|
|
#2881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
i przeżyłam, bez żadnych bliższych spotkań z sedesem moja świadkowa takie cuda pija
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
No to może być mamma mia
![]() A tego drinka znam, baaaaaaaaaaaaardzo dobry, piłam go pierwszy raz w knajpie u mojej siostry ciotecznej. Nazwali go ogórkowa fresh Jak mi brat nazwe powiedział to powiedziałam "ooooooooo nie", a potem za każdym razem tego drinka zamawiałam
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A film polecam .... "Główną bohaterką "Mamma Mia!" jest młoda dziewczyna, którą, wyzwolona i niegdyś zbuntowana matka, wychowywała samotnie na greckiej wyspie. Dziewczyna nigdy nie dowiedziała się kto jest jej ojcem. Sama znajduje trzech mężczyzn, którzy mogliby nim być i zaprasza ich na swoje wesele" http://www.stopklatka.pl/film/film.a...ja=3&pokaz=tak Na drinka sie skusze bo Agus i Dzastus maja dobry dar przekoywania |
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Może z tej miotły ją zwiało?
|
#2885 |
|
Raczkowanie
|
Allo..? to ja. Nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie. nie było mnie tu od czasu chyba.. 64 strony
![]() Od razu przyznaje sie bez bicia, nie nadrobiłam zaległości. Nie mam czasu ani ochoty, zbyt dużo sie dzieje. Zaczne od tego że co tydzien mieliśmy wesele (oj kasiorka poszła). A w tą sobote jadąc po ślubie na sale w korowodzie samochodów mieliśmy stłuczke Bo kto to wymyślił bramke na moście???!!! Nagłe hamowanie i sie nie wyrobiliśmy z całego korowodu uszkodzonych samochodów jest 6! Uderzyłam sie w głowe, ale nie martwcie sie poza jednodniowych bólem głowy nic mi nie było i nie jest. najgorsze to ze samochód do remontu (4 tys ) i jeszcze zapłacimy za remont tego w który uderzyliśmy jednym słowem kiepsko.Poza tym zmeczenie daje mi sie we znaki, urlopu nie mialam. Z TZ sie kłoce jak nigdy, przez co mam wątpliwości, mam nadzieje ze to tylko chwilowe.... Bedziemy remontowac mieszkanie ktore teraz wynajmuje wiec szuakmy mebli - ciezko to idzie. Przepraszam ze moja nieobecnośc i tez nie obiecuje kiedy pojawię sie następnym razem (może jutro) Wybaczcie ale nie pamietam które ostatnio ślubowały. Ale moje drogie wszystkiego najpiekniejszego i szczęsliwego Wam życze. buzka. o kurcze moja wiadomosc to same smutne buźki. sorki za to |
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
jeszczepanna no w końcu bo już się zastanawiałam co tam u Ciebie! Z tą stłuczką to faktycznie pech
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
Agunia jesteś kolejną osobą która mówi do mnie słonko, słoncze tak jak mój TZ
![]() Wiem ze stres robi swoje ale tu nie chodzi o to czy ja chce tego slubu tylko zastanawiam sie nad TZ. ostatnio tak mnie wkurza - przede wszystkim jego nawyki, jak ziewanie w kościele, ogryzanie skórek u rąk, poza tym jest strasznie uparty. Zaczelam widziec cos czego nie widzialam wczesniej. a moze widzialam tylko mi to nie przeszkadzało..???
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2889 |
|
Wtajemniczenie
|
się melduję
z barszczykiem, kapciochy mam i poproszę tego drinka co Dzastunia i Dagecik mają![]() na jakiej miotle? |
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
to drink już się robi
A z miotłą może coś poplątałam
|
#2891 |
|
Rozeznanie
|
też chcę drynia ala fresh ogooras
![]() jeszczepanna ![]() :przytu l:
|
|
|
|
#2892 |
|
Raczkowanie
|
Liluś Racja. Wiem o tym, bo sama nie jestem ideał. Staram sie o tym pamietac i myślec o tym co dobre. niestety czasami takie złe myśli przychodzą. Kiedyś ktos mnie pytał czy nie mam wątpliwości, zawsze odpwiadałam stanowcze "nie". A teraz sama jestem tym zaskoczona. Mam nadzieje ze to przejsciowe i wszytsko sie rozwieje w dniu ślubu. Tesknie za tym jak było miedzy nami gdy bylismy w Anglii. Razem, sami, bez wtracania sie nikogo, jak chcieliśmy tak było i to był najpiekniejszy czas w naszym wspólnym "byciu razem" noramelnie iddyla, żadnych kłotni, jak stare dobre małżenstwo. Modle sie by ten czas powrocil...
dzieki Lilus
|
|
|
|
#2893 |
|
Wtajemniczenie
|
drink pyszotka
![]() jeszczepanna? Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-17 o 20:41 Powód: jeszczepanna?coś się naplątało:) |
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
jeszczepanna to sa przemyslenia, ktore czest trapia i mezczyzn i kobiety ale pomysl tak na spokojnie czy to co Cie w nim wkurza nie jest zarazem ym, co go wyroznia i dzieki czemu jest wyjatkowy?
.... A w ogole to sie ciesze ze Cie widze...Zostan z nami na imprezce Lilus a gdzie Twoje skarpety??/ Ps. jeszczepanna idylla????... Co ty mowisz, to jest najgorsze co moze spotkac zwiazek przed slubem, nie poznanie sie jak reagujecie podczas klotni, jak wtedy gdy w wasz zwiazek wchodzi ktos trzeci, gdy musicie sie zmagac ze swoimi nastrojami i docierac sie ... Idylla jest zabojcza, bo ludzie nie znaja swoich reakcji, nie maja szansy na dotarcie sie, nie szukaja kompromisow i nie ucza sie siebie. Znalam wiele par ktore zyjac w idyliii po prostu rozpadly sie ... z wielkim hukiem po kilku badz kilkunastu latach malzenstwa.... Nie mysl ze to jakis atak ale moja babcia powtarza jedno " nawet klocic nalezy sie umiec dobrze". I to jest prawda..... Patrnerzy sa jak dwa kola zebate ktore sie docieraja i razem chodza, ale o tym juz kiedysm pisalysmy z tego co mnie pamiec nie myli Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-17 o 20:48 Powód: bo jeszcze panna napisala o idylli |
|
|
|
#2895 |
|
Wtajemniczenie
|
na stópkach
![]()
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez LilStar
Czas edycji: Dzisiaj o 20:41. Powód: jeszczepanna?coś się naplątało dziewczyny Wam to chyba już drinków starczy ![]() jeszczepanna czy Wam też wizaz wieczorami zamula
|
|
#2898 |
|
Raczkowanie
|
Daget.... no to mnie pocieszyłas.
|
|
|
|
#2899 | |
|
Rozeznanie
|
a co tak się dopytujesz o jej skarpetki?
jakby Cię przyszpiliło to Ci mogę swoje megafrtoe pożyczyć ![]() Cytat:
mi to wszystko zamula wieczorem
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Ej.... cukierasku...... Chodzilo mi tylko o to, ze taki stan jest jak najbardziej wskazany. Musicie umiec przezwyciezac takie stany aby byc silniejsi. Widzisz zadno malzenstwo nie tworzy samotnej wyspy, sa wsrod nas ludzie, raz dobrzy raz mniej dobrzy i musicie umiec zyc tak abyscie wzrastali pomimo tego ze ktos lub cos probuje Wam nabruzdzic. To jest milosc... Pielegnowanie siebie wzajemnie i wiara w swoja polowe, macie byc jedna dusza w dwoch cialach....
.... Milosc jest trudna sztuka. Ale nikt nie powiedzial ze malzenstwo jest latwe Teee Monai.... cos sie zbyt rozochocilas.... Tej Pani juz nie polewamy <nono> ... A na skarpety frociaki chetnie sie skusze
Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-17 o 21:07 Powód: bo Monai mi tu aluzje robi |
|
|
|
#2901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzastunia mi w tamtym tyg zamulał
ale teraz jest ok.Jeszczepanna myślę że Daget ma rację-trzeba się poznać, zaakceptować zalety wady przyzwyczajenia bo tylko wtedy związek ma szansę rozwijać się i przejść na wyższy stopień
|
|
|
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
ale zamiast ->
zrób -> bo to co napisała daget oznacza tylko, że jeżeli nie jest super hiper zgodnie i wogóle to nie znaczy, że jest źle, w związkach tak po prostu bywa czyli musisz wziąć pod uwagę, że teraz sa przygotowania, i masa innych spraw i ten samochód - ciężko się dogadać i czasami TRZEBA się pokłócić iiitam nie smutaj się, będzie jeszcze pięknie, tylko te czarne chmury nad Wami muszą się rozpierzchnąć.. może te myśli są tez u Ciebie wynikiem tego co ma się wydażyć - macie sobie przysiądz przed Bogiem że na zawsze... to naprawdę nic złego, że się zastanawiasz czy te drobne fakty które Cię irytują w TŻ to nie sa większe niż do tej pory myslałaś... pewnie większość z nas przez to przechodziło, może nie do końca świadomie, możenie każda pisała, ale ten stres, istotność tego co ma się stać... Kochasz? to najważniejszeeeej Daget nie szkoduj mi drynusia
Edytowane przez monai Czas edycji: 2008-09-17 o 21:17 Powód: bo daget mi szkoduje dryniusia |
|
|
|
#2903 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
film pierwsza klasa, piosenki jako podkład trafione w 10
normalnie, ąz się wzruszyłam Dostaliśmy od kamerzysty 3 komplety filmów w ślicznym czerwonym aksamitnym pudełeczku i na płytach były wypalone nasze zdjęcia ślubne Cytat:
rewelacja Cytat:
![]() pogoda - na to niestety nie masz żądnego wpływu ![]() brak futerka - emocje w dniu ślubu ogrzeją Ciebie bardziej niż jakieś bolerko ![]() prezent dla Łukasza - proponuję jakiś miłosny wierszyk ![]() prezent dla rodziców - wybierzcie jakieś swoje najładniejsze zdjęcie i oprawcie w super ramkę Cytat:
![]() i trzymam mocno za zdrowie dziadka Cytat:
Cytat:
a wszystko mnie boli jak.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że Wam się nic nie stało |
|||||||
|
|
|
#2904 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mogę pożyczyć 1 skarpetkę
na 15 minut-wymienię za drinka albo za poduchę a gdzie Szefowa tego zamieszania?
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2906 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi...
ale wesoło a wiecie co?? chcecie się pośmiać ja nie umiem zmienić tego mojego podpisu jakaś ostatnia sierota ze mnie
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
jest jeszcze jeden sposób, kliknij "edytuj podpis" a potem kliknij taką ikonke z kulą ziemską (przynajmniej mi to ziemie przypomina :P) jak na naią najedziesz to powinno się pojawić "wstaw link. Klikasz to, wpisujesz adres suwaczka, ale bez żadnych nawiasów, najlepiej skopiuj go z paska adresu. Potem możesz ten tekst skasować i W TO SAMO MIEJSCE wpisac swój tekst. Powinno zadziałać
|
#2908 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam was dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo, ale jakos mi czasu brak
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fotki bombowe ![]() aga_ck sukienka piekna
|
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzastunia ja probowałam prawie godzinkę
dasz radya z opisu Aguni to muusze spróbować
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

Poprosze ten miks ale jak nie bedzie dobry to zaraz jakies zadanie dostaniesz za kare
i przeżyłam, bez żadnych bliższych spotkań z sedesem
moja świadkowa takie cuda pija

ja chcę wafelki w czekoladzie... plose plose plose 
hand-made: urodzinowo na 40tkę

nie szkoduj mi drynusia

za zdrowie dziadka
dobrze, że Wam się nic nie stało
Po kilkugodzinnym szaleństwie chwiejnym krokiem udałysmy sie na zbiorowy spoczynek