![]() |
#3001 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
walic to!!!!!!!!!- dobre dobre |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | ||
Zakorzenienie
|
jestem moje skarby, późno bo późno, ale rano miałam mega kłótnie z przyszłym mężem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A nie boli ![]() Cytat:
![]() |
#3003 |
Wtajemniczenie
|
Aguniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
witaj w koncu Aguniu... i buziaczek...... bo zmykam do domku do lozeczka bo ciezko... cieplota mego ciala wynosi 37,2 wiec trzezba sie zaczac kurowac.
Nie dobrze ze klotnia przed slubem, ale bardzo dobrze ze oczyscila atmosfere. ![]() jej... suniuk mialam napisac ze ladna PM z Ciebie ale ucieklo mi ... bo juz mam dosc szacowania mozg mi sie dzis zlasowal..... Idem do wyrka..... moze mnie ktora odwiedzi.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a wypakowałaś się już? Kasienka ![]() Mili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek Wszystkim poznym popoludniem
![]() taka pikna pogoda a ja sie pochorowalam a wolne mam dopiero we wtorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
No to ja juz w lozku... wypilam grypowite wzielam acatar i moze odpoczne chwileczke. I na cale szczescie Lilus juz wypakowana jestem
![]() ![]() ai i ![]() O kotek witaj wsrod zasmarkanych. Moze tableteczke i husteczke? Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-18 o 16:38 Powód: bo kotek jest chora a ja znowu mam simlocka |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Raczkowanie
|
dziewczynki jestem po probnej fryzurze.jestem zadowolona ale niestety nie zrobiolam zdjecia bowiem moj aparat odmowil posluszenstwa, ale nic sie nie dzieje.tym lepiej mam nadzieje bedzie sie Wam ogladalo moje zdjecia juz po slubie.ale ogolnie fryzura jest ok i podoba mi sie bardzo.oprocz tego jeszcze mnie pomaluja wiec moze bede wygladac jak czlowiek.moj Tomuss dzis ma kawalerski a ja sobie robie mini panienski tzn wstep do tego co bedzie z moim najlepszym kolega-wrocil wlasnie z Angli i zaeraz bedzie..
p.s.dalej smarkam Lilus ale dziekuje za zyczonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |||
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3010 |
Wtajemniczenie
|
Hej Zasmarkane Słoneczka
![]() ja już siedzę w domku-w kaloryferkach ciepełko-bo Piecowa zapaliła ![]() ![]() teraz kubek z herbatką w ręce i możemy poplotkować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() normalnie mój Mężuś dziś zaszalał i zabrał swoją żonkę na zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziś bez imprezki ![]() ![]() Liluś też bym wypiła herbatkę, ale zieloną ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 |
Wtajemniczenie
|
Dzastunia pewnie, że mam
![]() ![]() widzę, że bierzesz przykład ze mnie i starasz się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Monai ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() Wszystko udało się wspaniale, no może poza kilkoma szczegółami. Po pierwsze: dziewczyny, nie śpijcie przed ślubem w wałkach do trwałej, masakra! Wstałam o 6 rano, a tam ulewa, burza i ciemno za oknem, łeb mnie boli od tych wałków... Żle się wyspałam (to mało powiedziane), ale na szczęście adrenalina kolejnego dnia zrobią swoje, no i nie czułam zmęczenia. Rano narzeczony odwiózł mnie do rodziców, tam zostałam umalowana i uczesana, a chociaż miałam godzinę luzu na przygotowania, ledwo zdążyłam na plener. Aha, 2 dni wcześniej nawaliła wcześniej umówiona makijażystka, której w sumie zapłaciłam 300 zł za próby i przekazała mi koleżanka jej koleżanki (!) że tamta nie przyjedzie do mnie w dzień ślubu. Popłakałam się z nerwów, ale w końcu inna dziewczyna się znalazła. Po malowaniu i ubieraniu przyjechał po mnie narzeczony i pojechaliśmy na zdjęcia. Fotografik przemiły, rozładowywał atmosferę żartami, było baardzo miło. Po plenerze wpadliśmy do domu na kanapkę, pod blokiem czekał śnięty kierowca naszego samochodu ślubnego, mało był sympatyczny i ciężko było się z nim dogadac. Pojechaliśmy do kościoła. Goście tak się na nas zapatrzyli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co bym zmieniła? Przydałby się ktoś, kto panowałby nad organizacją, jakiegoś wodzireja... zespół był super, ale z zabawami gorzej mu szło. Bardzo się cieszyłam z dobrego samopoczucie, bo obawiałam się mdłości - a tu nic! Pogoda również była IDEALNA, jak na zamówienie! Świeciło słońce, wiał lekki wiatr (idealny do zdjęć), nie było upału. Podsumowując - mimo kilku usterek, wyjątkowy, wzruszający dzień. Chciałabym go powtórzyć jeszcze raz ![]()
#3016 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() toż to mamy piękną zimę tego lata ![]() Dołączam do grona kaszlących i kichających ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Wtajemniczenie
|
a co tu taka cisza
![]() Malutka udalo Ci się z tą zimą tego lata ![]() Gosia-fajna realcja z bonusami- ![]() gdzie są wszyscy?????????????????? ?????????????????? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gosiunia rozumiemy zmianę wątku ![]() ![]() ![]() wiecie, ze napisałam tysięczny post na wizazu?? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
Przybylam w te pedy bo mnie Lilus z lozka wyrwala... zartuje
oferuje herbatke z sokiem malinowym i grypowite .... Gosiunia widze ze weselicho z gratisami ![]() No a ta zima tego lata to tak w sam raz... ja juz wyciaglam fytrzaka i szalik hihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3022 |
Rozeznanie
|
Bobry wieczór
![]() gosiunia relacja super ![]() ![]() oglądam "Seks w wielkim mieście" (uzależniłam się od kanału Comedy Central ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzasta ![]() ![]() ![]() A dzisiaj mężuś taki czuły że jak się przytulił po obiadku, to nie chciał póścić nawet przez sen ![]() ![]() jestem głodna... chcę czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Na glod jest miecho..... a czekolada jest na chcice
![]() mam jakies zapasy.... wiec wybieraj, biala, gorzka, mleczna z orzechami, tiramisu kokosowa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko którą ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogole milo mi ze w koncu do nas zawitalas, bo normalnie gdzies cie ostatnio wcielo.... Gdziezes Ty sie podziewala, co??? Jak to mowi moj Skarbek, 3,50 od wyznawcow... hihihi Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-18 o 22:24 Powód: bo Monai zaklada nowe wyznanie... dagetowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cały czas jestem na posterunku tylko siedze cicho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Rozeznanie
|
czyli że dla wyznawców promocja?
![]() Cytat:
![]() ![]() nie wyrabiam idę po coś do jedzenia bo się zaśliniłam juz ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Wtajemniczenie
|
o prosze a mnie Nikt na czeko nie woła
![]() Dzastunia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() słyszałam, że pycha jest, ale nie jadłam ![]() no to proszę się poprawić i się odzywać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.