Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-28, 09:40   #4831
sss7
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

hehe... no oczywiscie miałam na oku wątek z 2010 ale widocznie źle mi sie kliknęło i otworzyłam 2008 noi tu mi sie napisało... Prosze moderatora o wywalenie mojego postu z tego wątku, sorry dziewczyny !!! gratuluję szczescia i uciekam na 2010
sss7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 09:48   #4832
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Może będzie lepiej jak popytasz "Panny Młode 2010"
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=223705 (niedługo będzie utworzona II cz. tego wątku), bo jak już wiele dziewczyn napisało my tu już żonkami jesteśmy . Jedynie kilka osób w tym katarzinka za 3 tyg. ślubuje.
Ja miałam ślub z orkiestrą, z tradycyjnym jedzeniem jakie jest serwowane na dolnym śląsku.
mała poprawka nie za tydzień, ale za trzy

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
A swoją mamę właśnie tego uczę

Będzie dobrze
no ja myślę, że będzie Wy przebrnęłyście to i ja dam radę
nawet jakoś już się nastawiłam, no to trzaskanie dzien przed i myślę, że postaramy się jakoś to przejść, choć tak jak chyba Asiuk , nie wiem czy się ze złości sprzątając kolejną porcję tłuczonej porcelany się nie rozbeczę
Zanim czas pokona nas"

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-10-28 o 10:28
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 10:15   #4833
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez sss7 Pokaż wiadomość
hehe... no oczywiscie miałam na oku wątek z 2010 ale widocznie źle mi sie kliknęło i otworzyłam 2008 noi tu mi sie napisało... Prosze moderatora o wywalenie mojego postu z tego wątku, sorry dziewczyny !!! gratuluję szczescia i uciekam na 2010

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
nawet jakoś już się nastawiłam, no to trzaskanie dzien przed i myślę, że postaramy się jakoś to przejść, choć tak jak chyba Asiuk , nie wiem czy się ze złości sprzątając kolejną porcję tłuczonej porcelany się nie rozbeczę
Jeszcze raz powtórzę, że współczuję owej tradycji, dasz radę
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 10:28   #4834
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
mała poprawka nie za tydzień, ale za trzy
Już robię poprawkę w postach .
Stary 2008-10-28, 10:53   #4835
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeszcze raz powtórzę, że współczuję owej tradycji, dasz radę
no nie mam wyboru raczej ale postaram się to dzielnie znieść - żeby PM2008 nie przynieść wstydu

Cytat:
Już robię poprawkę w postach .
ja tam się nie gniewam to było małe sprostowanie po prostu
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-10-28, 11:39   #4836
lulucelo
Raczkowanie

Niniejszym oswiadczam ze mimo iz ciezko bylo , calym swoim serduchem przylozylam sie do sprawy i przeczytalam wszytkie strony ( czasem pobieznie ) ktore mialam nadrobic dlatego ze bylm brzydka dziewczynka i o naszym watku zapomnialam

bylo paczatkowo 54 strony suma sumarum 62 !!!

powiem jeszcze ze w celu poprawy jako pokute doatkowa wysle zdjecia z maroka

( a to tez troche tak dla mnie bo sie zima zrobial a tam bylo ciepelko )

Dziekuje za uwage
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 11:55   #4837
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziękuję Wam słonka moje za ciepłe słowa i dodawanie otuchy. Mąż chyba w końcu przejrzał trochę na oczy, a przynajmniej mam takie wrażenie po rozmowie z nim, że zrozumiał swój błąd i bardzo chce to naprawić. Długa droga przed nami, bo wiele spraw zaniedbaliśmy, gdzieś w tej całej bieganinie przedślubnej straciliśmy z oczu to co najważniejsze- nas, nasze szczęście i naszą miłość. I przede wszystkim- nasze problemy. Do rodziców nie pojechałam w końcu, jadę jutro. Mężuś zaproponował dzisiaj wspólny wieczorek przy winku. Najważniejsze jest to, że widzę jak żałuje swojego zachowania i próbuje to naprawić. Jest więc nadzieja, że będzie lepiej. (trzymajcie kciuki)

Ogromne buziaki dla Was wszystkich Fajnie, że jesteście

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 11:57   #4838
wiolis
Raczkowanie

witam dziewczeta SLONECZNIE, bo za oknem nieciekawie...
z racji, zesmy lekko glode w pracy, kolezanka podala mi przepis obiadowy!! tym samym dziele sie z Wami
zupa serowa
mieso mielone ok 40dag przyprawic ostro, ufromowac malutkie kuleczki i wrzucic do wrzatku; dodac lisc laurowy, kostki rosolowe.
dodac por pokrojony w paski-biala i cemna czesc, marchew pokrojona w slupki, jak ktos lubi pieczarki. to wszystko se bulgocze w garnku
smietana do zup, np rama, wymiksowac z 3 serkami topionymi hochlanda-batony-wlac do zupki
mozna podawac z groszkiem ptysiowym-chyba kupuje sie w lidlu, lub pokroic w kostke chleb tostowy i podsmazyc-"posypac" na wierzch
brzmi smakowo, chyba zrobie na jutrzejszy obiad... dam znac jak to wyszlo
pozdrowiwszy
Stary 2008-10-28, 12:00   #4839
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję Wam słonka moje za ciepłe słowa i dodawanie otuchy. Mąż chyba w końcu przejrzał trochę na oczy, a przynajmniej mam takie wrażenie po rozmowie z nim, że zrozumiał swój błąd i bardzo chce to naprawić. Długa droga przed nami, bo wiele spraw zaniedbaliśmy, gdzieś w tej całej bieganinie przedślubnej straciliśmy z oczu to co najważniejsze- nas, nasze szczęście i naszą miłość. I przede wszystkim- nasze problemy. Do rodziców nie pojechałam w końcu, jadę jutro. Mężuś zaproponował dzisiaj wspólny wieczorek przy winku. Najważniejsze jest to, że widzę jak żałuje swojego zachowania i próbuje to naprawić. Jest więc nadzieja, że będzie lepiej. (trzymajcie kciuki)

trzymam mocno kciukasy
będzie dobrze, na pewno

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 12:02   #4840
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

3mam kciuki

i wiesz co dzięki Tobie sobie uświadomiłam jak fajnie, żeśmy unikneli tej bieganiny, wszsytko na spokojnie i zaplanowane (to te moje skrzywienie) i mam nadzieje, ze nie pogubimy tego co najważniejsze - dzięki CI
i jeszcze raz trzymam kciuku
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-10-28, 12:10   #4841
lulucelo
Raczkowanie

na poprawe dzionka zdjecia z maroka

1 widok z pokoju
2 naprawde nie chcialam
3 qmpel fabienka
4 .......... wiecie co mialam na mysli
5 pyszny sok swiezo wyciskany
6 my i ci co nas dorwali :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03329.jpg (57,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03416.jpg (65,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03431.jpg (93,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03458.jpg (84,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03559.jpg (67,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03651.jpg (63,8 KB, 30 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 12:11   #4842
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
witam dziewczeta SLONECZNIE, bo za oknem nieciekawie...
z racji, zesmy lekko glode w pracy, kolezanka podala mi przepis obiadowy!! tym samym dziele sie z Wami
zupa serowa
mieso mielone ok 40dag przyprawic ostro, ufromowac malutkie kuleczki i wrzucic do wrzatku; dodac lisc laurowy, kostki rosolowe.
dodac por pokrojony w paski-biala i cemna czesc, marchew pokrojona w slupki, jak ktos lubi pieczarki. to wszystko se bulgocze w garnku
smietana do zup, np rama, wymiksowac z 3 serkami topionymi hochlanda-batony-wlac do zupki
mozna podawac z groszkiem ptysiowym-chyba kupuje sie w lidlu, lub pokroic w kostke chleb tostowy i podsmazyc-"posypac" na wierzch
pozdrowiwszy
brzmi smakowicie, chyba kiedyś wypróbuję. Dzięki

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

trzymam mocno kciukasy
będzie dobrze, na pewno

Cytat:
3mam kciuki

i wiesz co dzięki Tobie sobie uświadomiłam jak fajnie, żeśmy unikneli tej bieganiny, wszsytko na spokojnie i zaplanowane (to te moje skrzywienie) i mam nadzieje, ze nie pogubimy tego co najważniejsze - dzięki CI
i jeszcze raz trzymam kciuku
tego Ci życzę z całego serduszka słońce. Teraz jak na to patrzę z perspektywy czasu, to zajęliśmy się głównie problemami innych- a bo moi rodzice mieli problemy finansowe, bo obecni teściowie nie mogli tego zrozumieć i się wtrącali ze swoimi dziwnymi żądaniami, bo nie mieliśmy tyle pomocy, ile potrzebowaliśmy, bo każdy wiedział lepiej co mamy robić- mój tato, że ślub przełożyć, teściowie, że zrobić tylko skromny obiad itd itp. Po prostu z zewnątrz przyszło wiele problemów, nikt nam tego nie ułatwiał, a wręcz jeszcze każda strona swoje trzy grosze dodawała nie licząc się w ogóle z nami, nie pytając, czego my chcemy. I tak w tym nawale MY i nasz związek zszedł na dalszy plan. Zajmowaliśmy się nie tym, co trzeba. Czymś, co nie powinno być aż tak istotne, a inni zrobili z tego problemy nie do przejścia i zrzucili to na naszą głowę. I teraz cieszę się, że jest po wszystkim i znowu możemy skupić się na tym, co ważne. I że w końcu przejrzeliśmy na oczy, kiedy nie jest za późno.

Luluś superaśne zdjęcia. Większość już widziałam na nk

A to ja dla tych, co mnie nie mają na nk wrzucam dwa zdjątka z sesyjki w Sandomierzu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lampiony.jpg (43,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (37,3 KB, 28 załadowań)

Stary 2008-10-28, 12:15   #4843
lulucelo
Raczkowanie

i dalej

1 wielbladzio moja byla fatima
2. to tez palmiarnia , ja uwielbialam a fbien jeczal
3 podroz w kraine 1001 nocy
4. kolacja
5. hlup
6 a to jest suknia plus torba na moje urodzinki, kiedy bylam tak ubrana jeden Marokanczyk chcial fabienowi za mnie dac 300 000 wielbladow dobrze ze sie nie zgodzil bo by marokanzyk mial przerabane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03723.jpg (61,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03758.jpg (78,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03849.jpg (71,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03853.jpg (56,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04249.jpg (61,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04152.jpg (33,6 KB, 26 załadowań)
Stary 2008-10-28, 12:16   #4844
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
brzmi smakowicie, chyba kiedyś wypróbuję. Dzięki

Luluś superaśne zdjęcia. Większość już widziałam na nk

A to ja dla tych, co mnie nie mają na nk wrzucam dwa zdjątka z sesyjki w Sandomierzu
wiem ale to dla tych co mnienie maja na nk i pozatym jak juz wspominalam na dworze taka zimnica ze troche slonca sie przyda
a i wielbladow nie bylo bo limit wyczerpany

uops post pod postem no to marta mnie zamorduje hmmm ale nie umiem edytowac z cytatem taka ze mnie blondynka

Edytowane przez lulucelo
Czas edycji: 2008-10-28 o 12:18 Powód: post pod postem ale mi wstyd ...
Stary 2008-10-28, 12:18   #4845
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
wiem ale to dla tych co mnienie maja na nk i pozatym jak juz wspominalam na dworze taka zimnica ze troche slonca sie przyda
a i wielbladow nie bylo bo limit wyczerpany
tej drugiej porcyjki faktycznie nie było Ekstra zdjęcia

Luluś ja to czasem robię tak, że otwieram ten sam wątek w nowej karcie zakładce, może być i nowe okno), robie cytowanie (ale nic nie pisze i nie zatwierdzam), kopiuje co mi sie tam pojawiło i wklejam w edycję posta w tej pierwszej karcie A tamto po prostu zamykam

Stary 2008-10-28, 12:19   #4846
lulucelo
Raczkowanie

no to uff zrobilismy 3000 zdjec
wiec nie ma wiekszosci na nk czesc nie nadaje sie do publikacji wszak to byla podroz poslubna
Stary 2008-10-28, 12:33   #4847
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

Trzymam za Was kciuki, chociaż i tak wiem, że wszystko sie ułoży Kochacie się (tyle można wywnioskować z Twoich wypowiedzi) a to najważniejsze, dzięki temu przebrniecie przez wszystko.
Jak jest mi źle też sobie tak zawsze powtarzam.

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
zupa serowa
pozdrowiwszy
Ciekawe, chociaż ja nie lubię wynalazkowych zup, jak dla mnie zupka tylko w tradycyjnej postaci. Nawet zupa - krem odpada. Nie zjem i już
Cytat:
na poprawe dzionka zdjecia z maroka
Wszystkie fotki superaśne. Rozmarzyłam się o swoich wakacjach...tak ciepluchno było, aż mi się nie chce za okno zerkać.
Lulu w jakim hotelu byliście? W ogóle podobało się Wam? Też myśleliśmy nad Marokiem, w tym roku nie wyszło, ale może w przyszłym. Warto?
Cytat:
tego Ci życzę z całego serduszka słońce. Teraz jak na to patrzę z perspektywy czasu, to zajęliśmy się głównie problemami innych- a bo moi rodzice mieli problemy finansowe, bo obecni teściowie nie mogli tego zrozumieć i się wtrącali ze swoimi dziwnymi żądaniami, bo nie mieliśmy tyle pomocy, ile potrzebowaliśmy, bo każdy wiedział lepiej co mamy robić- mój tato, że ślub przełożyć, teściowie, że zrobić tylko skromny obiad itd itp. Po prostu z zewnątrz przyszło wiele problemów, nikt nam tego nie ułatwiał, a wręcz jeszcze każda strona swoje trzy grosze dodawała nie licząc się w ogóle z nami, nie pytając, czego my chcemy. I tak w tym nawale MY i nasz związek zszedł na dalszy plan. Zajmowaliśmy się nie tym, co trzeba. Czymś, co nie powinno być aż tak istotne, a inni zrobili z tego problemy nie do przejścia i zrzucili to na naszą głowę. I teraz cieszę się, że jest po wszystkim i znowu możemy skupić się na tym, co ważne. I że w końcu przejrzeliśmy na oczy, kiedy nie jest za późno.
Kurcze, mądrze piszesz my w zasadzie też ciągle kłócimy się bo ktoś coś tam...wiem, że u nas wynika to z warunków mieszkaniowych, ale masz rację trzeba myśleć głównie o nas. Postaram się to wcielić w życie...chociaż z moimi nerwami ...może być ciężko.

Zdjęcia lux
Stary 2008-10-28, 12:42   #4848
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

My z moim Kamem często mamy gorsze dni-tak zawsze było i będzie Ale wieczorem zawsze dochodzimy do porozumienia Mamy takie charakterki że często zgrzyta
Dwa koła zębate,których detale niekoniecznie się zazębiaja w każdej sytuacji
Potrafimy rozmawiać- może nie od razu ale sie staramy.
Stary 2008-10-28, 12:43   #4849
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam za Was kciuki, chociaż i tak wiem, że wszystko sie ułoży Kochacie się (tyle można wywnioskować z Twoich wypowiedzi) a to najważniejsze, dzięki temu przebrniecie przez wszystko.
Jak jest mi źle też sobie tak zawsze powtarzam.

Kurcze, mądrze piszesz my w zasadzie też ciągle kłócimy się bo ktoś coś tam...wiem, że u nas wynika to z warunków mieszkaniowych, ale masz rację trzeba myśleć głównie o nas. Postaram się to wcielić w życie...chociaż z moimi nerwami ...może być ciężko.

Zdjęcia lux

heh, proszę jak to wyszło, poużalałam się, a tu wyszło, że to jeszcze innym może pomóc hmmm, czyli po prostu- nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. To jest zdanie, które staram się powtarzać sobie jak mantrę zawsze, jak coś idzie nie tak. I wiecie co? Generalnie to się to sprawdza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 12:47   #4850
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

heh, proszę jak to wyszło, poużalałam się, a tu wyszło, że to jeszcze innym może pomóc hmmm, czyli po prostu- nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. To jest zdanie, które staram się powtarzać sobie jak mantrę zawsze, jak coś idzie nie tak. I wiecie co? Generalnie to się to sprawdza
no widzisz nie ma tak źle po każdej burzy wychodzi słonko, a przynajmiej ja staram się w to wierzyć

te z Was które przeżywały trzaskanie - jakieś rady w tej materii moge prosić????

buziaki - właśnie sobie uświadomiłam, że jak wrócę z tej konferencji to będzie mój Panieński !!!!
przy okazji czy któraś z Was jest w Wrocławia - bo właśnie tam będę w przyszłym tygodniu urzędować
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-10-28, 12:49   #4851
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
przy okazji czy któraś z Was jest w Wrocławia - bo właśnie tam będę w przyszłym tygodniu urzędować
o tu z tego co wiem to kilka osóbek jest nawet z Wrocławia lub okolic, albo tam pomieszkują. Nasza martusia, izuś, kasienka. Hmmm, mogłybyście nawet zrobić spotkanie już w większym gronie, tak z tego wynika

Stary 2008-10-28, 12:51   #4852
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Wszystkie fotki superaśne. Rozmarzyłam się o swoich wakacjach...tak ciepluchno było, aż mi się nie chce za okno zerkać.
Lulu w jakim hotelu byliście? W ogóle podobało się Wam? Też myśleliśmy nad Marokiem, w tym roku nie wyszło, ale może w przyszłym. Warto?

Zdjęcia lux

wiec bylismy w marakechu w hotelu Meridien N'fis http://agence.voyages-sncf.com/pub/a...=4/photo-hotel

hotel swietny ale generalnie bardzo drogi , trafilismy na okazje ale tak generalnie to ok 200 euro z noc

w hotelu wszytko super chocminibar w pokoju troche drogi, byl tam salon herbaciany dwie restauracje bar itd , sniadanko w cenie , przepyszne , duzy basen , sauna spa fitness.

W hotelu mozna zjesc nie za drogo na tarasie pod mlgielka

Mielismy 40 ° C wiec trzy dni spedzilismy na lezaczkach hotelowych wychodzilismy na spacerek wieczorkai ale na poczatku jak bylo znosnie to i w dzien

Marokanczycy przemili , spotkamlismy kilku qumpli fabien nawet poznal swietnego fryzjera , souki cos niesamowitego czego tam nie ma a pozatym moj malz uwielbia negocjacjie.

Bylo swietnie troche za krotko ale na przyklad w pelni lata tam bym nie pojechala za goraco polecam wiosne maj czewiec i wrzesien

W sumie warto bo ceny interesujace , uwazac na wode i na to co sie je ale nam sie bardzo podobalo

tylko ze dla wrazliwych nosowo zapaszki nie te generalnie super

dodaje kilka zdjec co mam zmniejszone ( moja sukienka z jedwabiu z kaktusa w okazalosci )

polecilambym takze essaouira ( nad brzegiem oceanu ) i agadir , zawsze do marakeszu mozna sie wybrac na wycieczke boo to nie tak daleko , a latem moze byc przyjemniej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04149.jpg (18,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04071.jpg (66,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04212.jpg (80,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04061.jpg (66,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03869.jpg (58,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04160.jpg (71,4 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-10-28, 13:33   #4853
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
wiec bylismy w marakechu w hotelu Meridien N'fis http://agence.voyages-sncf.com/pub/a...=4/photo-hotel

hotel swietny ale generalnie bardzo drogi , trafilismy na okazje ale tak generalnie to ok 200 euro z noc

w hotelu wszytko super chocminibar w pokoju troche drogi, byl tam salon herbaciany dwie restauracje bar itd , sniadanko w cenie , przepyszne , duzy basen , sauna spa fitness.

W hotelu mozna zjesc nie za drogo na tarasie pod mlgielka

Mielismy 40 ° C wiec trzy dni spedzilismy na lezaczkach hotelowych wychodzilismy na spacerek wieczorkai ale na poczatku jak bylo znosnie to i w dzien

Marokanczycy przemili , spotkamlismy kilku qumpli fabien nawet poznal swietnego fryzjera , souki cos niesamowitego czego tam nie ma a pozatym moj malz uwielbia negocjacjie.

Bylo swietnie troche za krotko ale na przyklad w pelni lata tam bym nie pojechala za goraco polecam wiosne maj czewiec i wrzesien

W sumie warto bo ceny interesujace , uwazac na wode i na to co sie je ale nam sie bardzo podobalo

tylko ze dla wrazliwych nosowo zapaszki nie te generalnie super

dodaje kilka zdjec co mam zmniejszone ( moja sukienka z jedwabiu z kaktusa w okazalosci )

polecilambym takze essaouira ( nad brzegiem oceanu ) i agadir , zawsze do marakeszu mozna sie wybrac na wycieczke boo to nie tak daleko , a latem moze byc przyjemniej
Hotel rzeczywiście wygląda super, nie wiem czy u nas jest, może i jest ale strasznie pewnie drogi, natomiast te, które są dostępne to jakoś tak gierkiem mi zajezdzały

Zdjęcia super (powtarzam się, ale co tam, lubię oglądać zdjęcia z wakacji zwłaszcza egzotycznych)
Stary 2008-10-28, 13:39   #4854
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
(...)Mężuś zaproponował dzisiaj wspólny wieczorek przy winku. Najważniejsze jest to, że widzę jak żałuje swojego zachowania i próbuje to naprawić. Jest więc nadzieja, że będzie lepiej. (trzymajcie kciuki)

Agunia82
oby ten wspólny wieczór przy winku zbliżył Was do siebie. Życzę podwójnych motylów w brzuchów.

Lulucelo wieczorkiem przyjrzę się bliżej zdjęciom, będę miała wtedy więcej czasu, pamiątka z Maroko zapowiada się bardzo ciekawie.
Stary 2008-10-28, 13:58   #4855
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej kotki
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Wiesz masz racje, i powiem ze moj Skarb bardzo sie napalil na to spotkanko. I trzyma kciuki abysmy w koncu cos ciekawego znalazly i ustalily termin
Jeśli można wyrazić swoje osobiste zdanie to wolałabym spotkać się w damskim gronie!
W końcu to my <dziewczynki> mamy wspólne tematy i daję głowę, że spotkanie parami nie wyjdzie!
Bo oni się przy nas zanudzą na śmierć <nie są w temacie> i będą nas gonić do domu!!!
Normalne, że nie będzie łatwo przekonać naszych milusińskich żeby nas puścili na taką babską wyprawę , ale to już od naszego daru przekonywania zależy i od tego ... która z Was naprawdę chce się spotkać!
Ja kcem bardzo bardzo bardzo
Ale widzę, że coś ten temat umiera ... więc chyba nie chcecie <no poza naszym Widgetkiem >
Cytat:

Ja trzymam ja ja!
Buziak kruszynko

Przyznaję, że nie byłam u lekarza <nie bijcie>.
Lekarza nie było!
Poważka!
Jutro pojadę <chyba>.
Na razie leczę się inhalacjami, syropkiem i tabletkami na kaszela

Mam dla Was sensację!
Pamiętacie ułomną dziewczynę naszego świadka??
<Brat Łukasza>

Jest w ciąży z nim i się hajtają na początku przyszłego roku!
Cóż za masakra!
A ona jest taka ograniczona umysłowo
Eghhhh...

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 14:05   #4856
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Lulucelo fotki wspaniałe za to jak rzucam okiem za okno to przeżywam szok w porównaniu z tym co Ty nam tu pokazujesz :P

Dziewczyny mam pytanko natury techniczno-remontowej. Czy spotkałyście się z takim rozwiązaniem w łazience, że pralka jest schowana pod blatem na którym jest umieszczona umywalka nablatowa? Bo się napaliłam na cos takiego ale nie wiem czy wtedy żeby umyć ręce nie będę musiała stawać na palcach Za to plus byłby taki że zaoszczędziłabym bardzo duzo miejsca. Doradźcie proszę
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 14:16   #4857
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
tej drugiej porcyjki faktycznie nie było Ekstra zdjęcia

Luluś ja to czasem robię tak, że otwieram ten sam wątek w nowej karcie zakładce, może być i nowe okno), robie cytowanie (ale nic nie pisze i nie zatwierdzam), kopiuje co mi sie tam pojawiło i wklejam w edycję posta w tej pierwszej karcie A tamto po prostu zamykam
ehn nie bardzo zrozumialam

Cytat:

Lulucelo wieczorkiem przyjrzę się bliżej zdjęciom, będę miała wtedy więcej czasu, pamiątka z Maroko zapowiada się bardzo ciekawie.
bylo ciekawie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Lulucelo fotki wspaniałe za to jak rzucam okiem za okno to przeżywam szok w porównaniu z tym co Ty nam tu pokazujesz :P
wlasnieten sam kontrast mam i probuje sie przekonac ze 6 ° C to nie jest strasznie zimno i naprawde poczta nie jest za daleko

chcialbym powiedziec ze jeszcze wczoraj mielismy 13° a do niedzieli bylo powyzej 16° C , do tego leje i naprawde nie mam ochoty wystawiac nosa , eh
Stary 2008-10-28, 14:25   #4858
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
ehn nie bardzo zrozumialam
no dobra, to jeszcze raz ale prościej. Chcesz zedytować swój post wstawiając cytat. To zrób tak, że najpierw klikasz "cytuj" przy poście do którego chcesz się odnieść. Potem, to co Ci się pojawi w okienku do pisania nowego posta skopiuj (zaznaczamy wszystko i kopiujemy) i wykasuj, nic nie zatwierdzaj. Następnie kliknij edycję swojego postu, wklej co skopiowałaś i już możesz komentować i edytować post

Stary 2008-10-28, 15:12   #4859
lulucelo
Raczkowanie

ach tym razem zrozumialam na przyszlosc bede wiedzial jak to zrobic
sprytnie
Dzieki
Stary 2008-10-28, 16:05   #4860
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
ty to masz bzika na punkcie parowek . I nie zarazac tu prosze
jakoś tak najlepiej mi się je na śniadanie bezboleśnie przechodzą przez gardło (nie za bardzo mogę jeść rano)
tylko wolę nie myśleś z czego oni je robią

Cytat:
Tak, Dageciku odstresowanie wskazane
choć teraz to się bardziej stresuję konferencją w przyszłym tygodniu niż ślubem, więc póki co luzik
ale daje radę
jak zaczne panikować to proszę Was wszsytkie o jakieś uspokojenie
w końcu Wy dałyście wszsytkie radę to czemu ja mam być gorsza, co nie????
no właśnie, dasz radę

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
pooowiedz gdzie sa takie buty
a wspomniałam, że moja mama to dość "pokaźna" kobieta

Cytat:
Niniejszym oswiadczam ze mimo iz ciezko bylo , calym swoim serduchem przylozylam sie do sprawy i przeczytalam wszytkie strony ( czasem pobieznie ) ktore mialam nadrobic dlatego ze bylm brzydka dziewczynka i o naszym watku zapomnialam
o jacie ale jesteś wytrwała

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Mam dla Was sensację!
Pamiętacie ułomną dziewczynę naszego świadka??
<Brat Łukasza>

Jest w ciąży z nim i się hajtają na początku przyszłego roku!
Cóż za masakra!
A ona jest taka ograniczona umysłowo
Eghhhh...
no to nieciekawa sytuacja

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości