Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-28, 17:16   #4861
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Wiecie co? Nadrobilam wszystko co zescie od rana napisaly ale wybaczcie ze cytowac nie bede . U mnie sajgon w pracy, am tyle do przekazania nowej, a dni sie juz prawie koncza . Kurcze musze ze wszystkim zdarzyc.

Widze, ze watek butkowy dzis w sam raz kwitnie hihihi. Ja w sumie nie mam konkretnej marki obuwia. Element nieodzowny musza miec wszystko na czym mi w danym momencie zalezy: obcas, ciekawy fason, podbicie, kolor. Pewnie pamietacie jak biegalam za czarnymi czulenkami na szpileczce . Dzis w przyplywie odstresowania kupilam sobie biale buciki, pewnie na krotka mete ale bardzo mi sie spodobaly - tworzywowka jak sie patrzy . Ale ja mam multum butow, bo musza mi pasowac do roznych kreacji. Coz takie male kobiece zboczenie od elegancjkiej skorki po szmaciaki.

Moj mezulek dzis mial spotkanie z facecikie co moze by nam remoncik zrobil, wyliczyl ze 4 dni by mu to zajelo z ekipa ma jutro zadzwonic w sprawie kosztow. A my sprobujemy sie skontaktowac z jeszcze jedna ekipa. Moze w koncu sie uda cos z tym remontem ruszyc.

Wlasnie obstukalam wymeldowanie, zameldowanie i zarejestrowanie sie w Urzedzie Pracy w nowym miejscu zamieszkania. Iiiiii..., znalazlam jedna oferte pracy w spoldzielni, do ktorej nalezy nasze nowe mieszkanko i wlasnie wyslalam swoje CV. Trzymajcie kciuki zeby zadzwonili, bo mialabym do pracy cale 10 min drogi

Kasienko, nowina powalajaca. Slub z uwagi na ciaze, porazka.... no comments

Lulu a witam ponownie i gratuluje nadgonienia. O zdjeciach nic nie wspomne bo zazdrosc mnie zzera . Ja jestem taka cieplolubna

Aguniu
ciesze sie ze zaczyna sie ukladac. Wierze ze odnajdziecie siebie. Najgorzej jest jak znajduje sie mnostwo doradcow i przestajemy widziec siebie w tych wszystkich "dobrych" radach

Niuniunau
pierwsze slysze o takim rozwiazaniu ale podoba mi sie... Jak znajdziesz potwierdzenie, ze to sie sprawdza to chetnie zgapie pomysl hihihi

Kasienko zasugerowalam spotkanie parami po to aby nie miec problemu z wypadem na nie, a po drugie nie napisalam ze panowie mielby siedziec z nami - bron Boze. Watpisz w to aby oni sie miedzy soba dogadali? Z tego co widze, to chlopaki maja mnostwo wspolnych cech i bardzo szybko opusciliby pomieszczenie w ktorym urzedowalyby kobitki. Ja jestem otwarta na sugestie spotkaniowe. Nie wspomne o tym ze pomysl na wspolnego Sylwestra bardzo mi przypadl do gustu...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 18:53   #4862
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, kobietki!

Przyznaję bez bicia - nie czytałam Was. W ogóle nie mam czasu. Cosik mnie bierze przeziębienie T. poszedł grać w piłkę, ja powinnam już dawno zabrać sie za dyplom, ale jakaś taka zmęczona jestem.

Muszę się pochwalić, że we Wrocławiu, w remontowanym C.H. Renoma powstanie projektowana przeze mnie włoska restauracja Sicila Inwestor, niestety, chce coś bardziej standardowego (całkiem nowoczesna Sicilia jest w Silesii w Katowicach - autorstwa mojego szefa). Oczywiście, szef ma wpływ na projekt, ale generalnie robię tak, jak mi się podoba

Zmykam, kochane, muszę jeszcze dzisiaj trochę popracować.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:09   #4863
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Najwazniejsze ze wzielas sie za blokowanie choroby .
sam lekarz mi tak powiedział, że lepiej teraz to wyleczyć niż później to miałoby być coś groźniejszego

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
PS. dla tych co w domu siedza zaraz na TVN bedzie o tym dlaczego warto przed slubem zrobic probny makijaz
oglądałam

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
na poprawe dzionka zdjecia z maroka
zazdroszczę Wam takiej egzotycznej wycieczki
zdjęcia oczywiście superaśne

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A to ja dla tych, co mnie nie mają na nk wrzucam dwa zdjątka z sesyjki w Sandomierzu
widziałam już na nk - świetne
i cieszę się, że u Was już wszystko oki

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Mam dla Was sensację!
Pamiętacie ułomną dziewczynę naszego świadka??
<Brat Łukasza>

Jest w ciąży z nim i się hajtają na początku przyszłego roku!
Cóż za masakra!
A ona jest taka ograniczona umysłowo
Eghhhh...
no to będziesz ciocią Kasieńko

Cytat:
Wlasnie obstukalam wymeldowanie, zameldowanie i zarejestrowanie sie w Urzedzie Pracy w nowym miejscu zamieszkania. Iiiiii..., znalazlam jedna oferte pracy w spoldzielni, do ktorej nalezy nasze nowe mieszkanko i wlasnie wyslalam swoje CV. Trzymajcie kciuki zeby zadzwonili, bo mialabym do pracy cale 10 min drogi
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 22:03   #4864
czekoladka79
Zadomowienie

Ja się melduję tak na chwilkę po dwudniowym pobycie w Krakowie na szkoleniu.

W niedzielę umierałam, bo byłam w sobotę na weselu u wcześniej wspomnianej kuzynki (wyszła wściekła z mojego wesela o to, że było tak dobrze zorganizowane) ..... wszyscy mnie uprzedzali, że jeśli jest to TEN lokal i jeśli catering przygotowują WŁAŚCICIELE tego lokalu to mam uważać na to co jem, bo będzie to stare (właściciele tego lokalu mają także sklep spożywczy i wszystko to co się popsuje i przeterminuje w sklepie ponoć wędruje na stół weselny). Nie do końca wierzyłam ..... aż się przekonałam ....
- zimne przekąski nie były jadalne ....
- wędlina obślizła,
- sałatki udekorowane plastrami pomarańczy gdzie skórka już poza tym że zgniła to zaczęła pokrywać się pleśnią ....
- zgniłe winogrona
- dania gorace, gdzie odkroiłam kawałek mięsa i spróbowałam i ewidentnie śmierdziało ... jadłam tylko ziemniaki
- przy wiejskiej chacie poustawiane .... wypchane zwięrzęta .... wyjątkowo apetyczne
- na wiejskim stole leżała szynka w całości ale żeby ją ukroić należało iść po panią do kuchni .... bo chyba mieli tylko jeden taki nóż
- i rzecz która pół naszego stołu wprawiła w osłupienie .... miałam na talerzyku odłożone dwa kawałki ryby, której nie zjadłam - podeszła do mnie kelnerka, zabrała ze stołu papierki i serwetki i przy okazji zgarnęła mi ŁAPĄ z talerzyka te dwa kawałki ryby a mojemu mężowi ości i resztę ryby także ŁAPĄ pozostawiając te talerze przed nami ...... nie zostały one już wymienione na nowe .....
- ostatnim elementem tej impry jaki wprawił mnie w osłupienie to był prezent dla państwa młodych od właścicieli lokalu - na stoliczku (do tortu) wjechały dwa maleńkie prosiaczki upieczone i ubrane jak Państwo Młodzi w WELON i CYLINDER z wbitymi w tyłek podpalonymi fontannami tortowymi ..... po tym cyrku totalnie już zniesmaczeni wyszliśmy z przyjęcia ..... jeszcze nie było 23-ej.

Nie trudno się domyślić, że w niedzielę cała moja rodzinka miała silną biegunkę i zatrucie pokarmowe.....ja też łącznie ze stanem podgoraczkowym

Nooo i zapomniałabym Pan Młody miał biały odblaskowy, błyszczący prawie jak lakier garnitur i kremowe buty z długimi zawiniętymi do góry czubkami ..... przyćmił swym BLASKIEM Pannę Młodą ..... brakowało mi tylko do całości krótkiej sukienki i koronkowych kozaczków ......

Jestem w szoku jak można nie sprawdzić lokalu i zaprosić do niego 250 osób żeby się zatruło ????????

Kolejną wtopą był fakt iż moich czterech braci zapraszali z mocnym zaznaczeniem że BEZ DZIECI po czym wchodzimy do lokalu i okazuje się, że wszyscy pozostali goście są z DZIEĆMI !!!!

Bez komentarza ..... ale tak się nie robi ....

P.S. dziewczyna nie wie co to forum wizaz
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 22:36   #4865
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Witam czekoladke Ale mieliście przeżycia
Oj poskąpili na wesele, poskapili. Przez to Twoja impreza bedzie lepiej zapamietana
A z tymi rękami kelnerek to przesada gruba!!! Kto ich uczyl obsługi??

Ps. Dodalam kilka fotek na n-k
Calkowicie nieobrobione Jestem bardzo zadowolona
Stary 2008-10-29, 06:48   #4866
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć! U mnie dzisiaj brzydko i pada. Wolałabym, żeby w piątek nie padało, jadę z mamą na groby w jej rodzinne strony. To ok 250 km, wolę jak nie pada, gdy jestem w trasie.
Cytat:
Pamiętacie ułomną dziewczynę naszego świadka??
<Brat Łukasza>

Jest w ciąży z nim i się hajtają na początku przyszłego roku!
No...to kondolencje z powodu przyszłej hmmm...kim ona właściwie dla Ciebie będzie?

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko natury techniczno-remontowej. Czy spotkałyście się z takim rozwiązaniem w łazience, że pralka jest schowana pod blatem na którym jest umieszczona umywalka nablatowa? Bo się napaliłam na cos takiego ale nie wiem czy wtedy żeby umyć ręce nie będę musiała stawać na palcach Za to plus byłby taki że zaoszczędziłabym bardzo duzo miejsca. Doradźcie proszę
A dlaczego miałabyś stawać na palcach? Nie rozumiem.
Widziałam takie rozwiązania, ale tylk w gazecie, na żywo nie. W każdym razie na folderach wyglądało to całkiem ok.

Cytat:
Moj mezulek dzis mial spotkanie z facecikie co moze by nam remoncik zrobil, wyliczyl ze 4 dni by mu to zajelo z ekipa ma jutro zadzwonic w sprawie kosztow. A my sprobujemy sie skontaktowac z jeszcze jedna ekipa. Moze w koncu sie uda cos z tym remontem ruszyc.

Hmmm...czy ja mam dużo butów...? Czy ja wiem, trochę mam, ale w ogóle buty uwielbiam, nawet nie muszę kupować, wystarczy samo oglądanie

Króciutki u Was ten remoncik się zapowiada (i całe szczęście)

Za pracę jak najbardziej trzymam kciuki, ubierz się w mini i szpile, jeśli tam pracują faceci - jesteś przyjęta

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, że we Wrocławiu, w remontowanym C.H. Renoma powstanie projektowana przeze mnie włoska restauracja Sicila Inwestor, niestety, chce coś bardziej standardowego (całkiem nowoczesna Sicilia jest w Silesii w Katowicach - autorstwa mojego szefa). Oczywiście, szef ma wpływ na projekt, ale generalnie robię tak, jak mi się podoba
Wow super widzę, że pracę masz trafioną, realizujesz się, fajnie. Jak kiedyś będę we Wrocławiu i zawitam do tej restauracji to się wszystkim pochwalę, że to projektu mojej koleżanki

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
W niedzielę umierałam, bo byłam w sobotę na weselu u wcześniej wspomnianej kuzynki (wyszła wściekła z mojego wesela o to, że było tak dobrze zorganizowane) ..... wszyscy mnie uprzedzali, że jeśli jest to TEN lokal i jeśli catering przygotowują WŁAŚCICIELE tego lokalu to mam uważać na to co jem, bo będzie to stare (właściciele tego lokalu mają także sklep spożywczy i wszystko to co się popsuje i przeterminuje w sklepie ponoć wędruje na stół weselny). Nie do końca wierzyłam ..... aż się przekonałam ....
- wędlina obślizła,
- sałatki udekorowane plastrami pomarańczy gdzie skórka już poza tym że zgniła to zaczęła pokrywać się pleśnią ....
- zgniłe winogrona
- dania gorace, gdzie odkroiłam kawałek mięsa i spróbowałam i ewidentnie śmierdziało ... jadłam tylko ziemniaki
- przy wiejskiej chacie poustawiane .... wypchane zwięrzęta .... wyjątkowo apetyczne
- na wiejskim stole leżała szynka w całości ale żeby ją ukroić należało iść po panią do kuchni .... bo chyba mieli tylko jeden taki nóż
- i rzecz która pół naszego stołu wprawiła w osłupienie .... miałam na talerzyku odłożone dwa kawałki ryby, której nie zjadłam - podeszła do mnie kelnerka, zabrała ze stołu papierki i serwetki i przy okazji zgarnęła mi ŁAPĄ z talerzyka te dwa kawałki ryby a mojemu mężowi ości i resztę ryby także ŁAPĄ pozostawiając te talerze przed nami ...... nie zostały one już wymienione na nowe .....
- ostatnim elementem tej impry jaki wprawił mnie w osłupienie to był prezent dla państwa młodych od właścicieli lokalu - na stoliczku (do tortu) wjechały dwa maleńkie prosiaczki upieczone i ubrane jak Państwo Młodzi w WELON i CYLINDER z wbitymi w tyłek podpalonymi fontannami tortowymi ..... po tym cyrku totalnie już zniesmaczeni wyszliśmy z przyjęcia ..... jeszcze nie było 23-ej.

Nie trudno się domyślić, że w niedzielę cała moja rodzinka miała silną biegunkę i zatrucie pokarmowe.....ja też łącznie ze stanem podgoraczkowym

Nooo i zapomniałabym Pan Młody miał biały odblaskowy, błyszczący prawie jak lakier garnitur i kremowe buty z długimi zawiniętymi do góry czubkami ..... przyćmił swym BLASKIEM Pannę Młodą ..... brakowało mi tylko do całości krótkiej sukienki i koronkowych kozaczków ......

Jestem w szoku jak można nie sprawdzić lokalu i zaprosić do niego 250 osób żeby się zatruło ????????

Kolejną wtopą był fakt iż moich czterech braci zapraszali z mocnym zaznaczeniem że BEZ DZIECI po czym wchodzimy do lokalu i okazuje się, że wszyscy pozostali goście są z DZIEĆMI !!!!

nieźle, poza tym to nie komentuje.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 07:34   #4867
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć! U mnie dzisiaj brzydko i pada. Wolałabym, żeby w piątek nie padało, jadę z mamą na groby w jej rodzinne strony. To ok 250 km, wolę jak nie pada, gdy jestem w trasie.

A dlaczego miałabyś stawać na palcach? Nie rozumiem.
Widziałam takie rozwiązania, ale tylk w gazecie, na żywo nie. W każdym razie na folderach wyglądało to całkiem ok.
.
Ja nie cierpię jeździć na groby jak pada i jest pochmurno, wprowadza mnie to w strasznie podły nastrój.

Co do pralki to mój fachowiec stwierdził że tego nie da się zrobić bo sama pralka ma 80cm (sprawdziłam, tylko ze trzy znalazłam mniejsze ale też mniejszą pojemność miały) plus blat plus wysokość umywalki i robi mi się umywalka na wysokości 120cm a to już mocno niewygodne. Sama widziałam takie rowiązanie ale blat był dłuższy i z jednej strony stała pod nim pralka a w drugim końcu była wpuszczona umywalka. Ja mam tylko 110 cm szerokości żeby to zmieścić i zaczynają się schody :/
A już się tak napaliłam na to rozwiązanie
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 07:36   #4868
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się melduję tak na chwilkę po dwudniowym pobycie w Krakowie na szkoleniu.

- wędlina obślizła,
- zgniłe winogrona

Czekoladko, jak czytałam to miny zmieniały się na mojej twarzy jak w kalejdoskopie
porażka
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
widziałam, śliczne są, pięknie wyglądaliście i widać, że na luzie

miłego dnia dziewczyny

p.s. kupiłam wczoraj kozaki , a dziś idę zapolować na płaszczyk

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 07:36   #4869
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Zmykam, kochane, muszę jeszcze dzisiaj trochę popracować.
Kurcze Asiuk, porojektujesz? A czy moge wiedziec czym sie zajmujesz, bo chyba mi jakos umknelo w nawale informacji

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Nie dziekuje

Cytat:
.
W niedzielę umierałam, bo byłam w sobotę na weselu u wcześniej wspomnianej kuzynki
No to niezle kwiatki, porazka totalna. Czasami sie zastanawiam jak do czegos takiego moze dochodzic

Cytat:
Widzialam, widzialam... Pod sukienke zagladalam hihihi

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Króciutki u Was ten remoncik się zapowiada (i całe szczęście)

Za pracę jak najbardziej trzymam kciuki, ubierz się w mini i szpile, jeśli tam pracują faceci - jesteś przyjęta
Wiesz Gosiaczku w sumie to na razie zalezy nam na wygladzeniu scian i pomalowaniu ich a jak wejdzie 5 osob to sie uwina szybciutko . Cala reszta w nastepnej kolejnosci . Ale zobaczymy jak to zostanie rozplanowane.

No Prezes i naczelni dyrektorzy to faceci , choc jesli nie ta to inna, grunt to dobre podejscie
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 07:43   #4870
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Co do pralki to mój fachowiec stwierdził że tego nie da się zrobić bo sama pralka ma 80cm (sprawdziłam, tylko ze trzy znalazłam mniejsze ale też mniejszą pojemność miały) plus blat plus wysokość umywalki i robi mi się umywalka na wysokości 120cm a to już mocno niewygodne. Sama widziałam takie rowiązanie ale blat był dłuższy i z jednej strony stała pod nim pralka a w drugim końcu była wpuszczona umywalka. Ja mam tylko 110 cm szerokości żeby to zmieścić i zaczynają się schody :/
A już się tak napaliłam na to rozwiązanie
Yhm, już rozumiem. Niestety czasami trzeba zmieniać plany.

Cytat:
No Prezes i naczelni dyrektorzy to faceci , choc jesli nie ta to inna, grunt to dobre podejscie
Kurcze, chciałabym pracować z samymi facetami, albo prawie samymi. Z facetami łatwiej się dogadać, nie ma tej całej zawiści i wredoty, jaka zdarza się między kobietami.
Mąż pewnie byłby mniej zadowolony, ale jak dla mnie byłoby ok
Stary 2008-10-29, 08:28   #4871
katarzinka
Wtajemniczenie

Witam
bukiet ślubny zamówiony
ma wyglądać następująco (jak będzie to sie okaze 22go)
bordowe róże w kuli (z racji mojego niezbyt słusznego wzrostu, nie chciałam zbyt wielkiego bukietu), ozdobione perełkami (ukłon w Twoją stronę Liluś) i srebrnymi drucikami i satynową kryzą i tyle
dobrego dnia
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 09:00   #4872
Milibili
Zadomowienie

Dzien Dobry

U mnie było trochę zamieszania, bo okazało się, że ten ząb który ułamał się mężowi ułamał się razem z korzeniem i trzeba było wyrwać niestety biedak ma pozakrzywiane korzenie i cały zabieg był długi i skomplikowany dzisiaj już jest dobrze ale wczoraj jeszcze nie było ciekawie...

Katazinko
Byliście na Kulcie??? My też może się widziałyśmy? To był moj 4 koncert Kultu i moim zdaniem było świetnie, bardzo podobały mi się wizualizacje...
Też miałam perełki w bordowych różach ładnie to wyglądało

Aguniu cieszę się,że jest już lepiej Trzymam kciuki aby już niedługo wszystko wróciło do normy Dacie sobie radę! Niestety często pojawiają się zgrzyty gdy ktoś obcy próbuje wpływać na związek....

Czekoladko
padłam jak to przeczytałam.... Dobrzye, że to nie było lato bo byście w szpitalu z salmonellą wylądowali

Asiuk
ale Ty uatalentowana jesteś.... zazdroszcze po cichu ale tak pozytywnie
Lulu bajka mam nadzieję, że mi uda się kiedyś wyjechać dalej niż do Czech

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Edytowane przez Milibili
Czas edycji: 2008-10-29 o 09:02
Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 09:04   #4873
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!

Asiuk moje gratulacje!

Czekoladko niezłe przeżycia miałaś Aż mnie dziwi, że tym lokalem jeszcze się sanepid nie zainteresował Moim zdaniem, powinno się to zgłosić! A właściciele powinni mocno oberwać za to, co wyprawiają.

Izuś zdjęcia obejrzę później, bo coś mi nk szwankuje

daguś za pracę trzymam kciuki

mili

Za mnie też kciukasy możecie trzymać, bo mam jutro rozmowę o pracę. W końcu, po miesiącu rozsyłania cv jakiś telefon. Bo już zaczynałam doła mieć przez to. Zobaczymy, co z tego wyjdzie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 09:12   #4874
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Za mnie też kciukasy możecie trzymać, bo mam jutro rozmowę o pracę. W końcu, po miesiącu rozsyłania cv jakiś telefon. Bo już zaczynałam doła mieć przez to. Zobaczymy, co z tego wyjdzie
trzymam mocno kciukasy
wiem, co to znaczy siedzieć i czekać aż ktoś się odezwie, człowiek wtedy przestaje już w siebie wierzyć, ale wtedy właśnie nagle dzwoni telefon i hurra, więc trzymam kciuki, żebyś dostała wymarzoną pracę

Mąż i żona...
Stary 2008-10-29, 09:13   #4875
madziczek
Zadomowienie

Dzień dobry,

w niedzielę wróciłam z urlopiku - trochę krotko, ale odreogowaliśmy.
Wczoraj próbowałam nadrobić zaległości, ale tyle przez ten czas napisałyście, że dobrnęłam dopiero do ok 140 strony. Może do końca tygodnia uda mi się Was dogonić.

* z zaległości *
Rozmawiałyście (całe wieki temu ) o sylwestrze ... ja spędziłabym chętnie tak jak to pisała Iza - przy ognichu gdzieś w górach. Bardzo lubię takie klimaty.
Na jakiś bal też bym chętnie poszła (tak z ciekawości, ale to za jakiś czas - jak trochę do tego dojrzeję

Ja akt małżeństwa odebrałam ale jeszcze nigdzie nic nie zmieniałam.
Poczekam aż wyrobię dowód osobisty, bo tak musiałabym dwa razy wypełniać NIP, najpier ze zmianą nazwiska a potem jeszcze raz podając nowy nr dowodu.

Jakoś ciagle cięzko mi się przyzwyczaić do nowego nazwiska. Jeszcze ani raz się nie przedstawiłam nim (w pracy korzystam jeszcze z panieńskiego), tylko w mailach zmieniłam i staram się nowym podpisywać.

Oglądałam Wasze zdjęcia na n-k - każde w swoim stylu są super )
Ja mam wielki niedosyt swoich zdjęć tzn. jakoś mi nie przypadły do gustu i mam przez to doła ... co wczoraj Kasieńka odczuła na własnej skórze

Pozdrawiam wszystkie Was serdecznie i przesyłam moc buziaków
... pora wracać do pracy, bo leży i kwiczy
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 09:14   #4876
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hej ho na pokładzie
Mam dla Was zdjęcia
Wersja robocza

Ad1. Łapiemy stopa by dojechać do zamku Kareta się spóźnia
Ad 2.Niestety ze względu na zlot tuningowanych karet jestesmy skazani na własne nogi Ps. fajne mam butki no nie?
Ad3.Tu sił brakło i męża wykorzystuję
Ad 4. Na dziedzińcu zamkowym
Ad5.złapałam kotka Chciałam go zabrać do domku- jak go wypuściłam szedł za mną Był kochany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_8005.jpg (76,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_7902.jpg (68,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_7900.jpg (60,3 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_7922.jpg (45,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc03292.jpg (59,0 KB, 39 załadowań)
Stary 2008-10-29, 09:19   #4877
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ho na pokładzie
Mam dla Was zdjęcia
Wersja robocza

Ad 2.Niestety ze względu na zlot tuningowanych karet jestesmy skazani na własne nogi Ps. fajne mam butki no nie?
Ad5.złapałam kotka Chciałam go zabrać do domku- jak go wypuściłam szedł za mną Był kochany
superaśne fotki
piękna z Was para

Mąż i żona...
Stary 2008-10-29, 09:24   #4878
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Dzien Dobry

U mnie było trochę zamieszania, bo okazało się, że ten ząb który ułamał się mężowi ułamał się razem z korzeniem i trzeba było wyrwać niestety biedak ma pozakrzywiane korzenie i cały zabieg był długi i skomplikowany dzisiaj już jest dobrze ale wczoraj jeszcze nie było ciekawie...

Katazinko Byliście na Kulcie??? My też może się widziałyśmy? To był moj 4 koncert Kultu i moim zdaniem było świetnie, bardzo podobały mi się wizualizacje...
Też miałam perełki w bordowych różach ładnie to wyglądało
ja chodze rok w rok od czasów szkoły średniej na Kulta do spodasa czyli hmmm długo może rzeczywiście się
to fajnie, że ładnie wyglądało

Cytat:
Hej dziewczyny!

3mam kciuki

Cytat:
Hej ho na pokładzie
Mam dla Was zdjęcia
Wersja robocza

eleganckie fotki
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-10-29, 09:29   #4879
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

A tu mały sajgon- tzn wspinaczka skałkowa w sukience Nasz fotograf był normalnie ubrany a tez mial problem wejsc Ale emocje byly Specjalnie dla Was;
ad 1 wspinaczka w pozycji horyzontalnej Kąt nachylenia imponujący
ad 2 i 3próby zejścia- różne opcje
ad 4 droga powrotna juz bez kiecki tylko w gorsecie- mąż instruowany radami fotografa wykonuje "prowadzenie osoby niebezpiecznej"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_7989.jpg (90,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_7985.jpg (136,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_7998.jpg (108,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc03337.jpg (121,0 KB, 39 załadowań)
Stary 2008-10-29, 09:35   #4880
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
A tu mały sajgon- tzn wspinaczka skałkowa w sukience Nasz fotograf był normalnie ubrany a tez mial problem wejsc Ale emocje byly Specjalnie dla Was;
ad 4 droga powrotna juz bez kiecki tylko w gorsecie- mąż instruowany radami fotografa wykonuje "prowadzenie osoby niebezpiecznej"
Tak sobie parze na te fotki i sobie mysle, że ja już CIę gdzieś widziałam - tylko nie pamiętam gdzie
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-10-29, 09:42   #4881
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Będę trzymać! Mam nadzieję, że będzie dobrze i że niedługo będziesz razem z niektórymi z nas pisać, że jesteś na wizażu bo sobie przerwe w pracy zrobiłaś
Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Oglądałam Wasze zdjęcia na n-k - każde w swoim stylu są super )
Ja mam wielki niedosyt swoich zdjęć tzn. jakoś mi nie przypadły do gustu i mam przez to doła ... co wczoraj Kasieńka odczuła na własnej skórze
Jestem przekonana, że Twoje zdjęcia też są super. Możesz wstawić jeśli chcesz, ocenimy

Cytat:
Mam dla Was zdjęcia
Wersja robocza
Fajniuchne zdjęcia. Widziałam już trochę na NK.
Stary 2008-10-29, 09:47   #4882
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
świetne fotki

Mąż i żona...
Stary 2008-10-29, 09:55   #4883
agunia82
Zakorzenienie

Izuś super fotki, jestem pod wrażeniem tej wspinaczki w sukni, niezły wyczyn!

Kina, Gosia póki co nie dziękuje, ale przesyłam buziaki

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 10:22   #4884
lulucelo
Raczkowanie

witanko z zimnego annemasse buerk

postanowilam ze dzisiaj nosa z domu nie wysune, a smieci niech sie same wynosza jest zima spadk temeratury mnie oburza.

Nudze sie szukam pracy i nie znajduje nic, wkurza mnie to i jestem zdemoralizowana

Pozatym wszystko w porzadku , chcialam sie pochwalic moimi diaporamami
oto one

http://fr.youtube.com/puslaczek

wysylalam gosciom na cd razem ze zdjeciami same pozytywne wrazenia . Teraz robie album, jeden od fotografa mamy a drugi robie sama ze zdjeciami od znajomych rodziny i z plenerku

a tak pozatym to nic

Izazusia o widze ze pieskowa skala byla , a moze mi sie tylko wydaje, nasza ty wspinaczkowa panna mloda ... zwrocilam uwage na dobor elementow stroju ( butki ) no tak ...

Edytowane przez lulucelo
Czas edycji: 2008-10-29 o 10:24
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 10:33   #4885
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
na poprawe dzionka zdjecia z maroka

1 widok z pokoju
2 naprawde nie chcialam
3 qmpel fabienka
4 .......... wiecie co mialam na mysli
5 pyszny sok swiezo wyciskany
6 my i ci co nas dorwali :p
Śliczne te wszystkie zdjęcia, takie żywe. Dosłownie przez moment zapomniałam, że siedzę prze laptopem i jedną nogą czułam, że jestem w Maroko. Ciekawa mentalność, krajobrazy. Wow.
Na tym drugim zdjęciu babka Ci tatuaż robiła? Ale taką ozdobę na skórze? Bo ta igła mnie przeraziła .

Cytat:

uops post pod postem no to marta mnie zamorduje hmmm ale nie umiem edytowac z cytatem taka ze mnie blondynka
Nie morduje.

Cytat:

Ale jazda. Jak już wszystko będzie gotowe przejdę się tam i zdam relacje na żywo!

Cytat:

Fajnie, że Wam pogoda dopisywała. Ładnie.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-10-29 o 10:35
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 10:48   #4886
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej kotki
Mam zapalenie tchawicy i biorę antybiotyki
Wczoraj 2 godziny zajęło mi... usypianie, myślałam ze sobie flaki wypruję tak kaszlałam
Dziś stoję na rzęsach
Wybaczcie , że się nie rozpiszę za bardzo, ale coś ta choroba i pogoda dodatkowo mnie dołuję i coś smutek mnie ogarnia...
Cytat:
Kasienko zasugerowalam spotkanie parami po to aby nie miec problemu z wypadem na nie, a po drugie nie napisalam ze panowie mielby siedziec z nami - bron Boze. Watpisz w to aby oni sie miedzy soba dogadali? Z tego co widze, to chlopaki maja mnostwo wspolnych cech i bardzo szybko opusciliby pomieszczenie w ktorym urzedowalyby kobitki. Ja jestem otwarta na sugestie spotkaniowe. Nie wspomne o tym ze pomysl na wspolnego Sylwestra bardzo mi przypadl do gustu...
Ja Ciebie w 100% rozumiem kochana, ale np mój Łukasz nigdy w życiu nie pojedzie na spotkanie z jakimiś obcymi facetami
Nie zrobi tego nawet dla mnie
Więc to odpada w moim przypadku.
No chyba, że w grę wchodzi owy sylwester... czekam na propo <mimo ze cos tu cisza o tym spotkaniu>.

Izulek- foty ekstra <na nk pisałam o gołej pupie >

A co do zaciążonej... szkoda słów.
Oni podobno się cieszą, więc ja tam im dobrze życzę
Ale poje..na to ona jest na całego i zdania nie zmienię
Wiem, żem wredna

Mła mła króliczki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 10:50   #4887
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kotki
Wczoraj 2 godziny zajęło mi... usypianie, myślałam ze sobie flaki wypruję tak kaszlałam
Dziś stoję na rzęsach
Wybaczcie , że się nie rozpiszę za bardzo, ale coś ta choroba i pogoda dodatkowo mnie dołuję i coś smutek mnie ogarnia...
Kasieńko ja Ci się zaraz podołuję

dużo zdrówka Kochana

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 10:50   #4888
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej kotki
Dziś stoję na rzęsach

Ja Ciebie w 100% rozumiem kochana, ale np mój Łukasz nigdy w życiu nie pojedzie na spotkanie z jakimiś obcymi facetami
Nie zrobi tego nawet dla mnie
Więc to odpada w moim przypadku.
No chyba, że w grę wchodzi owy sylwester... czekam na propo <mimo ze cos tu cisza o tym spotkaniu>.

Izulek- foty ekstra <na nk pisałam o gołej pupie >

A co do zaciążonej... szkoda słów.
Wiem, żem wredna

Mła mła króliczki
to tak na poprawkę nastroju i zdrowiej szybko
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-10-29, 10:51   #4889
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Śliczne te wszystkie zdjęcia, takie żywe. Dosłownie przez moment zapomniałam, że siedzę prze laptopem i jedną nogą czułam, że jestem w Maroko. Ciekawa mentalność, krajobrazy. Wow.
Na tym drugim zdjęciu babka Ci tatuaż robiła? Ale taką ozdobę na skórze? Bo ta igła mnie przeraziła .

Nie morduje.

dzieki ci dobra kobieto

z ta baba to bylo tak , na glownym placu oni robia tatuaze henna i jedna mnie dorwala , maja takie male albumy ze zdjeciami wzorow , ja nie chcialam bo czytalam w przewodniku ze moga byc alergie a ja mam bardzo wrazliwa skore ,ale babamnie zlapala i darla gebe ze za darmo zaczela robic , tez sie balam tej strzykawki ale nam nie ma igly

jak skonczyla chciala 300 dihams to prawie 30 euro, fabien dal jej 40 za nas dwojga sie obrazila ale sie okazuje ze to byla ta dobra cena sie potem pytalismy

nie mialam alergii bo alergia jest w czarnej hennie zeszlo po pok trzech tygdniach , fabienowi szybciej

to bylo o tyle wygodne ze przez caly pobyt mialam swiety spokoj jak pokazywalam ze juz mam

dodaje zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03417.jpg (26,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03418.jpg (25,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03464.jpg (26,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03766.jpg (37,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04028.jpg (32,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04035.jpg (45,7 KB, 6 załadowań)
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 10:54   #4890
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Pozatym wszystko w porzadku , chcialam sie pochwalic moimi diaporamami
oto one
Fajne

Cytat:
Hej kotki
Wczoraj 2 godziny zajęło mi... usypianie, myślałam ze sobie flaki wypruję tak A co do zaciążonej... szkoda słów.
Wiem, żem wredna
Ojej...biedactwo

Druga sprawa: grunt to być dobrym człowiekiem, a że one p...na jest no to cóż...trudno.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości