|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Izuś widzę postanowiła trzymać nas w napięciu
![]() czekoladko, pomysł ekstra! Szkoda że dzisiaj nie mam za grosz weny, tak mnie to wstrętne choróbsko męczy ![]() I dalej nie mam zdjęć, brat nawet nie ma czasu mi chociaż z jednego przysłać
#3242 |
Zakorzenienie
|
a ja tez moge chciec ta ksiazke??
![]() p.s. juz trzeci raz to pisze i nie chce sie wyslac wiec chyba ta ksiazka jest mi nie pisana ![]() w razie potrzeby przesle maila na priva |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Wtajemniczenie
|
Zyczenia przed kościołem od gości obecnych tylko na ślubie, usadzenie przez świadkow gosci w innych autach i juz jedziemy na salę...Zyczenia zyczenia zyczenia. Komplementy... Mój uśmiech i poddenerwowanie. Tłuczenie kieliszkow- ja głuptas chwyciłam za szczotkę
![]() Piewszy taniec- zapatrzeni w siebie tańczymy, nic innego nie istnieje ![]() Weselicho.... Cudowne tańce, szaleństwo od pierwszych chwil, raciborska ekipa daje popis- miedzyzdrojaki młodzi patrza z zadziwieniem... Impreza super udana, tance hulanki swawole, leca nasze dedykacje dla babć, dla Warszawiaków, dla tych co mają rocznice ślubu...REWELACJA. Piosenka dla przyjaciół która ułożyłam odśpiewana dwa razy, wódka wjeżdzająca na stoły budzi zachwyt bo zrobilismy zawieszki z cytatami o małżenstwie, i kazdy cytat pojawia sie tylko 2 razy czyli jest 50 cytatow. Goście zabierają je na pamiątkę ![]() Dedykacja dla rodziców: albumy robia furorę, Rodzice wzruszeni, goście chwalą... Dostajemy zlecenia na wykonanie czegoś poobnego dla kogoś na urodziny, dla innych na rocznicę ślubu... Impreza do 3 nad ranem. Przyjechala rodzina skłócona z rodzicami Kamila- wspólny taniec taty Kamila z siostrą z która zamilkły kontakty. Cudownie... Goście pod wrażeniem menu, najedzeni szczęśliwi... Komplementów ciąg dalszy. Zespół po wszystkim powiedzial ze impreza najlepsza na jakiej byli- kazdy dowartosciowany, oni najedzeni zamiast z boku w przerwach dołaczyliśmy ich do towarzystwa. Na parkiecie nie baluje tylko babcia ze złamaną nogą i moja niepelnosprawna ciocia...
#3244 |
Zakorzenienie
|
Milli dziekuje za komplementa a kociak wabil sie...Masz Masz (u weta mial w kartotece wpisane M.A.S.H-M.A.S.H
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Rozeznanie
|
ojacie Iza ale fajne relacja
![]() ![]() czekoladkowa ja nie umiem wymyślać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Wtajemniczenie
|
Daguś dziękować
![]() ![]() Izazusia Twoje relacja jest rewelacyjna ![]() ![]()
![]() |
#3247 |
Wtajemniczenie
|
kotekk czy na avku jest Twój kociak?-wiesz miałam taką Rudą pięknotkę Fionkę-też jest w kocim niebie
![]() izazusiu cudna ta Twoja relacja-ciarki przechodzą jak się czyta ![]() Mili ![]() widzę, że tak jak Kinusia i Marta ![]() ![]() ![]() Dzastunia-mam w ebooku kilka-podaj maila ![]() Agunniu jutro wyjazd? ![]() Dagecik czasem trzeba Panie z urzędu uświadomić-skąd ja to znam ![]() A gdzie nasza Kasienka i Katia???????????????????? ????????????????????????t ęsknię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
Liluś chyba tak, póki co brat jeszcze zawalony robotą i nie jest mi w stanie powiedzieć czy przyjedzie dzisiaj do nas czy jutro. Ale mam nadzieję, że tak czy inaczej jutro wyruszymy
#3249 |
Wtajemniczenie
|
reszta juz jutro
#3250 |
Zadomowienie
|
ok ok dziewczny czekam na pomysły od Was ... myślcie intensywnie
A tak przy okazji szukając jakiś piosenek trafiłam w swoich zbiorach na fajny utwór jako damską odpowiedż na "Baśkę" i nie mogłam się Wam tym nie pochwalić .... przesłuchajcie do końca http://www.wrzuta.pl/audio/cQ4qIOpvp...wiedz_na_baske |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Wtajemniczenie
|
Czekoladko szukam ale narazie nic nie mogę znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
Lilus niestety ta ruda pieknosc nie jest moim kotkiem
![]() p.s. moj kotecek byl w poprzednim avatarku |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Wtajemniczenie
|
aca kotekk
![]() o proszę dzasta-tu wypisujesz a mi na gy gy to co ![]() Monai ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
Izazusia - ladnie opowiedzialas Wasz dzien
![]() Widze ze rozmowy o autku... tak tak, my tez na etapie kupna ![]() ![]() W piatek mam umowiona slubna fryzure probna, jutro zelowanie paznokci, bukiet i dekoracja autka zamowiona (180zl bukiet i 200-250zl dekoracja samochodu ![]() ![]() Jeszcze ponczochy musze kupic balony, material jakis satynowy na ozdobienie klatki, musze w szpilkach potrenowac (butow jeszcze nie wystawilam ![]() ![]() Ooo o solarium zapomnialam kompletnie ![]() ![]() Yyyy jeszcze cos??? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 |
Wtajemniczenie
|
Kakusiu w piątek już nie idź na solarium.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
popieram przedmowczynie.... Nawet sie nie waz.... Skora musi nabrac kolorytu i nie moze byc podrazniona....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja się powoli z Wami żegnam do niedzieli, jutro z samego rana wyruszamy nad morze
![]() Buziaki i bądźcie grzeczne ![]() Zdjęcia ze ślubu postaram się pokazać po powrocie
#3259 |
Zadomowienie
|
Heloł
![]() No przylazłam na chwilencję,bo małż się kąpie,więc przynajmniej nie łypie mi do kompa ![]() Co by was nie zanudzać powiem tylko tyle,ze to była impreza mojego zycia ![]() Mimo beznadziejnej pogody wszystko było pieknie ![]() Zdjec narazie nie mam,sama żadnego nie widziałam,więc i Wy musicie poczekać ![]() Jak znajdę chwile to napisze cosik więcej a póki co idę w komono,bo padam pocałym dniu sprzątania naszego kąta ![]()
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
a to Wy se wypisujecie cosie na gy gy no to i ja poprosze a co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poczekamy, poczekamy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Zakorzenienie
|
czesc.
niech ta pogoda sie poprawi do soboty bo bedzie problem. ![]() na dodatek akurat tam od sciany sa przewidziane lawki (zeby sie o sciane opierac). dzis bede kombinowac zeby odsunac stoly i wstawic tam krzesla ![]() zespol tez mnie wkurzyl. cale spotkanie i ustalanie trwalo jakies 5 min. -piosenki na 1 taniec sie nie naucza bo za malo czasu(sami kazali dopiero dzis przyjsc) ale puszcza z plyty wiec moze to i lepiej -uczepili sie meczyc swiadkow, nie zumieli ze nie i koniec -zabawy oczepinowe tez tylko takie jak oni robia, nie chceli tego co my (czyli karety). nawet nie wiemy co dokladnie zrobia, stwierdzili ze zobacza jak goscie beda sie bawic. ale szlag mnie trafia na jakies oblesne tanczenia z bananem itp ![]() ide zaraz na fryz i makijaz probny-moze nei bedize zle
#3264 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Samochód użytkujemy teściów bo aktualnie teść wyjechał więc nie jest im potrzebny ale do nowego roku musimy mieć swój własny, więc kolejny wydatek i kolejna bieganina nas czeka. Tylko, że prawda jest taka, że ja tak narzekam narzekam na to wszystko a tak naprawdę to chyba nudno by mi było gdybysmy nic do załatwiania nie mieli ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też zauważyłam skok wagi podczas podróży poślubnej gdzie również nie żałowaliśmy sobie jedzenia ![]() ![]() Jeżeli chcesz to mogę Cię "gonić" do ćwiczeń (wirtualnie oczywiście) i ciągle Ci o nich przypominać ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Zakorzenienie
|
Witam w deszczowy poranek... Ktora nagrzeszyla ze tak pada?????
Alez prosze.... ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak Was czytam i czytam i mysle na temat tej wagi i sie zastanawiam, bo jako mlode mezatki powinnyscie wiedziec co jest najlepsze na zrzucenie wagi..... <mysli> ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-24 o 07:13 Powód: Bo dziewczyny przytyly w podrozy poslubnej.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() inna sprawa ze sa polecani przez znajomych, na forach internetowych itp. wiec nie moze byc zle. dzieki za kciuki.planowany czas makijazu i fryza to 4 godziny-nie wysiedze tyle ![]()
![]() |
#3267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 |
Zakorzenienie
|
Izazusiu
![]() ![]() Świetna relacja ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla Was ![]() Ja dziś dalej walczę z przeprowadzką firmy ![]() buziaki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Wtajemniczenie
|
Izazusia piękna relacja
![]() ![]() kurcze dziewczyny każda po kolei wzruszyła mnie na maksa swoją relacją - niby wszystkie brałyście udział w tej samej dokładnie uroczystości, a każda troszeczkę inna i każda jednakowo piękna ![]() całuski moje kochane ![]() od wczoraj, żeby poczytać muszę z 5 razy stronę odświeżać, bo mi się net tak muli, że otworzy pół strony, a potem chyba zapomina co dalej ![]() a tak przy okazji to dzień doberek wszsytkim ![]()
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.