Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-10, 17:19   #121
amfa333
Rozeznanie

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4

Maddalena ja jednak dokoncze talie osy i potem tu dolacze, czyli za okolo miesiac
to do zobaczenia tymczasem na naszym watku

Brazil Butt Lift

Pinokio -
"To, że jestem z drewna, nie znaczy, że interesują mnie deski"
amfa333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 18:08   #122
Burbery
Zadomowienie

Mam do Was pytanie

Wzięłam się od poniedziałku za odchudzanie bo mam warstwę tłuszczu po zimie. Na razie idzie mi świetnie, mam jednak pytanie - czy zaczekałybyście z A6W do czasu, kiedy zrzucicie tłuszczyk z brzucha, czy zaczęłybyście już ćwiczyć? Zastanawiam się czy nie poświęcić teraz więcej czasu na jakieś ogólne ćwiczenia na wszystkie partie mięśni + aeroby, a potem się szóstką zająć... Jak myślicie?

Edytowane przez Burbery
Czas edycji: 2010-03-10 o 18:09
Burbery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 21:16   #123
Ahya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Burbery Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie

Wzięłam się od poniedziałku za odchudzanie bo mam warstwę tłuszczu po zimie. Na razie idzie mi świetnie, mam jednak pytanie - czy zaczekałybyście z A6W do czasu, kiedy zrzucicie tłuszczyk z brzucha, czy zaczęłybyście już ćwiczyć? Zastanawiam się czy nie poświęcić teraz więcej czasu na jakieś ogólne ćwiczenia na wszystkie partie mięśni + aeroby, a potem się szóstką zająć... Jak myślicie?
Jak chcesz mieć wyrzeźbione i mocniejsze mięśnie brzucha okryte warstwą tłuszczu, a więc niewidoczne, zaczęłabym teraz. Natomiast jak chcesz sie pochwalić wyrzeźbionymi mięśniami widocznymi dla każdego, najpierw odtłuść ciało (czyli dieta i siłowe, interwały i/lub aeroby).
Ja dlatego nie zaczynam A6W przed czerwcem, bo mój plan jest taki, aby do tego czasu odtłuścić sie jak mogę, a potem ruszyć do boju z Weiderem
Stary 2010-03-10, 21:36   #124
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Mam do Was pytanie

efekt A6W nie utrzymuje sie zbyt dlugo, wiec lepiej na koniec dla dla doszlifowania wygladu
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 21:50   #125
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

A ja mam pytanie do Rzabby
Jak juz skończę a6wto co ćwiczyć żeby utrzymać efekt.
Jak często można powtarzać te serie i czy mogą stać się częścią mojego treningu

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez amfa333 Pokaż wiadomość
Maddalena ja jednak dokoncze talie osy i potem tu dolacze, czyli za okolo miesiac
to do zobaczenia tymczasem na naszym watku
Ok Amfa tymczasem ja chyba dołączę do Ciebie z talią osy
Do zobaczenia na naszym wątku
Stary 2010-03-11, 11:36   #126
alka1989
Raczkowanie

dołączam się
od dzisiaj ponownie zagłębiam się w tajniki magicznej 6 weidera.

Wyrok/wyrek ( przepraszam zapomnialam twojego nicku) niestety musze obalic twoje herezje i skazac cie na potepienie.
6 weidera, czy chcesz czy nie chcesz spala tłuszczyk LALA bede cie tym katowac na tym forum az bede ci sie snila po nocach w najgorszych koszmarach :P

Powodzenia dziewczynki, zycze wszystkim wytrwalosci i no coz...oby nam sie udalo dotrwac

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

[QUOTE=Maddalena77;1778693 2]A ja mam pytanie do Rzabby
Jak często można powtarzać te serie i czy mogą stać się częścią mojego treningu [COLOR="Silver"]

To może ja odpowiem))
Pozwole sobie podsunąc ci pomysł połączenia 6weidera z twoim normalnym treningiem.
Mój sklada sie z standardowo z 3 serii, z czego każda po 11 cwiczen. - wykonanie tych 33cw, zajmuje mi około 40 minut.
Dopoki mi linka nie poszla w stepperze, nastepna godzine cwiczylam na tym urzadzonku...
ale od dzisiaj przeznaczam ja na weidera. wiadomo, ze na poczatku trening nie bedzie trwal dlugo, ale z kazdym dniem bedzie sie wydluzac.
Takze dwie godziny jak nic, spokojnie mozesz przeznaczyc na twoj codzienny workout
alka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 12:58   #127
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alka1989 Pokaż wiadomość
dołączam się
od dzisiaj ponownie zagłębiam się w tajniki magicznej 6 weidera.
Magiczna to jest skala ignorancji jaka w tym poscie prezentujesz

Cytat:
Wyrok/wyrek ( przepraszam zapomnialam twojego nicku) niestety musze obalic twoje herezje i skazac cie na potepienie.
6 weidera, czy chcesz czy nie chcesz spala tłuszczyk LALA bede cie tym katowac na tym forum az bede ci sie snila po nocach w najgorszych koszmarach :P
Bzdury gadasz, po prostu bzdury. Naprawde nie chce mi sie po raz 230593425348963 tlumaczyc, ze efektywne spalanie tluszczu = odpowiednia dieta + cwiczenia silowe (na cale cialo oczywiscie) + interwaly/aeroby. Rob jak chcesz ta A6W, to przeciez Twoja sprawa, ze nie osiagniesz swoich celow Tudziez bedziesz miala radoche, ze miesnie sie troche zepna i spadnie troche w pasie, ale tluszcz zostanie i po tygodniu-dwoch efektow juz nie bedzie widac

Wystarczy poczytac podstawowe informacje nt. rodzajow treningu i tego jak spalac tluszcz, zeby wiedziec, ze to co mowisz, to stek andronow.

Aha, ja w przeciwienstwie to przygniatajacej wiekszosci osob ze slomianym zapalem dwa razy zrobilem cala A6W (w odstepie kilku lat); nawet zrobilem to dosyc doswiadczalnie: raz bez dobrej diety i z mala iloscia innych cwiczen, raz jako dodatek do zbilansowanej diety i cwiczen, wiec mialem ciekawe porownanie. A6W wzmacnia miesnie brzucha, szczegolnie gore... ale w zyciu sie oponki tym nie pozbedziesz.

Cytat:
To może ja odpowiem))
Pozwole sobie podsunąc ci pomysł połączenia 6weidera z twoim normalnym treningiem.
Mój sklada sie z standardowo z 3 serii, z czego każda po 11 cwiczen. - wykonanie tych 33cw, zajmuje mi około 40 minut.
Dopoki mi linka nie poszla w stepperze, nastepna godzine cwiczylam na tym urzadzonku...
ale od dzisiaj przeznaczam ja na weidera. wiadomo, ze na poczatku trening nie bedzie trwal dlugo, ale z kazdym dniem bedzie sie wydluzac.
Takze dwie godziny jak nic, spokojnie mozesz przeznaczyc na twoj codzienny workout
To ja Ci powiem, ze malo, ze cwiczysz zly program do swoich celow, to go beznadziejnie/niewlasciwie cwiczysz - A6W powinno sie robic z maks 35minut, przy 3 seriach po 24, 3 serie po mniej niz polowe tego nie powinny Ci zajmowac wiecej niz 15-20minut

Dwie godziny to, zaleznie od rodzaju treningu moze byc zdecydowanie za dlugo.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 13:27   #128
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Napisane przez Maddalena77 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie do Rzabby
Jak często można powtarzać te serie i czy mogą stać się częścią mojego treningu
Trening silowy na cale cialo w tym 1-2 cw. na brzuch + aeroby/interwaly.
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 22:46   #129
maacieek
Zakorzenienie

mam pytanie jestem dopiero przy 8 dniu ... mozna zrobic dzisiaja 8 i 9 dzien za jutro a jutro 10 czyli wyjsc o +1 dzien i skonczyc a6w w 41 dni ? Czy to cos da czy lepiej czekac z kazdym na swoj dzien ?
maacieek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 14:19   #130
alka1989
Raczkowanie

"o ja Ci powiem, ze malo, ze cwiczysz zly program do swoich celow, to go beznadziejnie/niewlasciwie cwiczysz - A6W powinno sie robic z maks 35minut, przy 3 seriach po 24, 3 serie po mniej niz polowe tego nie powinny Ci zajmowac wiecej niz 15-20minut "

Wyrku te 33 cw, to nie weider, tylko moj normlany trening, a dopiero po nim robie 6weidera.
Bez sensu by bylo robic tylko samego weidera. - tyle to i ja wiem.

Najpiere rozgrzewka, trening ogolny i na koniec weider...plus streching. na samutki koniec. I to mi zajmie gdzies no nie wiem okolo 1,5h

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

"Aha, ja w przeciwienstwie to przygniatajacej wiekszosci osob ze slomianym zapalem dwa razy zrobilem cala A6W (w odstepie kilku lat); nawet zrobilem to dosyc doswiadczalnie: raz bez dobrej diety i z mala iloscia innych cwiczen, raz jako dodatek do zbilansowanej diety i cwiczen, wiec mialem ciekawe porownanie. A6W wzmacnia miesnie brzucha, szczegolnie gore... ale w zyciu sie oponki tym nie pozbedziesz."

a np jak ja po wykonaniu swojego treningu ( czyli te 3 serie po 11 cw. 40minut) zrobie dodatkowo 6wiedera, po tym treningu jako dodatek, nic mi nie zniknie? W koncu miesnie brzucha zaczynaja spalac tluszcz po ok 30min. (zalezy od osoby)

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

maćku raczej nie(?) Rob tak jak tam pisze
Stary 2010-03-13, 14:47   #131
Burbery
Zadomowienie

Ja uważam że A6W nie jest przeznaczona tylko dla szczupłych i silnych. Kiedy ja zaczynałam, miałam oponkę - połączyłam te ćwiczenia z dietą, i jednocześnie obserwowałam ubytek tkanki tłuszczowej i wymodelowanie. Mi się często zdarzało też ćwiczyć około 45 minut w ostatnim tygodniu szóstki - mam jakieś tam swoje ograniczone możliwości, musiałam więc robić krótkie odpoczynki bo inaczej na pewno bym jej nie skończyła. Uważam robienie rygorystycznych ograniczeń jeśli chodzi o czas ćwiczeń ( + - 10 minut) to naprawdę śmieszne i bez sensu. Nikt nie robi szóstki ze stoperem!

Zauważyłam, że środowisko fitnessowe nakłada nam coraz to więcej wytycznych, które często się nazwajem wykluczają. Tego nie ćwiczyć dłużej niż.. a tego krócej niż... ponadto przed ćwiczeniami musisz zjeść to a to, a po ćwiczeniach to a to. Szczerze powiedziawszy, gdybym się stosowała do tych wszystkich "instrukcji obsługi sportu" to bym straciła całą radość z ćwiczeń!

Edytowane przez Burbery
Czas edycji: 2010-03-13 o 14:51
Burbery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 17:51   #132
Le22nka
Raczkowanie

GG do Le22nka

Hej.. Mam straszną oponkę na brzuchu wstawiam foty. Jestem w 13 dniu A6W jak myślicie zrzucę ją?? Czy sobie nawet głowy nie zawracać?? ( zrezygnowałam ze słodyczy, mało jem, piję dużo wody) - zdjęcia są z pierwszego dnia A6W.
Le22nka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 18:37   #133
kosmetola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość

Bzdury gadasz, po prostu bzdury. Naprawde nie chce mi sie po raz 230593425348963 tlumaczyc, ze efektywne spalanie tluszczu = odpowiednia dieta + cwiczenia silowe (na cale cialo oczywiscie) + interwaly/aeroby. Rob jak chcesz ta A6W, to przeciez Twoja sprawa, ze nie osiagniesz swoich celow Tudziez bedziesz miala radoche, ze miesnie sie troche zepna i spadnie troche w pasie, ale tluszcz zostanie i po tygodniu-dwoch efektow juz nie bedzie widac
Zgadzam sie w 100% jak sie przestaje cwiczyc juz po 3 dniach ma sie to samo z czym sie startowalo.

Racjonalne żywienie + aktywnosć fizyczna
kosmetola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 20:31   #134
alka1989
Raczkowanie

Lenko czy cwiczysz TYLKO 6W??? Bo wiesz, ze tym nie zrzucisz oponki.

Ja bym zaczela na twoim miejscu od ulozenia sobie dobrego treningu ogolnego. Zacznij od strechingu( 10minut dobrego rozciagania), nastepnie kiedy juz sie rozgrzejesz. Mozesz pocwiczyc ze skakanka, pajacyki, ( ogolnie na forum mowi sie, zeby najpierw trzeba wykonywac cwiczenia silowe, takze lepiej jeszcze dopytaj , bo ta sprawa jest mi obca- rowniez musze obczaic temat) ale polecam tez dolaczyc cwiczenia z obciazeniem, cw na miesnie skosne brzucha, gorne i dolne partie brzuszka, rozpietki ( na poprawe biustu), agrafke, martwy ciag rowniez... Trening ogolny ( taki typowy przewaznie sklada sie z 3 serii) - wazne zebys robila krotkie przerwy pomiedzy cwiczeniami, zeby utrzymac wysokie tetno.

Dopiero po takim treningu mozna przejsc do cwiczenia partii ciala jaka sie chce poprawic. W twoim wypadu bedzie to brzuch.
Wazne zebys cwiczyla sumiennie i regularnie, nawet jesli dopadna cie zakwasy.

Nie katuj sie dietami. Jedz 5 posilkow dziennie, zdrowych posilkow, nie duzych.Nie opychaj sie. Zamiast batona zjedz jabluszko
Zamiast cukru uzywaj miodu.( jezeli juz musisz)
Po 16 unikaj weglowodanow - tak wyczytalam w jednej z gazetek o fitness.
generalnie unikaj junk food a wszystko bedzie dobrze.
Stary 2010-03-13, 21:03   #135
Le22nka
Raczkowanie

GG do Le22nka

alka1989 jak na razie tylko A6W ale gram w siatkówkę oraz latem biegam - zawodowo lecz nigdy nawet przez pół roku treningu nie mogłam pozbyć się oponki... ;/
hmm... Co do mojej diety jem 3 posiłki dziennie.. śniadanie zazwyczaj największy posiłek dnia, obiad jedynie zaspokoić głód, a jeśli wieczorem mam ochotę coś zjeść to warzywa, najczęściej marchew i inne... ;/ ( nie narzekam po 13 dniach A6W brzuch mi sie zmniejszył)

Edytowane przez Le22nka
Czas edycji: 2010-03-13 o 21:05
Le22nka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 06:54   #136
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Ja dziś 9 dzień.

Jak na razie ok

Brzuszek jest lepiej napięty ale dodatkowo jeszcze ćwiczę 3 razy w tyg więc to pewnie są efekty wszystkiego po trochu.
Stary 2010-03-14, 17:38   #137
czarna1985
Raczkowanie

alka1989

Z tego co mi wiadomo jeżeli masz zrobić a6w na czas żeby zmieścić się w 40 minutach a nie przykładać się, bo się nie wyrobisz to lepiej zrobić je w 60 minut a dokładnie... Lepiej wykonać jedno ćwiczenie dobrze i poświęcić na to więcej czasu niż kilkanaście ze stoperem w ręku i na "ej odwal się" bo się nie wyrobię...

Ps... I tak wiem odpowiesz że się nie znam...
Stary 2010-03-15, 12:35   #138
Wyrak
Zakorzenienie

Kto przepraszam dodal tag "odchudzanie" do tematu ?

Cytat:
a np jak ja po wykonaniu swojego treningu ( czyli te 3 serie po 11 cw. 40minut) zrobie dodatkowo 6wiedera, po tym treningu jako dodatek, nic mi nie zniknie? W koncu miesnie brzucha zaczynaja spalac tluszcz po ok 30min. (zalezy od osoby)
Ja po treningu silowym zwykle robie ABSII, jak sie komus chce, to polecam, zdecydowanie bardziej bedzie wiekszosci osob tu odpowiadac niz A6W.

Cytat:
Napisane przez maacieek Pokaż wiadomość
mam pytanie jestem dopiero przy 8 dniu ... mozna zrobic dzisiaja 8 i 9 dzien za jutro a jutro 10 czyli wyjsc o +1 dzien i skonczyc a6w w 41 dni ? Czy to cos da czy lepiej czekac z kazdym na swoj dzien ?
Program jest na 42 dni, raz dziennie. Czy naprawde tak ciezko sie do tego dostosowac ?

Cytat:
Ja uważam że A6W nie jest przeznaczona tylko dla szczupłych i silnych. Kiedy ja zaczynałam, miałam oponkę - połączyłam te ćwiczenia z dietą, i jednocześnie obserwowałam ubytek tkanki tłuszczowej i wymodelowanie. Mi się często zdarzało też ćwiczyć około 45 minut w ostatnim tygodniu szóstki - mam jakieś tam swoje ograniczone możliwości, musiałam więc robić krótkie odpoczynki bo inaczej na pewno bym jej nie skończyła. Uważam robienie rygorystycznych ograniczeń jeśli chodzi o czas ćwiczeń ( + - 10 minut) to naprawdę śmieszne i bez sensu. Nikt nie robi szóstki ze stoperem!
Ja zawsze robilem A6W ze sprawdzaniem czasu cwiczen. Ograniczenia czasowe sa po to, zeby zachowac odpowiednie tempo cwiczen i odpowiednio krotkie odpoczynki. Bez sensu jest wlanie robienie tych cwiczen w ten sposob, ze sie x minut odpoczywa, przerywa serie itd.

Cytat:
Zauważyłam, że środowisko fitnessowe nakłada nam coraz to więcej wytycznych, które często się nazwajem wykluczają. Tego nie ćwiczyć dłużej niż.. a tego krócej niż... ponadto przed ćwiczeniami musisz zjeść to a to, a po ćwiczeniach to a to. Szczerze powiedziawszy, gdybym się stosowała do tych wszystkich "instrukcji obsługi sportu" to bym straciła całą radość z ćwiczeń!
Nie wiem, co rozumiesz pod pojeciem "srodowisko fitnessowe", ale jakie wytyczne sie na przyklad wzajemnie wykluczaja ?

Cytat:
Napisane przez Le22nka Pokaż wiadomość
Hej.. Mam straszną oponkę na brzuchu wstawiam foty. Jestem w 13 dniu A6W jak myślicie zrzucę ją?? Czy sobie nawet głowy nie zawracać?? ( zrezygnowałam ze słodyczy, mało jem, piję dużo wody) - zdjęcia są z pierwszego dnia A6W.
Nie, A6W nie sluzy do zrzucania oponki. A Twoja brzuch z pewnoscia nie jest straszny (choc zdjecia z rekami do gory to inna brocha).

Cytat:
Napisane przez Le22nka Pokaż wiadomość
alka1989 jak na razie tylko A6W ale gram w siatkówkę oraz latem biegam - zawodowo lecz nigdy nawet przez pół roku treningu nie mogłam pozbyć się oponki... ;/
hmm... Co do mojej diety jem 3 posiłki dziennie.. śniadanie zazwyczaj największy posiłek dnia, obiad jedynie zaspokoić głód, a jeśli wieczorem mam ochotę coś zjeść to warzywa, najczęściej marchew i inne... ;/ ( nie narzekam po 13 dniach A6W brzuch mi sie zmniejszył)
To jedz czesciej.
Na wieczor glownie bialkowy posilek. Stosuj 10PZ tak w ogole.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2010-03-15, 16:14   #139
Martuuunia91
Przyczajenie

Moja siostra wykonywala a6w. Dotrwała do 42 dnia, schudla 5cm z pasa. Jak sama nazwa wskazuje "aerobiczna"- ćwiczenia aerobowe słuza do spalania tkanki tluszczowej, a dodakowa intensywnosc cwiczen pracuje nad miesniami brzucha, takze jezeli ktos chce schudnac z paska to jest to znakomite cwiczenie. sama chce teraz pare cm zgubic i zaczelam od wczoraj ;-) zycze powodzenia
Martuuunia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-15, 16:27   #140
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martuuunia91 Pokaż wiadomość
Moja siostra wykonywala a6w. Dotrwała do 42 dnia, schudla 5cm z pasa. Jak sama nazwa wskazuje "aerobiczna"- ćwiczenia aerobowe słuza do spalania tkanki tluszczowej, a dodakowa intensywnosc cwiczen pracuje nad miesniami brzucha, takze jezeli ktos chce schudnac z paska to jest to znakomite cwiczenie. sama chce teraz pare cm zgubic i zaczelam od wczoraj ;-) zycze powodzenia
Bzdura - wbrew nazwie A6W w zadnym wypadku nie jest cwiczeniem aerobowym. Jesli ktos twierdzi, ze jest inaczej, to nie ma najwyrazniej pojecia, jakie to sa cwiczenia aerobowe

O spadaniu centymetrow z pasa juz bylo pisane - owszem, od pracy miesni zwykle jest, ale nie jest to ani trwale, ani nie nastepuje w wyniku spalenia tluszczu.

Stary 2010-03-15, 18:07   #141
amfa333
Rozeznanie

Wyraku ja widze, ze sie na tym znasz i nie pamietam, czy juz Cie o to pytalam , czy nie, ale mam dylemat Cwicze juz dosc dlugo na talie osy, i czy wiesz moze, czy jak cwiczylabym a6w to nie wpynelo by to w zaden sposob na poszerzenie sie tali ??

Brazil Butt Lift

Pinokio -
Stary 2010-03-15, 20:17   #142
Martuuunia91
Przyczajenie

Talking Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Bzdura - wbrew nazwie A6W w zadnym wypadku nie jest cwiczeniem aerobowym. Jesli ktos twierdzi, ze jest inaczej, to nie ma najwyrazniej pojecia, jakie to sa cwiczenia aerobowe

O spadaniu centymetrow z pasa juz bylo pisane - owszem, od pracy miesni zwykle jest, ale nie jest to ani trwale, ani nie nastepuje w wyniku spalenia tluszczu.

Akurat o ćwiczeniach aerobowych to sie troche znam bo na takie cwiczenia uczeszczam dosc dlugo. A moja siostra nie jest jedynym przykladem na to że cwiczenie a6w pomaga w spaleniu tkanki tluszczowej wiec jestem pewna w 100% ze mam racje takze mozesz miec wlasne zdanie na ten temat a ja wlasne i zachecam wszystkich do tych cwiczen.
Stary 2010-03-15, 20:18   #143
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amfa333 Pokaż wiadomość
Wyraku ja widze, ze sie na tym znasz i nie pamietam, czy juz Cie o to pytalam , czy nie, ale mam dylemat Cwicze juz dosc dlugo na talie osy, i czy wiesz moze, czy jak cwiczylabym a6w to nie wpynelo by to w zaden sposob na poszerzenie sie tali ??
Nie wydaje mi sie ? Aczkolwiek ja tam nie mam pojecia co sie u was z talia dzieje od takich cwiczen...

Stary 2010-03-15, 20:24   #144
Martuuunia91
Przyczajenie

amfa333
Jezeli chcesz stosowac a6w, ale nie rezygnujac z cwiczen na talie to na pewno nic sie nie stanie. Grunt aby dziennie troche czasu poswiecic, aby piekna, kobieca talie utrzymac
Stary 2010-03-17, 21:19   #145
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

hmmm i ja sie dołanczam
ja tez przy 6W spaliłam sporo tłuszczyku oponka jest o wiele mniejsza
Stary 2010-03-18, 12:01   #146
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
hmmm i ja sie dołanczam

Stary 2010-03-18, 12:31   #147
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
hmmm i ja sie dołanczam

Ciekawe że jedni palą a inni rzezbią

JA póki co rzezbie i dziś mam 13 dzień.
Mięśnie brzucha są ładnie napięte wciąż się dotykam bo lubię tą twardość.Przez lata chociaż raczej płaski brzuch miałam był mięciutki.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 13:09   #148
Wyrak
Zakorzenienie

Z dedykacja dla traktujacych A6W jak fitnessowe panaceum, pierwszy post w temacie:

A6W jest treningiem służącym doszlifowaniu wyglądu wytrenowanego i odtłuszczonego już brzucha.
Nie sluzy do budowy mięśni ani do palenia oponki na brzuchu.
Jeśli jesteś osoba początkującą lub trenujesz dopiero od niedawna, ten trening NIE jest dla Ciebie.

Stary 2010-03-19, 07:59   #149
amfa333
Rozeznanie

a jakbym np zaczela a6w od kwietnia, to skonczylabym pewnie jakos na pocztaku maja tak ? zalozmy ze powtarzalym 2 razy w tygodniu, ktorys z koncowych tygodni a6w, to efekty by sie utrzymaly, czy jest to krtkotrwale ? chcialabym, zeby wytrzymaly przez cale wakacje

Brazil Butt Lift

Pinokio -
Stary 2010-03-19, 09:00   #150
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Trening silowy na cale cialo w tym 1-2 cw. na brzuch + aeroby/interwaly. Powtarzam Ci słowa Rzabby bo jej zadałam podobne pytanie.
Nie przestawaj ćwiczyć możesz robić inny program brzuszkowy po a6w jak chcesz.Efekty na pewno utrzymasz.
No i dieta oczywiście ale to jasne jak słońce

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości