Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 15:36   #91
santos
Zakorzenienie

GG do santos
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4

Jak widze spalanie brzucha brzuszkami wiecznie zywe. O yeah :/

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-03, 20:30   #92
morphine88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie dyskutowanie ze mna/nie odpowiadanie juz mi idzie Ci swietnie, jak masz tyle konsekwencji w cwiczeniu, to az wiory beda leciec
Odpowiadam, bo nie chcę, abyś czuł, że przyznałam ci rację.

Cytat:
A ja Ci probuje udownic, ze to niemozliwe, bzdura, glupota, absurd. Nie dochodzi? Albo dostarczasz cialu wiecej kalorii niz zuzywasz i budujesz, albo mniej i spalasz, nie da sie naraz jednego budowac, drugiego spalac.
Szczerze, to mam już serdecznie dość twojego prostego myślenia. Chyba, że nagle zmieniłeś teorię. Moja wypowiedź 'Zawsze miałam taką teorię i nie wydaje mi się, żeby mogło być inaczej' (czy coś w ten deseń) dotyczyła tematu, w którym ktoś próbował mi udowodnić, że uważam, iż możliwe jest jednoczesne spalanie tłuszczu i tworzenie się tkanki mięśniowej. A ja odpowiadam, że tak nie sądzę. Nie zgadzasz się ze mną? No to gratuluję stanowczości.

Cytat:
Nie wykrecaj sie, nie zalapalas o co chodzi i teraz wielce ironiczna udajesz
Mam dość ludzi, którzy nie potrafią wyczuć sarkazmu.

Cytat:
Bzdura, to fizycznie niemozliwe. Podstawa spalania jest deficyt kaloryczny.
Może to i dziwne, ale jej się udało. I nie wytłumaczysz mi, że nie, bo ja ją znam, a ty nie i nie wiesz tak na prawdę, jaki jest efekt. OK? Więc nie kłóć się teraz ze mną. Poza tym czytaj wszystko, co napisałam, a nie tylko to, co do ciebie, jasne? Powiedziałam, że nie byłam przy niej 24/7 więc nie wiem, czy się głodziła, twierdzi, że nie. Koniec tematu.

Cytat:
Zadne cwiczenia na brzuch nie zapewniaja plaskiego brzucha, warto, zeby niektorzy to w koncu zrozumieli.
No co ty nie powiesz? Dziwne, bo moi znajomi tylko tak gubią zbędne kilogramy. I ograniczenie słodyczy, fast-foodów i chipsów, oczywiście.

`I like living on the edge
and seeing what's on the other side!
Steven Tyler
morphine88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-03, 22:40   #93
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morphine88 Pokaż wiadomość
Odpowiadam, bo nie chcę, abyś czuł, że przyznałam ci rację.
Dziecie drogie (ze sobie pozwole w konwencji z reklamy o dziadku), skad Ci przyszlo do glowy, ze mi w ogole zalezy na tym, zebys Ty mi racje przyznala? Bez obrazy, ale Ty jestes z tych, do ktorej pisanie jest jak walenie grochem o sciane. Rob sobie co chcesz, mi to zwisa, tyle, ze dopoki mi sie bedzie chcialo, to bede prostowal takie bzdury jak Twoje, zeby inni nie tracili czasu na cwiczenia, ktore im nie sa potrzebne/przydatne.

No i tak czy siak, wielce sie zarzekalas, jak to konczysz dyskusje ze mna, a wyszlo jak wyszlo

Cytat:
Mam dość ludzi, którzy nie potrafią wyczuć sarkazmu.
Ja tez, podobnie jak takich, co nie zalapuja prostych porownan, jak to Ci sie wczesniej zdarzylo

Cytat:
Może to i dziwne, ale jej się udało. I nie wytłumaczysz mi, że nie, bo ja ją znam, a ty nie i nie wiesz tak na prawdę, jaki jest efekt. OK? Więc nie kłóć się teraz ze mną. Poza tym czytaj wszystko, co napisałam, a nie tylko to, co do ciebie, jasne? Powiedziałam, że nie byłam przy niej 24/7 więc nie wiem, czy się głodziła, twierdzi, że nie. Koniec tematu.
E tam, na wizazu tyle bzdur wypisuja, fizycznie niemozliwych z zakresu cwiczen/diety, ze myslisz, ze to kogokolwiek ma przekonac? Wystarczy odrobina wiedzy, zeby wiedziec, ze to bzdura. A ja tam mam do tego jeszcze troche praktyki z A6W i cwiczeniem, wiec wiem, ze to co piszesz i te przyklady o psiapsiolce do banialuki.

Cytat:
No co ty nie powiesz? Dziwne, bo moi znajomi tylko tak gubią zbędne kilogramy. I ograniczenie słodyczy, fast-foodów i chipsów, oczywiście.
Jak juz bylo mowione: mozesz pedzelkiem malowac sciany

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-04, 09:03   #94
morphine88
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez, podobnie jak takich, co nie zalapuja prostych porownan, jak to Ci sie wczesniej zdarzylo
Jesteś psychologiem? Byłoby mi niezmiernie miło, gdybyś zaprzestał udowadniania mi, że masz rację co do mojego zachowania, choć przeczy się ona z moją racją. Racja jest jak dupa - każdy ma swoją. KONIEC.

Cytat:
E tam, na wizazu tyle bzdur wypisuja, fizycznie niemozliwych z zakresu cwiczen/diety, ze myslisz, ze to kogokolwiek ma przekonac? Wystarczy odrobina wiedzy, zeby wiedziec, ze to bzdura. A ja tam mam do tego jeszcze troche praktyki z A6W i cwiczeniem, wiec wiem, ze to co piszesz i te przyklady o psiapsiolce do banialuki.
Miałam wrażenie, że napisałam 'Koniec tematu'. Akurat odrobinę wiedzy to ja posiadam i wypraszam sobie tego typu komentarze. Długo masz zamiar prowadzić ten temat? Ja go kończę. Tak, stanowczo.

Cytat:
Jak juz bylo mowione: mozesz pedzelkiem malowac sciany
Tak? A jak ty spalasz kalorie? Jak według twojej teorii można schudnąć? Rozumiem, że ćwiczenia, dieta i ogólne ograniczanie kalorii nic nie dają. Ach, przepraszam, pozostaje chirurg. Pozdrawiam.

Steven Tyler

Edytowane przez morphine88
Czas edycji: 2010-03-04 o 11:22
Stary 2010-03-04, 12:44   #95
Oleńka =)
Rozeznanie

Hmm to troche bez sensu. Bo wątek troche w złym kierunku idzie. Po prostu nie rozumiem upartości. Ja z własnych doświadczeń wiem (ukończyłam A6W), że wygląda się szczuplej, brzuch jest ladniejszy i mimo, ze moj cel był schudnąć- nie twierdze że to spalacz tłuszczu.

Na obecną chwilę czekam jeszcze kilka dni zeby zaczac regularnie biegac. I tez cwicze weidera, jednak zeby nauczyc sie mobilizacji i po prostu robic cos dla siebie. I nie twierdze, ze spalę tłuszcz i bedę miała brzuch modelki, bo zdaje sobie sprawę, że spala się poprzez odpowiednio długie aeroby. A to wiedziałam jeszcze jako dziecko.

Edytowane przez Oleńka =)
Czas edycji: 2010-03-04 o 12:45
Oleńka =) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-04, 13:14   #96
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś psychologiem? Byłoby mi niezmiernie miło, gdybyś zaprzestał udowadniania mi, że masz rację co do mojego zachowania, choć przeczy się ona z moją racją. Racja jest jak dupa - każdy ma swoją. KONIEC.
Ja Ci nic nie udowadniam, mowie jak uwazam, ze jest i na podstawie Twojego zachowania twierdze, ze mam racje
Udowadniac Tobie nic nie zamierzam -> patrz poprzedni post, nt. potrzeby przekonywania Cie

Cytat:
Miałam wrażenie, że napisałam 'Koniec tematu'.
To, ze jestes tak niekonsekwentna, to juz Twoj problem.

Cytat:
Akurat odrobinę wiedzy to ja posiadam i wypraszam sobie tego typu komentarze.
Wrecz przeciwnie, pleciesz bzdury swiadczace o brakach w podstawowej wiedzy.

Cytat:
Długo masz zamiar prowadzić ten temat? Ja go kończę. Tak, stanowczo.
Dobra, starczy tego dobrego, koniec z mojej strony.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2010-03-04, 13:56   #97
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Wyrak, daj se siana. Napisales raz, Jak ktos ma mozg wiekszy od fistaszka to przyswoi, sprawdzi, potwierdzi i przyjmie jako fakt. A jak nie, to bedzie dalej sie odchudzal katujac talie na macie. Moze ci satysfakcji do da (jak mi), ze maz swietne wyniki sortowe tudziez wyglad (rzezba u ciebie ,ze mucha nie siada), a reszta bedzie sie spinac i nici z tego. Wtedy sie okaze, kto mial racje :P.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-04, 17:33   #98
boangelina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Wyrak, daj se siana. Napisales raz, Jak ktos ma mozg wiekszy od fistaszka to przyswoi, sprawdzi, potwierdzi i przyjmie jako fakt. A jak nie, to bedzie dalej sie odchudzal katujac talie na macie. Moze ci satysfakcji do da (jak mi), ze maz swietne wyniki sortowe tudziez wyglad (rzezba u ciebie ,ze mucha nie siada), a reszta bedzie sie spinac i nici z tego. Wtedy sie okaze, kto mial racje :P.
Ekhm...

Wyrak nie ma ŻADNEJ konkretnej wiedzy. Zadałam mu pare pytań i nie potrafił na nie odpowiedzieć podając NAUKOWE dowody (a to = brak wiedzy i to ewidentnie) Żeby to stwierdzić nie trzeba być expertem, ja nim nie jestem ale obserwując to forum i jego posty cos tam smierdzi.
Jesli ktos uwaza, ze na czczo spalamy miesnie 'bo nie mamy glikogenu', to po prostu smiech na sali.

Coz z tego ze 'rzezba ze mucha nie siada' skoro argumenty typu 'nie bo nie' rodem z przedszkola a ton wypowiedzi kompletnie pozbawiony empatii i jakiegokolwiek wyczucia? I te ziewajace minki...

Super Santos ze podajesz taki przyklad, ale widzac cos takiego nawet cialo super sportowca nie ma znaczenia.

Chamstwo jest wszedzie, a tu widze az zanadto. Ładnie to obrazac innych, co? Samemu bedac pozbawionym totalnie myslenia.
boangelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-04, 17:53   #99
morphine88
Zadomowienie

Cytat:
To, ze jestes tak niekonsekwentna, to juz Twoj problem.
Napisałam 'koniec tematu' w moim poprzednim poście, było to więc skierowane do ciebie, ty temat jednak dalej prowadzisz. Nie wiem, po co. ;>

Cytat:
Wrecz przeciwnie, pleciesz bzdury swiadczace o brakach w podstawowej wiedzy.
Przeczytaj post Boangelina.

Cytat:
Dobra, starczy tego dobrego, koniec z mojej strony.
Źle się wysłowiłam, powiedziałam, że kończę dany temat, mając na myśli podtemat.

Cytat:
Napisane przez boangelina Pokaż wiadomość
Ekhm...

Wyrak nie ma ŻADNEJ konkretnej wiedzy. Zadałam mu pare pytań i nie potrafił na nie odpowiedzieć podając NAUKOWE dowody (a to = brak wiedzy i to ewidentnie) Żeby to stwierdzić nie trzeba być expertem, ja nim nie jestem ale obserwując to forum i jego posty cos tam smierdzi.
Jesli ktos uwaza, ze na czczo spalamy miesnie 'bo nie mamy glikogenu', to po prostu smiech na sali.

Coz z tego ze 'rzezba ze mucha nie siada' skoro argumenty typu 'nie bo nie' rodem z przedszkola a ton wypowiedzi kompletnie pozbawiony empatii i jakiegokolwiek wyczucia? I te ziewajace minki...

Super Santos ze podajesz taki przyklad, ale widzac cos takiego nawet cialo super sportowca nie ma znaczenia.

Chamstwo jest wszedzie, a tu widze az zanadto. Ładnie to obrazac innych, co? Samemu bedac pozbawionym totalnie myslenia.

Steven Tyler
Stary 2010-03-04, 18:42   #100
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boangelina Pokaż wiadomość
Ekhm...

Ja tam nigdzie nie twierdzilem, ze jestem jakimkolwiek ekspertem, wrecz przeciwnie.
Tyle, ze do wiedzenia, ze te bzdury o A6W to bzdury, nie trzeba byc ekspertem, a wystarczy wiedziec podstawy.

Jesli nie przyjmujesz do wiadomosci, ze po snie i bez posilku masz niski poziom glikogenu, to to jest dopiero smiech na sali.

PS. Mrzonki niektorych, ze ktos inny bedzie konczyl temat, bo im sie tak zamanilo, sa przeurocze

Stary 2010-03-06, 01:44   #101
guma_do_zucia
Raczkowanie

Jestem przy 12. dniu i jest pieruńsko nudno;/

guma_do_zucia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 12:45   #102
Le22nka
Raczkowanie

GG do Le22nka

Hej... Ja jestem w 6 dniu... od pn do pt robię ćwiczenia z koleżanką wtedy jest bardzo miło i nie czuję się tego zmęcznia i nudy. NIestety wczoraj robiłam sama - działało mi to na nerwy. ALe uparłam sie i skończę. na końcu porównamy zdjęcia

Edytowane przez Le22nka
Czas edycji: 2010-03-07 o 01:03
Le22nka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 17:46   #103
morphine88
Zadomowienie

Trzymam za Was kciuki.

Steven Tyler
Stary 2010-03-07, 17:07   #104
Riva69
Przyczajenie

GG do Riva69 Send a message via Skype™ to Riva69

Kurczę . . . jakoś nie jestem przekonana do tych ćwiczeń, ale skoro tyle osób pisze, że działa to może spróbuję ?
Riva69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-07, 21:29   #105
morphine88
Zadomowienie

Tak, a jeśli miałabyś jakieś pytanie - kieruj je do Wyraka. On jest ekspertem, wie wszystko o a6w.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Steven Tyler
Stary 2010-03-07, 23:32   #106
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, a jeśli miałabyś jakieś pytanie - kieruj je do Wyraka. On jest ekspertem, wie wszystko o a6w.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Tak a propos:

Cytat:
Chciałbym jednoznacznie obalić mit-BRZUSZKI NIE SPALAJĄ TŁUSZCZU Z BRZUCHA.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post17708964
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=53

No na pewno nie do Ciebie te pytania, bo wiedzy to Ty za grosz nie masz, podobnie jak praktyki (w przeciwienstwie do mojej skromnej osoby ).

Stary 2010-03-08, 09:35   #107
Oleńka =)
Rozeznanie

Wyrak nie kwestionuje Twojej wiedzy, ale jednoczesnie mam pytanie. Cwiczę A6W od 2 tygodni. Pieczywa praktycznie nie jem, ziemniaczkow rowniez. Ale tak jest od dluzszego czasu, a takie upodobania mam od dziecka

Po tych dwoch tygodniach zauwazylam ze mam mniejsze boczki, mniej tłuszczu pod biustem i brzuch bardziej plaski.

Czy moje mniejsze rozmiary to spalony tłuszcz? Z zatrzymywaniem wody w organizmie nie mam problemu, dodatkowo jestem przed okresem, wiec ten czynnik odpada.
Stary 2010-03-08, 13:00   #108
Wyrak
Zakorzenienie

W trakcie/jakis czas po A6W miesnie brzucha sa 'spiete', co skutkuje np. spadkiem obwodu w pasie, ale nie jest to ubytek tluszczu

Stary 2010-03-08, 13:17   #109
Oleńka =)
Rozeznanie

Czyli jest to tylko chwilowa ich lepsza, wypracowana anatomia??
Czy jest sens (przy założeniu ze chce schudnąć; dieta zdrowa, 5 posiłków, ograniczenie węglowodanów): ćwiczyć A6W, 3 razy w tygodniu pływać (40 min ciągłego pływania) i 2-3 razy w tygodniu w pozostałe dni biegać (30-30 minut). Nie bardzo mam dostęp do siłowni, pozostają ewentualnie ćwiczenia siłowe w domu, niestety obciążenia, sztangielków się jeszcze nie dorobiłam.

Czy będą efekty takiego planu ćwiczeniowego?

Edytowane przez Oleńka =)
Czas edycji: 2010-03-08 o 13:19
Stary 2010-03-08, 14:31   #110
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleńka =) Pokaż wiadomość
Czyli jest to tylko chwilowa ich lepsza, wypracowana anatomia??
Czy jest sens (przy założeniu ze chce schudnąć; dieta zdrowa, 5 posiłków, ograniczenie węglowodanów): ćwiczyć A6W, 3 razy w tygodniu pływać (40 min ciągłego pływania) i 2-3 razy w tygodniu w pozostałe dni biegać (30-30 minut). Nie bardzo mam dostęp do siłowni, pozostają ewentualnie ćwiczenia siłowe w domu, niestety obciążenia, sztangielków się jeszcze nie dorobiłam.

Czy będą efekty takiego planu ćwiczeniowego?
Tak, bez dalszych cwiczen efekty A6W bardzo szybko przestaja byc widoczne. Dodaj do tego, ze masa osob popisuje sie calkowita ignorancja i z uporem maniaka plecie bzdury o "spalaniu tluszczu A6W" i traktuje to jako panaceum na wszytkie troski i pozniej nic nie robi i suma sumarum bryndza.

Co do Twoich cwiczen - biegaj, basen - luz, ale dodaj koniecznie jakies silowe.

Stary 2010-03-08, 14:51   #111
Oleńka =)
Rozeznanie

Dzięki za radę. W ubiegłym roku zrobiłam cały trening, efekt był duży, ale właśnie krótkotrwały i zastanawiałam się, czym jest spowodowany. To juz mam odpowiedź

Czy równie skuteczny bedzie trening pod obciążeniem własnego ciała? Np pompki, ćwiczenia rąk, czy nóg przy użyciu 2,5 kg obciążników, przysiady, wymachy? Niestety obecnie nie mam mozliwosci zapisac sie na siłownie. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe

Myslisz, że wszelkie 8 minutówki (legs, buns, arms) były by wskazane?

Wielkie dzięki !
Stary 2010-03-08, 15:06   #112
anCcik
Zakorzenienie

ja od dzisiaj zaczynam robić. ćwiczyłam a6w w zeszłym roku i były efekty, ale pozniej się rozleniwiłam...
anCcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-08, 15:12   #113
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleńka =) Pokaż wiadomość
Dzięki za radę. W ubiegłym roku zrobiłam cały trening, efekt był duży, ale właśnie krótkotrwały i zastanawiałam się, czym jest spowodowany. To juz mam odpowiedź

Czy równie skuteczny bedzie trening pod obciążeniem własnego ciała? Np pompki, ćwiczenia rąk, czy nóg przy użyciu 2,5 kg obciążników, przysiady, wymachy? Niestety obecnie nie mam mozliwosci zapisac sie na siłownie. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe

Myslisz, że wszelkie 8 minutówki (legs, buns, arms) były by wskazane?

Wielkie dzięki !
Silowe to silowe, czy z zewnetrznymi obciazeniami, czy przy uzyciu wlasnego ciala

8 minutowki, na stan mojej skromnej wiedzy, to cwiczenia dla bardzo poczatkujacych. Sprobuj np. treningu domatora.

Stary 2010-03-09, 08:39   #114
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Dziś mój czwarty dzień z a6w.
Brzuszek mam niezły ale brakuje mi tam jeszcze troszkę mięśni.
Od 2 miesięcy ponad ćwiczę swojeciało : 3 razy w tyg siłownia ,basen , skakanka i ćwiczenia z Tamilee na pośladki.
Chcę ładnie wyrzezbić ciało ,które chociaż szczupłe nie miało rzezby.
Teraz kiedy zaczynam widzieć efekty swojej pracy mam jeszcze większą motywację
Dziś chcę sobie pstryknąć foty brzuszka i potem porównywać żeby zobaczyć efekty.
Miłego dnia
Stary 2010-03-09, 21:31   #115
Fleuri
Raczkowanie

A ja mam jedno pytanie - jakim cudem was to męczy? Spróbowałam dzisiaj i jakieś to mi za proste i łatwe się wydawało, dlatego stwierdziłam, że chyba coś jest nie tak, może źle robię. Ćwiczenia które mnie nie męczą są jak dla mnie bez sensu i w ogóle mnie nie zadowalają, dlatego pytam Uzbierało mi się trochę tłuszczu na brzuchu, a to a6w podobno taaaakie cudowne.
Stary 2010-03-10, 13:17   #116
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fleuri Pokaż wiadomość
A ja mam jedno pytanie - jakim cudem was to męczy? Spróbowałam dzisiaj i jakieś to mi za proste i łatwe się wydawało, dlatego stwierdziłam, że chyba coś jest nie tak, może źle robię. Ćwiczenia które mnie nie męczą są jak dla mnie bez sensu i w ogóle mnie nie zadowalają, dlatego pytam Uzbierało mi się trochę tłuszczu na brzuchu, a to a6w podobno taaaakie cudowne.
1. Pierwsze 1-3 dni sa banalnie proste, w zasadzie od 7 dnia zaczyna sie cokolwiek cwiczyc , stopien trudnosci nie wzrasta liniowo, z czasem zacznie Ciebie meczyc.
2. A6W wbrew rownie rozpowszechnionym co glupim stereotypom na spalanie tluszczu wcale dobre nie jest, wiec nie masz co liczyc na jakies efekty z A6W.

Stary 2010-03-10, 13:46   #117
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Cytat:
1. Pierwsze 1-3 dni sa banalnie proste, w zasadzie od 7 dnia zaczyna sie cokolwiek cwiczyc , stopien trudnosci nie wzrasta liniowo, z czasem zacznie Ciebie meczyc.
2. A6W wbrew rownie rozpowszechnionym co glupim stereotypom na spalanie tluszczu wcale dobre nie jest, wiec nie masz co liczyc na jakies efekty z A6W.
Tak to prawda że z upływem dni a6w staje się trudniejsze tak więc po jednym razie to normalne że chojrakujesz

Ja dziś wykonałam 5 dzień.Wczoraj córka mnie wyśmiała jak stękałam podczas ostatniego ćwiczenia.Ona to robi w takim tempie i tak sprawnie ,że pozazdrościć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 14:04   #118
Fleuri
Raczkowanie

O, dzięki za info W takim razie ja już sama nie wiem co mam robić, żeby ten tłuszcz spalić
Stary 2010-03-10, 14:42   #119
amfa333
Rozeznanie

Ja zaczynam a6w dzis Kiedys myslalam, ze jest to cwiczenie na odchudzanie, ale jak widac sie mylilam ;P Juz zrzucilam to, co chcialam na brzuszku i chce go wymodelowac ladnie mam tylko pytanko ;p czy moge cwiczyc zarowno a6w jak i cwiczenia na talie osy ?

Brazil Butt Lift

Pinokio -
"To, że jestem z drewna, nie znaczy, że interesują mnie deski"
amfa333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 14:45   #120
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Przeczytaj forum ja ekspertem nie jestem
Ale wiem że najpierw tłuszcz trzeba spalić a potem taki odtłuszczony brzuszek ćwiczyć a6w

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Amfa to będziemy się razem trudzić z a6w.Ja mam za sobą 5 dzień.
Jest względnie narazie ale jak widziałaś od 7 dnia zaczyna się góreczka.Mam nadzieję wytrwać do końca :P

Co do ćwiczeń na talię osy myśle że śmiało możesz je też robić.
Zrób fotosy brzuszka co będziemy mogły porównać rezulataty

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości