Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-18, 14:01   #3001
wiiniii
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
No nareszcie mam chwilkę, żeby cos naskrobać.
Ja tu widzę niezłe imprezki, ciacha,wineczka (zwane przeze mnie tak po szlachecku "mamrotami") jakiś drób w portkach, przesiadywanie u dzastinki w sypialni kiedy mąż niczego nieśiwadom śpi obok , spiskowanie na gg (ja też kcem ja też też)

A u mnie bieg i spinanie się żeby ze wszystkim zdążyć no i oczywiście łącząc się z wami w kichaniu i prychaniu też mam gila do pasa

Pogoda jest oczywiście wymarzona na ślub w lodowatym kościele z cieniutkim bolerkiem na plecach ale cóż WALIĆ TO strzelę sobie lampkę mamrota przed kościołem i będzie mi cieplej.

suknia już wisi u mnie w domu, zwężona tylko już w domku przylukałam że szarfa trochę jest zaciągnięta ale WALIĆ TO nie będę się przejmowała szczegółami

hmmmm wczoraj wyszło, że chyba pomyliłam zaproszenia na ślub i wesele i koledze zamiast na ślub wysłałam na wesele ..... hmmm dobrze że zadzwonił i zapytał czy przewidujemy jakieś noclegi dla gości .... no przecież nie powiem, że sorry stary ale Ty miałeś dostać zaproszenie tylko na ślub .... WALIĆ TO jeden w tą czy w tą co za różnica, dobrze że teraz wyszło

zaklepaliśmy już wakacje - tydzień na Sri Lance, wklejam zdjęcia hoteliku, coprawda będziemy tam lecieli jakieś 18 godzin z dwoma przesiadkami ale WALIĆ TO ważnie że sobie odpoczniemy i będziemy mieli czas dla siebie.

No i jutro próbna fryzurka i ostatnie sprawy do załatwienia u księdza.
A w sobotę rozmowa na doktoranckie - znów zrobię z siebie debila ale WALIĆ TO hmmm jak mi słodko z tym WALIĆ TO ....

walic to!!!!!!!!!- dobre dobre
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 14:09   #3002
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość

ciekawe jak szefowa imprezki?
jestem moje skarby, późno bo późno, ale rano miałam mega kłótnie z przyszłym mężem Stres chyba dał się we znaki. Ale w sumie na dobre wyszło, bo potrzebna nam była ta rozmowa potem, taka szczera i już bez żalów. I jesteśmy bardziej pewni i świadomi tego, co zrobimy w sobotę

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
dziewczynki- myz zmykamy na urlopik

chcialam sie pozegnac na jakis czas (wracamy 29.09)

mrrr Espania -tam mam zamiar sie wygrzac i przywiezc troszke slonca OBIECUJE!!

buzia

ps. wszystkim slubujacym w tym i przyszlym tygodniu- DUZO SLONCA W SERCACH KOCHANE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NA NOWEJ DRODZE!!! BEDZIE PIEKNIE (innej opcji nie ma!)
za życzenia dziękuje I życzę udanego wypoczynku!

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

liluś
agunia
daget
głowa boli??

A nie boli

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Hello.
Dla zainteresowanych jak wyglądałam w dniu ślubu link do naszej klasy:

http://nasza-klasa.pl/profile/2577548/gallery/30

Pozdrawiam Was wszystkie
Sliczności! Gratuluję!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 14:18   #3003
LilStar
Wtajemniczenie

Aguniu czaasem kłótnia działa oczyszczająco i jest potrzebna-cieszę się, że już po
Stary 2008-09-18, 14:20   #3004
daget
Zakorzenienie

GG do daget

witaj w koncu Aguniu... i buziaczek...... bo zmykam do domku do lozeczka bo ciezko... cieplota mego ciala wynosi 37,2 wiec trzezba sie zaczac kurowac.
Nie dobrze ze klotnia przed slubem, ale bardzo dobrze ze oczyscila atmosfere.

jej... suniuk mialam napisac ze ladna PM z Ciebie ale ucieklo mi ... bo juz mam dosc szacowania mozg mi sie dzis zlasowal..... Idem do wyrka..... moze mnie ktora odwiedzi....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 14:29   #3005
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
witaj w koncu Aguniu... i buziaczek...... bo zmykam do domku do lozeczka bo ciezko... cieplota mego ciala wynosi 37,2 wiec trzezba sie zaczac kurowac.
Nie dobrze ze klotnia przed slubem, ale bardzo dobrze ze oczyscila atmosfere.

jej... suniuk mialam napisac ze ladna PM z Ciebie ale ucieklo mi ... bo juz mam dosc szacowania mozg mi sie dzis zlasowal..... Idem do wyrka..... moze mnie ktora odwiedzi....
ja juz jadęi spróbuj zasnąć
a wypakowałaś się już?

Kasienka
Mili
Stary 2008-09-18, 16:33   #3006
kotekk81
Zakorzenienie

dzien doberek Wszystkim poznym popoludniem
taka pikna pogoda a ja sie pochorowalam a wolne mam dopiero we wtorek

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 16:35   #3007
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
ja juz jadęi spróbuj zasnąć
a wypakowałaś się już?

Kasienka
Mili
No to ja juz w lozku... wypilam grypowite wzielam acatar i moze odpoczne chwileczke. I na cale szczescie Lilus juz wypakowana jestem . Nawet slubna kiecke lekko przepralam wczoraj . A tak w ogole to wlasnie dostalam @ a w weekend mezus przyjedzie i znowu lipa..... Po to wyszlam zamaz zeby nic sie nie zmienilo w mym zyciu... aaabuuuuuuuu

ai i dla Kasienki niech wraca do nas uhahana

O kotek witaj wsrod zasmarkanych. Moze tableteczke i husteczke?

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-09-18 o 16:38 Powód: bo kotek jest chora a ja znowu mam simlocka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 17:44   #3008
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

dziewczynki jestem po probnej fryzurze.jestem zadowolona ale niestety nie zrobiolam zdjecia bowiem moj aparat odmowil posluszenstwa, ale nic sie nie dzieje.tym lepiej mam nadzieje bedzie sie Wam ogladalo moje zdjecia juz po slubie.ale ogolnie fryzura jest ok i podoba mi sie bardzo.oprocz tego jeszcze mnie pomaluja wiec moze bede wygladac jak czlowiek.moj Tomuss dzis ma kawalerski a ja sobie robie mini panienski tzn wstep do tego co bedzie z moim najlepszym kolega-wrocil wlasnie z Angli i zaeraz bedzie..
p.s.dalej smarkam Lilus ale dziekuje za zyczonka
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:34   #3009
biedronka19876
Rozeznanie

Witam

Cytat:
No dawno , dawno, ale prosze zobaczyc jakie wyczucie trafilas w sam srodek imprezki .. siadaj tutaj z nami i choc drineczka wypij

Cytat:
Hello.

Pozdrawiam Was wszystkie
Śliczne zdjecia Ślubowałyśmy tego samego dnia

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
ciesze sie ze mnie witasz: )

byłam z moim synkiem w szitalu na szczescie juZ wszystko ok
jestem zaziebiona a o ślubu 9 dni
mam nadzieje ze sie wykuruje
a co u CIEBIE?

KISIOREK DZIEKUJE ZA PRZEPIS - ROBIE W SOBOTE NA PANIENSKI A POTEM NA DYSKO BANDZO
Witamy
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:58   #3010
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Zasmarkane Słoneczka

ja już siedzę w domku-w kaloryferkach ciepełko-bo Piecowa zapaliłatelefon od Męża
teraz kubek z herbatką w ręce i możemy poplotkować
Stary 2008-09-18, 20:14   #3011
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
No nareszcie mam chwilkę, żeby cos naskrobać.
Ja tu widzę niezłe imprezki, ciacha,wineczka (zwane przeze mnie tak po szlachecku "mamrotami") jakiś drób w portkach, przesiadywanie u dzastinki w sypialni kiedy mąż niczego nieśiwadom śpi obok , spiskowanie na gg (ja też kcem ja też też)

A u mnie bieg i spinanie się żeby ze wszystkim zdążyć no i oczywiście łącząc się z wami w kichaniu i prychaniu też mam gila do pasa

Pogoda jest oczywiście wymarzona na ślub w lodowatym kościele z cieniutkim bolerkiem na plecach ale cóż WALIĆ TO strzelę sobie lampkę mamrota przed kościołem i będzie mi cieplej.

suknia już wisi u mnie w domu, zwężona tylko już w domku przylukałam że szarfa trochę jest zaciągnięta ale WALIĆ TO nie będę się przejmowała szczegółami

hmmmm wczoraj wyszło, że chyba pomyliłam zaproszenia na ślub i wesele i koledze zamiast na ślub wysłałam na wesele ..... hmmm dobrze że zadzwonił i zapytał czy przewidujemy jakieś noclegi dla gości .... no przecież nie powiem, że sorry stary ale Ty miałeś dostać zaproszenie tylko na ślub .... WALIĆ TO jeden w tą czy w tą co za różnica, dobrze że teraz wyszło

zaklepaliśmy już wakacje - tydzień na Sri Lance, wklejam zdjęcia hoteliku, coprawda będziemy tam lecieli jakieś 18 godzin z dwoma przesiadkami ale WALIĆ TO ważnie że sobie odpoczniemy i będziemy mieli czas dla siebie.

A w sobotę rozmowa na doktoranckie - znów zrobię z siebie debila ale WALIĆ TO hmmm jak mi słodko z tym WALIĆ TO ....
no i takie posty mi się podobują same "skakanki" i uśmiechy

normalnie mój Mężuś dziś zaszalał i zabrał swoją żonkę na zakupy wprawdzie były to zakupy dla niego, ale i tak dziwne, że chciał jechać no i obkupiliśmy mojego Męża w polara, bluzę, kamizelkę i spodnie dresowe a ja sobie NIC nie kupiłam

a dziś bez imprezki bo ja chyba w uzależnienie popadłam

Liluś też bym wypiła herbatkę, ale zieloną masz

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 20:22   #3012
LilStar
Wtajemniczenie

Dzastunia pewnie, że mama myślisz, że jaką popijam?
widzę, że bierzesz przykład ze mnie i starasz się nie roztrwaniać rodzinnej fortunyjestem pod wrażeniem
Stary 2008-09-18, 20:27   #3013
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzastunia pewnie, że mama myślisz, że jaką popijam?
widzę, że bierzesz przykład ze mnie i starasz się nie roztrwaniać rodzinnej fortunyjestem pod wrażeniem
jakoś tak nie miała dziś weny kiedyś sobie odbije a po drugie to jakoś w tych sklepach nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy w jednym widziałam fajniusi sweterek, ale Mąż mnie "zakręcił" i zapomniałam o nim

Stary 2008-09-18, 20:33   #3014
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
jakoś tak nie miała dziś weny kiedyś sobie odbije a po drugie to jakoś w tych sklepach nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy w jednym widziałam fajniusi sweterek, ale Mąż mnie "zakręcił" i zapomniałam o nim
heh wiedział kiedy Spryciarz
Monai co się nie odzywasz?
Stary 2008-09-18, 20:54   #3015
gosiunia22
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny Wpadam po dłuższej przerwie i wybaczcie, nie nadrobię już wielu stron Częściej teraz przesiaduję na wątku "mamusie styczniowo-lutowe", no ale same rozumiecie... Chciałam tylko napisać kilka słów o swoim ślubie:
Wszystko udało się wspaniale, no może poza kilkoma szczegółami. Po pierwsze: dziewczyny, nie śpijcie przed ślubem w wałkach do trwałej, masakra! Wstałam o 6 rano, a tam ulewa, burza i ciemno za oknem, łeb mnie boli od tych wałków... Żle się wyspałam (to mało powiedziane), ale na szczęście adrenalina kolejnego dnia zrobią swoje, no i nie czułam zmęczenia. Rano narzeczony odwiózł mnie do rodziców, tam zostałam umalowana i uczesana, a chociaż miałam godzinę luzu na przygotowania, ledwo zdążyłam na plener. Aha, 2 dni wcześniej nawaliła wcześniej umówiona makijażystka, której w sumie zapłaciłam 300 zł za próby i przekazała mi koleżanka jej koleżanki (!) że tamta nie przyjedzie do mnie w dzień ślubu. Popłakałam się z nerwów, ale w końcu inna dziewczyna się znalazła. Po malowaniu i ubieraniu przyjechał po mnie narzeczony i pojechaliśmy na zdjęcia. Fotografik przemiły, rozładowywał atmosferę żartami, było baardzo miło. Po plenerze wpadliśmy do domu na kanapkę, pod blokiem czekał śnięty kierowca naszego samochodu ślubnego, mało był sympatyczny i ciężko było się z nim dogadac. Pojechaliśmy do kościoła. Goście tak się na nas zapatrzyli , że nadszedł czas ślubu i nikt nie wszedł do kościoła! Więc my, para młoda, wchodziliśmy pierwsi, za nami goście Ślub był wspaniały, kilka osób się rozpłakało, ksiądz dowcipny, uroczy, mądry (w trakcie "podajcie sobie znak pokoju" podszedł do nas i mówi: "a teraz ucałujcie rodziców z dwururki" ) Były brawa, wszystko wyszło cudownie. Niestety, mój kuzyn, który miał kręcić ślub, nawalił, bo się spóźnił, no i nie mamy żadnego filmu ze ślubu z wyjątkiem urywka z aparatu fotograficznego (kiepska jakość). Po życzeniach pojechaliśmy na wesele. Niestety, zgubił się nasz kierowca, bo się kompletnie nie przygotował, i kluczyliśmy po Warszawie z pół godziny, potem trafiliśmy na jakąś wieś i pomagała nam trafić... policja Goście już czekali. Wesele udało się super, chociaż przykrość mi sprawiła świadkowa, która wyszła jakoś po 2.00... (znała niewiele osób, a jej facet nie chciał tańczyć i chyba źle się bawiła, ale to i tak jej nie usprawiedliwia...) Koło 4 rano byłam zmęczona i wymknełam się po angielsku do naszego pokoju. Wszystko wyszło rewelacyjnie! Znajomi wspaniale się bawili, każdy zachwycał się zespołem, salą i jedzeniem, no i oczywiście nami
Co bym zmieniła? Przydałby się ktoś, kto panowałby nad organizacją, jakiegoś wodzireja... zespół był super, ale z zabawami gorzej mu szło. Bardzo się cieszyłam z dobrego samopoczucie, bo obawiałam się mdłości - a tu nic! Pogoda również była IDEALNA, jak na zamówienie! Świeciło słońce, wiał lekki wiatr (idealny do zdjęć), nie było upału. Podsumowując - mimo kilku usterek, wyjątkowy, wzruszający dzień. Chciałabym go powtórzyć jeszcze raz

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:10   #3016
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
jak zlapie te dziewczyny z 5 klasy ktore mnie zarazily to je osmarkam!
no nie wytrzymiem i to się nazywa kadra pedagogiczna

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
dziewczynki- myz zmykamy na urlopik. Chcialam sie pozegnac na jakis czas (wracamy 29.09) mrrr Espania-tam mam zamiar sie wygrzac i przywiezc troszke slonca. OBIECUJE!!
udanego urlopu i nie zapomnij przywieść trochę dla nas tego ciepełka

Cytat:
Hello.

Pozdrawiam Was wszystkie
prześlicznie

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
byłam z moim synkiem w szitalu na szczescie juZ wszystko ok, jestem zaziebiona a o ślubu 9 dni, mam nadzieje ze sie wykuruje
trzymam mocno za zdrówko

Cytat:
Napisane przez kisiorek Pokaż wiadomość
Składniki:
Przepis4 podwójne piersi z kurczaka
5-8 porów (zależnie od wielkości i od tego ile kto lubi)
30 dkg sera żółtego
wegeta
majonez

(Ilości składników są dowolne, zależnie kto ile czego lubi. Zasada porów tyle żeby pokryły dno brytfanki, sera tyle żeby pokrył piersi)
1) Piersi umyć, obrać z kosteczek i pokroić tak żeby wyszło 8 kawałków.
2) Następnie pokroić pory (białe części) na krążki 3-5mm grubości i włożyć na dno brytfanki[moze być blacha od piekarnika] (ma być warstwa min. 1cm na dnie, ja robię ok 2cm)
Posypać lekko wegetą.
3) Ułożyć na tym przygotowane piersi kurczaka i obfcie posypać wegetą.
4) Na to wszystko zetrzeć ser żółty.
Posmarować ser miejscami majonezem (po prostu maznąć w kilku miejscach dla smaku) (Majonez nie jest konieczny jednak nadaje bardzo specyficzny, pyszny smak w połączeniu z serem - i oczywiście można użyć wersji light)- ja uzywam duzo majenezu , całą blachę smaruje

Całość wsadzamy do nagrzanego ok 140-150 st. piekarnika (środkowa półka - grzanie góra i dół) i gdy ser przybierze lekko brązową barwę danie jest gotowe. Jak ktoś chce dłużej podpiekać kurczaka to radzę położyć folię aluminiową na wierzch żeby ser się nie spalił.
Smacznego.
no to trza to wypróbować na mężu

Cytat:
a WALIĆ TO - no leżę pod biurkiem i mnie mąż podnosi z podłogi

Cytat:
Daget mi się właśnie przypomniało że moje tablice też wsysłomusze zadzwonić i wyniuchać kto je ma
to mi się teraz przypomniało jaka była historia z naszymi tablicami. Kupiliśmy takie fajniusie, w dniu ślubu przychodzi czas dekoracji samochodu, a tu bo zużyłam całą taśmę dwustronną do przyklejenia zdjęć w albumie dla rodziców tata się mnie pyta co ja zrobiłam z całą rolką taśmy, a ja przecież nie mogłam mu powiedzieć do czego mi była potrzebna Na szczęście na wysokości zadania stanął nasz świadek i przywiózł od siebie z domku swoją taśmę

Cytat:
jakiej Zimy?toż to lato jeszcze jest
toż to mamy piękną zimę tego lata

Dołączam do grona kaszlących i kichających Gardło mnie drapie jak nie powiem
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:44   #3017
LilStar
Wtajemniczenie

a co tu taka cisza?????????????????? ????????????
Malutka udalo Ci się z tą zimą tego lata
Gosia-fajna realcja z bonusami- dla Fasolki

gdzie są wszyscy?????????????????? ??????????????????chyba wiem prawda Dagecik i Dzastunia?????????
Stary 2008-09-18, 21:49   #3018
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
gdzie są wszyscy?????????????????? ??????????????????chyba wiem prawda Dagecik i Dzastunia?????????

gosiunia rozumiemy zmianę wątku trzymaj się "mamusiu" zajrzyj do nas czasami

wiecie, ze napisałam tysięczny post na wizazu??

Stary 2008-09-18, 21:51   #3019
gosiunia22
Zadomowienie

Cytat:

gosiunia rozumiemy zmianę wątku trzymaj się "mamusiu" zajrzyj do nas czasami
No pewnie

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:52   #3020
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Przybylam w te pedy bo mnie Lilus z lozka wyrwala... zartuje

oferuje herbatke z sokiem malinowym i grypowite ....

Gosiunia
widze ze weselicho z gratisami . Wazne ze obylo si ebez wiekszych wpadek i macie co wspominac i dzieciom opowiadac, wszak jedno juz w drodze.

No a ta zima tego lata to tak w sam raz... ja juz wyciaglam fytrzaka i szalik hihihi
Stary 2008-09-18, 22:06   #3021
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny Wpadam po dłuższej przerwie i wybaczcie, nie nadrobię już wielu stron Częściej teraz przesiaduję na wątku "mamusie styczniowo-lutowe", no ale same rozumiecie... Chciałam tylko napisać kilka słów o swoim ślubie:
Wszystko udało się wspaniale, no może poza kilkoma szczegółami. Po pierwsze: dziewczyny, nie śpijcie przed ślubem w wałkach do trwałej, masakra! Wstałam o 6 rano, a tam ulewa, burza i ciemno za oknem, łeb mnie boli od tych wałków... Żle się wyspałam (to mało powiedziane), ale na szczęście adrenalina kolejnego dnia zrobią swoje, no i nie czułam zmęczenia. Rano narzeczony odwiózł mnie do rodziców, tam zostałam umalowana i uczesana, a chociaż miałam godzinę luzu na przygotowania, ledwo zdążyłam na plener. Aha, 2 dni wcześniej nawaliła wcześniej umówiona makijażystka, której w sumie zapłaciłam 300 zł za próby i przekazała mi koleżanka jej koleżanki (!) że tamta nie przyjedzie do mnie w dzień ślubu. Popłakałam się z nerwów, ale w końcu inna dziewczyna się znalazła. Po malowaniu i ubieraniu przyjechał po mnie narzeczony i pojechaliśmy na zdjęcia. Fotografik przemiły, rozładowywał atmosferę żartami, było baardzo miło. Po plenerze wpadliśmy do domu na kanapkę, pod blokiem czekał śnięty kierowca naszego samochodu ślubnego, mało był sympatyczny i ciężko było się z nim dogadac. Pojechaliśmy do kościoła. Goście tak się na nas zapatrzyli , że nadszedł czas ślubu i nikt nie wszedł do kościoła! Więc my, para młoda, wchodziliśmy pierwsi, za nami goście Ślub był wspaniały, kilka osób się rozpłakało, ksiądz dowcipny, uroczy, mądry (w trakcie "podajcie sobie znak pokoju" podszedł do nas i mówi: "a teraz ucałujcie rodziców z dwururki" ) Były brawa, wszystko wyszło cudownie. Niestety, mój kuzyn, który miał kręcić ślub, nawalił, bo się spóźnił, no i nie mamy żadnego filmu ze ślubu z wyjątkiem urywka z aparatu fotograficznego (kiepska jakość). Po życzeniach pojechaliśmy na wesele. Niestety, zgubił się nasz kierowca, bo się kompletnie nie przygotował, i kluczyliśmy po Warszawie z pół godziny, potem trafiliśmy na jakąś wieś i pomagała nam trafić... policja Goście już czekali. Wesele udało się super, chociaż przykrość mi sprawiła świadkowa, która wyszła jakoś po 2.00... (znała niewiele osób, a jej facet nie chciał tańczyć i chyba źle się bawiła, ale to i tak jej nie usprawiedliwia...) Koło 4 rano byłam zmęczona i wymknełam się po angielsku do naszego pokoju. Wszystko wyszło rewelacyjnie! Znajomi wspaniale się bawili, każdy zachwycał się zespołem, salą i jedzeniem, no i oczywiście nami
Co bym zmieniła? Przydałby się ktoś, kto panowałby nad organizacją, jakiegoś wodzireja... zespół był super, ale z zabawami gorzej mu szło. Bardzo się cieszyłam z dobrego samopoczucie, bo obawiałam się mdłości - a tu nic! Pogoda również była IDEALNA, jak na zamówienie! Świeciło słońce, wiał lekki wiatr (idealny do zdjęć), nie było upału. Podsumowując - mimo kilku usterek, wyjątkowy, wzruszający dzień. Chciałabym go powtórzyć jeszcze raz
Super relacja Wszystkiego dobrego raz jeszcze dla Was i Fasolki
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:09   #3022
monai
Rozeznanie

GG do monai

Bobry wieczór

gosiunia
relacja super pozdrowienia dla Fasolki

oglądam "Seks w wielkim mieście" (uzależniłam się od kanału Comedy Central ) bo na niczym nie mogę się skupić - jutro jedziemy do moich rodziców co prawda oni jadą na wesele w sobotę ale i tak się zobaczymy... trochę tęsknię za domkiem, a szczególnie za psem bo z rodzicami gadam często przez tel ale z Pati - mimo autentycznych prób - nie mogę się dogadać przez telefon i mam skierowania na badania muszę się wyrobić do października - i mam prackę

dzasta x1000 bo dzisiaj to chyba nici z imrezy skoro wszystkie zaziębione po wczorajszej tzn. ja tam zdrowa jestem ;]

A dzisiaj mężuś taki czuły że jak się przytulił po obiadku, to nie chciał póścić nawet przez sen a myślałam że to zawsze ja jestem łasica

jestem głodna... chcę czekolady
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:12   #3023
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
i

Na glod jest miecho..... a czekolada jest na chcice

mam jakies zapasy.... wiec wybieraj, biala, gorzka, mleczna z orzechami, tiramisu kokosowa.
Stary 2008-09-18, 22:17   #3024
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Mam Milke śmietankowo arbuzową...? Może być?

Edit:
Decyzja musi byc szybka bo czekolada szybko znika
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:22   #3025
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:

mam jakies zapasy.... wiec wybieraj, biala, gorzka, mleczna z orzechami, tiramisu kokosowa.
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Edit:

czczem Was za to

tylko którą yyy nie mogę się zdecydować
Stary 2008-09-18, 22:22   #3026
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

Edit:
Ja poprosze bo jeszce takiej nie jadlam jakis nowy wymysl.... mmmniaaammmmm

A w ogole milo mi ze w koncu do nas zawitalas, bo normalnie gdzies cie ostatnio wcielo.... Gdziezes Ty sie podziewala, co???

Cytat:
czczem Was za to

tylko którą yyy nie mogę się zdecydować
Jak to mowi moj Skarbek, 3,50 od wyznawcow... hihihi

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-09-18 o 22:24 Powód: bo Monai zaklada nowe wyznanie... dagetowe
Stary 2008-09-18, 22:25   #3027
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Ja poprosze bo jeszce takiej nie jadlam jakis nowy wymysl.... mmmniaaammmmm

A w ogole milo mi ze w koncu do nas zawitalas, bo normalnie gdzies cie ostatnio wcielo.... Gdziezes Ty sie podziewala, co???

Normalnie arbuzowa rozkosz zwlaszcza gdy zagryzam ja arbuzem Śle Wam kosteczki

Cały czas jestem na posterunku tylko siedze cicho
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:28   #3028
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
czyli że dla wyznawców promocja?

Cytat:
Normalnie arbuzowa rozkosz zwlaszcza gdy zagryzam ja arbuzem Śle Wam kosteczki

no to dobrze, że się ujawniasz czasami zwłaszcza z czekoladą

nie wyrabiam idę po coś do jedzenia bo się zaśliniłam juz a potem to idziemy spać chyba już jutro wcześniej wstanę, o

dobranoc (chyba, że wrócę )
Stary 2008-09-18, 22:32   #3029
LilStar
Wtajemniczenie

o prosze a mnie Nikt na czeko nie woła

Dzastunia i znów dżampa
Stary 2008-09-18, 22:38   #3030
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
dzasta x1000 bo dzisiaj to chyba nici z imrezy skoro wszystkie zaziębione po wczorajszej tzn. ja tam zdrowa jestem ;]
przełożymy aż się chorobździle wykurują

Cytat:

Cytat:
słyszałam, że pycha jest, ale nie jadłam

Cytat:
no to proszę się poprawić i się odzywać duuuuuuuużo się odzywać do nas

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości