|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
i jak efekty?
![]() |
#2372 |
Wtajemniczenie
|
zaczelam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2373 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?
Witajcie !!!!!!!! jestem nowa na forum mam na imie Natlia i jestem zdesperowana !!!! W zeszlym roku bylam na diecie kukana w 3 miesiace schudlam 16 kg bylo super waga byla cudowna nie bylo efektu jojo nic az pojechalam do Niemiec !!!! Jedzenie tutaj mi nie sluzy waze 85 kg mam 166 cm i mam dosc w nic sie nie mieszcze chce od rana zaczac 6 weidera plus dieta dukana jesli ktos zaczyna cwiczyc dołączam sie, czytalam ze 6 weidera powinno sie robic rano aby w dzien miesnie pracowaly bo na noc zle zaraz po cwiczeniu idziemy spac i rano sa zakwasy tak wiec 15 maja o 8 rano zaczynam i bede odwiedzac forum sumiennie codziennie po 10 zobaczymy co z tego wyjdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Rozeznanie
|
![]() |
#2375 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A tak btw. czy ktoś w ogóle ćwiczy?? ja dziś dzień 9 ![]() Miłego dnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Raczkowanie
|
Witam. Od 2 lat ćwiczę 6 Weidera i mogę powiedzieć z czystym sumieniem,że te ćwiczenia są bardzo skuteczne. Wymagają dużo sił, dyscypliny bo trzeba ćwiczyć regularnie, ale efekty są widoczne już po 10 dniu. Efekty będą jeśli ćwiczenia będą wykonywane prawidłowo. Chudnie całe ciało, u mnie najbardziej brzuch i nogi, te ostatnie może dlatego, że w piątym ćwiczeniu staram się zrobić jak najwięcej powtórzeń. Po każdej serii odpoczywam , a trzecią robię nawet po kilku godzinach, wówczas nabieram nowych sił i kazdą serię zaczynam z dużą energią. Monotonne będą dla kogoś kto nie jest do nich przekonany, prosze mi wierzyć, że odpowiednie nastawienie to 80 % sukcesu.
I odradzam diety. Jedyną skuteczną dietą jest regularne spożywanie posiłków-5 razy dziennie co 3, 3,5 godziny, unikanie białego pieczywa, słodyczy (wyjątkiem jest czarna czekolada) i jedzenia po 18 godzinie. Diety robią zamieszanie w organizmie. Edytowane przez herni Czas edycji: 2013-05-16 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2377 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 |
Wtajemniczenie
|
ja dzis mialam day 4
![]()
![]() |
#2379 |
utknęła w Króliczej Norze
|
u mnie jak na razie dzień 13 i przyznaję, że im dalej jestem tym faktycznie łatwiej "idzie"
![]() Ale mam jeden problem, z którym nie wiem jak sobie poradzić: po ok 5 dniu zaczął mnie boleć odcinek lędźwiowy. Wiem że to kwestia techniki robienia ćwiczeń, że podczas brzuszków część lędźwiowa musi być przyklejona do podłogi ale u mnie zwyczajnie nie da się tego zrobić - tzn jeśli robię brzuszki i mam podkurczone nogi (zgięte w kolanach) to jest gitez majonez, ale kiedy mam je podnieść wyprostowane - czuję i kręgosłup i dolne mięśnie brzucha. I nie daję rady wykonać ćwiczenia poprawnie i zwyczajnie boję się że coś sobie nadwyrężę jeśli to zbagatelizuję. Więc podkładam sobie złożony cienki ręcznik w tę szparę, dopiero wtedy jestem w stanie dalej ćwiczyć. A może są jeszcze jakieś inne sposoby na to? Czy ktoś z Was też tak ma? edit: po dłuższym zastanowieniu i podkształceniu się w zakresie A6W rezygnuję z tego zestawu ćwiczeń na rzecz innego treningu Abs
Most people never show up in their own lives Edytowane przez Alicja z Krainy Czarów Czas edycji: 2013-06-10 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Przyczajenie
|
Ja posiadam fajna wadę, mianowicie mam lędźwiowy rozszczepiony w dwóch miejscach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2381 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2382 |
Przyczajenie
|
Witam otóż od 6 dni znów trenuję A6W przypominam że rok temu wytrwałem caly trenning i efekty były mega ale przez zime troche się zaniedbałem o 6 dni ćwicze i już mam efekty prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktos jeszcze cwiczy i moze pochwalic sie efektami badz ich brakiem
![]()
![]() |
#2384 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Tak więc postanowiłam wbić się w rozmowę i pokazać Wam moje efekty. Ok, przyznaję, ćwiczenia są nudne i w końcowym etapie trochę czasu zajmują, ale efekt naprawdę mnie satysfakcjonuje ![]() Jeżeli macie jakieś pytania, to piszcie, pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Raczkowanie
|
Ja skończyłam już trochę temu, ale dzisiaj udało mi się zmontować zdjęcie z efektami. Zdjęcie przed i po
![]() Pozdrawiam, nie poddawajcie się!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
Raczkowanie
|
Gratulacje. Jaki piękny brzuszek! Ale i "przed" był szczuplutki. Wgięcie w talii bomba
![]()
![]() |
#2387 |
Przyczajenie
|
u mnie dzień 28. Efekty są, jednak mam nadzieję, że po całym treningu będą one większe , bo jak na razie nie są zadowalające. Być może dlatego , że te ćwiczenia mnie trochę nudzą i możliwe , że nie robię ich z pełną dokładnością. Jednak na pewno się nie poddam i dokończę cały trening. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Wtajemniczenie
|
wow piekne efekty ale juz mialas niezle plaski brzuszek
![]() ja dzis dzien 15 miesnie twardsze ale walczymy dalej
![]() |
#2389 |
Raczkowanie
|
6 Weidera!! Czyli jak wyglądać z bikini na 6!
Witam! Chciałabym rozpocząć nowy wątek aby wspólnie ćwiczyć aerobiczną 6 wieidera, dotrwać do końca, wspierać się i dzilić osiągnięciami!! Zapraszam !
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Rozeznanie
|
Dot.: 6 Weidera!! Czyli jak wyglądać z bikini na 6!
Hej,ja dzisiaj zaczynam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Przyczajenie
|
Witajcie wytrwali
![]() Właśnie skończyłam 10 dzień naszych weiderowych ćwiczeń ![]() Najgorzej jest z mobilizacja bo jak wracam z pracy o 19 robie obiad ide na swoj trening to wracam ok 22 i jeszcze robie "6-stke"..nie jest lekko, ale wiem ze jak sie chce efektów to trzeba walczyc. Kiedys podeszlam do tych aerobów ale jakos doszlam do 20 dnia bo mnie złapała choroba..pozniej juz nie wrocilam uwazajac ze stracilo to sens. Teraz na nowo sie zawzięłam..i miesnie mam trwardsze..hmm górne partie miesni mam lekko zaryzowane, ale w sumie juz miałam:P kwestia z dolnymi..czyli to "wspaniałe" ciałko wokół pepka ![]() zobaczymy...cos tam widac...ale oby efekty były lepsze ![]() 3mam i za Was kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
Wtajemniczenie
|
ja mam dzien 20 ale powinien byc juz chyba 25
![]() ![]()
![]() |
#2394 |
Przyczajenie
|
szóstka weidera
hej zaczęłam ćwiczyć "szóstke weidera" jak wspomniałam wyżej w tytule. Interesuje mnie fakt czy jest sens dalej tego wykonywania ? Ćwicze regularnie tak jak jest wskazane .. Niestety przeczytałam na forum iż te ćwiczenia są zbędne , skuteczne tylko zeby ewentualnie wzmocnic mięśnie .. Jest ktoś kto robił ćwiczenia komu pomogły ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Przyczajenie
|
a6w a nogi
Witam
![]() Od jutra mam zamiar zacząć 6 weidera. Czy któraś z Was kiedyś trenowała w ten sposób? Jak oceniacie efekty? No i główne pytanie- czy a6w pomaga chociaż trochę na nogi i ich wygląd? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Przyczajenie
|
Drugi dzień zmagań już za mną. Efekty chociaż niewidoczne też są. Po prostu czuje mięśnie mojego niewyćwiczonego brzuszka. Daje mi to dużą motywacje do dalszych zmagań.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Przyczajenie
|
Dot.: szóstka weidera
Też zaczęłam ćwiczyć, więc z własnych doświadczeń nie mogę ci odpowiedzieć. Jednak z tego co wyczytałam z różnych źródeł to nawet jeśli masz trochę ciałka to ci go podczas ćwiczeń powinno go ubyć. Dodać do tego mniejsze porcje posiłków i jakieś dodatkowe ćwiczenia (np. rower,bieganie) i na pewno twoja sylwetka się poprawi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
utknęła w Króliczej Norze
|
Dot.: a6w a nogi
A6W to trening BRZUCHA więc nie, nie wpływa na wygląd nóg. Unosząc nogi podczas ćwiczeń angażujesz do pracy dolne partie brzucha.
Most people never show up in their own lives Edytowane przez Alicja z Krainy Czarów Czas edycji: 2013-06-10 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
BAN stały
|
Dot.: szóstka weidera
Ja wytrzymałam 2 tyg ale nie widziałam efektów. Polecam robienie zwykłych brzuszków (ok 200 dziennie) i owijanie na noc brzucha folią - efekty są świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Wtajemniczenie
|
ja mam 20 dzien i widze minimalne efekty chociaz powinien byc okolo 27 bo robilam przerwy w miedzy czasie ale nie przerywam bo szkoda a przerwy sa dozwolone ..
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.