesli to nie zasluga A6W, to moze sama wyparowala? Pozdrawiam
A mogę zerknąć na zdjęcia? Ja sobie zrobię jutro Ale jak w lustrze się oglądam to nie widzę jakiś zarysów
Stary 2010-05-23, 12:35   #362
Capoe
Raczkowanie

i 2 dzionek zaliczony ;D
Capoe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 22:41   #363
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wrazenie, ze kolezanka/kolega Wyrak to wszystkie rozumy pozjadala i wie lepiej jak dziala A6W niz sam tworca cwiczen Ja aktualnie razem z przyjaciolka jestem w trakcie 20 dnia, nie stosowalam zadnej dodatkowej diety i porownujac zdjecia przed rozpoczeciem cwiczen i aktualne, widac bardzo duza roznice. Brzuch jest plaski i pieknie zarysowany Tkanka tluszczowa ulegla znacznej redukcji, jesli to nie zasluga A6W, to moze sama wyparowala? Pozdrawiam

pewnie wiele zdjęć sie naogladalam na innych forach, brzuchy szczuplejsze
napewno jest to dobre na spalanie poniewaz cwiczenia sa bardzo dlugie, mi wychodzilo juz godzine w koncowej fazie, a nie ma szans żeby skurcz miesni sie odbywal bez nakladow energi czyli bez spalania glukozy.
kolega wyrak poprostu w kazdym watku i na kazdym kroku pisze to samo co jest juz nudne, bo chyba kazdy przyjal do wiadomosci że to jest tylko na rzezbe nie na spalanie'

jednak praktyka pokazuje inaczej, ja tez zrobilam ten trening w tamtym roku i mi wyraznie oponka zmniejszyla sie ale nie bede swoich przykladow podawala bo moga byc wkoncu niewiarygodne, lepiej poogladac zdjecia z przed i po ktore sa na necie

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 11:14   #364
Aniol po tuningu
Raczkowanie

GG do Aniol po tuningu

Piszecie, że ćwiczenia są czasochłonne, co oczywiście jest jednym z mankamentów tego planu. Nie wiem czy Wy spotkaliście się z informacją, że cały dzienny trening nie może zajmować więcej niż 45 minut. Ja to przeczytałam i staram się nie przekraczać. A tu koleżanka pisze, że robiła to ok godziny... No i teraz nie wiem. Może takie skracanie do ram czasowych jest półtreningiem a nie pełnowartościowym seansem... Możecie się odnieść do tego?

Aniol po tuningu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 11:23   #365
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aniol po tuningu Pokaż wiadomość
Piszecie, że ćwiczenia są czasochłonne, co oczywiście jest jednym z mankamentów tego planu. Nie wiem czy Wy spotkaliście się z informacją, że cały dzienny trening nie może zajmować więcej niż 45 minut. Ja to przeczytałam i staram się nie przekraczać. A tu koleżanka pisze, że robiła to ok godziny... No i teraz nie wiem. Może takie skracanie do ram czasowych jest półtreningiem a nie pełnowartościowym seansem... Możecie się odnieść do tego?

A ja się nawet gdzieś doczytałam, że nie powinien przekraczać 25minut Na razie jestem na 24 dniu i nie przekraczam a potem będę starała się szybciej zasuwać, żeby się mieścić w 30-40minut
Stary 2010-05-24, 12:23   #366
Aniol po tuningu
Raczkowanie

GG do Aniol po tuningu

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
A ja się nawet gdzieś doczytałam, że nie powinien przekraczać 25minut Na razie jestem na 24 dniu i nie przekraczam a potem będę starała się szybciej zasuwać, żeby się mieścić w 30-40minut
właśnie ja tak wyczytałam jak zamierzasz Aniu- że trzeba tak zasuwać, żeby się zmieścić w tym czasie (wg moich źródeł- z sieci- to 45min, wg Twoich 25min) i ja już do tego się stosuję
bo nie widzę opcji, żeby będąc na 30 dniu (a jestem) robić 3sekundowe wytrzymania i zdążyć w 45 min a tym bardziej w 25min! a jak Twój brzuszek w 24 dniu ?

Stary 2010-05-24, 15:50   #367
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
Trochę boję się Wyraka ale ryzykuję, dołączam
Jestem szczupła, na brzuchu nie ma pokładów tłuszczu, wcześniej regularnie ćwiczyłam, więc postanowiłam rozpocząć rzeźbę
Dziś 20-ty dzień
Nie zauważyłam, żeby A6W spalała tłuszcz, nie nastawiałabym się na to dziewczyny
A dlaczego sie boisz? W przeciwienstwie do wiekszosci osob, ktore sie za to biora, robisz to z sensem.

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Tzn ja ćwiczę od końca stycznia codziennie brzuch, więc o zakwasy się nie martwię Jednak zrezygnowałam z a6w bo znalazłam inne ćwiczenia na brzuch, które są bardziej urozmaicone

Jak Ci się udało zrzucić tyle kilogramów??
Ja bym sie o Twoje biedne miesnie brzucha martwil, jak je codziennie meczysz.

Kilogramow zrzucic? Od A6W?

Cytat:
Tworca? To, ze Weider jest tworca tych cwiczen jest wg mnie o tyle watpliwie, ze nie ma zadnych zrodel anglojezycznych, laczacych go z takim programem.

A6W nie spala tluszczu, wystarcza podstawy wiedzy o tym, jak tluszcz jest spalany, zeby wiedziec, ze efektywne spalanie tluszczu brzuszkami jest niemozliwe.

"Tkanka tluszczowa ulegla znacznej redukcji". Od brzuszkow. W 20 dni To sie pochwal, "kg stracilas"

Brzuch owszem, przy A6W bedzie bardziej plaski, efekt spietych miesni. Po zaprzestaniu cwiczen niemal natychmiast zanika.

Nastepna, co nic nie wie, a sie ciska.

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
pewnie wiele zdjęć sie naogladalam na innych forach, brzuchy szczuplejsze
napewno jest to dobre na spalanie poniewaz cwiczenia sa bardzo dlugie, mi wychodzilo juz godzine w koncowej fazie, a nie ma szans żeby skurcz miesni sie odbywal bez nakladow energi czyli bez spalania glukozy.
kolega wyrak poprostu w kazdym watku i na kazdym kroku pisze to samo co jest juz nudne, bo chyba kazdy przyjal do wiadomosci że to jest tylko na rzezbe nie na spalanie'

jednak praktyka pokazuje inaczej, ja tez zrobilam ten trening w tamtym roku i mi wyraznie oponka zmniejszyla sie ale nie bede swoich przykladow podawala bo moga byc wkoncu niewiarygodne, lepiej poogladac zdjecia z przed i po ktore sa na necie
Phi, zdjecia na forach. Tez moge wkleic w temacie o A6W takie, co z tego, ze te cwiczenia nie maja zadnego zwiazku z wygladem brzucha. Pokaz mi zdjecia osob z przed-po, ktore nie robily nic oprocz A6W.

Na spalanie tluszczu nie sa dobre, bo ni to pies ni to wydra - ot, spinasz brzuch. Angazujesz tylko jedna niewielka grupe miesni - brzucha (i to nie wszystkie, a tylko gorne), wiec jakim cudem masz spalac?

A to, ze robilas godzine, oznacza tylko, ze robilas beznadziejnie ta A6W - bo A6W sie robi do 35minut. Po prostu robilas dluzsze przerwy/bardzo wolnym tempem. Od tego, ze wydluzysz czas cwiczen 25minut ponad zalecany czas odpoczynkiem, energia sie dodatkowo nie spala

Cytat:

Cytat:
właśnie ja tak wyczytałam jak zamierzasz Aniu- że trzeba tak zasuwać, żeby się zmieścić w tym czasie (wg moich źródeł- z sieci- to 45min, wg Twoich 25min) i ja już do tego się stosuję
bo nie widzę opcji, żeby będąc na 30 dniu (a jestem) robić 3sekundowe wytrzymania i zdążyć w 45 min a tym bardziej w 25min! a jak Twój brzuszek w 24 dniu ?

A6W powinno sie robic do 35minut. Przy czym 30-35minut to powinno zajmowac pod koniec oczywiscie.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 16:09   #368
Bettix75
Zadomowienie

Hejka

Na Ukrainie daliśmy radę, szósteczka zaliczona
Chociaż trochę w piątek się nie chciało, natomiast w sobotę bez problemu
Dziś będzie 31 dzień. Fajne te ćwiczonka
Kurcze jeszcze tylko 2 tygodnie i koniec, ale to szybko zleciało

Aniołku jutro zmierzę się w pasie i napiszę czy coś z talią się zmieniło, napewno brzuch jest bardziej płaski

od 20.11.10 IV faza: stabilizacja
aktualna waga: 58,85kg

06.06.10r. A6W ukończone
Bettix75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 16:17   #369
Aniol po tuningu
Raczkowanie

GG do Aniol po tuningu

Bettix - ja się właśnie nie mierzyłam przed, fotkę zrobiłam może gdzieś po 2tyg od pierwszego dnia ćwiczeń- tak jak mówiłaś, że lepiej późno niż wcale
No i widzę, że jesteśmy chyba gdzieś na tym samym bądź bardzo podobnym etapie ćwiczeń

Wyrak - a Ty robiłeś, bądź robisz sobie co jakiś czas jeszcze szósteczkę? Czy to już za Tobą i do tego nie wracasz?

Pzdr Forumowiczów
Stary 2010-05-24, 16:33   #370
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrak - a Ty robiłeś, bądź robisz sobie co jakiś czas jeszcze szósteczkę? Czy to już za Tobą i do tego nie wracasz?

Pzdr Forumowiczów
Robilem, nie wracam, bo to nie ma najmniejszego sensu - sredni, slabawy wrecz ten program jest, nudny, trzeba go machac codziennie, a z drugiej strony, jest krotkotrwaly; cwiczy tylko gorna czesc brzucha.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2010-05-24, 16:43   #371
Aniol po tuningu
Raczkowanie

GG do Aniol po tuningu

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Robilem, nie wracam, bo to nie ma najmniejszego sensu - sredni, slabawy wrecz ten program jest, nudny, trzeba go machac codziennie, a z drugiej strony, jest krotkotrwaly; cwiczy tylko gorna czesc brzucha.

Nudny- ooo tak!
Słabawy- efekty są, a jeśli znasz coś, co jest bardziej godne polecenia na brzuch, to podziel się

Ćwiczy tylko górna część brzucha- no ilość partii mięśniowych uruchomionych przy 6 dość niewielka.
Krótkotrwały- nie wiem jeszcze
Ale widzisz, Ty spróbowałeś sobie, ja na przykład choćby z czystej ciekawości efektów też dlatego się tego podjęłam

A może znasz coś skutecznego na talię?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-24, 17:41   #372
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Nudny- ooo tak!
Słabawy- efekty są, a jeśli znasz coś, co jest bardziej godne polecenia na brzuch, to podziel się
Ćwiczy tylko górna część brzucha- no ilość partii mięśniowych uruchomionych przy 6 dość niewielka.
Krótkotrwały- nie wiem jeszcze
Ale widzisz, Ty spróbowałeś sobie, ja na przykład choćby z czystej ciekawości efektów też dlatego się tego podjęłam

A może znasz coś skutecznego na talię?
Na wyglad brzucha najlepsze sa nie jakies brzuszki, ale odpowiednia dieta, cwiczenia silowe na cale cialo, interwaly, aeroby.

Jesli juz musisz cos na brzuch machac, to ABSII ma tez cwiczenia na bok i dol brzucha i nie trzeba robic tego programu codzien.

Na talie nic nie znam, dla mnie to abstrakcyjny problem.

Stary 2010-05-24, 18:27   #373
Aniol po tuningu
Raczkowanie

GG do Aniol po tuningu

Cytat:
Na wyglad brzucha najlepsze sa nie jakies brzuszki, ale odpowiednia dieta, cwiczenia silowe na cale cialo, interwaly, aeroby.

Jesli juz musisz cos na brzuch machac, to ABSII ma tez cwiczenia na bok i dol brzucha i nie trzeba robic tego programu codzien.

Na talie nic nie znam, dla mnie to abstrakcyjny problem.
Taaa. Ale siłowe i wzmacniające typowo odrzucam gdyż ten rodzaj ćw. jest przeze mnie wyjątkowo nie lubiany

Poczytam o ABSII, bo jak dotąd to najwięcej jest w sieci o a6w. A Ty znasz z doświadczenia ABSII?

Talia dla Ciebie to abstrakcja ehs faceci... macie mniej do kształtowania
Tzn. ja nie mam problemów ani z brzuchem ani z talią (co prawda nie jest osy, ale kompleksów brak )

;*

Edytowane przez Aniol po tuningu
Czas edycji: 2010-05-24 o 18:30
Stary 2010-05-25, 08:31   #374
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Taki jak w zerowym dniu Wizualnie nie widzę żadnych zmian Jedyne co - jestem "silniejsza w brzuchu"

Cytat:
A dlaczego sie boisz? W przeciwienstwie do wiekszosci osob, ktore sie za to biora, robisz to z sensem.
No wiesz, sama Twoja "twarz" budzi respekt
Stary 2010-05-25, 09:24   #375
sylwiayaha
Przyczajenie

Witam. Nie wiem, czy gdzieś już tutaj o tym było, ale mam jedno takie czysto techniczne pytanie A mianowicie, do tej pory ćwiczyłam powtarzając poszczególne ćwiczenia jedno po drugim, po czym 2 i 3 seria od początku cały cykl, a niedawno kolega zwrócił mi uwagę, że trzeba powtarzać od razu 3 cykle tego samego ćwiczenia i przechodzić do następnego. To ma w ogole jakieś znaczenie?
sylwiayaha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 10:33   #376
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Napisane przez sylwiayaha Pokaż wiadomość
Witam. Nie wiem, czy gdzieś już tutaj o tym było, ale mam jedno takie czysto techniczne pytanie A mianowicie, do tej pory ćwiczyłam powtarzając poszczególne ćwiczenia jedno po drugim, po czym 2 i 3 seria od początku cały cykl, a niedawno kolega zwrócił mi uwagę, że trzeba powtarzać od razu 3 cykle tego samego ćwiczenia i przechodzić do następnego. To ma w ogole jakieś znaczenie?
kolega jest w bledzie
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-26, 19:19   #377
Gosia_14
Rozeznanie

dzień 15
Gosia_14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-26, 21:51   #378
Bettix75
Zadomowienie

Aniołku zmierzyłam się i oto efekt: -1cm w talii, -2 na brzuchu, -1 cm uda.
Masz rację jesteśmy prawie na tym samym etapie, cały czas Cię gonię
Dziś zaliczyłam 33 dzień

06.06.10r. A6W ukończone
Stary 2010-05-27, 13:00   #379
Capoe
Raczkowanie

i 6 dzień również zaliczony ;D
Capoe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-27, 19:11   #380
Gosia_14
Rozeznanie

Ja dzisiaj zaliczyłam 16 dzień.Boże jak mi dzisiaj ciężko szło,ale zrobiłam w tym samym czasie co zawsze.Robię tak dwie piosenki Wcześniej była jedna,od niedawna dwie,myślę,że się w tym limicie 25 min zmieszczę do końca.Zarysy mięsni już widać i brzuch się spłaszczył
Gosia_14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-27, 19:18   #381
mikasa5
Zadomowienie

10 dzień Już mam bardziej płaski brzuszek ; )
Stary 2010-05-27, 19:33   #382
Bettix75
Zadomowienie

Gosia_14 na pociesznie powiem Ci, że ja teraz męczę się mniej niż jak miałam 10 powtórzeń Mięśnie się przyzwyczajają Zmykam robić 34 dzień

06.06.10r. A6W ukończone
Stary 2010-05-27, 20:43   #383
Aniol po tuningu
Raczkowanie

GG do Aniol po tuningu

Witam

Ja dziś 20 powtórzeń mam... a chora jestem, że ledwo żywa, ale zrobię, zrobię

Bettix- mierzyłaś się przed szóstką, więc masz teraz wymierną motywację
Ja różnicę widzę po ubraniach, ale na pewno nie idzie to w parze z wagą, ale to już wiemy, że a6w nie odchudza No i ja się ciągle pocieszam, że przecież mięśnie ważą więcej niż tłuszcz
I tak jak mówicie- z czasem i z ilością powtórzeń idzie łatwiej, a to znaczy, że troszkę przyjemniej.

Ja już chcę końca co prawda, ale powiem, że te ćwiczenia stały się jakąś rutyną, która muszę i już

Pzdr

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 21:25   #384
Bettix75
Zadomowienie

Aniołku, ja od jutra będę miała 22 powtórzenia, ale bez problemu je zrobię Jestem szczerze zaskoczona, że ta szóstka tak łatwo mi idzie Zastanawiałam się czy prawidłowo ją wykonujemy, bo mąż też nie narzeka... Nawet zaczęłam unosić się wyżej tzn. część lędźwiową podnosiłam, ale wtedy bolał mnie kręgosłup, więc to nie było poprawne.
Jeśli chodzi o wagę to mi spadło -2 kg od kiedy zaczęłam robić a6w (34dni). Dodam, że nie stosuję żadnej diety, a ostatnie 2 tygodnie nie biegałam. I myślę, że do końca szóstki już nie będziemy biegać, dopiero jak ją skończymy. W ostatni weekend byliśmy na wycieczce we Lwowie, a wiadomo kuchnia ukraińska do dietetycznych nie należy
Trzymam mocno kciuki za to, aby choróbsko mimo wszystko pozwoliło Ci wykonać ćwiczenia
Bardzo Ci kibicuję, bo jesteś pierwszą osobą z którą zaczęłam tu pisać
Finisz już co raz bliżej

Miłej nocki

06.06.10r. A6W ukończone

Edytowane przez Bettix75
Czas edycji: 2010-05-27 o 21:27
Stary 2010-05-30, 12:42   #385
Aniol po tuningu
Raczkowanie

GG do Aniol po tuningu

Bettix

Choroba nie daje za wygraną, ale ja też z szóstką się nie poddaję, bo to już bliżej niż dalej
Ja nie wiem czy waga spadła, bo szczerze mówiąc nie ważyłam się przed. Ale to co jest fajne, to uczucie lekkości, które zresztą daje każdy uprawiany sport. No może poza szachami
Też biegam, trenuję sobie taekwondo no i rolki czasami. Głód ruchu jednym słowem

A Ty z szóstką masz pierwszy raz do czynienia?

No i jak pozostali wizaż-anie radzą sobie z a6w? Dajecie radę?

Przyjemnej niedzieli

Stary 2010-05-30, 13:09   #386
Le22nka
Raczkowanie

GG do Le22nka

Hej. Ja skończyłam waga nie spadła ale efekty duże, brzuch spadł, mięsnie widoczne. Jednym słowem masa tłuszczowa przeszła w mięśną jestem zadowolona.. teraz coś na tyłek i uda muszę miec. narazie biegam 5 km dziennie...
Le22nka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 14:36   #387
Aniol po tuningu
Raczkowanie

GG do Aniol po tuningu

Czyli warto było, Lenko się męczyć
Ja uda mam raczej mięsne, tak samo łydki wyrobione no i nawet bicepsiki... Może znacie sposoby, żeby te partie mięśniowe uległy zmniejszeniu? Dodam, że specjalnie nie pracowałam nad nimi...

Za to brzuszek po a6w będzie jak najbardziej umięsniony i jak najbardziej taki pożądany

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 15:15   #388
Bettix75
Zadomowienie

Aniołku, z a6w mam doczynienie po raz pierwszy, więc dlatego jestem mile zaskoczona, że ćwiczonka nie są takie trudne jak się spodziewałam Pod koniec czerwca mamy zarezerwowane wczasy i do tego czasu będę 3x w tygodniu robiła te ćwiczonka z 20 powtórzeniami Z efektów póki co jestem zadowolona, po 250 brzuszkach, aż takich nie było

Miłej niedzieli

06.06.10r. A6W ukończone
Stary 2010-05-30, 15:40   #389
ania4891
Zadomowienie

A ja się przerzuciłam na ABS (ale to nie te ćwiczenia z youtuba ). Kupiła książkę "ABS czyli mięśnie brzucha". Wprawdzie trzeba wykonać sporo powtórzeń tego samego ćwiczenia (jak w A6W), ale nie trzeba katować brzucha codziennie a jedynie 3 razy w tygodniu - to mi bardziej odpowiada

Książka bardzo ciekawa (dostępna w empiku). Przedstawia fakty i obala niektóre mity. Wyczytałam w niej, że "wykonując 20 razy spinanie (czyli półbrzuszki) spalamy około 9 kcal". A także "spalanie tłuszczu w wybranym obszarze ciała jest z fizjologicznego punktu widzenia niemożliwe". Opisany jest przykład praworęcznego tenisity, który przecież nie ma prawej ręki chudszej od lewej mimo, że intensywniej jej używa
Widziałam tu spory na temat chudnięcia od A6W dlatego cytuję

Dam znać jakie efekty

Aniołku po tuningu - a może coś rozciągającego? Np joga? Ja ćwiczę

Wyraku - a co Ty tak cicho ostatnio siedzisz?
Stary 2010-05-30, 19:42   #390
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym sie o Twoje biedne miesnie brzucha martwil, jak je codziennie meczysz.

Kilogramow zrzucic? Od A6W?
dlaczego byś się martwił o moje mięśnie?? Póki co jest z nimi wszystko w porządku. Od końca stycznia miałam dwa razy przerwę po ok tydzień, no i raz na dwa tygodnie zdarza mi się nie ćwiczyć.
Co do zrzucenia kg to nie wiem czy zwróciłeś uwagę na podpis koleżanki, która straciła sporo kg i moje pytanie odnosiło się do tego jak to zrobiła a nie do a6w. I uzyskałam odpowiedź że dzięki diecie MŻ, więc nie wiem skąd ten śmiech

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości